جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۲۳:۰۷ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۰۴۰
اقتصاد کلان

محسن رضایی از حرکت دوم «دشمن» در زمینه اقتصاد سخن به میان آورد!

فرافکنی‌های نیمکت‌نشین تیم اقتصادی دولت و باز هم دشمن فرضی❗️

ادعاهای کذب محسن رضایی,اظهارات حسن رضایی درباره اقتصاد ایران
محسن رضایی که وعده‌های محقق نشده اقتصادی خود را به باد فراموشی سپرده است در جدیدترین اظهاراتش که روز گذشته رسانه‌ای شد؛ با اشاره به جنگ اقتصادی تحمیل شده به کشور گفت: «علت آنکه مردم نسبت به مسائل اقتصادی کاملا واقف نیستند عدم مشارکت کامل آنها در اقتصاد است. اگر نصف فشار اقتصادی که به ایران وارد شده است به اقتصاد کشور دیگری وارد شود کمتر از ۴۸ ساعت سقوط می‌کند

روزنامه توسعه ایرانی نوشت: همین چند ماه پیش بود که محسن رضایی مدعی شده بود وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است و حالا در این هجوم همه جانبه‌ گرانی‌ها در شب عید نوروز ایرانیان، ویدیویی از وعده‌های اقتصادی محسن رضایی در انتخابات گوشی به گوشی می‌گردد و تضاد حرف‌های دیروز او با شرایط امروز توسط جامعه مقایسه می‌شود؛ اما معاون اقتصادی رئیس جمهور  بالاخره واکنشی از خود به مصائب اقتصادی امروز مردم ایران نشان داد و  از حرکت دومی حرف زد که دشمنان در زمینه اقتصاد آغاز کرده است.

رضایی با اشاره به جنگ اقتصادی تحمیل شده به کشور گفت: «علت آنکه مردم نسبت به مسائل اقتصادی کاملا واقف نیستند عدم مشارکت کامل آنها در اقتصاد است. اگر نصف فشار اقتصادی که به ایران وارد شده است به اقتصاد کشور دیگری وارد شود کمتر از ۴۸ ساعت سقوط می‌کند. ما در جنگ کامل اقتصادی هستیم و اگر مردم در اداره اقتصاد و مسائل پولی، مالی مشارکت داده شوند به این مسائل آگاه می‌شوند و مشارکت آنها افزایش پیدا می کند.»

انداختن توپ مشکلات اقتصادی به زمین دشمن!

رضایی به عنوان معاون اقتصادی رئیس‌جمهور درحالی به سبک دیگر دولتی‌ها دارد توپ مسئولیت را به زمین دشمن می‌اندازد که خود در هر دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری به عنوان اقتصاددانی کاربلد نامزد می‌شد و مدعی بود دولت‌های قبلی این کاره نبوده‌اند! انگار دشمن فقط برای این دولت است که کارشکنی می‌کند.

این روزها ویدئویی از برخی وعده‌های انتخاباتی رضایی به اشتراک گذاشته می‌شود که در آن مجری می‌پرسد آیا افزایش یارانه باعث افزایش قیمت اقلام نمی‌شود و رضایی پاسخ می‌دهد صددرصد اینطور نیست، من اقتصاددان هستم.

او در تریبون‌های دیگر هم بر اقتصاددان بودن خود و دکترای اقتصاد داشتنش تاکید کرده بود و اینکه موضوع رساله‌ی دکترایش پول و اعتبار بوده است.

در مناظره‌های انتخاباتی این عبدالناصر همتی، رئیس سابق بانک مرکزی و رقیب به نوع اخذ مدرک دکترای اقتصاد محسن رضایی تاخته بود.

با این حال سردار در انتخابات اخیر وعده برگرداندن ارزش به پول ملی ایران را داده بود و امروز اما دشمن را مسئول همان گرانی‌هایی می داند که تا یک سال و اندی پیش، مقصرش از دید وی و هم‌طیفانش فقط دولت غربگرای روحانی بود!

رضایی گرچه رئیس‌جمهور نشد، اما در مقام معاون اقتصادی ابراهیم رئیسی این روزها در بسامان رساندن اوضاع اقتصادی که ادعایش را می‌کرد هیچ طرفی نبست و کار و برنامه‌ای جز مقصر دانستن دشمن از دستش برنیامد با اینکه در انتخابات برنامه چندهزار صفحه‌ای هم داشت.

گریزی به وعده‌های انتخاباتی محسن رضایی و حواشی آن

ایجاد صندوق جبران ضرر مالباختگان بورس، هدفمندسازی و هوشمندسازی یارانه‌ها، مهار قیمت‌ها و کنترل گرانی، تامین ۹۰ درصد هزینه خرید مسکن از سوی بانک‌ها، ایجاد یک شغل جدید به نام خانه‌داری و توسعه مشاغل خانگی، تشکیل ایالت‌های اقتصادی با قرار دادن اختیارات اجرایی اقتصادی به استان‌ها و توسعه صنعت گردشگری ایران از مهمترین وعده‌های رضایی بود که البته او را به ریاست جمهوری نرساند.

وعده‌های اقتصادی محسن رضایی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری و میزان تحقق آن‎ها در دورانی که وی معاون اقتصادی رئیس‌جمهور بوده، سوژه‌ی برخی رسانه‌هاست.

 وعده‌هایی از قبیل: «مهار قیمت‌ها و کنترل گرانی، کاهش فاصله طبقاتی، ایجاد بانک طلا به عنوان پشتوانه پول ملی، ایجاد جاذبه در تولید ملی، توسعه صادرات به کشورهای همسایه از طریق استان‌های مرزی، تحول اساسی در سیستم بانکی، فروش بنزین و گازوئیل به قیمت واقعی به دهک‌های ثروتمند، برطرف کردن ابهامات پرونده FATF در داخل و خارج از کشور و در دبیرخانه آن، افزایش و تثبیت ارزش پول ملی، تبدیل پول ملی ایران به قوی‌ترین پول منطقه در کنار دلار و یورو، ایجاد زمینه سرمایه گذاری برای ایرانیان خارج از کشور، تشکیل صندوق ملی صنعت نفت ایران، اختصاص ۳۰ درصد از سهام نفتی به مردم، تأمین ۹۰ درصد هزینه خرید مسکن از سوی بانک‌ها، ایجاد یک شغل جدید به نام خانه داری و توسعه مشاغل خانگی، توسعه صنعت گردشگری ایران، افزایش جاذبه تولید کالای ایرانی، گرفتن انحصار وام مسکن از بانک مسکن، صاحبخانه شدن مردم با ۱۰ درصد آورده، اصلاح خام فروشی در حوزه پتروشیمی، تغییر ساختار اقتصادی دولت، قطع دست سیاستمداران از نظام اقتصادی، قطع پول‌های مفت و مجانی که به دست ثروتمندان می‌رسد، قطع دست امضاهای طلایی در اقتصاد، حمایت از کسب‌وکارهای کوچک، قطع دست دلالان از کشاورزی، تثبیت نرخ ارز، رشد صنایع تبدیلی در ایران، جدا کردن زمامداری اقتصادی و سیاسی از یکدیگر، قطع دخالت دولت در مسئله ارزش پول ملی، عدم رقابت دولت با بخش خصوصی در اقتصاد و تصحیح زیرساخت‌ها و بهبود فضای کسب و کار.

دعوا بر سر نخواستن آقا محسن

نظریات رضایی گویا گاه به قدری شگفتی‌آفرین و به دور از شناخت واقعیت‌های اقتصادی بوده است که به گزارش قرن نو چندی پیش دولت تصمیم گرفته بود به طور پنهانی و محترمانه او را حذف کند. اردیبهشت امسال ابلاغیه‌ای به امضای محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور منتشر شد که بر اساس آن محسن رضایی، معاون اقتصادی و سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس‌جمهور از ترکیب کمیسیون اقتصادی دولت حذف شده بودند. ساعاتی بعد، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در توضیحی توئیتری نوشت: ‌تغییر در ترکیب کمیسیون اقتصادی بنا به درخواست خود این اعضا و به دلیل اشتغالات متعدد و عدم امکان حضور ایشان در جلسات کمیسیون، در جلسه دولت مصوب شد؛ تا حد نصاب قانونی تشکیل جلسات کمیسیون رعایت شود. چنین تغییراتی عادی بوده و قبلا نیز سابقه داشته است.

ادعای بهبود وضعیت اقتصادی توسط رضایی و واکنش رسانه‌ها

آبان امسال نیز زمانی که محسن رضایی مدعی شد وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است. روزنامه آفتاب یزد طعنه‌های سنگینی به سردار زد و نوشت: «حتما‭ ‬پیشرفت‌هایی‭ ‬هست‭ ‬حتی‭ ‬به‭ ‬قول‭ ‬آقای‭ ‬محسن‭ ‬رضایی‭ ‬‮«سرعت‭ ‬پیشرفت‌ها‭ ‬بالاست‭». احتمالا‭ ‬هم‭ ‬بخاطر‭ ‬سرعت‭ ‬بالا‭ ‬و‭ ‬شتاب‭ ‬بیش‭ ‬از‭ ‬حد،‭ ‬پیشرفت‌ها‭ ‬دیده‭ ‬نمی‌شوند‭!‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ آقای رضایی ‬انگار‭ ‬در‭ ‬دنیای‭ ‬دیگری‭ ‬زندگی‭ ‬می‌کنند. با‭ ‬توجه‭ ‬به‭ ‬نرخ‭ ‬تورم‭ ‬موجود‭ ‬و‭ ‬وضعیت‭ ‬معیشتی‭ ‬مردم‭ ‬زمانی‭ ‬که‭ ‬مسئولین‭ ‬از‭ ‬بهبود‭ ‬شرایط‭ ‬اقتصادی‭ ‬جامعه‭ ‬صحبت‭ ‬می‌کنند‭ ‬بدیهی‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬مردم‭ ‬حرف‌های‭ ‬آن‌ها‭ ‬را‭ ‬باور‭ ‬نمی‌کنند‭.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬»‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

روزنامه ابتکار نیز در آبان ماه پیشنهاد برکناری محسن رضایی را به دولت داده بود زیرا با اظهاراتش مردم را عصبانی می‌کند.

این نشریه  در این باره نوشت: «حضور‭ ‬محسن‭ ‬رضایی‭ ‬در‭ ‬دولت‭ ‬صرفا‭ ‬به‭ ‬یادآوری‭ ‬اینکه‭ ‬دولت‭ ‬در‭ ‬تحقق‭ ‬وعده‌های‭ ‬اقتصادی‭ ‬کارآمد‭ ‬نبوده‭ ‬کمک‭ ‬می‌نماید.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬»‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

ابتکار در سرمقاله خود به دولت پیشنهاد داد محسن رضایی را از کابینه سیزدهم اخراج کند.

سرمقاله‌نویس این روزنامه با اشاره به‭ ‬دلاری که آن روزها تازه ‬۳۶‭ ‬هزار‭ ‬تومان شده بود‭ ‬از فرارسیدن ‭ ‬موج‭ ‬سهمگین‭ ‬تورم‭ ‬به‭ ‬فاصله‌ای‭ ‬کوتاهی‭‬بعد‭ ‬از‭ ‬موج‭ ‬شدید‭ ‬قبلی گفته بود ‬که‭ ‬به‭ ‬واسطه‭ ‬اجرای‭ ‬جراحی‭ ‬اقتصادی‭ ‬دولت رخ‭ ‬داده. سپس سر مقاله نویس با کنایه به ادعای بهبود اقتصادی توسط رضایی، نوشته بود: اگر‭ ‬بنده‭ ‬در‭ ‬حلقه‭ ‬مشاوران‭ ‬رئیس‭ ‬جمهور‭ ‬بودم‭ ‬بی‌درنگ‭ ‬پیشنهاد‭ ‬اخراج‭ ‬محسن‭ ‬رضایی‭ ‬معاون‭ ‬اقتصادی‭ ‬را‭ ‬روی‭ ‬میز‭ ‬رئیس‭ ‬دولت‭ ‬می‌گذاشتم‭. ‬برای‭ ‬این‭ ‬پیشنهاد‭ ‬هم‭ ‬دو‭ ‬دلیل‭ ‬عمده‭ ‬را‭ ‬ذکر‭ ‬می‌کردم: ۱- محسن‭ ‬رضایی‭ ‬نتوانسته‭ ‬هیچ‭ ‬یک‭ ‬از‭ ‬وعده‌های‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬عملی‭ ‬کند ۲- محسن‭ ‬رضایی‭ ‬با‭ ‬اظهارات‭ ‬شاذ‌ش‭ ‬مردم‭ ‬را‭ ‬عصبانی‭ ‬می‌کند. بنده‭ ‬وقتی‭ ‬سخنان‭ ‬ایشان‭ ‬را‭ ‬می‌شنوم‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬می‌خوانم‭ ‬گمان‭ ‬می‌برم‭ ‬که‭ ‬معاون‭ ‬اقتصادی‭ ‬رئیس‭ ‬جمهور‭ ‬از‭ ‬سیاره‭ ‬دیگری‭ ‬در‭ ‬حال‭ ‬گزارش‭ ‬عملکرد‭ ‬هستند‭! ‬آقا‭ ‬محسن‭! ‬از‭ ‬کدام‭ ‬اقتصاد‭ ‬و‭ ‬پیشرفت‭ ‬سخن‭ ‬می‌گویید؟‭ ‬خبر‭ ‬دارید‭ ‬با‭ ‬همت‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬دوستان‌تان‭ ‬خط‭ ‬فقر‭ ‬به‭ ‬رقم‭ ‬۱۸‭ ‬میلیون‭ ‬تومان‭ ‬در‭ ‬ماه‭ ‬رسیده‭ ‬است؟‭ ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

در ادامه تاکید شده است: بنده‭ ‬تصور‭ ‬می‌کنم‭ ‬حضور‭ ‬محسن‭ ‬رضایی‭ ‬در‭ ‬دولت‭ ‬صرفا‭ ‬به‭ ‬یادآوری‭ ‬اینکه‭ ‬دولت‭ ‬در‭ ‬تحقق‭ ‬وعده‌های‭ ‬اقتصادی‭ ‬کارآمد‭ ‬نبوده‭ ‬کمک‭ ‬می‌نماید‭. ‬همچنین‭  ‬وی‭ ‬با‭ ‬طرح‭ ‬اظهارات‭ ‬عجیب‭ ‬و‭ ‬غریب‭ ‬به‭ ‬عصبانی‭ ‬نمودن‭ ‬مردم‭ ‬مبادرت‭ ‬می‌ورزد‭. ‬آقای‭ ‬رئیسی‭! ‬آیا‭ ‬وی‭ ‬دستاورد‭ ‬دیگری‭ ‬داشته‭ ‬است؟‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

تیم اقتصادی دولت راه حلی برای بهبود شرایط ندارد

همین هفته‌ی پیش و از پس رکوردزنی جدید دلار و سکه  از مجلس خبر رسید در جلسه‌اش با تیم اقتصادی دولت از همینی که هست حرف زده شده و اینکه از ما بهتر پیدا نمی‌کنید!

در تازه‌ترین نوع آن اخیرا لطف‌الله سیاهکلی، عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره دستاورد نداشتن جلسه مشترک تیم اقتصادی دولت با مجلسی‌ها به خبرآنلاین گفت: در نهایت منجر شد به این‌که سه نفر از شخصیت‌های مهم دولت درحوزه اقتصاد یعنی معاون اول رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی به مجلس آمدند و صحبت‌هایی کردند، واقعیت این است که در این صحبت‌ها، راه‌حلی ارائه ندادند و هر کسی گزارش خودش را داد و رفت و مجلس از این گزارش‌ها ناراضی بود زیرا چیزی دستگیرمان نشد. قرار شد دولت الزاماتش را بیاورد و این‌بار تنها به ارائه گزارش اکتفا نکند.»

حسام‌الدین اسلاملو

  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
همینه که هست دوست ندارید جمع کنید برید
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش