دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۹:۰۶ - ۰۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۰۲۸۴
امنیتی و دفاعی

فرمانده پدافندهوایی: قول شرف می‌دهم دوران بزن‌ودررویی تمام شده

وزیردفاع:قدرت‌دفاعی را تقویت می‌کنیم

امیر حاتمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دفاع و امنیت
 فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء تاکید کرد: از سه هزار و ۷۰۰ نقطه پدافند هوایی، ایران قتلگاه دشمنانش خواهد بود.

به گزارش  ایسنا،امیر فرزاد اسماعیلی ظهر امروز در همایش یادواره شهدای مدافع حرم در محل مصلی تهران اظهار کرد: از طرف نیروی هوا و فضا به شما قول شرف می‌دهم که آنچه مقام معظم رهبری فرمودند که دوران بزن و در رو تمام شده در عمل ثابت خواهد شد و نشان می‌دهیم این کشور صاحب دارد. از سه هزار و ۷۰۰ نقطه پدافند هوایی این کشور قتلگاه دشمنان خواهد بود.

 

وی ادامه داد: کسانی که فکر می‌کنند می‌توانند به این کشور چشم داشته باشند، بدانند پا گذاشتن از طریق دریا، هوا و زمین به این کشور مساوی با مرگ قطعی آنها خواهد بود. پدافند هوایی خط مقدم دفاع از حیثیت، موجودیت و آبروی کل کشور است و ما در کنار ارتش، سپاه، بسیج و ناجا به ملت غیور عرض می‌کنیم که وظیفه حراست از دستاوردهای کشور را به خوبی انجام خواهیم داد.

 

اسماعیلی با اشاره به شهدای مدافع حرم یادآور شد: بسیاری از این شهدا زمان انقلاب یا کودک بودند یا نبوده‌اند و حتی امام را ندیده‌اند اما ثابت کرده‌اند که در جمهوری اسلامی هر لحظه هیهات من‌الذله وجود دارد. ریشه ما ریشه خون شهدای ما است و شهدا برای یک قشر خاص نیستند. شهدا ثابت کردند که کربلایی بودن محدود به زمان و مکان نیست.

 

فرمانده قرارگاه پدافند خاتم الانبیا در پایان گفت: متاسفانه زلزله‌ای در کشور به وقوع پیوست که از آن تاسف خوردیم وهموطنان در سوگ و ماتم نشستند اما این غم با شهد حضور مقام معظم رهبری در آنجا شیرین شد. ما این فرموده رهبری را که دوران بزن و در رو تمام شده را ثابت کردیم و می‌کنیم و این پیروزی اخیر مقاومت هم از شهد شهادت شهدا است.

 

با تمام توان قدرت دفاعی‌مان را تقویت خواهیم کرد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم در این مراسم تاکید کرد که ایران در ادامه راه با تمام توان، قدرت دفاعی خود را تقویت و حرکت دشمنان را رصد و پایش خواهد کرد.

 

امیر حاتمی گفت: ما نظامی‌ها وقتی یک عملیاتی به اتمام و پیروزی می‌رسد این نگاه را داریم که این یک مرحله بوده و تا دشمن هست سایر مراحل ادامه دارد و باید به کار، تلاش و جهاد ادامه داد.

 

وی افزود: ما تحلیل کاری که انجام دادیم را شروع می‌کنیم تا ببینیم عبرت‌ها و آموزه‌های آن چه بوده است؛ چرا که ما در منطقه‌ای قرار داریم که به دلیل شرایط جغرافیایی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی هر روز با توطئه دشمنان مواجه است.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: ایجاد داعش اولین توطئه آنها نبوده و آخرین آن هم نیست و وقتی حدود شش سال پیش گفته می‌شد که آنها کسانی هستند که با حکومت مقابله می‌کنند و آمریکا و اسرائیل تلاش می‌کردند که این گروه تکفیری را گروه مبارز جا بزنند. در آن فضای ابهام‌آلود باور آن سخت بود اما حالا این موضوع کاملا مشخص شده و ما توانستیم داعش را شکست داده و بر آن فائق آییم.

 

حاتمی همچنین تصریح کرد: نکته دیگر این بود که آنهایی که این توطئه بزرگ را طراحی کرده بودند باور نمی‌کردند که این توطئه کشف شود و محور مقاومت بتواند با سرعت برای مبارزه با آن آماده شده و مقابله کند. آمریکایی‌ها می‌گفتند که این جریان تا حدود ۳۰ و ۴۰ سال طول خواهد کشید و می‌خواستند در این سال‌ها از آن حمایت کنند اما به لطف الهی و برکت خون شهدا و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری، جوانان بسیج شدند و ظرف شش سال طومار این جنایتکاران در هم پیچیده شد.

 

وی تاکید کرد: آنها غافل بودند که ما مکلف به ادای تکلیف هستیم و نمی‌دانستند چقدر توان داریم. ما هر چه که داریم پای کار آوردیم و چون خداوند می‌تواند هر توطئه‌ و با هر پشتوانه را شکست دهد، شد آنچه امروز می‌بینیم.

 

حاتمی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: اکنون جمع واحده‌ای وجود دارد و برای همه ملت‌های منطقه روشن شد که راهی جز راه مقاومت شدنی نیست. ما نیز با تمام توان قدرت دفاعی‌مان را تقویت خواهیم کرد و حرکت دشمنان را رصد و پایش می‌کنیم و از توطئه دیگری که بچینند سربلند بیرون خواهیم آمد.

 

درباره قدرت دفاعی ایران با هیچ کس مذاکره نمی‌کنیم

همچنین بنا بر این گزارش فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء (ص) گفت: درباره مبانی و شاکله موجودیت و قدرت دفاعی ایران با هیچ کس مذاکره و معامله نخواهیم کرد.

 

سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید، در بازدید از قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) آمادگی قدرت پدافندی کشور در برابر تهدید متجاوزین را مورد ارزیابی قرار داد و با اشاره به تهدیدات و جنگ آینده اظهار کرد: حمله صدام به ایران در شهریور ماه ۱۳۵۹ با تمرکز بر ضعف‌ها و آسیب‌های ایران انجام گرفت و رژیم بعثی هزینه اشتباه در محاسبات را با شکست در حمله ایران پرداخت.

 

رشید افزود: هم اکنون شکل‌گیری ائتلاف عربی-صهیونیستی-آمریکایی علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل قدرت و توانمندی ما و حمایت از جبهه مقاومت است.

 

فرمانده قرارگاه حضرت خاتم الانبیاء (ص) تاکید کرد: نیروهای مسلح در چارچوب تدابیر و فرماندهی معظم کل قوا و دکترین نظامی برآمده از آن، همواره خطر حمله دشمن را جدی ارزیابی کرده و برای هرگونه وضعیت احتمالی، آمادگی دفاعی و قدرت بازدارندگی و تهاجمی خویش را افزایش خواهند داد.

 

رشید در پایان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران درباره آنچه که مبانی و شاکله موجودیت و قدرت دفاعی کشور و همچنین حمایت از مظلومین را ایجاد کرده، با هیچ کس مذاکره و معامله نخواهد کرد.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش