
به گزارش فارس، سهیل مهدی در مورد احتمال تغییر ساعت بازی های استقلال- ذوب آهن و سپاهان- پرسپولیس در هفته بیست و دوم لیگ برتر گفت :امکان دارد یک تا دو بازی ما به دلیل تغییر ناگهانی برنامه تیم ملی که امروز مشخص خواهد شد، تغییر کند. این موضوع را تا آخر وقت امروز اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی در مورد احتمال برگزاری اردوی تیم ملی زودتر از تاریخ قبلی بیان کرد:با توجه به حساسیت مسابقات و پذیرفته نشدن میزبانی ایران برای مسابقات انتخابی جام جهانی، مسئولان تیم ملی تصمیم گرفتند برنامه اردوی خود را زودتر آغاز کنند. به همین علت احتمال دارد برنامه بازی های لیگ از لحاظ ساعت و روز دچار جابجایی شود.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ خاطر نشان کرد :ممکن است اردوی تیم ملی جابجا شود و همین موضوع مسابقات ما را فشرده خواهد کرد. تنظیم کننده نهایی هستیم و باید روزها و تاریخ ها را برای برگزاری لیگ به هم نزدیک کنیم.
مهدی در مورد زمان دقیق پایان رقابت های لیگ برتر توضیح داد:از مدت ها قبل تاریخ مان را داشتیم ولی متمرکز بودن برگزاری مسابقات AFC و فیفا پیش آمد و برنامه ما را دچار تغییراتی کرد. تا روز گذشته قرار بود حداکثر تا اول یا دوم مرداد لیگ برتر را به پایان برسانیم و جام حذفی هم در نیمه مرداد تمام شود. با تغییراتی که در اردوی تیم ملی رخ داده، ممکن است این تاریخ ها یکی دو هفته به تأخیر بیفتد.
او در رابطه اعتراض باشگاه پرسپولیس و درخواست آنها برای تغییر زمان برگزاری بازی با سپاهان و استقلال بیان کرد:سازمان لیگ متعلق به ۱۶ باشگاه است و برنامه ما هم برای آنهاست. تمام سعی و تلاش خود را بکار می گیریم، نمایندگان ایران مانند تیم ملی با فراغ بال و آسودگی خاطر راهی مسابقات شوند. همان گونه که یکی از باشگاه ها درخواست داد و تاریخ مسابقاتش تغییر کرد. این کار را برای تیم ملی هم انجام می دهیم، خوشبختانه خوشحالی تیم های ایرانی را هم دیدیم. سه تیم پرسپولیس، استقلال و تراکتور به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کردند که به آنها تبریک می گوییم. فولاد هم تیم شایسته ای بود و باید به آنها هم تبریک گفت، اما وقتی از مسابقات برگشتند انتظار داریم به ما هم کمک کنند تا وارد برنامه مان شوند.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در مورد اعتراض به این سازمان برای برنامه ریزی لیگ و گلایه پرسپولیس بابت این موضوع و خواسته آنها برای تعویق بازی با سپاهان و دربی اضافه کرد:برای برنامه ریزی لیگ شرایط همه تیم ها را در نظر می گیریم و سعی داریم نهایت کمک را هم داشته باشیم، اما برنامه برای ۱۶ تیم است. در طول تورنمنت نباید با هر درخواستی برنامه را تغییر داد مگر این که شرایط اضطراری مثل حالتی که اکنون برای تیم ملی بوجود آمده پیش بیاید. این موضوع هم برای تمام تیم هاست، نه فقط برای پرسپولیس یا هر تیم خاص دیگری که درخواستی داشته باشد.
مهدی خاطر نشان کرد :از این طريق می خواهیم تیم های ما با کمترین فشار مسابقات را به اتمام برسند. ترتیب مسابقات تا دربی همان است، ولی با توجه اردوی تیم ملی امکان دارد یک تا دو روز زمانبندی بازی ها جابجا شود.
او در خصوص اینکه تا قبل از اردوی تیم ملی چند هفته از لیگ برتر برگزار می شود، اعلام کرد :تا روز گذشته قصد داشتیم تا قبل از اردوی تیم ملی دیدارهای لیگ برتر را تا پایان هفته بیست و سوم یا بیست و چهارم برگزار کنیم اما امکان دارد یک هفته از مسابقات به تأخیر بیفتد.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در مورد اینکه آیا پروتکل های مورد تأکید AFC در لیگ برتر ایران اجرا نمی شد، بیان کرد :باید مصداقی صحبت کنیم. در جریان رقابت های لیگ قهرمانان گزارشگران عزیز ما می گفتند AFC با تأکید روی ماسک زدن تمام اعضای کادر فنی و بازیکنان کار خوبی انجام داد و فقط سرمربی نباید در طول این مسابقات برای ارتباط گرفتن با بازیکنان ماسک بزند. این ابلاغیه را یک سال و نیم پیش به تیم ها دادیم. این پروتکل ها در قالب ۴۸ اسلاید مصوب در اختیار تیم ها قرار گرفت. این پروتکل ها شامل موارد مربوط به ورود به زمین، محل استقرار، شادی بعد از گل، رعایت قرنطینه در هتل، ضدعفونی کردن رختکن ها، نیمکت ها، عدم ورود افراد غیرمجاز به زمین و سایر مسائل بود. وقتی AFC کاری می کند تمام رسانه ها به آن می پردازند ولی وقتی ما چنین کاری انجام می دهیم صدای کسی درنمی آید و همه چیز عادی است.
مهدی ادامه داد :متأسفانه برخی مواقع ساده انگاری می شود. انتظار داریم کار خوب هم دیده شود متأسفانه مقداری اخبار به سمت چالش رفته و فقط این گونه اخبار درج می شود. متأسفانه امروز مسائل این چنینی اینقدر زیاد شده که رسانه ها هم دوست دارند به سمت آنها بروند. کسی نگاه نمی کند چه کارهایی انجام شده و با چه فشردگی مسابقات برگزار می شود. نمی گوییم این پروتکل ها را از خودمان نوشتیم بلکه به پروتکل های ۵ کشوری که پیش از ما مسابقاتشان را آغاز کردند مثل آلمان و کره جنوبی نگاه کرده و با در نظر گرفتن پروتکل های آنها و فیفا بهترین حال را برای لیگ برتر ایران در نظر گرفتیم.
او خاطر نشان کرد :شاید اکنون که AFC چنین کاری انجام داد مدنظر قرار گرفته، اما هیچ کس به این موضوع توجه نمی کند اگر لیگ برتر را با تمام سختی ها و فشردگی ها برگزار نمی کردیم تیم های ایران نمی توانستند در تورنمنت فشرده لیگ قهرمانان تا روز آخر فعالیت کنند. بهترین تیم های آسیایی که رقیبان ما هستند امسال ۴- ۳ گل از تیم های کشورمان دریافت کردند. این امر نتیجه برنامه ریزی منظم لیگ است، اما فشردگی مسابقات را در قالب شرایط فنی تنظیم می کنیم تا تیم های کشورمان با بازیکنان صد درصد ایرانی هم در لیگ قهرمانان نتیجه بگیرند آن هم مقابل تیم های حاشیه خلیج فارس که بهترین مربیان و بازیکنان را با قیمت های بالا جذب می کنند و حتی برخی نفرات ایرانی با این تیم تیم قرار گرفتند.
مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ در ادامه گفت وگو با برنامه تهران ورزشی در باره اعلام زمان برگزاری هفته بیست و سوم تا بیست و ششم لیگ برتر خاطرنشان کرد:اگر امروز برنامه ما نهایی شود و بتوانیم ۱۴ مسابقه معوقه ای که به علت حضور نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا بوجود آمده و خودش دو هفته است زمانبندی کنیم، بلافاصله به سمت اعلام برنامه آن هفته ها می رویم.
- 15
- 2