سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴
۰۸:۳۵ - ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۸۰۳
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۶/۱۴

قیمت دلار و قیمت سکه (چهارشنبه ۱۴ شهریور۹۷) / رشد افسار گسیخته دلار ادامه دارد

ارز و سکه,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

بیشتر بخوانید:

 

قیمت دلار و قیمت سکه ۹۷/۰۶/۱۴؛ به گزارش سرپوش، در چهارمین روز هفته، دلار از یک مرز مقاومتی دیگر عبور کرد، ولی سکه نتوانست بالای مرز ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خود را تثبیت کند. روز سه‌شنبه، شاخص ارزی در همان ابتدای روز بالای ۱۳ هزار تومان معامله شد و به سرعت حرکت خود را به سوی مرز مقاومتی بعدی یعنی نقطه ۱۴ هزار تومانی آغاز کرد.

 

 با این حال، پس از اینکه در بازار آزاد، قیمت به نقطه یاد شده نزدیک شد، کمی فروشنده‌ها در بازار بیشتر شدند و همین موضوع موجب شد که دلار زیر یک سطح مقاومتی مهم باقی بماند و ساعت ۴ بعد از ظهر، ۱۳هزار و ۸۰۰ تومان معامله شود. عده‌ای از کارشناسان به مرز ۱۴ هزار تومانی لقب «ابرمقاومت» داده‌اند؛ در واقع از نظر آنها عبور دلار از این سطح بسیار مشکل است، ولی در صورتی که بتواند از آن عبور کند، مرزهای بعدی را راحت‌تر پشت سر خواهد گذاشت.

 

در روزی که بازار دلار نوسانات شدیدی را تجربه می‌کرد، سکه تمام بهار آزادی رشد کمتری را تجربه کرد. سکه روز سه‌شنبه به افزایش ۸۰ هزار تومانی اکتفا کرد و روی عدد ۴ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان قرار گرفت. به گفته فعالان، در روزهای اخیر تمایل به خرید سکه در بازار نسبت به دلار کاهش پیدا کرده و حتی تمایل به عرضه سکه نیز در بازار کمی بیشتر شده بود. تحلیلگران بازار علت این اتفاق را ناشی از نزدیک شدن به عرضه سکه‌های پیش‌فروش اعلام کرده‌اند.

 

 بیش از ۲ میلیون سکه در دو ماه ابتدایی پاییز قرار است به خریداران تحویل داده شود. در این شرایط برخی از تحلیلگران باور دارند، شماری از معامله‌گران در حال تبدیل سکه به دلار هستند و همین موضوع موجب شده است که فشار مضاعفی به بازار ارزوارد شود. با این حال بیشتر فعالان، دلیل اصلی افزایش قیمت دلار را ناشی از ورود تقاضای احتیاطی و سفته‌بازی به بازار دانسته‌اند. برخی از افراد مراجعه‌کننده به بازار عنوان می‌کردند، از این نگران هستند که اگر سرمایه خود را به دلار یا سایر ارزها تبدیل نکنند، ارزش آن پایین‌تر بیاید.  برخی از آنها عنوان می‌کردند، با رسیدن دلار به قیمت ۱۰ هزار تومان، تصور می‌کردند که این ارز به سقف خود رسیده است، ولی افزایش روزهای اخیر آنها را بیش از پیش نگران کرد و در پاسخ به این نگرانی تصمیم گرفتند که وارد بازار شوند و اقدام به خرید کنند.

 

 با این حال، ورود حجم زیادی از تقاضا موجب شد که عرضه‌کنندگان نیز با تصور امکان ثبت قیمت‌های بالاتر، دلار خود را دپو کنند. دپوی دلار و ورود حجم زیادی از تقاضای افراد عادی موجب شد که دلار به راحتی از مرز ۱۳ هزار تومانی عبور کند و در مجاورت مقاومت بلندمدت عدد ۱۴ هزار تومان قرار بگیرد. به گفته فعالان، در کنار این در ابتدای روز برخورد امنیتی با برخی از دلالان، در جهش قیمتی دلار اثر داشت. این برخورد موجب شد که امکان تهیه ارز در بازار سخت‌تر شود، چون دلالان از انجام معامله در مقطعی احساس نا‌امنی می‌کردند.

 

روند افزایش روزهای اخیر در کنار بالا رفتن شدت دامنه نوسانات موجب شد که در روز گذشته خرید و فروش دلار نیز سخت‌تر شود. به گفته یکی از فعالان، روز گذشته اختلاف نرخ خرید و فروش در بازار بسیار زیاد شده بود. به‌عنوان مثال، در بازار آزاد یک بازیگر رسمی عنوان می‌کرد که دلار را ۱۳ هزار و ۲۰۰ تا ۱۳ هزار و ۴۰۰ تومان می‌خرد و بالای مرز ۱۴ هزار تومانی به فروش می‌رساند. برخی فعالان از عطش خریداران استفاده می‌کردند و دلار خود را حتی با قیمت ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش می‌رساندند.  البته قیمت دلار امروز در حجم عمده زیر ۱۴ هزار تومان باقی ماند و حتی حدود ساعت ۶ بعد از ظهر ۱۳هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد.

 

قیمت دلار در روزهای اخیر بالای ۲۵درصد رشد کرده و همین موضوع موجب شده افراد زیادی از هراس افزایش بیشتر قیمت وارد بازار شوند.  با این حال، برخی فعالان بازار باور دارند، حتی در اوج هیجانات نیز بازار نیاز به یک تنفس دارد و احتمال دادند در روزهای آتی معاملات ارز کمی آرام‌تر شود. برخی بازیگران نیز نبود بازارساز در سمت عرضه را عامل مهمی دانستند که در رشدقیمت اثر داشت. از نظر آنها، بازارساز باید تمام توان خود را به کار بگیرد و مانع از شکست ابرمقاومت ۱۴هزار تومانی شود.

 

 دلار را مردم گران کردند؟
رضا بوستانی کارشناس اقتصادی در گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به این پرسش که چرا بدون اینکه اتفاق خاصی در اقتصاد کشور بیفتد نرخ ارز تغییر می کند؟ گفت: به نظر می رسد انتظارات فعالان اقتصادی تغییر کرده است و آن ها نسبت به آینده بدبین تر شده اند.

 

وی افزود: نااطمینانی نسبت به آینده تامین ارز، موجب افزایش تقاضا برای خرید ارز می شود بنابراین ابزاری لازم داریم که برای هر تقاضایی ارزی از جمله تقاضای آینده پاسخگو باشد.

 

بوستانی مدیریت انتظارات را از محورهای اصلی سیاستگذاری پولی بیان و اضافه کرد: اگر می خواهیم قیمت ها کنترل شوند سیاستگذار باید بتواند انتظارات آحاد جامعه را کنترل کند.

 

وی با بیان اینکه قوانین کشور در حوزه پولی و مالی قدیمی است، گفت: بانک مرکزی به واسطه نقص قوانین از اقتدار لازم برای کنترل انتظارات در جامعه برخوردار نیست.

 

سید هادی موسوی نیک یکی دیگر از کارشناسان اقتصادی هم، خروج آمریکا از برجام و پایان سودهای بالای بانکی را از جمله شوک های تاثیرگذار بر بازار ارز دانست و گفت: امسال برخی سپرده گذاران سپرده های خود را را خارج کردند و به سمت بازار ارز بردند و انتظار بود دولت سیاست مشخصی را در این باره اتخاذ کند.

 

وی با اشاره به اینکه بهتر است امکان معامله آتی برای ارز وجود داشته باشد، گفت: به بازار ثانویه نیاز داشتیم اما این بازار تقاضای خروج سرمایه و تقاضای خرید مردم را نادیده گرفته است بنابراین راه اندازی امکان بازارهای آتی از جمله راهکارهاست.

 

موسوی نیک افزود: برخی افراد تمایل دارند با هر قیمتی ارز را خریداری و نگهداری کنند که به این تقاضا هم باید توجه و مدیریت شود.

 

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه در شرایط بحران نمی توانیم با فرمان شرایط عادی، اقتصاد را جلو ببریم، گفت: دولت باید بودجه ریاضتی را در پیش بگیرد البته نه به این معنا که مردم ریاضت بکشند بلکه به این معنا که بخش های اجرایی که بودجه می گیرند اما کارآیی لازم را ندارند کنترل شوند و این تاثیر مستقیم بر بازار ارز و نقدینگی دارد.

 

۱۶:۵۵ ۱۴ شهریور ۹۷

قیمت دلار و قیمت سکه (۹۷/۰۶/۱۴)

امروز چهارشنبه چهاردهم شهریور ماه هر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با نرخ... کلیک کنید.

۱۵:۰۰ ۱۴ شهریور ۹۷

لاریجانی: بازار ثانویه ارز نابسامان نیست

رئیس مجلس درباره نابسامانی در بازار ارز گفت: بازار ثانویه نابسامان نیست و کنترل شده است، لذا حجم زیاد مبادلات نیز در این بازار انجام می‌شود؛ در این بین بازار بیرونی که رسانه‌ها بیشتر به آن می‌پردازند، دارای حجم مبادله کمی است اما اصل مبادلات در بازار ثانویه است که برای نابسامانی‌های این حوزه نیز باید با وزرا جلساتی را برگزار کنیم.

۱۴:۵۵ ۱۴ شهریور ۹۷

مجوز بانک مرکزی به صرافی‌های مجاز برای خرید از بازار ثانویه/ آیا حباب قیمت ارز می‌شکند؟

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با تایید خبر صدور مجوز به صرافی‌های مجاز برای واردکردن بخشی از ارز خریداری شده از صادرکنندگان غیرنفتی در سامانه نیما گفت: با هماهنگی بانک مرکزی جهت عرضه این ارز در بازار، به زودی این بخشنامه اعلام عمومی خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود این اقدام باعث شکستن بخشی از حباب قیمت ارز شود.

۱۴:۰۰ ۱۴ شهریور ۹۷

دستورالعمل خرید وفروش ارز به صورت اسکناس توسط شبکه صرافیهای مجاز

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دستورالعمل خرید و فروش ارز به صورت اسکناس توسط شبکه صرافی های مجاز را ابلاغ کرد. بر این اساس، در راستای اجرایی کردن سیاست جدید ارزی دولت برای ساماندهی و مدیریت بازار ارز، ورود ارز به صورت اسکناس توسط صرافی های مجاز از محل منابع ارزی خریداری شده و همچنین درآمدهای ارزی صادراتی خریداری شده در سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) مجاز اعلام شد؛ به طوری که صرافی های مجاز می توانند نسبت به ورود ارز به صورت اسکناس از محل منابع اشاره شده اقدام کرده و نسبت به فروش آن به نرخ بازار به متقاضیان در چارچوب دستورالعمل های ابلاغ شده، به خصوص مقررات ناظر بر عملیات ارزی صرافی ها در محل استقرار صرافی خود اقدام کنند.

۱۲:۵۵ ۱۴ شهریور ۹۷

بنا نداریم گرانی را با بگیر و ببند حل کنیم/ مردم در حد نیاز خود خریداری کنند

محمود واعظی رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: *قبول داریم با این شرایط اقتصادی که به وجود آمده فشار روی مردم زیاد شده و الان گرانی اقلام را داریم اما از مردم می‌خواهیم در حد نیاز خریداری کنند و از تجار و کسبه می‌خواهیم انصاف را در قیمت‌گذاری رعایت کنند. *وی گفت: بنا نداریم مسائل گرانی را با بگیر و ببند حل کنیم انتظار داریم مردم و کسبه رعایت انصاف را بکننند تا از این شرایط بسیار سخت با هم عبور کنیم

۱۲:۵۰ ۱۴ شهریور ۹۷

همتی به مجلس می‌رود

محمدرضا پورابراهیمی داورانی در خصوص نوسانات بازار ارز، اظهار داشت: نشست فوق العاده کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با همتی رییس کل بانک مرکزی به منظور بررسی اجرای سیاست های ارزی کشور، شنبه هفته آتی در مجلس برگزار می شود. *رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حدود یک ماه از سیاست های جدید ارزی کشور می گذرد و با توجه به لزوم بررسی نقاط ضعف و قدرت سیاست های مذکور، چگونگی اجرا و همچنین دلیل اجرا نشدن برخی از مفاد سیاست ها،بررسی ها در کمیسیون اقتصادی انجام می شود و رییس کل بانک مرکزی گزارشی از اقدامات در رابطه با سیاست های ارزی ارائه می کند.

۱۲:۳۰ ۱۴ شهریور ۹۷

افزایش هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی/ هر کیلو گوشت ۵۹ هزار تومان

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: *قیمت گوشت گوسفند هزار تومان گران شده به طوری که هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۵۳ تا ۵۴ هزار به مغازه دار و ۵۸ تا ۵۹ هزار تومان به مشتری عرضه می‌شود. *در شرایط کنونی رکود بر بازار گوشت حاکم است و امکان پیش بینی بازار در روزهای آتی وجود ندارد، چرا که پیش بینی‌ها تنها بر آشفتگی و نوسان قیمت در بازار دامن می‌زند.

۱۲:۳۵ ۱۴ شهریور ۹۷

نخ ۱۰۰ درصد گران شد

امیر قدیمی‌نژاد، رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه فروشان پارچه: *مواد اولیه صنعت از جمله نخ و رنگ بسیار گران شده و همین هم موجب شده است تا بر روی محصولات نیز ۴۰ درصد افزایش قیمت اعمال شود. *قیمت نخ ۱۰۰ درصد بالاتر رفته و بدتر این که جلوی ترخیص رنگ و نخ از گمرک را گرفته‌اند و همین موجب کمیابی این کالا شده است.

۱۰:۵۰ ۱۴ شهریور ۹۷

مخالفت مجلس با طرح "تامین کالاهای اساسی"

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۱۴ شهریور) قوه مقننه و در جریان کلیات طرح تامین کالاهای اساسی با ۸۶ رای موافق، ۹۸ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۰۰ نماینده حاضر با کلیات این طرح مخالفت کردند و این طرح را از دستورکار پارلمان خارج کردند. دو فوریت این طرح در جلسه علنی روز یکشنبه به تصویب رسیده بود اما کمیسیون برنامه و بودجه در جریان بررسی کلیات با آن مخالفت کرد. بر همین اساس گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در رابطه با رد کلیات طرح در مجلس قرائت شد.

۱۰:۲۰ ۱۴ شهریور ۹۷

حداقل معیشت کارگران با گرانی‌های اخیر ۴ میلیون و ۸۵ هزار تومان شد

نماینده کارگران در شورای عالی کار با بیان این که در دی ماه سال گذشته سبد معیشت کارگران برای یک خانوار ۳,۳ نفری دومیلیون و ۶۷۰ هزار تومان تعیین شده بود گفت: این رقم با گرانی های اخیر به ۴ میلیون و ۸۵ هزار تومان رسیده است.

۱۰:۰۰ ۱۴ شهریور ۹۷

نرخ ارز دولتی؛ قیمت یورو کاهش و پوند افزایش یافت (چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷)

از بین ارز‌های بین بانکی ارزش ۲۵ ارز روند کاهشی و ارزش ۹ ارز بدون تغییر کار خود را آغاز کرد. (برای مشاهده نرخ ها کلیک کنید)

۰۹:۳۰ ۱۴ شهریور ۹۷

مذاکرات با عراق برای حصول تفاهم جهت اخذ ریال به جای دلار مراحل نهایی خود را طی می‌کند

قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه: *مذاکرات تهران و بغداد برای حصول تفاهم جهت اخذ ریال از سوی سفارت عراق در ایران در جریان صدور روادید برای زائران ایرانی اربعین حسینی، مراحل نهایی خود را طی می‌کند. *به نظر می‌رسد که با توجه به اهمیت این موضوع و علاقه‌مندی طرف عراقی به این نوع ارتباطات، این مسئله که مورد توجه زائرین اربعین حسینی در ایران نیز است، از سوی دولت عراق به مانند سال قبل مورد پذیرش قرار بگیرد تا سهولت بیشتری برای اتباع ایرانی جهت شرکت در مراسم اربعین حسینی در عراق فراهم شود.

۰۹:۰۰ ۱۴ شهریور ۹۷

اعمال افزایش ۲۵ درصدی قیمت خودرو از امروز/ شورای رقابت از قیمت‌گذاری خودرو کنار گذاشته شد

داریوش اسماعیلی، نایب رئیس کمیسیون صنایع مجلس: *با تصمیمی که گرفته شده خودرو‌های زیر ۴۵ میلیون ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش قیمت خواهند داشت. *این افزایش قیمت از امروز و در خودرو‌های پیش فروش شرکت سایپا نیز اعمال خواهد شد. *به دلیل اینکه عمده نیاز مردم بر روی خودرو‌های زیر ۴۵ میلیون تومان است درباره خودرو‌های بالای ۴۵ میلیون تومان در حال حاضر تصمیم گیری نشده است. *در بازه زمانی فعلی شورای رقابت از روند قیمت گذاری خودرو کنار گذاشته شده و سازمان حمایت عهده دار این مسئولیت شده است.

۰۸:۵۰ ۱۴ شهریور ۹۷

رکورد عرضه ارز در بازار ثانویه شکسته شد/ متوسط قیمت دلار در سامانه نیما ۷۷۰۰ تومان

کسرایی‌پور، مدیرکل سیاست ها و مقررات ارزی بانک مرکزی: *متوسط نرخ از زمان شکل گیری بازار ثانویه تاکنون، یورو ۹ هزار تومان و دلار حدود ۷۶۰۰ تا ۷۷۰۰ تومان بوده است. *امروز رکورد عرضه ارز در این بازار از سوی صادرکنندگان غیرنفتی شکسته شد و ۷۴ میلیون یورو با نرخ میانگین ۸ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه شد. *در بازار نقدی ارز، انگیزه های سفته بازی و احتیاطی و در کنار آن نیازهای ارزی واقعی مسافرتی و دانشجویی و درمانی وجود دارد که بانک مرکزی به بانک ها و صرافی ها اعلام کرد که راسا می توانند این نیازها را تامین کنند.

۰۸:۳۰ ۱۴ شهریور ۹۷

دادستان کل کشور: رسیدگی به پرونده‌های مهم دانه‌درشت‌ها در راه است‌

منتظری، دادستان کل کشور گفت: *پرونده‌های مهمی در حال حاضر در قوه قضائیه وجود دارد و برای ما مهره‌های بزرگ و کوچک فرقی نمی‌کند. *نمی‌توان همه مسائل قضایی را رسانه‌ای کرد و چراکه رسانه‌ای کردن برخی پرونده‌ها منجر به نتیجه نمی‌شود، چراکه ممکن است برخی افراد موانعی ایجاد کرده و راه رسیدگی را پنهان کنند. *قوه قضائیه با تمام مفسدان دانه‌درشت و دانه‌ریز برخورد می‌کند. *برخی از جرائم نیاز به اجازه رهبر انقلاب داشته که ما به دنبال آن بودیم تا دادگاه‌ها به صورت سه قاضی با سابقه تشکیل دهیم.

  • 16
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
از این سیستم کاری بر نمیاد برای مهار قیمت ارز چون خواسته خودشون تا مملکت زمین بخورد
عرض کنم دشمنان ما که سردمداران هستند دارند به اهدافشون که نابودکردن صنایع وسرمایه مردم هست میرسند امیدی به این حضرات نیست
سلام حلال مشگل ایران فقط امریکاست و آمریکا مردم زندگی می خواهند ناتوانی مسئولین محرز است
شایدم ۳۰ هزار تومن
دلار ۲۰ هزارتومان می شود روحانی مچکریم
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش