جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۰۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۲۰۰
حوزه بهداشت و رفاه

اغلب کرونایی های چاق فوت می کنند/ تفاوت کرونای ایرانی با کرونای خارجی

ابتلای افراد چاق به کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
مینو محرز با بیان این که ویروس کرونا جهش یافته و دیگر قابل کنترل نیست، اعلام کرد :اکثراً افراد چاق در روند ابتلا به کرونا (corona) فوت می کنند. این ویروس در بعضی از افراد نیز ضایعات عروقی به دنبال داشته و این میتواند در ارگان های اساسی بدن مانند ضایعه مغزی، ریوی و قلبی شدید به دنبال داشته باشد.

به گزارش برنا؛ این روزها کرونا اوج گرفته و روند ابتلا و مرگ‌ومیرهای هر روز بیش از گذشته است. روز گذشته بر اساس گزارش سخنگوی وزارت بهداشت ۲۷۲ نفر بر اثر کرونا جان باختند. این رقم بالاترین میزان مرگ‌ومیر در ۸ ماه کرونایی اخیر بوده است. در این شرایط باید سبک زندگی جدیدی برای مهار کرونا را در دستور کار قرار داد.

کرونا در تابستان جهش داشت

مینو محرز، عضو کمیته ملی مقابله با کرونا درباره آخرین تغییرات ویروس کرونا به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: ویروس کرونا در تابستان امسال جهش داشت و سرعت انتقال ویروس به این شکل افزایش یافت.

او  افزود: در این شرایط به یکباره میزان مبتلایان به کرونا چندین برابر افزایش یافت و خانواده‌ها مبتلا شدند.

 او تصریح کرد: از  ۴ ماه قبل ویروس کرونا جهش یافته است. علت افزایش مبتلایان به این ویروس به‌دلیل حضور افراد در تجمعات بدون در نظر گرفتن فاصله‌گذاری اجتماعی، مسافرت‌های متعدد و برگزاری مراسم‌های مذهبی، بازگشایی مدارس و ... در حال حاضر اوج گرفته و قابل کنترل نیست.

 چاق‌ها کرونا می‌گیرند

محرز درباره اینکه چرا برخی از افراد بدون ابتلا به بیماری زمینه‌ای به یکباره به‌دلیل ابتلا به کرونا فوت می‌کنند، گفت: اغلب افراد چاق در روند ابتلا به کرونا فوت می‌کنند. این ویروس در برخی از افراد نیز ضایعات عروقی به‌دنبال داشته و این مسئله می‌تواند در ارگان‌های اساسی بدن همچون ضایعه مغزی، ریوی و قلبی شدید به‌دنبال داشته باشد. این مسائل منجر به فوت ناگهانی در فرد می‌شود.  

تفاوت کرونای ایرانی با کرونای خارجی

او در پاسخ به این شایعه که گفته می‌شود فقط مردم در ایران چندین بار به  کرونا مبتلا می‌شوند و در دیگر کشورها چنین مقوله‌ای نیست، تاکید کرد: این ویروس در همه جای دنیا به یک شکل است. مقالات متعددی در این رابطه وجود دارد.

به گفته کارشناس سازمان جهانی بهداشت تمامی مسائل مربوط به کووید ۱۹ در تمامی نقاط دنیا به یک شکل است.

واکسن آنفلوآنزا را می‌توان تا پایان آبان تزریق کرد/ مهار کرونا با فاصله گذاری اجتماعی

محرز درباره زمان‌بندی تزریق واکسن آنفلوآنزا  افزود: باید با آغاز فصل سرما واکسن را تزریق کرد. واکسن‌های آنفلوآنزا سفارش داده شده و در روزهای آینده وارد می‌شود.

عضو کمیته ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: در شرایط کنونی مبتلایان به بیماری خاص، زنان باردار، کادر پزشکی و ...  بر اساس اولویت‌بندی وزارت بهداشت به تزریق واکسن می‌پردازند.

او درباره زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت: واکسن آنفلوآنزای تولید داخل دی ماه سال جاری توزیع می‌شود، البته دی ماه برای تزریق این واکسن دیر است، اما این واکسن را می‌توان تا اواخر آبان تزریق کرد.

محرز ادامه داد: خوشبختانه با استفاده از تجربه کره جنوبی و استفاده از فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک می‌توان از ابتلا به انواع بیماری‌های ویروسی جلوگیری کرد.

کرونا گریبانگیر همه جهان است

این کارشناس سازمان جهانی بهداشت درباره آخرین یافته‌های علم پزشکی ویروس کرونا گفت: هیچ مطالعه جدیدی در این باره ثبت نشده است. این ویروس گریبان‌گیر همه دنیا شده است.

مهار کرونا از طریق شست و شوی دست

این پزشک عفونی درباره انتقال ویروس کرونا از طریق سطح و سطوح تصریح کرد: سطوح تاثیر چندانی در انتقال ویروس ندارند، بلکه باید با شست و شوی دست از انتقال این ویروس جلوگیری کرد.

رییس کل سازمان نظام پزشکی:کنترل کرونا باید به شکل فعال باشد / کادر درمان خسته است

رییس کل سازمان نظام پزشکی با تاکید بر لزوم تدبیر جهت پیشگیری از بیماری کرونا و با بیان اینکه کادر درمان خسته شده است، گفت: علت مرگ و میر ناشی از کرونا باید به صورت علمی کنترل شود و روش‌های فعال برای کنترل بیماری در نظر گرفته شود.

ابتلای افراد چاق به کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش ایسنا، دکتر محمد رضا ظفرقندی در نشست روز جهانی  بیهوشی ضمن تقدیر از زحمات کادر درمان گفت: از گذشته‌های دور تاکنون اگر همکاران متخصص بیهوشی نبودند بسیاری از کارهای تیمی پیش نمی‌رفت. بنده شاهد خدمات ارزشمند این کادر از گذشته‌های دور بودم. در روزهای دفاع مقدس همکاران بیهوشی ما با تعداد کمی ده‌ها اتاق عمل را اداره می‌کردند. آن چه که دست شهدای مدافع سلامت را می‌گیرد، خدمت آنها به بیماران است.

وی افزود: مسوولان باید قدردان زحمات پزشکان باشند. اما هنوز مظلومیت و از خودگذشتگی آنها به شکلی که باید دیده نشده است. از لحظه اول شروع بیماری کرونا در بیمارستان‌ها متخصصان بیهوشی در بخش های آی سی یو فعال بودند. من به عنوان نماینده جامعه پزشکی وظیفه دارم این زحمات را ذکر کرده و از آنها قدردانی کنم. درمان کرونا مقابله با آن به شکل پیشگیری است.

وی با اشاره به این که بیماری کرونا یک بیماری جهانی است، گفت: اما آمار مرگ و میر در میان مردم و کادر درمان در کشور قابل قبول نیست و این موضوع باید از پیش چاره اندیشی می‌شد. تذکرات کافی داده شد اما توجهی به آنها نشد. ابای از گفتن این موضوع نداریم که کنترل بیماری باید به شکل فعال باشد که اگر انجام نشود مرگ و میرها بیش از این افزایش خواهد داشت.

ظفرقندی درباره لزوم بررسی علمی میزان آمار در ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورمان گفت: در هیچ جای دنیا بدون برخورد فعال امکان کنترل ابتلا و مرگ و میر وجود ندارد. برخی تصمیمات به شکل کارشناسی گرفته نشد مثل آن که مدارس با شکل الزام حضوری بودن بازگشایی شدند و یا پروتکل‌هایی اعلام شد که الزامی برای رعایت آن وجود نداشت. مگر می‌توان در خیابانی چراغ قرمز گذاشت و شاهد عبور و مرور افراد از آن بود؟

وی ادامه داد: پس از مدتها از اعمال پروتکل‌ها اخیرا قرار شده است جریمه برای متخلفان در نظر گرفته شود. کادر درمانی خسته شده‌اند. ما از اسفند خواهش کردیم که به فکر دنبال کردن بیماری باشیم. درمان کرونا در آی سی یو امکان پذیر نیست. بلکه باید به فکر پیشگیری بود. علت مرگ و میر به صورت علمی کنترل شود و روش‌های فعال برای کنترل بیماری در نظر بگیریم.

  • 20
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش