سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۶۰۰۵۲

اطلاعات جامعی درخصوص تحصیل در ارمنستان

ادامه تحصیل در ارمنستان,تحصیل در ارمنستان پزشکی,تحصیل در ارمنستانتحصیل در ارمنستان به دلیل اینکه بسیار به ایران نزدیک است ، ایده ی مناسبی است
تحصیل در ارمنستان در مقایسه با دیگر کشورهای مطرح جهان و اروپا به دلایل متنوعی برای بسیاری از دانشجویان ایرانی بهتر است. این کشور این قابلیت را برای شما فراهم می کند تا تحصیلات استاندارد جهانی را با پرداخت هزینه های کم تر تجربه کنید و در تمامی کشورهای جهان مجوز کار کردن را داشته باشید.

تحصیل در ارمنستان

در غرب آسیا، کشوری به نام ارمنستان قرار دارد که از سمت شمال با گرجستان، از شرق با آذربایجان، از غرب و جنوب غربی با ترکیه و از جنوب با ایران همجوار است. شهر ایروان که از قدیمی ترین شهرهای دنیاست به عنوان پایتخت این کشور شناخته میشود. کشور ارمنستان دارای آب و هوایی، خشک و گرمسیر است. جاذبه های گردشگری ارمنستان هم تاریخی و هم طبیعی می باشد. دین اکثریت مردم ارمنستان مسیحی است و به زبان ارمنی صحبت میکنند. یکی از علایق مردم ارمنستان، گوش دادن به موسیقی است و تصنیف های نفیسی را با گذشت چندین قرن به نام خود ثبت کرده اند. از دیگر علایق مردم این کشور می توان به معماری اشاره کرد که این آثار در کلیساها و اماکن مذهبی دیده میشود.

نحوه درخواست ویزای تحصیلی ارمنستان

دانشجویان بین المللی باید در نزدیکترین سفارت ارمنستان در کشور مبداء به منظور اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان خود درخواست دهند. بدین ترتیب مؤسسه اموزش عالی ارمنستان موظف است که آن ها را بپذیرد. بعد از تکمیل فرم درخواست ویزا باید بهمراه مدارک مورد نیازتان ارسال کنید. در ادامه این مدارک عبارتند از:

- فرم درخواست ویزا:باید بطور کامل پر شده و امضاء شود

- پاسپورت

- سه عکس اندازه پاسپورت

- انگیزه نامه:این باید شامل هدف و مدت اقامت در ارمنستان باشد

- نامه پذیرش از مؤسسه اموزشی ارمنستان

- پرداخت هزینه تحصیل

- مدارک تحصیلی:گواهی پایان تحصیلات متوسطه یا گواهی نامه های دانشگاه

- مدرک زبان انگلیسی:گواهی نمره TOEFL/‎ IELTS

- اثبات محل اقامت

- شواهد مالی

- مدارک پزشکی بیمه معتبر

ادامه تحصیل در ارمنستان,تحصیل در ارمنستان پزشکی,تحصیل در ارمنستاندانشجویان در حین تحصیل در ارمنستان می توانند به صورت پاره وقت مشغول به کار باشند

مقاطع تحصیلی ارمنستان

* تحصیل در ارمنستان در مدارس:

مدارس ارمنستان دارای مقاطعی همچون مهد کودک، مدارس ابتدایی و متوسطه( دبیرستان) می باشند. زبان تدریس مدارس بین المللی در ارمنستان به دو سورت میباشد یعنی یا به زبان انگلیسی براساس اصول برنامه های تحصیلی آمریکا یا انگلیس تدریس میشوند و یا به زبان و اصول مدارس فرانسوی تدریس می کنند. دانش آموزان در حال تحصیل در مدارس بین المللی، معمولاً افرادی همچون فرزندان مدیران شرکتهای چند ملیتی و کارمندان سازمان های غیر دولتی و فرزندان دیپلمات ها هستند. گاهی وقت ها در کشور ارمنستان ، تعدادی از شهروندان به تحصیل در این مراکز می پردازند در حالی که مدارس برای یك گروه دانشجویی بین المللی آماده شده اند.

الگوی برنامه درسی سیستم آموزشی مدارس ارمنستان معمولاً مشابه کشورهای ایالات متحده ، فرانسه، انگلیس، استرالیا، کانادا و نیوزیلند می باشد. از زبان های تحصیل ابتدایی در ارمنستان می توان به انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی یا ژاپنی اشاره کرد. استانداردهایی که در بسیاری از مدارس برای تحصیل ارائه می شود، در سرتاسر جهان مشابه است و به همین منظور دانش آموزان بین مدارس می توانند به راحتی به فرانسه و ویتنام منتقل شوند.

در هر مدرسه ای، مراحل پذیرش و ثبت نام با مدرسه دیگر فرق دارد و باتوجه به امکاناتی که برای کلاس های کم جمعیت، امکانات درجه یک و فوق برنامه ارائه میشود، شهریه ها را تعيين می کنند. تحصیل دانشجویان در مدارس معمولاً به دو صورت روزانه و شبانه روزی می باشد. کشور ارمنستان ، قصد توسعه و گسترش سیستم آموزشی و استانداردهایَش را دارد. زبان آموزش در این کشور، اغلب به صورت ارمنی میباشد درحالیکه مدارس دیگری که زبان تدریسشان روسی بود در پایان سال ۱۹۹۱ تعطیل شدند. میزان سن شروع برای تحصیل در ارمنستان، سن ۷ سالگی می باشد.

* تحصیل در ارمنستان در مقطع کارشناسی:

به طور کلی زبان تدریس دروس دانشگاهی در دانشگاه های کشور ارمنستان ، ارمنی و انگلیسی می باشد. زبان انگلیسی نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارائه میشود درحالیکه زبان تحصیل در مقطع لیسانس، صرفاً ارمنی می باشد. طول دوره تحصیل در ارمنستان در مقطع لیسانس حدود ۳ تا ۴ میباشد و دانشجویان مجوز ادامه تحصیل در رشته دلخواه خود را دارند.

یکی از شروط تحصیل دانشجویان در ارمنستان در مقطع لیسانس، اینست که مسلط به زبان ارمنی باشند و در صورت پذیرش در این مقطع و عدم یادگیری زبان ارمنی باید حتماً برای تقویت و اموزش مهارت های زبان ارمنی در دوره Zero- course شرکت کنند. تحصیل در ارمنستان در مقطع لیسانس به مدت ۶ ماه طول می کشد و گواهی زبان ارمنی در پایان دوره به افراد داده می شود. در کشور ارمنستان از رشته ها و گرایشهای دوره لیسانس می توان به رشته های علوم پایه، هنر، علوم انسانی، موسیقی، حقوق، معماری، علوم زیستی و … اشاره کرد که برای ادامه تحصیل در این کشور به عنوان نمونه هایی از رشته های تدریس شده در مقطع لیسانس به شمار می رود. دانشجویان مقطع لیسانس حدود ۳۲ ساعت در طول یک هفته، در کلاس های درس حاضر میشوند.

* تحصیل در ارمنستان در مقطع کارشناسی ارشد:

در کشور ارمنستان ، مقطع فوق لیسانس برای متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور به عنوان یک مقطع پرطرفدار برای تحصیلات تکمیلی محسوب میشود. طول دوره تحصیل در این مقطع، حدود ۲ تا ۳ سال میباشد و رشته های متنوعی را دربر می گیرد. بورسیه تحصیلی برای دانشجویان متقاضی تحصیل در ارمنستان در این مقطع در نظر گرفته می شود. دانشجویان مقطع فوق لیسانس حدود ۱۶ تا ۱۸ در هر هفته در کلاسهای اموزشی حاضر میشوند. دانشجویان در حال تحصیل در ارمنستان در مقطع فوق لیسانس باید همانند سایر کشورها بتوانند در زمان فارغ التحصیلی، یک مقاله معتبر در مجلاتی که توسط وزارت علوم و تحقیقات ارمنستان تائید شده چاپ کنند. برای افراد متقاضی تحصیل در ارمنستان، دریافت بورسیه تحصیلی از اهمیت به سزایی برخوردار است تا از این طریق سازمان اعطا کننده بورس، مخارج تحصیل و تحقیقاتشان را بر عهده بگیرد.

شرایط و هزینه تحصیل در ارمنستان,مزایای تحصیل در ارمنستان,تحصیل رایگان در ارمنستانبرای تحصیل در ارمنستان در مقطع لیسانس، دانشجویان باید به زبان ارمنی مسلط باشند

از رشته های مهندسی ارمنستان در مقطع فوق لیسانس می توان به حقوق، عمران، هنر، معماری، موسیقی و زبان انگلیسی اشاره کرد. دانشگاه های ارمنستان در مقطع فوق لیسانس توسط کشورهایی اروپایی نظیر ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، یونان، روسیه، انگلستان و کانادا و آمریکا تائید شده است.

* تحصیل در ارمنستان در مقطع دکتری:

افراد پس از اینکه توانستند مدرک فوق لیسانس را دریافت کنند اینک میتوانند تحصیلاتشان را بعنوان دانشجوی دکترا و محقق ادامه دهند. دانشجو در این مقطع باید طبق تحقیقات یک پایان نامه علمی ارائه دهد. درصورتی مدرک دکترا به دانشجو اعطا میشود که تحصیلات تکمیلی ۳ ساله ی او تمام شود و از پایان نامه اش به خوبی دفاع کند. متقاضی به منظور پذیرش دکترا برای تحصیل در ارمنستان باید سوابق تحصیلی، پروپوزال قوی برای تحصیل در مقطع دکترا و همچنین مدارکش را به دانشگاه های این کشور ارسال نماید.

از داوطلبان دکترا بعنوان محققان حرفه ای یاد میشود که باتوجه به مشاغلشان طبقه بندی میشوند و در دوره دکترا به آن ها حقوق داده میشود. دانشجویان به ازای حقوقی که دریافت می کنند باید بتوانند در دانشگاه، فعالیتهایی در قالب محقق و دستیار اساتید یعنی مسئولیت های تدریس و مسئولیت های دیگر انجام دهند. دانشجویان دکترا باید استاد راهنمایی را انتخاب کنند که بر تحقیق و نوشتن پایان نامه او نظارت دارد. آن ها همچنین باید بتوانند پایان نامه نهایی را به منظور ارائه تائید کنند. این اساتید برای این که بر فعالیت های دانشجویان نظارت کنند باید برنامه های منظمی داشته باشند که از آن ها می توان به بررسی های منظم پیشرفت و نکات بررسی رسمی اشاره کرد.

تحصیل رایگان در ارمنستان

وجود بورسیه های تحصیلی متنوع یکی از دلایلیست که دانشجویان به خارج از کشور مهاجرت می کنند و همین قابلیت سبب میشود که تحصیل برای این دانشجویان رایگان شود. دانشگاه های ارمنستان، بورسیه های متنوعی را برای دانشجویان کشورهای مختلف ارائه می دهد تا برای مقصد تحصیلی خود، این کشور را انتخاب کنند. بورسیه تحصیلی متشکل از دو قسمت می باشد. به این صورت که بورسیه تحصیلی در برخی از دانشگاه ها شامل هزینه تحصیل و زندگی است درحالیکه این بورسیه در بعضی موارد، صرفا تامین کننده ی بخشی از هزینه های تحصیلیست. بنابراین افرادی که میخواهند بورسیه دریافت کنند بهتر است نسبت به انجام الزامات مربوطه اقدام کنند که از آن ها می توان به دانش زبانی موردنیاز و رزومه علمی مناسب اشاره کرد تا برای اخذ بورسیه تحصیلی بعنوان افراد واجد شرایط برگزیده شوند و با کم ترین هزینه ها در ارمنستان، تحصیل کنند.

تحصیل در ارمنستان و کار دانشجویی

دانشجویان مجوز کار در حین تحصیل در ارمنستان به صورت پاره وقت را دارند. مدت زمانی که به دانشجویان برای انجام کار دانشجویی اختصاص داده میشود متناسب با مقطع تحصیلی یعنی در هر هفته بین ۱۰ تا ۳۰ ساعت می باشد. طبق این گفته، دانشجویان کارشناسی مجوز۱۰ ساعت کار، دانشجویان کارشناسی ارشد مجوز ۲۰ ساعت کار و دانشجویان دکترا مجوز ۳۰ ساعت کار در هفته را دارند.

تحصیل در ارمنستان و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

افرادی که می توانند ویزای تحصیلی ارمنستان را دریافت کنند ، اقامت موقت این کشور به آن ها اختصاص داده میشود. اقامت موقت دانشجو تا زمانی تمدید میشود که در ارمنستان تحصیل کند ولی این نکته را در نظر داشته باشید که تحصیل بعنوان یک روش برای مهاجرت دائمی محسوب نمی شود، بدین دلیل که فرد بعد از این که تحصیلات خود در ارمنستان را تمام کرد بعد از گذشت مدتی، مجوز درخواست اقامت دائم را ندارد. به این ترتیب، افراد باید بتوانند بعد از اتمام تحصیلاتشان، کاری را پیدا کنند.

معایب تحصیل در ارمنستان,ویزای تحصیلی ارمنستان,شرایط و هزینه تحصیل در ارمنستانامکان بردن همراه حین تحصیل در ارمنستان وجود دارد

وقتی که متقاضی مهاجرت به ارمنستان بتواند شغل مناسبی را پیدا کند و بدین جهت اقامت کاری خود را بگیرد، آنگاه میتواند بعد از گذشت ۳ سال اقامت کاری به منظور دریافت اقامت دائم درخواست دهد. البته برای دریافت اقامت دائم علاوه بر شرط مذکور باید به شرایط دیگری نظیر پرداخت مالیات، عدم سوء پیشینه و یادگیری زبان ارمنی توجه داشته باشید. همچنین فرد برای این که بتواند اقامت دائم خود را بگیرد باید با جامعه ادغام شود و در ازمون شهروندی قبول شده باشد. در اینصورت فرد می تواند.

تحصیل در ارمنستان و بررسی ویزای همراه

منظور از همراه در زمان تحصیل در ارمنستان، افرادی مثل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد. چنین افرادی را در زمان تحصیل می توان به ارمنستان برد ولی یکی از شروط لازم برای انجام چنین کاری، اخذ اقامت تحصیلی و درخواست ویزای همراه می باشد. یعنی شخص مجوز اخذ ویزای هم زمان با همسر خود را ندارد.

مزایای تحصیل در ارمنستان

در ادامه با مزایای تحصیل در ارمنستان اشنا شوید:

>> برای این که دانشجو در رشته های پزشکی و دندان پزشکی در ارمنستان تحصیل کند ملزم به ارائه مدرک و شرط معدل نیست.

>> هزینه زندگی و تحصیل در ارمنستان مناسبتر از دیگر کشورهای اروپاییست.

>> دانشجویان علاوه بر تحصیل در ارمنستان، مجوز کار دانشجویی به صورت پاره وقت را دارند.

>> متقاضیان فاقد مدرک زبان برای تحصیل در ارمنستان می توانند در دوره های زبان ارمنی شرکت کنند.

>> یکی از مزایای تحصیل در ارمنستان اینست که اساتید بسیار با تجربه در دانشگاه ها و همچنین دانشگاه های معتبر این کشور حضور دارند.

معایب تحصیل در ارمنستان

دانشگاه های کشور ارمنستان ، بسیار زیاد است ولی متأسفانه فقط بعضی از آن ها اعتبار علمی بالایی دارند و حتماً باید دقت کنید که پیش از این که دانشگاه موردنظر را انتخاب کنید در وزارت علوم ایران، اعتبار داشته باشد و در ایران، مورد قبول باشد. مشکل زبان، یکی از بزرگ ترين مشکلات دانشجویان میباشد ، به این علت که زبان ارمنی( هایرن) اغلب به عنوان زبان تحصیل در دانشگاه ها میباشد و حتی اگر به زبان انگلیسی تحصیل میکنید باز هم به زبان ارمنی نیاز دارید که یادگیری چنین کاری نیازمند زمان، هزینه و پشتکار می باشد.

تحصیل رایگان در ارمنستان,مهاجرت به ارمنستان از طریق تحصیل,ادامه تحصیل در ارمنستانهزینه زندگی و هزینه تحصیل در ارمنستان در قیاس با کشورهای اروپایی مناسب تر است

با وجود این که هزینه ی تحصیل در دانشگاه های ارمنستان ارزان است ولی بعضی از دانشگاه های این کشور از هزینه های تحصیلی بالایی برخوردارند که در مقایسه با دانشگاه های اروپا یکسان است.

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
ویژه سرپوش