
به گزارش فارس، رضا رحمانی وزیر صمت در حاشیه صبح امروز جلسه هیأت دولت، اظهار داشت: کاهش قیمت خودرو به دلیبل تغییر مدیریت نبود بلکه بخشی از این کاهش مربوط به تغییرمدیریت می شود.
وی ادامه داد: افزایش عرضه کف پارکینگ قیمت خودرو از دیگر عواملی است که سبب شد تا قیمت خودرو کاهش یابد.
رحمانی با اشاره به اشاره به نظارت بر وضعیت خودرو گفت: هر کجا که متوجه شدیم، با افزایش قیمت برخورد کردیم و هیچ مشکلی در این بحث وجود ندارد.
وی به آخرین وضعیت خودرو اشاره کرد و گفت: بخشی از خودروها در ماه های گذشته به اصطلاح کف پارکینگ یعنی به علت کسری قطعات، قابل عرضه به مشتری نبود. طی این ماه های اخیر برنامه ای را به صورت جدی پیگیری کردیم تا بخش عمده ای از قطعات از خارج وارد کشور شود. بخشی از قطعات هم در داخل به همت قطعه سازان تأمین شد.
وزیر صمت تصریح کرد: طی دو هفته گذشته عرضه خودرو به مشتریان را آغاز کردیم.بخش عمده ای از آن خوردوها نزدیک به ۴۰ هزار دستگاه خودرو بود که در این ایام تکمیل و به بازار ارائه شد. یعنی به مشتریانی که تعهد داشتیم.
وی بیان کرد: این عرضه خودش به عنوان یکی از پارامترهای اصلی است به خاطر همین تأکید کردم تولید باید رونق داشته باشد و عرضه زیاد شود. عرضه و تقاضا پارامتر اصلی است. البته اقدامات دیگر هم تأثیر دارد که می توان به تغیر مدیرعامل و واکنش بازار اشاره کرد.
- 12
- 5