سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۲۸ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۲۴۱۲
لیگ برتر و جام حذفی

مورایس گزینه استقلال یا دلال‌ها؟/پای استقلال وسط آمد، خواسته ساغلام از تراکتور ۴ برابر شد!

سرمربی تیم استقلال,تراکتورسازی
بعد از منتفی شدن حضور جواد نکونام در استقلال و موضع‌گیری هواداران درقبال مذاکره با برخی پیشکسوتان تیم ازجمله رضا عنایتی بحث چرخش باشگاه به‌سمت گزینه‌های خارجی مطرح شد و در این بین یک نام در روزهای اخیر بیش از سایرین شنیده می‌شود؛ ژوزه مورایس، سرمربی پیشین الهلال عربستان که سابقه دستیاری خوزه مورینیو را هم دارد.

بعد از منتفی شدن حضور جواد نکونام در استقلال و موضع‌گیری هواداران درقبال مذاکره با برخی پیشکسوتان تیم ازجمله رضا عنایتی بحث چرخش باشگاه به‌سمت گزینه‌های خارجی مطرح شد و در این بین یک نام در روزهای اخیر بیش از سایرین شنیده می‌شود؛ ژوزه مورایس، سرمربی پیشین الهلال عربستان که سابقه دستیاری خوزه مورینیو را هم دارد. این گزینه البته از کارنامه پرباری برخوردار است اما مدتی است که بیکار بوده و تیم نداشته است و همزمان با مطرح شدن نامش نیز منابع نزدیک به باشگاه استقلال تاکید دارند که مذاکره جدی با این گزینه انجام نشده و مانند بسیاری از اسامی که در نقل‌و‌انتقالات مطرح می‌شود احتمالا پای بازارگرمی دلال‌ها وسط است. مدیران استقلال می‌گویند مذاکرات فشرده‌ای با گزینه‌های مختلف در جریان است و به‌نظر می‌رسد با توجه به فشار هواداران از یک‌سو و فعالیت چشمگیر دلال‌ها از سوی دیگر کار چندان ساده‌ای برای انتخاب جانشین مجیدی ندارند. نکته جالب اینکه نام ساغلام ترکیه‌ای که فصل گذشته در نیم‌فصل دوم هدایت تراکتور را برعهده گرفت و هم به‌عنوان گزینه جدی برای استقلال مطرح شده اما منابع نزدیک به باشگاه مذاکره با این مربی را هم تایید نمی‌کنند!

پای استقلال وسط آمد، خواسته ساغلام از تراکتور ۴ برابر شد!

در میان بازار بی‌ثبات فوتبال ایران باشگاه تراکتور نیز یکی از باشگاه‌های بلاتکلیف ایران است. با این تفاوت که مشکل هواداران تیم تراکتور با مالک این باشگاه بر مشکلات آن می‌افزاید و محمدرضا زنوزی هم کوتاه بیا نیست و عزم خود را برای ادامه باشگاه‌داری جزم کرده است.

سرمربی تیم استقلال,تراکتورسازی

 در میان بازار بی‌ثبات فوتبال ایران باشگاه تراکتور نیز یکی از باشگاه‌های بلاتکلیف ایران است. با این تفاوت که مشکل هواداران تیم تراکتور با مالک این باشگاه بر مشکلات آن می‌افزاید و محمدرضا زنوزی هم کوتاه بیا نیست و عزم خود را برای ادامه باشگاه‌داری جزم کرده است. با این حال وضعیت نگران‌کننده این تیم و پیشنهاد‌هایی که از این طرف و آن‌طرف برای اعضای این تیم و بازیکنانش می‌رسد هواداران و دوستداران تراکتور را نگران کرده است. وضعیت بلاتکلیف این باشگاه البته فقط مختص هواداران این باشگاه نیست، بلکه مسئولان تراکتور هم به‌شدت نگران آینده کاری خود هستند؛ چراکه نه از بودجه فصل بعد باخبرند، نه قراردادهای فصل قبل را تسویه کرده‌اند و نه تکلیف سرمربی و بازیکنان‌شان مشخص است. از این رو شاید بد نباشد به اخبار اخیر پیرامون این باشگاه بپردازیم. اتفاقات و حواشی که این تیم را که تا چند روز پیش در آرامش بود، ناگهان به بحران تازه‌ای فرو برد و باعث نگرانی دوستداران و اطرافیان این باشگاه شد. این بار در «فرهیختگان» به بررسی شرایط این روزهای تراکتور و آنچه در انتظار آنها است، می‌پردازیم.

 استقلال برنامه‌های تراکتور را به هم زد

پیشنهاد منتسب به استقلال به ساغلام، مربی ترک‌تبار باشگاه تراکتور را وسوسه کرد. تا همین چندی پیش که تراکتوری‌ها با ساغلام قرارداد بستند قرار نبود این مربی بیش از نیم‌فصل بماند و قراردادش نیم‌فصل بود. البته قراردادی یک‌ساله در آپشن‌ها وجود داشت که اگر تیم لیگ برتری می‌ماند شاید با مبلغی با او تمدید کنند. دقیقا به همین دلیل تراکتوری‌ها ضمن اینکه ساغلام را در آب‌نمک داشتند مذاکره با دیگر مربیان موردنظر را نیز آغاز کرده بودند.

با پایان فصل و بقای تیم تراکتور محبوبیت ساغلام در بین هواداران این تیم بیشتر شد و آنها به‌شدت خواهان تمدید قرارداد این مربی ترک‌تبار شدند. او هم بدش نمی‌آمد این قرارداد را تمدید کند و به همان مبلغ توافق شده راضی بود اما در این بین پیشنهاد مطرح‌شده از جانب استقلال به این مربی همه‌چیز را خراب کرد. ساغلام که برای حضور در باشگاه تراکتور قرارداد پایینی بسته بود و در سال‌های اخیر بیکار بود یک‌مرتبه در قحط‌الرجال فوتبال ایران گزینه هدایت تیم قهرمان لیگ برتر شد. او که چندماه قبل با آغوش باز و با کمترین قرارداد به تراکتور آمده بود به‌خاطر لینک شدن به استقلال نظرش تغییر کرد و درحالی‌که منتظر باشگاه تراکتور بود برای آنها پیغام فرستاد و حتی شنیدیم خواهان ۴ برابر مبلغ توافق شده در قرارداد قبلی شد.

مسئولان باشگاه تراکتور که نمی‌خواستند رودرروی هواداران تیمشان قرار بگیرند و از طرفی با مخالف آنها با زنوزی نیز روزگار سختی می‌گذراندند برای جلب رضایت هواداران و آرام کردن جو باشگاه پیش‌نویسی تهیه کرده و مدعی شدند با توجه به تورم موجود در فوتبال با افزایش مبلغ قرارداد او موافقند ولی تخفیفی قائل شده و آن را برای مدیربرنامه‌های این مربی ارسال کردند. با گذشت نزدیک به یک هفته از ارسال این نامه ساغلام هنوز پاسخی به تراکتوری‌ها نداده است.

این مربی که پیش‌تر با انتخاب‌های اشتباه عمر مربیگری خود را بیهوده سپری کرد، ترجیح می‌دهد حالا که در شرایط خوبی قرارداد بهترین تصمیم را بگیرد. تصمیمی که می‌تواند به آینده کاری او کمک کند. در چنین شرایط از باشگاه تراکتور خبرهای ضدونقیضی به گوش می‌رسد و حتی شایعه شده تراکتورها با توجه به پیشنهاد مالی بالای ساغلام امیدی به ادامه همکاری با او ندارند و تقریبا پروژه این مربی و تراکتور منتفی است از این رو شانس الکس نوری و دیگر گزینه‌ها نیز بیشتر شده و تراکتورها دیگر مذاکرات را جدی‌تر دنبال می‌کنند. هرچند موضوع برای ساغلام تمام نشده و ممکن است با چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای پای میز مذاکره با تراکتور برگردد. مخصوصا اگر پیشنهاد استقلال آنقدرها هم که خودش فکر می‌کند جدی نبوده و در حد حرف‌وحدیث باشد!

 گزینه‌های تراکتور پر

تراکتور فصل بدی را پشت سرگذاشت و صبر هواداران این تیم تمام شده است. می‌توان ادعا کرد هیچ باشگاهی به‌اندازه تراکتور تحت‌تاثیر هواداران قرار ندارد و هیچ‌هواداری به‌اندازه آنها در مسائل مربوط به تیم‌شان دخالت نمی‌کنند، درنتیجه تراکتور برای حفظ اعتبارش نیازمند حمایت آنهاست. در همین شرایط هم زنوزی با انبوهی از انتقادها از سوی هواداران تراکتور روبه‌رو است و بسیاری بر این باورند او توان بازگرداندن تیم به اوج را ندارد. هرچند زنوزی در فضای مجازی از مذاکره با بازیکنان خوبی خبر می‌دهد اما سابقه نشان می‌دهد چندان نمی‌توان به او اعتماد کرد. مخصوصا که هواداران تراکتور معتقدند اتفاقاتی که در این چند سال تراکتور را دستخوش نزول کرد همین حواشی است که مالک باشگاه برای این تیم رقم زده است.

حالا هم نگرانی هواداران تراکتور نه مذاکره با بازیکنان فصل بعد که مذاکره برای تمدید ستاره‌های فعلی این تیم است. تراکتور همین حالا هم بازیکنان خوب زیادی دارد که به‌دلیل پرداخت نشدن مطالبات‌شان ساز جدایی کوک کردند و می‌توانند قراردادشان را فسخ کنند. برخی هم که اصلا قرارداد ندارند و به‌راحتی می‌توانند جدا شوند. از این رو هواداران تراکتور نگران آینده این تیم هستند و نمی‌خواهند بار دیگر در انتهای جدول دست‌وپا زده فصل دلهره‌آور دیگری را تجربه کنند.

 بودجه در راه است؟

پروژه انتقال باشگاه تراکتور به مس سونگون نه تنها به‌یک‌باره منتفی شد، بلکه زنوزی نیز ناگهان از ترکیه به ایران برگشت و اعلام کرد می‌خواهد به باشگاه‌داری ادامه دهد. این چرخش ۱۸۰ درجه‌ای و سکوت ناگهانی نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس برای انتقال این تیم بی‌شک پشت‌پرده‌ای دارد. پشت‌پرده‌ای که همه را راضی کرده که نه صدای مسی‌ها درمی‌آید و نه صدای نمایندگان و حتی زنوزی را بر مسند کار بازگردانده است. در اصل موضوع جالب‌تر از این حرف‌هاست. بدون شک اگر تیم تراکتور بخواهد به‌عنوان یکی از تیم‌های تحت حمایت مس سونگون وارد مسابقات شود باید از همان یک درصد سود صنایع مس که خرج مسئولیت اجتماعی می‌شود، ارتزاق می‌کرد. به این ترتیب همکاری با مسی‌ها تاثیر زیادی روی بودجه تیم‌های دیگر تحت‌حمایت باشگاه مس دارد و بیشتر از همه، تیم مس رفسنجان و حالا هم تیم مس کرمان که تازه به لیگ برتر آمده آسیب می‌بینند و با کاهش بودجه روبه‌رو می‌شوند.

در همین خصوص شنیدیم، قرار است به این باشگاه تبریزی کمک مالی شود. کمکی که نه بودجه باشگاه‌های مسی را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و نه به معنی عقد قرارداد است. به این ترتیب صنایع مس هر زمان که لازم دید به باشگاه تراکتور کمک بلاعوض می‌کند و هر زمان که نه می‌تواند آن را قطع کند. حال این کمک به چه شکل قرار است به آنها تعلق گیرد موضوع دیگری است که قطعا زنوزی جواب آن را به‌خوبی می‌داند. حتی او اخیرا در تهران جلساتی در همین خصوص داشت؛ جلساتی مهم‌تر از مذاکره با ساغلام یا تعیین‌تکلیف بازیکنان طلبکار. هرچند پرداخت مبلغ جدید پیشنهادی به ساغلام و حتی پرداخت الباقی طلب بازیکنان این تیم بی‌ربط به این بودجه نیست که البته هنوز در راه است و پرداخت نشده است.

farhikhtegandaily.com
  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۴ اردیبهشت
    لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - پیکان
    ۱۸:۱۵
  • لیگ آزادگان
    فجر سپاسی - مس شهر بابک
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان نوین - پرواز هوانیروز
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - نساجی مازندران
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال - فولاد
    ۱۹:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    لچه - اودینزه
    ۲۰:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    فیورنتینا - مونزا
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - لیورپول
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    بارسلونا - رئال سوسیداد
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲۵ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - بوستون سلتیکس
    ۰۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    دالاس ماوریکس - اوکلاهاما سیتی تاندر
    ۰۵:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - حتا
    ۱۷:۴۰
  • لیگ برتر امارات
    عجمان - الجزیره امارات
    ۲۰:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    اوساسونا - مایورکا
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    تاتنهام - منچسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال مادرید - آلاوس
    ۲۳:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    خیرونا - ویارئال
    ۲۳:۳۰
  • چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت
    لالیگا اسپانیا
    سویا - کادیز
    ۲۱:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برایتون - چلسی
    ۲۲:۱۵
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستریونایتد - نیوکسل
    ۲۲:۳۰
  • لیگ یک فرانسه
    نیس - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
  • جام حذفی ایتالیا
    آتالانتا - یوونتوس
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش