دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۱۰ - ۰۲ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۰۰۹۱
دانشگاه

در گفت‌وگو با مدیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس عنوان شد؛

تأکید دانشگاه بر گفتگوهای بین‌رشته‌ای/حمایت از برنامه‌های انجمن علمی تا سقف ۴ میلیون تومان

انجمن علمی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

مدیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه چشم‌انداز کلی انجمن‌‍‌های علمی دانشجویی این دانشگاه این است که سهمی در توسعه جنبش نرم‌افزاری، توسعه آزاداندیشی و توسعه گفتگوهای بین رشته‌ای داشته باشند، حرکت در این مسیر را نقشه راه تعیین شده برای آن‌ها دانست و گفت: مجمع دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه نیز با برگزاری کارگاه «استراتوگرافی» تلاش کرده‌اند تا نقشه راه انجمن‌های علمی دانشجویی را برای خود تعیین کنند.

 

 شهروز شریعتی برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی، برگزاری کارگاه‌، نمایشگاه تخصصی، تالیف و تدوین کتاب‌های علمی، بازدیدهای علمی، اجرای پروژه‌های پژوهشی و ابتکاری، اختراع، انتشار نشریات علمی و تولید نرم‌افزار را از جمله مهمترین فعالیت­های انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه عنوان کرد.  

 

وی خاطر­نشان کرد: آنچه انجمن‌های علمی و دانشجویی بیشتر می‌توانند انجام دهند، تمرین کار جمعی و مشارکت اجتماعی است و تولید محصول، اعم از اختراع، کتاب و نرم‌افزار همگی مستلزم یادگیری کار جمعی است.

 

استادیار دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: عمدتا برای انجمن‌ها فضایی فراهم می‌شود که بتوانند ضمن آشنایی با توانمندی‌های یکدیگر کار جمعی انجام دهند. آن­ها در این فضای دوستانه یک محیط با نشاط و متفاوت را تجربه می­‌کنند، ضمن آن که می‌­آموزند ویژگی‌های محیط‌های اداری و رسمی چیست و چگونه باید با وجود محدویت‌ها و کاستی‌ها دست به نوآوری بزنند.

 

وی با بیان اینکه فعالیت‌هایی از جمله برگزاری همایش ملی آسیب­‌شناسی زبان فرانسه و همایش ملی آسیب‌شناسی مسائل اجتماعی دانشجویان از سوی انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه در حال پیگیری است، از شایسته تقدیر شناخته شدن دانشگاه تربیت مدرس از سوی وزارت علوم در جشنواره حرکت سال‌های ۹۶ و ۹۵ در حوزه فعالیت‌های علمی و دانشجویی خبر داد و گفت: دانشگاه تربیت مدرس همچنین توانست کارگاه استراتوگرافی را به عنوان مبتکر و پیشنهاد دهنده در حاشیه دهمین جشنواره حرکت برگزار کند.

 

مدیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی دانشگاه تربیت مدرس با بیان این که از جمله ویژه‌برنامه‌های این دانشگاه رویداد «حرف حساب» بوده که متولی آن مجمع دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی است، گفت: در این رویداد سعی می‌شود که ارائه پایان‌نامه‌ها در ۳ دقیقه و ارائه ایده‌های بداهه در ۳۰۰ ثانیه انجام شود و دانشجویان در قالب کارگاه‌های گوناگون مهارت‌های جدیدی را که با وجود ضرورت در دانشگاه آموزش داده نمی‌شود، فرا گیرند.

 

شریعتی دعوت از سفیران کشورها را از دیگر برنامه­‌های نوآورانه دانشگاه عنوان کرد و توضیح داد: این برنامه که بیشتر از سوی انجمن علمی جغرافیای سیاسی پیگیری می‌شود، به منظور بحث و گفت‌وگو با این افراد و پرسش از آن­ها درباره مسائل داخلی و بین‌المللی برگزار شده است.

 

وی ضمن تأکید بر راهبرد کلی دانشگاه مبنی بر توسعه گفت‌وگوهای بین رشته‌­ای، تشریح کرد: طی این راهبرد، انجمن‌­های علمی دانشجویی رشته‌­های مختلف به این سمت سوق داده می­‌شوند که بر سر مسائل گوناگون به گفت‌وگو  بنشینند.

 

شریعتی افزود: برای مثال به تازگی برنامه‌ای تحت عنوان «نوروبیولوژی سیاسی» در دانشگاه برگزار شد که به حوزه برق و الکترونیک، پزشکی و در عین حال علوم انسانی و علوم شناختی مربوط می‌­شد.

 

استادیار دانشگاه تربیت مدرس اضافه کرد: تأکید زیادی شده است که انجمن­‌های علمی و دانشجویی برنامه­‌های مشترک تعریف کنند و این طور نباشد که هر گروهی در دل خودش کار بکند و برنامه­‌های خودش را پیش ببرد.

 

شریعتی در همین راستا به جلسات «فکرانه» انجمن‌­های علمی دانشجویی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: انجمن‌های علمی دانشجویی در این جلسات ضمن آسیب‌شناسی برنامه‌های خود درباره امکان‌سنجی اجرای برنامه‌های آینده بحث و گفت‌وگو می­‌کنند.

 

وی با بیان اینکه قوانین مالی دانشگاه در خصوص حمایت از قرارداد­های درون دانشگاهی و برون دانشگاهی با انجمن‌­های علمی دانشجویی بازدارندگی دارد، گفت: انجام کارهای پژوهشی بستگی به اعتماد محیط بیرون به دانشگاه دارد و انجمن‌های علمی دانشجویی چندان نمی‌توانند بدون حمایت گروه‌های خود وارد کارهای جدی شوند.

 

این مدیر دانشگاه تربیت مدرس همچنین از حمایت دانشگاه از برنامه‌­های علمی و دانشجویی انجمن‌­های علمی آن تا سقف سالانه ۴ میلیون تومان خبر داد و در عین حال تصریح کرد: این حمایت به تخصیص به‌هنگام و مکفی بودجه دانشگاه بستگی دارد، اگرچه سعی می‌کنیم محدودیت‌های بودجه‌ای مانع از فعالیت‌های مهم نشود.

 

شریعتی افزود: همواره سعی شده برنامه‌­های بنیادین و  مهم انجمن علمی توسعه داده شود. میزان حمایت‌های مالی بر حسب مورد در کمیته حمایت و نظارت بر انجمن­‌های علمی و دانشجویی امکان افزایش دارد.

 

دانشگاه تربیت مدرس ۱۱۶ انجمن علمی ثبت شده دارد که زیرمجموعه مدیریت سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی این دانشگاه هستند.

 

 

 

  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش