شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۴ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۴۴۰۳
سرپوش فوتبالی

عابربانک پرسپولیس محاکمه شد؛ عابربانک استقلال چطور؟

حسین هدایتی و علی انصاری,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال
برخی معتقدند باید این روزها به قوه قضاییه تبریک گفت که همسو با تاکیدهای رهبری در صدد مبارزه با مفسدان اقتصادی و دانه درشتانی است که با استفاده از روابط و زد و بندهای سیاسی، مذهبی و اقتصادی نه تنها تا کنون محاکمه نشده بودند، بلکه رسانه‌ها نیز آگاهانه یا بدون آگاهی در تنومند شدن شاخه‌های هرمی آنها نقش داشتند.

به گزارش انصاف نیوز، یکی از این افراد حسین هدایتی است که مردم ابتدا او را با مالکیت باشگاه استیل آذین شناختند و بعدها با کمک‌هایی که به باشگاه پرطرفدار پرسپولیس کرد، محبوب‌تر و محبوب‌تر شد، تا آنجا که رسانه‌ها حتی او را به خاطر فعالیت‌هایش ستودند.

 

به نقل از تابناک، پدر حسین هدایتی کارخانه دار بوده است و پدرش برایش مغازه‌ای می‌خرد تا با یک سرمایه‌ی ۱۳ هزار تومانی کار خود را شروع کند. او در این مغازه واشرها و لولاهای کابینت تولید می‌کرده و بعدها به تولید تزیینات پرده روی می‌آورد. سپس یک سوله‌ی ۱۱ هزار متری در شهرک صنعتی علی آباد می‌خرد. او در همین باره پیشتر گفته بود: من هر چی گیرم می‌آمد، ملک می‌خریدم و هرچه دارم از ملک دارم.

 

به گفته‌ی خودش او در زمانی که در سپاه بوده است، عیدی‌هایی در حد ۲۵۰۰ تومان دریافت می‌کرده است. او این پول‌ها را صرف خرید سکه، زمین و … می‌کرده و به عنوان برکت زندگی به آن‌ها می‌نگریسته است. با گذشت زمان برخی از این زمین‌ها قیمتشان به میلیاردها تومان می‌رسد. به عنوان نمونه خودش به خرید زمینی به قیمت ۲ میلیارد و سپس فروش آن به قیمت ۳۰۰ میلیارد تومان، یا خرید زمینی به قیمت ۲۱ میلیارد تومان و افزایش قیمت آن زمین تا ۲۶۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ اشاره می‌کند.

 

وی کم کم از خرید و فروش زمین به تأسیس شرکت‌های مختلفی، چون شرکت خاور آذین، شرکت فجر گالوانیزیه سپاهان، کارخانه‌های فولادسازی و ورق، تأسیس بزرگترین شرکت پرورش میگو و سهام داری بانک تات روی می‌آورد و به سرمایه‌دار نامی تبدیل می‌شود. او سپس وارد بازار مبل و برج سازی دبی نیز شد.

 

هدایتی در فوتبال ایران به «عابربانک» مشهور است. این نام وقتی بیشتر از طرف رسانه‌ها برای او انتخاب شد که کمک‌های قابل توجهی را به باشگاه مردمی پرسپولیس کرد و خرید این باشگاه از آرزوهای او بود.

 

باشگاه ملوان بندر انزلی نیز یکی از باشگاه‌های حسین هدایتی دولابی در ایران بود که آن را به دلیل برخی اختلافات واگذار و این باشگاه به سیروس محجوب تحویل داده شد. هدایتی با در اختیار گرفتن ۷۰ درصد سهام ملوان تعیین کننده هیات مدیره باشگاه بود و نداجا ۳۰ درصد مابقی سهام را در اختیار داشت.

 

اتهام اختلال در نظام پولی و بانکی

پرونده‌ی حسین هدایتی یکی از بدهکاران بانک سرمایه که طبق کیفرخواست صادره برای اعضای هیات مدیره‌ی این بانک، با پرداخت رشوه موفق به اخذ ۶۰۰ میلیارد تومان وام از بانک سرمایه شده است و اکنون از ادای دیون معوق خود استنکاف می‌کند، به قاضی موحد در شعبه ۱ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی ارجاع شد. بررسی روند اخذ تسهیلات نشان می‌دهد، حسین هدایتی از طریق شرکت‌های خریداری شده و رشوه دادن، وجوه قابل توجهی از بانک سرمایه دریافت کرده و از باز پرداخت تسهیلات استنکاف می‌کند.

 

علی انصاری؛ عابر بانک استقلال

بنا بر گزارش انصاف نیوز، در رسانه‌ها همیشه علی انصاری را به عنوان عابر بانک استقلال و از طرفداران پر و پاقرص این باشگاه معرفی کرده‌اند، فردی که حتی چند صباحی را در هیات مدیره‌ی استقلال جا خوش کرد و به علت حاشیه‌های زیاد ورزش، مشاورانش او را از فعالیت‌های ورزشی منع کردند.

