دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۲۱ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۱۴۰۰
حوزه بهداشت و رفاه

سرپرست جدید دانشگاه:اولویت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای احداث بیمارستان مدرن آموزشی

وزیر بهداشت: تلاش چهار سال گذشته، نگاه متوازن به دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران بود

دکتر سید حسن هاشمی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
وزیر بهداشت گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خدمات بسیار زیادی به کشور کرده و فارغ التحصیلان آن در سطح بین المللی به بشریت خدمت کرده اند و باعث افتخار ایران و ایرانیان هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در مراسم تکریم و معرفی رییس سابق و سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، اظهار داشت: با وجود اینکه عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم اما افتخار می کنم که دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه تلاش ما در چهار سال گذشته، نگاه متوازن به دانشگاه های علوم پزشکی در تهران بود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران مظلوم واقع شد و هنوز نسبت به آن، احساس دین می کنم اما در چهار سال گذشته خوش درخشید و اقدامات ارزنده ای را انجام داد.

 

دکتر هاشمی تصریح کرد: کارنامه دکتر پیوندی، فراتر از آن است که بتوان در یک مجال کوتاه به آن پرداخت و او یکی از دوستانی است که با دولت یازدهم همراه بود و منشا خدمات فراوانی در این دانشگاه بود.

 

وزیر بهداشت با اشاره به مشکلات زیاد دولت یازدهم و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آغاز کار، گفت: دکتر پیوندی خلق و خوی خوبی داشت و همگرا و همراه بود و توانست از همه نیروها و ظرفیت‌ها، فارغ از نگاه های سیاسی، استفاده کند.

 

وزیر بهداشت اضافه کرد: دکتر پیوندی دوست و یار خوبی برای ما بوده و هست و امیدوارم که خدا، خدمت ۴ سال گذشته را از وی و خانواده اش قبول کند و ذخیره ای برای آخرت او باشد و بتواند در مسئولیت های جدید نیز منشا خدمات زیادی باشد.

 

دکتر هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: دکتر آقاجانی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ۴ سال گذشته در حوزه درمان خدمات فراوانی داشت و بخش عمده ای از طرح تحول سلامت را به خوبی اجرا کرد اما علیرغم تلاش های فراوان برای جامعه پزشکی، گاهی هم مورد کم لطفی قرار گرفت.

 

دکتر هاشمی از دکتر آقاجانی به عنوان یکی از مدیرانی که در دولت یازدهم کشف شد، یاد کرد و افزود: من ۴ سال با دکتر آقاجانی در وزارت بهداشت زندگی کردم و وی ایده های بسیار خوب و جسارت در تصمیم گیری دارد و علاوه بر وفاداری، بر آنچه در ذهن دارد، پایدار است.

 

برنامه های دولت دوازدهم کاملا شفاف و روشن است و باید با خطای بسیار کم، اجرا شود

وزیر بهداشت تاکید کرد: در دولت دوازدهم برنامه هایی که باید دنبال کنیم، کاملا شفاف و روشن است و باید با خطای بسیار کم، اجرا شود و شرایط با دولت یازدهم، متفاوت است.

 

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: به دکتر آقاجانی چندین مسئولیت پیشنهاد دادیم اما خودش گفت که دانشگاه برای من مهمتر است و به دنبال عملیاتی کردن برنامه ها و سیاست های وزارت بهداشت در دانشگاه هستم و این برای من افتخار است که یکی از مدیران ارشد به محیط می رود تا برنامه های وزارت بهداشت را محقق کند.

 

وزیر بهداشت با اشاره به خدمات دکتر آقاجانی در طول دوران تصدی معاونت درمان در دولت یازدهم، خاطرنشان کرد: اجرای بسته های درمان طرح تحول سلامت، کاهش پرداختی از جیب مردم از ۵۶ به ۳۸ درصد، عدم ارجاع بیماران برای تهیه ملزومات و وسایل پزشکی به بیرون از بیمارستانها، مقیم شدن پزشکان، رایگان شدن زایمان طبیعی ، توسعه اورژانس، تحول در اعتباربخشی بیمارستانها و موسسات پزشکی و ابلاغ سند درمان کشور، بخشی از تلاش های وی در وزارت بهداشت بود.

 

ابلاغ سند درمان کشور

به گزارش وبدا، دکتر هاشمی از ابلاغ سند درمان کشور در روز گذشته خبر داد و تصریح کرد: بر اساس این سند، به دقت مشخص شده که چه تعداد تخت بیمارستانی تا سال ۱۴۰۴ در کدام مناطق کشور توسط بخش دولتی و خصوصی مورد نیاز است همچنین مجوز تامین تجهیزات پزشکی برای موسسات پزشکی ساماندهی خواهد شد . 

دکتر هاشمی در پایان یادآور شد: امیدوارم دکتر پیوندی و دکتر آقاجانی با تجربه های ارزشمندی که اندوخته اند در سنگرهای جدید بتوانند برای کشور، منشا اثرات و خدمات زیادی باشند. 

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: توجه به آموزش اخلاق پزشکی و حرفه‌ ای، توانمندسازی دانش ‌آموختگان برای کارآفرینی، افزایش جذب دانشجویان خارجی، ارتقای کیفیت آموزش در رشته‌ های علوم پایه خصوصا پزشکی عمومی و کیفیت آموزش هیات علمی در کنار پژوهش و درمان، برنامه ریزی برای احداث بیمارستان مدرن آموزشی مجهز به تکنولوژی های نوین پزشکی در شأن دانشگاه و توانمند سازی اعضای هیات علمی جزو اولویت‌های کاری در حوزه آموزش این دانشگاه قرار دارند.

 

دکتر محمد آقاجانی، در مراسم تکریم و معرفی رییس سابق و سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی سخنانی با بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ۶۰ سال قدمت و دارا بودن استادان برجسته و زیرساخت های گسترده یکی از بزرگ ترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است که با تولید دانش و تربیت نیروی انسانی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی سهم بزرگی در سلامت ایرانیان دارد. 

 

وی با بیان این که این دانشگاه سه ماموریت منطقه ای در استان تهران و ملی و بین المللی دارد گفت: در این دانشگاه ۱۳ دانشکده وجود دارد که ۱۴ هزار نفر دانشجو در ۲۳۸ رشته تحصیلی پایه و تحصیلات تکمیلی با حضور ۱۴۰۰ نفر اعضای هیات علمی مشغول تحصیل هستند.

 

وی ادامه داد: این دانشگاه اولین دانشگاه در کشور است که طرح ریفرم را اجرایی کرد و از لحاظ دانشجو و هیات علمی دومین دانشگاه علوم پزشکی کشور محسوب می شود. 

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درخصوص اولویت های حوزه آموزش گفت: انطباق بیشتر محتوای آموزشی و روش آموزش گروه پزشکی با کارکرد و وظایف دانش آموختگان در نظام ارائه خدمات سلامت یکی از اولویت ها و از طرفی EBC نیز در جایگاه خود به عنوان مغز متفکر آموزش باید قرار داشته باشد و محتوای آموزشی را مطابق نیاز جامعه شکل دهد و ارزیابی عملکرد دانشگاه هم براساس مهارت ها و دانش عملی برنامه ریزی کند. 

 

دکتر آقاجانی گفت: همچنین توجه به آموزش اخلاق پزشکی و حرفه‌ ای، توانمندسازی دانش ‌آموختگان برای کارآفرینی، افزایش جذب دانشجویان خارجی، ارتقای کیفیت آموزش در رشته‌ های علوم پایه خصوصا پزشکی عمومی و کیفیت آموزش هیات علمی در کنار پژوهش و درمان، برنامه ریزی برای احداث بیمارستان مدرن آموزشی مجهز به تکنولوژی های نوین پزشکی در شان دانشگاه و توانمند سازی اعضای هیات علمی با گسترش فرصت های مطالعاتی خارج از کشور و افزایش ارتباط علمی با مراکز معتبر علمی نیز جزو اولویت‌های کاری در حوزه آموزش این دانشگاه قرار دارند.

دکتر آقاجانی در خصوص حوزه پژوهش نیز گفت: یکی از اقدامات ما در این دوره از فعالیت در جایگاه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جهت گیری پژوهش‌ها به سمت نیازهای صنعت در حوزه سلامت و همچنین بهبود مدیریت و کیفیت خدمات این حوزه است. در ‌عین ‌حال افزایش تربیت نیروی انسانی محقق و پژوهشگر و جذب منابع مالی جدید به جای تکیه صرف به منابع دولتی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: توجه بیشتر به سبک زندگی مردم در کلانشهر تهران و تکمیل شبکه بهداشت این شهر جزو اولویت‌ های فعالیت در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است. ادامه برنامه‌ های طرح تحول در این حوزه، تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای تهرانیان، توسعه کمی و کیفی نظارت بر بهداشت محیط با تکیه بر توان بخش خصوصی و همچنین تامین نیروی انسانی لازم برای ارائه خدمات در این حوزه ضرروی است.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بزرگ ‌ترین مشکل حوزه غذا و دارو را عدم تامین نقدینگی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز در داروخانه‌ها قلمداد کرد و گفت‌: با توجه به این موضوع تلاش برای تسریع در وصول مطالبات داروخانه‌ها در اولویت کاری ما قرار دارد. همچنین به دلیل امکان سو استفاده‌ های زیاد در این حوزه، در کلانشهر تهران سیستم‌ های نظارتی باید تقویت شوند.

 

دکتر آقاجانی افزود: افزایش تولید دانش بنیان، تجویز و مصرف منطقی فرآورده‌های دارویی نیز از اولویت‌های فعالیت ما در حوزه غذا و دارو است.

 

وی با تاکید بر ضرورت تغییر الگوی بیمارستان‌ ها در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: هزینه ‌های درمان باید از طریق استفاده درست از راهنماهای بالینی و همچنین تجویز منطقی دارو، کنترل شود و همچنین بر اساس سند درمان ۱۴۰۴ که نقشه راه درمان کشور را تا ۱۰ سال آینده مشخص کرده است، ما در منطقه تحت پوشش خود به ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید نیاز داریم.

 

دکتر آقاجانی ادامه داد: همچنین تاخیر جدی در وصول مطالبات و کمبود نیروی انسانی از مهم ‌ترین مشکلات این حوزه است. در ‌عین ‌حال نظارت فعال بر حجم عظیم از موسسات پزشکی تحت نظر دانشگاه نیاز به ساختار جدید و روش های نوین و استفاده از ظرفیت بخش غیر دولتی دارد. 

 

وی گفت: در حوزه دندانپزشکی استفاده از ظرفیت آموزش، بهداشت و درمان به منظور گسترش خدمات دندانپزشکی در شهر تهران در دستور کار است. 

 

به گزارش وبدا،‌ دکتر آقاجانی در پایان گفت: اجرای کامل و استمرار برنامه ‌های هفتگانه طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار خواهد گرفت.

 

 

 

 

 

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش