
صادقالحسینی کارشناس اقتصادی در توییتر نوشت:
- رئیس صندوق تثبیت بازار سرمایه گفته اند:این پولهای تزریق شده به بورس تورم زا نیست به دلیل آن که از محل بازپرداخت ریالی وامهایی که صندوق سابقاً داده پرداخت میشود.
- در اول صحبت ایشان برای کسی که از داستان خبر ندارد منطقی به نظر میرسد. اما هنگامی که بدانید که بیش از ۴۰ درصد وامهای صندوق توسعه بازپرداخت نشده و مشکوک الوصول یا سوخت شده هستند و از طرف دیگر برای کل ۱۰۰ درصد منابع ریالی ناشی از بازپرداخت وامها قبلا مصارفی تعیین شده که غیرقابل تغییرند آنگاه متوجه میشوید وزیر_ اقتصاد چه اشتباه فاحشی مرتکب شده است.
- این خطای روزهای اول امکان دارد از عدم آشنایی مسئله بوده باشد اما الان دیگر ابعاد معلوم است و این گفتگو ها و حرف ها خلاف منطق منافع ملی است.
- انتظار اینست اکنون که متوجه شده اند لااقل به مردم خلاف نگویند! بگویند هر ۱۰ هزار میلیارد صتدوق حداقل ۴ درصد تورم ایجاد می کند. ولی اگر اثری در بازار بورس نداشت حضور داشته باشند مسوولیت اشتباهشان را بپذیرند.
- این مبالغ بازار سهام را خراب خواهد کرد. اقتصاد ایران را هم بهم میریزد.

- 13
- 4
کاربر مهمان
۱۳۹۹/۶/۳۱ - ۱۶:۱۹
Permalink