 

سایت «ساتین» در یکی از مطالب خود این سوال را مطرح می‌کند که به راستی علی انصاری کیست؟ چگونه به چنین ثروتی دست پیدا کرده است؟ چه ارتباطی میان تجارت، صنایع فولاد، صنعت مبل، بازار موبایل، ورزش و ساخت مراکز مدرن توزیعی وجود دارد؟ آیا دارایی‌اش محصول دانش، تجربه و زحمت است یا تنها شاهین بخت و اقبال بر دوش او نشسته است و یا حرف و حدیث‌های دیگری در میان است؟

 

مالک بزرگ‌ترین بازار مبل خاورمیانه، عضو هیأت مدیره و حامی مالی باشگاه استقلال در سال‌های گذشته، نایب رییس و رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری، عضو اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی ایران، رییس انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران، رییس شورای ملی مبلمان، رییس کنفدراسیون بین‌الملل مبلمان و دکوراسیون، مالک بازارهای موبایل ایران، بنیان‌گذار بانک تات، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری تات، سهامدار اصلی بانک آینده، سازنده یکی از بزرگ‌ترین مال‌های جهان و ….

 

اما مروری بر زندگی علی انصاری نشان می‌دهد که شباهت‌های زیادی میان زندگی او و حسین هدایتی وجود دارد. هر دو افرادی مذهبی و از محله‌های قدیمی تهران هستند؛ علی انصاری هر ساله در خانه‌ی پدری چراغ هیاتی را روشن می‌کند که محل نشست و برخواست افراد با نفوذ و زعمای قوم است؛ چنانچه حسین هدایتی نیز اینگونه بود.

 

هر دو سعی کردند تا با سرمایه گذاری در ملک و زمین ثروت خود را دوچندان کنند و با گرفتن وام‌های کلان و امتیازات ویژه داشته‌های خود را چند برابر کنند. سرمایه گذاری در ملک و اتکای به زمین، ه اصطلاح آنها را بلند کرد، تا آنجا که ثروت آنها شهره خاص و عام شد.

 

از این دسته امتیازات که در افزایش ثروت علی انصاری نقش بسزایی داشته است، می‌توان به شهرک مبلمان زرندیه اشاره کرد که زمین‌های کشاورزی با قیمتی نازل خریداری شد، آنگاه امتیاز منطقه ویژه اقتصادی برای آن اخذ و سپس با قیمت کلان فروخته شد و در یک جمله مس به طلا مبدل شد و روزهای خوش آینده را برای علی انصاری رقم زد.

 

از دیگر نکات قابل توجه و بررسی در موارد مشابه، گرفتن وام‌ها به نام افراد دیگر است، به نحوی که همیشه افرادی سرسپرده برای گرفتن وام‌های کلان به بانک‌ها معرفی می‌شوند تا رد پایی از آنها در نظام بانکی باقی نماند؛ این موضوع امروز در مورد حسین هدایتی اظهر من الشمس است و در مورد انصاری نیز باید منتظر روزهای بعدی بود که آیا این حجم از ثروت و دارایی و شیوه گردآوری آن روزی مورد برررسی و داوری عموم قرار می‌گیرد و آیا روزی رسانه‌ها خواهند توانست از علی انصاری به عنوان ابرسرمایه‌داری که مشخص نیست دارایی‌های داخلی‌اش بیشتر است یا دارایی‌های خارجی‌اش، سخن بگویند؟

 

تخلفات چند ده میلیارد تومانی صورت گرفته در ساخت ایران‌مال که در دوره قبلی شهرداری مجوز آن صادر شد، این روزها از سوی اعضای شورای شهر تهران در حال پیگیری است؛ یا خانه‌ی بزرگ ثابت پاسال در شمال تهران که به عنوان یک اثر ملی قرار است توسط علی انصاری به یک مرکز تجاری تبدیل شود؛ ساخت هتل‌های زنجیره‌ای و بسیاری از این دست پروژه‌ها که معمولاً با تخلفاتی اجرا شده یا در حال انجام است، از دیگر امکاناتی است که این فرد طی این سال‌ها توانسته به آنها دست یابد.

 

آیا روزی صفحه‌ی اول روزنامه‌ها به علی انصاری اختصاص خواهد یافت؛ همانطور که محاکمه و لباس راه راه بر تن هدایتی دور از انتظار بود!

 

  • 14
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۳۱ فروردين
    لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاهلی عربستان - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید تاجیکستان - امید عراق
    ۲۱:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    آینتراخت فرانکفورت - آگزبورگ
    ۲۲:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    کالیاری - یوونتوس
    ۲۲:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    اتلتیک بیلبائو - گرانادا
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱ اردیبهشت
    فوتسال جام ملت‌های آسیا
    قرقیزستان - تاجیکستان
    ۱۰:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    افغانستان - کویت
    ۱۲:۳۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    کره جنوبی - ژاپن
    ۱۴:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    لسترسیتی - وست برومویچ
    ۱۵:۰۰
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا
    بحرین - ایران
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    لوتون - برنتفورد
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    شفیلد یونایتد - برنلی
    ۱۷:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    امپولی - ناپولی
    ۱۹:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    کایسری اسپور - ترابزون اسپور
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی انگلیس
    منچسترسیتی - چلسی
    ۱۹:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    یونیون برلین - بایرن مونیخ
    ۲۰:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - عجمان
    ۲۰:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    والنسیا - رئال بتیس
    ۲۰:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الحزم - الاتحاد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    ولورهمپتون - آرسنال
    ۲۲:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - کادیز
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    مینه سوتا تیمبرولوز - فینیکس سانز
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش