شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۶۰۰۹۶

شرایط تحصیل در کویت چیست؟

تحصیل در کویت,شرایط تحصیل در کویت,ادامه تحصیل در کویتمهاجرین پس از فارغ‌التحصیلی امکان اخذ اقامت دائم در کشور کویت را ندارند
از امکانات آموزشی کویت میتوان به تجهیزات مدرن و تکنولوژی های اموزشی بسیار خوب و رشته ها و برنامه های درسی بسیار خوب اشاره کرد. فارغ التحصیلان، مهارت های لازم برای جذب در بازار کار و قدرت تحلیلی مناسب را در مقاطع تحصیلی دانشگاه های کویت به دست می آورند. در این مطلب از سرپوش با شرایط تحصیل در کویت آشنا خواهید شد.

تحصیل در کویت

یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس، کشور کویت نام دارد که در منطقه غرب آسیا قرار دارد و بعنوان ششمین ذخایر نفتی جهان محسوب میشود که سیاست نیمه دموکرات دارد. پایتخت این کشور، کویت است و از بزرگترین تأمین کنندگان نفت و گاز طبیعی در جهان شناخته میشود.

مدارک موردنیاز اخذ ویزا برای تحصیل در مدارس کویت

دانش آموزان بین المللی برای تحصیل در مدارس کویت، نیازمند ویزای دانش آموزی یا ویزای تحصیلی هستند. شما با داشتن مدارک و شرایط لازم به آسانی می توانید ویزای دانشجویی دریافت کنید. مهمترین سند، داشتن گواهی نامه یا اثبات پذیرش یا دعوتنامه از سمت مدرسه مورد نظر است. سایر اسناد موردنیاز ، پس از داشتن گواهی نامه صحت و قانونی بودنتان را اثبات می کنند که از این اسناد می توان به اثبات تسلط به زبان، اثبات ملیت یا گذرنامه و سایر پرونده های پشتیبانی مانند گواهی سوء پیشینه برای افراد بالای ۱۸ سال و گواهی پزشکی اشاره کرد. شما برای گرفتن ویزای تحصیلی کویت به مدارک زیر نیاز دارید:

- اثبات تسلط به زبان انگلیسی

- گواهی پزشکی سلامت

- نامه پذیرش از مدرسه

- اثبات تمکن مالی

- گذرنامه معتبر و مابقی مدارک هویتی

- بیمه نامه

- فرم تکمیل شده درخواست ویزا

تحصیل در کویت,مزایای تحصیل در کویت,مدارک مورد نیاز برای تحصیل در کویتتحصیل در کویت برای متقاضیان، امکان کار در حین تحصیل را فراهم می کند

مقاطع تحصیلی کویت

>> تحصیل در مدارس کویت:

در بین کشورهای حوزه خلیج فارس، مدارس کویت دارای سطح اموزشی مناسبی میباشد و این کشور به عنوان باسواد ترین کشورهای حوزه خلیج فارس تلقی میشود و معمولاً شهروندان آن به تحصیل در مدارس این کشور می پردازند. سالانه دولت کویت، بودجه مناسبی را برای بخش اموزش و پرورش در نظر می گیرند. مدارس زیادی در کویت وجود دارد که تعداد آن به بیش از هزار مدرسه می رسد.

مدارس کشور کویت، متشکل از دو نوع دولتی و خصوص هستند که بیشتر شهروندان آن تحصیل در مدارس دولتی را انتخاب می کنند. زبان آموزش در مدارس کویت، عربی میباشد و در این مدارس، سیستم های آموزشی مدرنی وجود دارد. سالانه میزان دانش آموزان در این کشور براساس کیفیت بالای تحصیل در مدارس این کشور و برنامه ریزی و صرف بودجه های مناسب، افزایش یافته و میزان رونق فرصت های شغلی آموزگاران در این کشور، مناسب است. سیستم های آموزشی مدارس کویت، برگرفته از سیستم های مدارسی نظیر آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی میباشد و بر کیفیت آموزشی و ارتقاء سطح علمی و تجربی دانش آموزان متمرکز است.

>> تحصیل در کویت در مقطع لیسانس:

تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی در دانشگاه ها، موسسات اموزشی و کالج های فنی امکانپذیر است و بمدت ۳ سال، زمان میبرد و در نهایت وقتی که دانشجویان، تعداد مشخصی از واحدهای درسی و برنامه های خاص را تمام کردند؛ می توانند مدرک کارشناسی خود را بگیرند.

>> تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی ارشد:

تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان، امکانپذیر است که به مدت ۲ سال، طول می کشد و پس از پایان دوره ۲ ساله مانند اکثر نظام های تحصیلی، پایان نامه ای ارائه میشود. انواع دروس پژوهشی در طول دوره ی تحصیل در کویت در مقطع کارشناسی تدریس میشود و در نهایت دو استاد به بررسی پایان نامه می پردازند. بنابراین دروس و فعالیت های پژوهشی در این مقطع از اهمیت بسزایی برخوردار است.

یکی از شروط تحصیل در کویت در مقطع فوق لیسانس، شرکت در آزمون ورودی است که این آزمون از دروس دوره لیسانس گرفته میشود. معمولاً طول دوره فوق لیسانس باتوجه به ماهیت پژوهشی دروس و اجبار به ارائه گزارش دروس به اساتید اخذ تاییدیه های لازم، بیشتر از ۲ سال به طول می انجامد. همچنین شما باید مدرک زبان انگلیسی موردنظر دانشگاه را برای برخی از رشته ها ارائه دهید؛ صرفا به این خاطر که برخی از رشته ها به مهارت زبان هایی از جمله انگلیسی به غیر از مهارت زبان عربی، نیاز دارند.

>> پذیرش و تحصیل در کویت دکتری:

شرط پذیرش در کویت در مقطع دکتری اینست که از دانشگاه ها و یا موسسات آموزشی معتبر، مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد داشته باشید. درصورت تحصیل در کشوری غیر از دانشگاه کویت باید بسته به رشته تحصیلیتان در یک یا چند ازمون دانشگاهی و اکادمیک شرکت کنید و نمره قبولی را به دست آورید. دانشجوی متقاضی براساس نتایج کسب کرده در این ازمون ها می تواند برای تحصیل آکادمیک در مقطع دکتری اقدام کند.

دانشجوی متقاضی باید مسلط به زبان رشته مد نظرش باشد. دانشجو برای تحصیل در یک رشته در دانشگاه کویت باید علاوه بر تسلط به زبان عربی، به یک زبان دیگر که توسط دانشگاه معین شده؛ مسلط باشد. دانشگاه های کویت، حداقل نمره ی قبولی در ازمونها و مدارک زبان را تعيين میکند. درصورتی که فرد متقاضی، شاغل باشد باید علاوه بر داشتن رضایت نامه ای از محل کارش نشان دهد که اعتراضی مبنی بر تحصیل و یا مهاجرت شما وجود ندارد.

دانشجو باید در یک آزمون جامع نهایی بعد از اتمام دروس دانشگاه شرکت کند و توانایی کسب نمره خاصی را داشته باشد. برگزاری این آزمون به صورت کتبی و شفاهی می باشد. هر دانشجو مجوز شرکت در این آزمون برای دو مرتبه را دارد و اگر نتوانست در این آزمون، قبول شود؛ از دوره دکتری حذف میشود.

مهاجرت به کویت و اخذ تابعیت,ادامه تحصیل در کویت,بورسیه های تحصیلی کشور کویتمتقاضیان تحصیل در رشته دندانپزشکی کویت به ۵ سال زمان برای تحصیل نیاز دارند

کار پس از تحصیل و اخذ اقامت و تابعیت پس از تحصیل در کویت

امکان کار در حین تحصیل برای متقاضیان ادامه تحصیل در کویت، فراهم شده است. دانشجویان مقطع کارشناسی، مجوز کار در حین تحصیل بمدت ۱۰ ساعت در هفته را دارند درحالیکه این مدت زمان برای مقاطع بالاتر، حدود ۲۰ ساعت می باشد.

شرایط تحصیل در رشته دندانپزشکی کویت

طول دوره ی تحصیل در کویت در رشته دندانپزشکی به مدت ۵ سال میباشد که دانشجویان در این دوره، مهارت های عملی و دوره جراحی را می آموزند. دانشجویان باید بتوانند در این دوره ها و در کلاس های عملی و کنفرانس های علمی با موفقیت شرکت کنند. دانشجویان دندانپزشکی باید در کلاس های عملی تشریح بافت های دهانی حضور داشته باشند. اصول کلاس های عملی بر طبق تجربه های بالینی است.

بورسیه های تحصیلی کشور کویت

ارائه ی بورسیه تحصیلی کویت به دانشجویان به دو صورت زیر میباشد :

- حالت اول بورسیه کویت، دربرگیرنده ی تمامی هزینه های دانشگاهی، خوابگاه و هزینه های خوراک دانشجو می باشد.

- حالت دوم بورسیه کویت، پوشش دهنده بخشی از هزینه های دانشجو می باشد.

مهاجرت به کویت و اخذ تابعیت

با توجه به ثروتمند بودن این کشور عربی، مقصد مهاجرتی بسیاری از مهاجران، همین کشور می باشد. همچنین میزان درآمد در کویت به حدیست که مهاجران در تلاشند تا تابعیت این کشور را بگیرند.

مهاجرین پس از فارغ التحصیلی نمیتوانند اقامت دائم این کشور را بگیرند؛ تنها شرط اخذ اقامت دائم کویت اینست که ویزای تحصیلی خود را به انواع دیگر ویزای کویت تغییر دهند. فارغ التحصیلان این کشور باید پیشنهاد کاری از یکی از کارفرمایان کویت را دریافت کنند و ویزای تحصیلی خود را در این کشور به اقامت کاری موقت تبدیل کنند.

مزایای تحصیل در کویت

مزایای تحصیل در کویت، به شرح زیر میباشد :

> دانشگاه های کویت از نظر اموزشی کیفیت بالایی دارند.

> سطح امنیت جامعه در کویت، زیاد است.

> از دیگر مزایای تحصیل در کویت می توان به پائین بودن نرخ جرم و جنایت اشاره کرد.

> سهولت در حمل و نقل با وجود خدمات حمل و نقل شرکتهای بین المللی، از دیگر مزایای تحصیل در کویت به شمار می رود.

> متقاضیان تحصیل در کویت می توانند از بیمه درمانی استفاده کنند.

> هزینه های زندگی در کویت، کم تر از سایر کشورهای اروپاییست.

معایب تحصیل در کویت

تحصیل در کویت، معایبی بهمراه دارد که این معایب، نظیر عدم صدور ویزای همراه برای دانشجویان و همچنین عدم صدور اقامت دائم برای مهاجرین می باشد.

معایب تحصیل در کویت,شرایط تحصیل در رشته دندانپزشکی کویت,تحصیل در مدارس کویتطول تحصیل در کویت در مقطع لیسانس در اصل ۳ سال است

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش