چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
۱۸:۱۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۶۶۷۹
اقتصاد کلان

رئیس جمعیت هلال احمر:

انتقاد هلال‌احمر از پرداخت مالیات

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد کلان,رییس جمعیت هلال احمر
رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه شورای معاونین نسبت به پرداخت مالیات از سوی این جمعیت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در جلسه شورای معاونین جمعیت هلال احمر با اشاره به فضیلت شب‌های قدر؛ گفت: قطعا شب قدر را به راحتی نمی‌توان درک کرد و لذا باید همه تلاش خود را به کار بست تا از لحظه لحظه این شب بهره برد و ان‌شاءالله به حق همین شب‌ها؛ خداوند اتفاقات خیر را برای کشور رقم بزند.

 

وی با بیان اینکه در استان‌های دارای شعب فعال هلال‌احمر، افراد موثری در حال خدمت هستند، عنوان کرد: بر این اساس در ارزیابی‌ها هم باید به این نیروهای موثر و مهم توجه و تلاش کرد تا سیستمی طراحی شود که هر شعبه‌ای بیشتر و مؤثرتر فعالیت می‌کند، بیشتر مورد توجه قرار گیرد و در این زمینه باید نگاه ستاد هم به این شعب بیشتر باشد.

 

تاکید بر تشکیل کارگروهی به منظور اجرای سازمان یادگیرنده

ضیائی با تشکر از دکتر کاظم جلالی؛ مشاور فناوری جمعیت، برای تعریف سازمان یادگیرنده در هلال‌احمر، گفت: البته اجرای کامل یک سازمان یادگیرنده کار بسیار سختی است؛ چراکه پایه و اساس این سازمان، دانش و تجربه سازمانی است و باید تفکر و نگرش همه افراد تغییر کند و از ملزومات این مهم افزایش ارتباط ریاست و مدیران ارشد با مدیران میانی و حتی پرسنل است.

 

وی با تاکید بر ضرورت تشکیل کارگروهی به منظور اجرای کامل سازمان یادگیرنده در هلال احمر، عنوان کرد: باید در این کارگروه کارشناسان برون‌سازمانی که سابقه اجرای این برنامه را دارند و کارشناسان داخلی که دانش و عزم به اجرای این برنامه را دارند؛ مشارکت داشته و ارزیابی کنند که در ۳ سال گذشته، جمعیت تا چه اندازه به سمت سازمان یادگیرنده حرکت کرده است.

 

تدوین برنامه ۱۰ ساله جمعیت، همسو با اجرای سازمان یادگیرنده

به گفته رئیس جمعیت هلال‌احمر، این نهاد مردمی همسو در اجرای سازمان یادگیرنده، تدوین برنامه را در اولویت قرار داد و برنامه ۱۰ ساله هلال‌احمر را در قالب دو برنامه پنج ساله تدوین کرد و هم اکنون در سال اول اجرای برنامه قرار دارد؛ اما با توجه به منابع و اعتبارات تا سطح خاصی می‌توان این برنامه را متناسب با اولویت‌های جمعیت، اجرایی کرد.

 

وی همچنین با بیان اینکه کشور به سمت اخذ مالیات که البته اقدام صحیحی است، پیش می‌رود، خاطرنشان کرد: تمامی سیستم های اقتصادی درست نیز در دنیا به این سمت رفته‌اند؛ چراکه دریافت مالیات، موجب شکل‌گیری رابطه اقتصادی سالم می‌شود.

 

هیچ جمعیت ملی در دنیا مالیات نمی‌پردازد

ضیائی با اشاره به اینکه هلال‌احمر تا سال ۹۴ معاف از پرداخت مالیات بوده است، اذعان کرد: هیچ جمعیت ملی در دنیا مالیات نمی‌پردازد؛ این مهم حتی در کشورهایی که تمامی افراد، شرکت‌ها، نهادها و دستگاه‌ها هیچ گونه معافیتی نسبت به پرداخت مالیات ندارند؛ صدق می‌کند و هلال‌احمر ایران نیز به عنوان بزرگترین مجموعه داوطلبانه و نهاد خیریه کشور نباید مالیات پرداخت کند؛ چراکه به عنوان نمونه سازمان تدارکات پزشکی هلال‌احمر با سود تقریبی هیچ و بر اساس وظیفه انسانی و اساسنامه‌ای خود توزیع داروهای خاص را بر عهده دارد؛ اما مالیاتی را برای این خدمت خیر پرداخت می‌کند که پول آن را هم هنوز نگرفته است و جمعیت اکنون در سخت‌ترین شرایط بودجه‌ای خود ناچار به پرداخت مالیات است.

 

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر اینکه هلال‌احمر برای بازگو کردن شایسته اقدامات خود نیاز به یک سخنگو داشت، گفت: با توجه به تقاضای دکتر آسوبار برای مأمور شدن به منطقه آزاد کیش؛ مقرر شد تا سخنگوی جدیدی برای جمعیت منصوب شود و لذا دکتر جمال‌الدینی؛ معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت از این پس سخنگوی هلال‌احمر نیز خواهند بود و تمامی سازمان‌ها، معاونت‌ها و زیر مجموعه‌های هلال‌احمر مکلفند همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

 

استقرار تیم‌های واکنش سریع در شعب استان‌ها

مصطفی محمدیون؛ دبیرکل جمعیت هلال‌احمر هم در این جلسه با اشاره به استقرار تیم‌های واکنش سریع در استان‌ها، گفت: به منظور استقرار نیروهای واکنش سریع در شعب تمامی استان‌ها؛ هم اکنون اعتبار استقرار این نیروها در پنج استان کشور مصوب شده و در اختیار  سازمان امداد و نجات قرار گرفته است.

 

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اشاره به برگزاری نخستین جلسه کمیته اموال و املاک جمعیت هلال‌احمر، افزود: بر این اساس اعضای این کمیته مشخص و مقرر شد تا هر یک از اعضا برای بررسی شرایط اموال و املاک جمعیت به طور مستمر در چند استان حضور داشته باشند؛ به علاوه در جلسه‌ای که با رئیس سازمان اموال تملیکی داشتیم قول مساعد دادند تا همه‌نوع همکاری با جمعیت هلال‌احمر در این زمینه انجام شود و برای پیگیری امور؛ معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی به عنوان نماینده هلال‌احمر معرفی شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر ، دکتر حسن ابوالقاسم گرجی؛ معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال‌احمر هم در این جلسه از اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان ۳۰ استان کشور در آزمون استخدامی هلال‌احمر به گزینش این جمعیت خبر داد.

 

 

 

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش