پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۸۰۰۰۳۱

شرایط تحصیل در آلمان در مقاطع مختلف

تحصیل در آلمان,معایب تحصیل در آلمان,مزایای تحصیل در آلمانهزینه تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های دولتی آلمان رایگان است
تحصیل در آلمان با توجه به سیستم آموزشی آلمان شرایط مناسبی دارد که سبب می شود متقاضیان بیشماری از سراسر دنیا راهی کشور آلمان شوند. البته تنها شما این ایده را ندارید که در آلمان به تحصیل بپردازید، بلکه سالانه علاقه مندان زیادی از سرتاسر جهان برای تحصیل و پژوهش به این کشور سفر می کنند.

تحصیل در آلمان

کشور آلمان یکی از صنعتی ترین کشورها در قاره اروپا است و برای متقاضیان، تحصیل در آلمان یکی از ایده آل ترین مقاصد مهاجرتی می باشد. اخذ اقامت آلمان از طریق تحصیل در این کشور یکی از مناسب ترین راههای رسیدن به اقامت و تابعیت آلمان می باشد. روش های مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد، که ویزای کار آلمان و ویزای تحصیل را می توان از محبوب ترین آنها نام برد. امکان دریافت بورسیه تحصیلی به جذابیت های ویزای تحصیلی آلمان افزوده است. بورسیه تحصیلی در آلمان از دانشگاه ها و در رشته های مختلفی ارائه می شود.

بطور کلی آلمان از موقعیت جغرافیایی بسیار عالی در اروپا بهره مند است، چون از سمت جنوب با اتریش و سوئیس و از سمت شمال با دریای بالتیک و دانمارک همسایه می باشد. زبان رسمی آلمان آلمانی است که ۹۵% مردم آن نیز به این زبان صحبت می کنند، بدین ترتیب تسلط به زبان آلمان برای کار و تحصیل در آلمان و بخصوص جهت اخذ بورسیه تحصیلی در این کشور از الزامات محسوب می شود. لازم به ذکر است که آلمان با وجود تمام مزایای ذکر شده موضوعی دارد که ذهن متقاضیان را مشغول کرده است و آن زمان سفارت بسیار طولانی آلمان می باشد که امکان دارد تا ۲ سال هم زمان ببرد. از طرفی در فرآیند ویزا نیز سخت گیری بسیار زیادی برای ایرانیان صورت می گیرد اما نکته مهم راهکار این موضوع می باشد؛ در واقع راههای مختلفی وجود دارد که که بتوانیم در مدت زمان کوتاه تر برای آلمان اقدام کنیم ولی برترین آنها گذراندن دوره زبان آلمانی در کشورهای نزدیک و ارزان عضو اتحادیه اروپا و شنگن است.

زبان تحصیل در آلمان

رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس میشوند به ایلتس ۶.۵ و رشته های آلمانی زبان، به مدرک زبان B2 نیاز دارند. در بعضی از دانشگاه ها مدرک زبان آلمانی B1 هم برای اخذ پذیرش از دانشگاه مورد قبول است. البته در صورتی که نمره ایلتس ۶ یا مدرک زبان آلمانی B1 داشته باشید میتوانید برای ادامه زبان و تحصیل در آلمان اقدام کنید. در مقطع دکترا تمامی رشته ها به زبان انگلیسی ارائه میشوند به همین جهت ایلتس ۷ مورد نیاز است.

مدارک لازم برای تحصیل در آلمان و ویزای دانشجو

مدارک لارم برای تحصیل در آلمان و اخذ ویزای دانشچو عبارتست از:

۱- پاسپورت با اعتبار حداقل۶ ماه و دو کپی از آن

۲- عکس رنگی پاسپورتی

۳- پذیرش تحصیلی

۴- فرم پر شده تقاضای ویزا

۵- انگیزه نامه (SOP)

۶- زندگی نامه

۷- مدارک سوابق شغلی در صورت وجود

۸- هزینه صادر کردن ویزای تحصیل در آلمان

۹- گواهی پایان دوره سه ساله متوسطه بهمراه ترجمه

۱۰- گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی همراه با ترجمه

۱۱- گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد بهمراه ترجمه. اگر برای مقطع ارشد اقدام میکنید تنها مدرک کارشناسی برای تقاضای ویزا کفایت می کند ولی برای اخذ پذیرش مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی هم مورد نیاز است.

۱۲- گواهی پشتیبانی مالی:ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش ۱۰.۲۳۰ یورو. (تضمین مالی ویزای دانشجویی آلمان میتواند بجای گواهی تمکن مالی از طریق یکی از وابستگان در آلمان نیز ارائه شود)

۱۳- بیمه مسافرتی لااقل ۳ ماهه حوزه شنگن

۱۴- تمامی مدارک باید به وسیله مترجم رسمیِ دادگستری به آلمانی ترجمه و به تائید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه ایران رسیده باشد.

شرایط سنی برای تحصیل در آلمان,تحصیل در آلمان,بورس تحصیل در آلمانشرط معدل برای تحصیل در آلمان بسیار مهم است

تحصیل در مدارس آلمان

دانش آموزان در آلمان از سن ۳ سالگی شروع به یادگیری و دریافت آموزش می نمایند و به صورت رسمی از سن ۶ سالگی دبستان را شروع می نمایند. چون حضور در مدرسه برای افراد زیر ۱۸ سال برای تحصیل در آلمان الزامی است. اکثر مدارس آلمان توسط ایالت اداره میشوند و شما هیچ هزینه ای بابت تحصیل در مدارس دولتی آلمان پرداخت نمی کنید. البته مدرسه های خصوصی و بین المللی در آلمان وجود دارد که مستلزم پرداخت شهریه می باشد. سیستم مدرسه تا حدی به منطقه ای که شما زندگی می کنید بستگی دارد. شرط معدل برای تحصیل در آلمان بسیار مهم است.

با در نظر گرفتن شرایط تحصیل در آلمان بچه ها همیشه در هر ایالتی دارای برنامه درسی یکسان نیستند و کتاب های درسی هم امکان دارد متفاوت باشند. ایالات نیز انواع مختلفی از مدارس را دارند. آموزش ابتدایی در آلمان موسم (Grundschule) به مدت ۴ سال به طول می انجامد. بعد از دوران ابتدایی دانش آموزان به مدت ۶ سال در مدرسه های Hauptschule ،Gymnasium و Realschule مشغول به تحصیل می گردند. در انتها دانش آموزانی که ۹ سال تحصیلی را با موفقیت پشت سر گذاشته اند موفق به کسب مدرک تحصیلی Hauptschulabschluss می گردند و دانش آموزان پس از سال دهم تحصیلی مدرک Realschulabschluss را دریافت می کنند. دانش آموزان پس از گذراندن سال دهم تحصیلی بسته به هدف خود هم میتوانند دوره های فنی را بگذرانند و با کسب مدرک Fachhochschulreife وارد بازار کار یا دانشگاه شوند و هم میتوانند به مدت ۳ سال دیگر تحصیل نمایند و با کسب مدرک Abitur وارد دانشگاه گردند.

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

دارندگان دیپلم های دبیرستانی خارج از کشور آلمان بعد از گذراندن آزمون تشخیص علمی (Feststellungsprüfung)، میتوانند به دانشگاه راه یابند یا دوره های یک ساله Studienkolleg را در کالج های مقدماتی طی کنند و بعد از آن، آزمون نشخیص علمی را بدهند. انتخاب رشته دانشگاهی بر اساس نوع تحصیل در این کالج ها و نمرات اخذ شده صورت می گیرد. طبق شرایط تحصیل در آلمان، نخستین مدرک تحصیلات عالی در آلمان مدرک لیسانس می باشد.

یکی از مهم ترین موارد برای تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاه های دولتی آلمان شرط معدل می باشد که بایستی معدل بالای ۱۵ باشد و تحصیل در آلمان با معدل پایین مشکل است. در واقع دوره کالج برای آن است که شخص، دیپلمی معادل دیپلم یک شخص آلمانی دریافت نماید. تقریباً میتوان گفت هیچ دانشگاهی در آلمان وجود ندارد که این دوره را به زبان انگلیسی ارائه نماید. پس دانش آموز فارغ التحصیل از مدارس ایرانی که تمایل به تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی را دارد، باید به زبان آلمانی حداقل B1 آشنا باشد و این دوره یک سال کالج را بگذراند.

مدارک لازم برای تحصیل در آلمان,هزینه تحصیل در آلمان,تحصیل در آلمانتحصیل در آلمان با معدل پایین تنها برای دانشگاه‌های خصوصی امکان پذیر است

امکان کار در دوره کالج فقط در تعطیلات میان ترم برای افراد وجود دارد. پس فرد باید توانایی تامین خود بدون نیاز به کار دانشجویی را داشته باشد تا در کشور آلمان دچار مشکل نگردد. مدت زمان تحصیل در آلمان در مقطع لیسانس ۸ ترم می باشد. برخی از مدارکی که در آلمان به دانشجویان اعطا می گردد معادل مدرک لیسانس می باشد نظیر مدرک (Diploma (FH)، Dipploma Ing.(FH می باشد.

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

طول دوره تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد اصولا دو سال است. برای آن که متقاضی بتواند وارد این دوره شود باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های سراسری دریافت کرده باشد و یا اگر از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل شده است معدل مناسبی داشته باشد. گرفتن پذیرش از دانشگاه های طراز اول آلمان در مقطع کارشناسی ارشد به رزومه تحصیلی قوی ای احتیاج دارد. دوره کارشناسی ارشد برای اغلب رشته ها هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ارائه می گردند. همچنین دوره های کارشناسی ارشد شامل Diplom Ing. II( GH) – Diplom – Diplom Ing – Magister Artium می گردد که به صورت پیوسته دانشجویان به مدت ۶ سال مشغول به تحصیل می گردند. اکنون اکثر دانشگاه های آلمان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی، مدرک ایلتس ۶.۵ به بالا و یا تافل ۹۰ می خواهند.

چنانچه علاقمند تحصیل به زبان آلمانی هستید بسته به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی، مدرک B1 یا B2 از شما درخواست می شود. با توجه به شرایط تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم، در این مقطع احتیاج به ارائه ریز نمرات لیسانس می باشد. این مقطع با در نظر گرفتن رشته تحصیلی شما، امکان دارد یک تا دو سال زمان ببرد. در حالیکه یک سال تحصیلی از دو ترم تشکیل شده است، مدرک کارشناسی ارشد شامل پروژه نهایی شما نیز خواهد شد که بعنوان پایان نامه شناخته می شود. با توجه به نوع دانشگاه شما میتوانید به زبان انگلیسی و آلمانی تحصیل کنید.

تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

اخذ پذیرش در مقطع دکتری امر نسبتا مشکلی می باشد. برای این امر شخص متقاضی تحصیل در آلمان در مقطع دکتری باید در صورت داشتن رزومه قوی برای پیدا کردن یک استاد راهنما مبادرت کند و بعد از پیدا کردن استاد راهنما چند جلسه با او مصاحبه خواهد داشت و بعد از بررسی رزومه و مصاحبه ها در صورتی که استاد راهنما شخص متقاضی را قبول کند، او میتواند در مقطع دکتری پذیرش خود را اخذ نماید. داشتن رزومه قوی به این منظور میباشد که دانشجو حتماً باید لااقل مقاله های ISI، سابقه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی، معدل بالا در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس، مدرک زبان در سطح بالا و توصیه نامه و انگیزه نامه قوی داشته باشد.

تحصیل در آلمان,رشته های تحصیل در آلمان,مزیت تحصیل در آلمانافراد پس از پایان تحصیل در آلمان به کار می پردازند و ویزای کاری آلمان را دریافت می کنند

عموما تحصیل در آلمان در مقطع دکتری، ۴ سال به طول می انجامد. برخلاف دوره دکتری در ایران که دانشجویان آن بر اساس کنکور سنجیده میشوند، معدل و موافقت استاد راهنما با طرح رساله دکتری، دو عامل اصلی برای پذیرش در دانشگاه های آلمان به شمار می رود. افرادی که مایل به گذراندن دوره دکتری به زبان آلمانی هستند، باید حداقل در یکی از آزمون های (DSH) یا (TestDaF) پذیرفته شده باشند. امکان گذراندن دوره دکتری به زبان انگلیسی نیز در دانشگاه های آلمان وجود دارد.

تحصیل در آلمان در رشته پزشکی

برای تحصیل در آلمان در رشته پزشکی متقاضی باید در سال ۱۱ و ۱۲ معدلی حداقل بالاتر از ۱۷ داشته باشد. غیراز آن قبولی کنکور سراسری در مقطع کارشناسی یکی از رشته های مرتبط با پزشکی مثل رشته زیست یا شیمی لازم است.

داشتن مدرک زبان آلمانی حداقل B1 یا B2 نیز از دیگر مدارک مورد نیاز برای تحصیل در آلمان در رشته پزشکی است. با داشتن این مدارک برای فرد، پذیرش M- course در کالج گرفته می شود و شخص به مدت یک سال در کالج تحصیل می نماید. پس از آن در آزمون رشته پزشکی شرکت خواهد کرد و در صورت کسب حد نصاب لازم و قبولی وارد رشته پزشکی خواهد شد. در مجموع قبولی در رشته پزشکی در آلمان مثل تمامی کشورها بسیار رقابتی است. بعضی از دانشگاه ها نیز علاوه بر موارد ذکر شده، قبولی در آزمون Medizinertest را نیز می خواهند.

هزینه تحصیل در آلمان

هزینه تحصیل در آلمان و در تمامی دانشگاه های دولتی رایگان است ولی باید توجه داشته باشید که دانشگاه های خصوصی شهریه های بالایی دارند.

کار حین تحصیل در آلمان

برای تامین مالی هزینه های زندگی دانشجوئی و تحصیل در آلمان پیوسته دو گزینه بورس تحصیلی و کار دانشجوئی برای دانشجویان فراهم است. منتها انجام کار دانشجویی برای دانشجویان خارجی در کشور آلمان مشروط به دریافت تائیدیه از دانشگاه مربوطه و نیز رعایت ضوابط و مقررات تایم کاری می باشد. معمولاً دانشجویان خارجی با توجه به شرایط خود میتوانند در آلمان از ۱۰ تا ۳۰ ساعت کار بکنند.

می توان ادعا کرد که اغلب دانشجویان دانشگاه های آلمان، چه آلمانی و چه غیر آلمانی، هزینه تحصیل خود را از طریق کار کنار تحصیل در آلمان تامین می کنند. از کار در فروشگاه ها و رستوران ها، نمایشگاه ها گرفته تا کار در کتابخانه دانشگاه برای اساتید (hiwi) و یا کار در کارخانه ها و مراکز صنعتی. خیلی از کارخانجات و شرکت ها هستند که با دانشگاه ها در ارتباط اند و تمایل دارند برای پیشبرد پروژه های خود از دانشجویان استفاده کنند و آنها را در رشته های تحصیلی خود بکار گیرند. به این نوع از کار دانشجویی، Werkstudent گفته می شود و تقریباً از ترم ۳ لیسانس به بالا میتوانید روی آن حساب باز کنید. البته به شرط این که دنبال آن باشید. هر چند این نوع کارها بیشتر برای رشته های فنی مهندسی فراهم است. ضمنا بعد از پایان تحصیلات نیز امکان انجام کار و اقامت پساتحصیل با تمدید ۱۸ ماهه جهت کاریابی برای دانشجویان خارجی فراهم است.

بورس تحصیل در آلمان

اخذ بورس تحصیل در آلمان برای افراد خاص و با استعداد مقدور می باشد. مهاجرت تحصیلی به آلمان بهمراه بورسیه تحصیلی بدون در نظر گرفتن درآمد شخص و یا والدین اعطا می شود و ملیت نیز برای اعطای آن اهمیتی ندارد. خیلی از افرادی که قصد مهاجرت از روش تحصیلی را دارند، تمایل به اخذ بورسیه تحصیلی دارند و باید این نکته را در نظر داشته باشند که بورسیه تحصیلی تنها به افراد خیلی خاص و با استعداد تعلق می گیرد. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آلمان باید این نکته را در نظر داشته باشند که اخذ بورسیه تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد امر بسیار مشکلی می باشد ولی در مقطع دکتری برای افراد با رزومه قوی امکان پذیر می باشد. در آلمان برنامه های بورسیه ای متفاوتی وجود دارد. این برنامه ها توسط سازمان DAAD ارائه میشوند و طیف وسیعی از برنامه های بورسیه ای را که توسط موسسات مختلف در آلمان ارائه میشوند را معرفی می کند.

شرایط تحصیل در آلمان,تحصیل در آلمان,راهنمای تحصیل در آلمانتحصیل در آلمان منجر به ادامه زندگی در یکی از بهترین کشورهای قاره اروپا می‌شود

تحصیل در آلمان و بررسی ویزای همراه

افراد متقاضی تحصیل در آلمان، بعد از اخذ ویزا و ورود به کشور آلمان، میتوانند درخواست خود را مبنی بر پیوستن همراهان در آلمان را ارئه دهند. منظور از همراه همسر و فرزند زیر ۱۸ سال متقاضی می باشد. دانشجو در ابتدا به تنهایی وارد آلمان می شود و امکان الحاق همراهان به او بعد از ورود دانشجو به آلمان مقدور می باشد. فرآیند اخذ ویزای همراه ممکن است از ۳ ماه تا ۱ سال زمان ببرد. این امر تماماً بستگی به تعداد پرونده های اداره مهاجرت آلمان دارد.

شخص دانشجو باید مدارک مالی مبنی بر تامین هزینه های زندگی و یک سکونت گاه مناسب برای زندگی خود و همرانش را داشته باشد. افراد متقاضی تحصیل در آلمان در صورتی میتوانند برای الحاق همراهان خود درخواست دهند که هم خود و هم همسرشان بالای ۱۸ سال سن داشته باشند. افراد زیر ۱۸ سال میتوانند برای پیوستن پدر و یا مادر درخواست خود را ارائه دهند. همچنین داشتن مدرک زبان آلمانی A1 نیز یکی دیگر از مدارک رسمی مورد نیاز برای اخذ ویزای همراه می باشد. ارائه سند ازدواج یکی از اصلی ترین مدارک برای اخذ ویزای همراه در آلمان می باشد.

تبدیل اقامت تحصیلی آلمان به اقامت دائم و تابعیت

مهاجرت تحصیلی به آلمان یکی از محبوب ترین روش هایی میباشد که منجر به اخذ اقامت آلمان و در آخر تابعیت آلمان می گردد. افرادی که در آلمان مشغول بکار میشوند میتوانند کارت آبی یا BLUE CARD را اخذ می نمایند. شخصی که از طریق تحصیل در آلمان این کارت را اخذ می کند در صورتی که شرایط زیر را داشته باشد میتواند برای اقامت دائم و یا تابعیت و پاسپورت آلمان درخواست خود را به اداره مهاجرت آلمان ارائه دهد:

- سابقه کیفری نداشته باشد.

- به زبان آلمانی لااقل در سطح B1 تسلط داشته باشد.

- نشان دهد که هزینه های زندگی خود را تامین نماید.

- به قانون اساسی آلمان پایبند باشد.

- به مدت ۵ سال (به صورت دائم و پیوسته یا غیر دائم و ناپیوسته) در آلمان برای اخذ اقامت دائم و به مدت ۸ سال برای اخذ گذرنامه و تابعیت آلمان در این کشور حضور داشته باشد.

قوانین تحصیل در آلمان,ادامه تحصیل در آلمان,تحصیل در آلمانطبق شرایط تحصیل در آلمان، نخستین مدرک تحصیلات عالی در آلمان، مدرک لیسانس است

مزایای تحصیل در آلمان

به طور کلی میتوان امتیازات تحصیل در آلمان را در چند مورد جمع بندی کرد:

- امکان تحصیل در آلمان به صورت رایگان

- امکان تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع ارشد و دکتری.

- اجازه اقامت به بازه زمانی ۱۸ ماه پس از اتمام تحصیل در آلمان به منظور پیدا کردن کار و اخذ ویزای کار.

- امکان اخذ اقامت دائم پس از اتمام تحصیلات.

- امکان تحصیل در تمامی رشته ها (هنر، مهندسی، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و…)

- امکان کار در کنار تحصیل و پوشش کلیه مخارج زندگی (کار پاره وقت)

- اعتبار بالای ویزای دانشجویی آلمان و امکان رفت و آمد به کشورهای حوزه شنگن بدون احتیاج به ویزا.

تحصیل در آلمان,مزایای تحصیل در آلمان,شرایط سنی برای تحصیل در آلمانبسیاری از افراد تحصیل در آلمان را به عنوان یک راه مهاجرت به آلمان انتخاب می کنند

معایب تحصیل در آلمان

هیچ پدیده ای در دنیا بدون عیب نیست و مهاجرت به کشور آلمان نیز بعنوان یک پدیده دارای معایبی است. از معایب تحصیل در آلمان میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

>> یکی از بزرگترین معایب تحصیل در آلمان که باید مورد توجه قرار بگیرد، زبان آلمانی است. افرادی که به آلمان مهاجرت می کنند باید حتماً به زبان آلمانی تسلط داشته باشند به دلیل آن که مردم آلمان، حتی در صورت تسلط، به ندرت به زبان انگلیسی صحبت می کنند. یادگیری زبان آلمانی یکی از سخت ترین زبان های رایج دنیا است.

>> سیستم حمل و نقل عمومی در کشور آلمان بسیار پیشرفته است و به آسانی میتوان از آن استفاده کرد با این وجود چنانچه فردی به دوچرخه سواری و پیاده روی علاقه مند باشد، برای تحصیل در آلمان تا حدودی دچار مشکل می شود به دلیل آن که در خیلی از خیابان های آلمان، عبور از خیابان کار بسیار دشواری است و محل عبور عابر پیاده در خیابان های اصلی با فاصله ای بسیار زیاد از هم طراحی شده است.

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش