جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۰۲ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۲۱۴
حوزه بهداشت و رفاه

ممکن است تلفات کرونا به ۳۰۰ هزار نفر هم برسد/ در شبانه روز گذشته هر ۲ ساعت یک کرمانشاهی براثر کرونا درگذشت

تلفات کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
رییس بیمارستان سینا خاطرنشان کرد:باید در زمینه بهداشتی فعالیت بیشتری انجام دهیم تا جلوی مبتلا شدن اشخاص را بگیریم، وگرنه درصورتی که بیمارستان ها ۱۰ برابر هم شود، تا زمانی که اپیدمی مهار نشود، شرایط هم چنان دشوار خواهد بود.

« محمد طالب پور» رییس بیمارستان سینا در گفت وگو با ایلنا با اشاره به شرایط بیماران کرونایی بیمارستان گفت :بیمارستان سینا باتوجه به توانمندی اساتید، پرستار و ظرفیت کلی که از سوی وزارت بهداشت برایش سهمیه تعيين شده است، تقریباً ۱۴۰ تخت را از حدود ۴ هفته پیش بطور جامع در اختیار بیماران کرونایی قرار داده و همیشه هم پر بوده است.

او خاطر نشان کرد :در واقع چون سیستم جامعی وجود دارد ، در تهران بیماران بین مراکز درمانی و بیمارستان ها توزیع میشوند و دیگر آن گونه نیست که ازدحام غیرعادی در بیمارستان ها رخ دهد. طبق سهمیه تختی که هر بیمارستان دارد، بیماران توزیع میشوند ، این مقدار تخت برای بیماران کرونایی که تقریباً یک سوم تخت های بیمارستان است، اکنون کامل پر است.

تخت های بیمارستان کاملاً اشغال است

رییس بیمارستان سینا خاطرنشان کرد:متأسفانه چون مدتها در پیک هستیم، تخت های ما همیشه پر بوده است، یعنی در واقع حدود یک ماه است که تمامی  تخت های ما کامل اشغال است.

او در مورد امکانات بیمارستانی مانند دستگاه تنفسی و سی‌ تی اسکن (Computed tomography) گفت :خدا را شکر در این زمینه مشکلی نداریم، زیرا به کمک خیرین و دانشگاه حدود یک سال پیش دستگاه سی تی اسکن تامین کردیم و با اینکه شبانه روز دستگاه ها کار می کنند، مشکلی نداریم، اکنون برترین امکانات آی سی یو را داریم، ولی متأسفانه امکانات محدود است و ما ابتدای پیشنهاد آی سی یو ۱۵۰ تخت خوابی را داده بودیم و انتظار داشتیم امکاناتی به ما بدهند تا فعالیت مان را توسعه دهیم، ولی پتانسیل در حد یک بخش آی سی یو بوده است که آن هم اضافه کردیم و اکنون تخت هایی که برای آی سی یو داریم امکانات کاملی دارد.

تا به حال ۴۰۰ نفر از پرسنل به کرونا (corona) مبتلا شدند

طالب پور در مورد ابتلای پرسنل بیمارستان به کرونا (corona) ادامه داد:خوشبختانه از پرسنل بیمارستان فوتی نداشتیم ولی از بین آن ها که حدود ۱۲۰۰ نفر هستند تا اکنون نزدیک ۴۰۰ نفر در طول این مدت به ویروس کرونا (corona) مبتلا شدند، از این تعداد شاید موارد بستری ده نفر بوده باشد که به خوبی درمان شدند، نکته ديگر این که عمده افرادی که به ویروس کرونا (corona) مبتلا شدند از بخش های غیرکرونایی بودند، چون درصد محافظتی که پرسنل در بخش کرونا (corona) دارند در بخش های دیگر وجود نداشته است.

او خاطر نشان کرد :هنگامی که پرسنل بیمار میشوند باید ۲ هفته مرخصی بگیرند و پس از مرخصی هم تا حدود ۲ الی ۳ هفته کارایی لازم برای کار کردن را ندارند، یعنی با اینکه در بیمارستان حضور پیدا می کنند، اصلاً آدم پیش از کرونا نیستند. باید بگویم که فداکارترین افشار در زمان کرونا پرستاران هستند، زیرا ساعت های طولانی در بیمارستان حضور دارند، البته پزشکان هم ازخودگذشتگی بسيار بالايي دارند، ولی آنها ویزیت می کنند و می روند ، ولی این پرستارها هستند که کاملاً در بیمارستان حضور دارند.

طالب پور گفت :با این وجود جابجایی در بین نیروهای بیمارستان وجود دارد. ما ۱۲۰۰ پرسنل داریم، ولی به طور متوسط در بخش های کرونایی ۳۰۰ الی ۳۵۰ نفر درگیر هستند، و هنگامی که این افراد درگیر ویروس کرونا می شوند نیروهای دیگری جایگزین آنها میشوند و البته دانشگاه هم در این زمینه ما را حمایت می کند و به صورت مهمان از بیمارستان های غیرفعال دانشگاهی و یا به صورت قراردادهای کوتاه مدت به ما کمک می کنند.

مراجعان بدحال در بیمارستان بیشتر هستند

وی در مورد وضعیت مراجعه کنندگان به بیمارستان خاطرنشان کرد:تعداد افرادی که برای ویزیت وارد فضای بیمارستان می شوند در مقایسه با ابتدای کرونا کمتر شده است، به عنوان نمونه اگر در گذشته از هر صد نفر مراجعه کننده ۱۰ نفر بدحال بود، الان از هر صد نفر ۵۰ نفر بدحال است، به این دلیل که درصد زیادی از بیماران به بیمارستان مراجعه نمی کنند و بخشی از آنها از طریق مراجعه به مطب ها درمان می شوند ، یعنی افرادی که به بیمارستان مراجعه می کنند، بیماران بدحال تر هستند و آنهایی که وضعیت بهتری دارند، اصلاً به بیمارستان نمی آیند و البته به این معنی نیست که شدت بیماری بیشتر شده باشد، بلکه دلیلش این است که افراد که شرایط بهتری دارند تمایلی به آمدن در فضای بیمارستان ندارند.

مرگ و میر گسترده در صورت عدم رعایت مردم و تقویت نکردن سیستم های بهداشتی

رییس بیمارستان سینا با اشاره به پیش بینی روند شیوع کرونا در کشور افزود:این بیماری حداقل تا یک سال و نیم دیگر با ما خواهد بود و اگر همینطور ادامه پیدا کند، اپیدمی سرعت بیشتری خواهد گرفت، طبق پیش بینی که از سوی مسئولان وزارتخانه صورت گرفته، اگر وضعیت تا یک سال و نیم دیگر به همین شکل ادامه پیدا کند، روزانه ۶۰۰ الی ۷۰۰ فوتی خواهیم داشت و در مجموع حدود ۳۰۰ هزار مورد مرگ و میر به دلیل کرونا خواهیم داشت و به عبارتی به ازای هر ۳۰۰ نفر یک نفر در معرض خطر مرگ کرونا (corona) در جامعه است که این عدد بسیار بالاست و اگر مردم همت متعالی نداشته باشند و سیستم های بهداشتی نیز تقویت نشود، ما شاهد مرگ و میر وسیع خواهیم بود، البته نه در ایران بلکه در تمام دنیا این اتفاق خواهد افتاد چون الان این یک مشکل همگانی است.

وی افزود :خیلی از کشورها که در زمینه بهداشتی تمرکز داشتند، در کنترل کرونا موفق بودند و خیلی از کشورها ناموفق هستند، چون در زمینه ی درمانی تمرکز کردند، در صورتی که من فکر می کنم در کشور خودمان باید در زمینه بهداشتی فعالیت بیشتری انجام دهیم تا جلوی مبتلا شدن افراد را بگیریم، وگرنه اگر بیمارستان ها ده برابر هم شود، وقتی اپیدمی مهار نشود، وضعیت هم چنان سخت خواهد بود.

باید به جای درمان در حوزه بهداشت تمرکز کنیم

طالب پور خاطرنشان کرد:پرسنل بیمارستان ها برای کنترل ویروس کرونا (corona) تا پای جان ایستادگی کردند، اما نباید در قسمت های درمانی فشاری وارد کنیم، چون این بودجه ای که برای داروها هزینه می شود، اگر از همان اول برای اقدامات بهداشتی هزینه می شد، خیلی سریعتر بیماری کنترل شده بود و همچنین جان بسیاری از افراد از بین نمی رفت، اما متأسفانه ما در بخش درمان تمرکز بیشتری داشتیم و میزان دارویی که در ایران مصرف می شود از بسیاری از کشورهای اروپایی بیشتر است، در صورتی که مرگ و میر آنها کمتر است.

او در پایان گفت:این مسئله را باید به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار داد، نمی گویم که همه جا بسته شود، اما شرایط ایمنی و بهداشت باید آموزش داده شود و پیگیری ها صورت گیرد، کشورهایی که در این زمینه کار کردند، بسیار موفق تر از آنهایی بودند که در زمینه دارو و درمان فعالیت بیشتری داشتند.

تلفات کرونا,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

هر ۲ ساعت یک کرمانشاهی براثر کرونا درگذشت

 رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه در شبانه‌روز گذشته هر ۲ ساعت یک کرمانشاهی براثر کرونا درگذشت، تعداد موارد فوت در اثر ابتلا قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان را ۱۱ نفر اعلام کرد.

«مهدی محمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه از ۱۱ مورد فوت در اثر ابتلا قطعی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، چهار مورد فوت مربوط به شهرستان کرمانشاه است، افزود: همچنین در شبانه‌روز گذشته در شهرستان‌های اسلام‌آبادغرب سه نفر، هرسین ۲نفر، روانسر یک نفر و جوانرود یک‌ نفر در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

به گفته او با احتساب موارد فوت در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع جان‌باختگان در اثر ابتلا به کرونا در استان کرمانشاه از ابتدای اپیدمی تاکنون به ۷۱۰ نفر رسید.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۶۵ مورد بیمار مثبت بستری مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند و جمع موارد مثبت بستری به پنج هزار و ۲۳۵نفر رسید.

محمدی اظهار داشت: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۵مورد بیمار مثبت سرپایی نیز در استان شناسایی شدند و جمع موارد سرپایی مثبت در استان به ۱۷هزار و ۶۲ نفر رسید.

به گفته او اکنون ۵۶۵ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون در استان ۱۴هزار و ۴۹۸ نفر بستری و ۱۳هزار و۲۳۴ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

محمدی افزود: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۵ بیمار جدید با علائم بیماری کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده اند و ۱۲۹ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

شناسایی ۴۱۰۸ بیمار جدید در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۲۵۴ بیمار، تعداد قربانیان کرونا از ۲۹ هزار نفر فراتر رفت.

دکتر سیما سادات لاری با اعلام این خبر افزود: از دیروز تا امروز ۲۲ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، چهار هزار و ۱۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۹۴۹ نفر از آنها بستری شدند.

وی با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵۰۸ هزار و ۳۸۹ نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۵۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۹ هزار و ۷۰ نفر رسید.

دکتر لاری با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون ۴۱۱ هزار و ۸۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، گفت: ۴۵۷۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین گفت: تا کنون چهار میلیون و ۳۶۹ هزار و ۶۲۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام اینکه استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند، اظهار داشت:استانهای کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش