چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
۰۹:۵۴ - ۱۷ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۴۲۰۵
سیاست داخلی

قنبری: اگر دلواپسانِ دیروز عذرخواهی نمی‌کنند، لااقل سکوت کنند

داریوش قنبری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: آنهایی که همه تلاششان را برای تضعیف تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای به کار بستند و پس از برجام هم با کارشکنی بهانه به دست دشمنان دادند حالا دلواپس شده و دولت را مسبب همه مشکلات می‌دانند.

داریوش قنبری در گفت‌و‌گو باایلنا، با اشاره مسئول بودن همه افراد در قبال وضع موجود کشور گفت: همه ما دلواپسان را به خاطر داریم. طیفی که در زمان شروع مذاکرات ایران با ۱+۵ شکل گرفت و از همه اهرم‌های قدرت هم برخوردار بودند تا در نخستین قدم همه توانشان را به کار بگیرند که با تضعیف تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، مذاکرات به نتیجه نرسد و بعد از برجام نیز در زمانی که کشور به سمت آرامش نسبی حرکت می‌کرد، اعلام دلواپسی کردند.

 

قنبری ادامه داد: این در حالی است که از همان ابتدا بسیاری از کارشناسان، برجام را توافقی بیشتر به نفع ایران می‌دانستند و همین موضوع هم باعث شد تا رییس‌جمهور آمریکا با شعار خروج از برجام وارد کاخ سفید شود و در نهایت هم شاهد خروج این کشور از برجام بودیم. 

 

این نماینده سابق مجلس گفت: این افراد در آن مقطع به جای آنکه به منافع ملی فکر کنند رنگ جناحی و سیاسی به توافق هسته‌ای دادند و به رغم هشدار دلسوزان کشور که هشدار می‌دانند در جهت امیال دشمنان حرکت نکید؛ مخالفت‌ها و سنگ‌اندازی‌هایی کردند که  به نفع آمریکا، اسرائیل و مخالفین منطقه‌ای تمام شد. نهایتا هم همین کارشکنی‌ها در حوزه عملی و تبلیغاتی بهانه به دست دشمنان داد تا با عنوان اینکه ایران به روح برجام پایبند نبوده است از برجام خارج شوند. 

 

قنبری افزود: حالا می‌بینیم همان طیف این بار دلواپس خروج ایالات متحده از برجام شده‌اند به نحوی که این تناقض در سیاست‌هایشان بسیار مشهود بوده و عملا این باور را به وجود می‌آورد که آنها تنها مخالف هر اقدامی هستند که دولت انجام می‌دهد ، هرچند که در راستای منافع ملی باشد. 

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: به همین دلیل است که آقای مطهری گفتند و ما هم می‌گوییم که این طیف در شکل‌گیری وضعیت کنونی کشور مسئول هستند اما حالا طلبکارانه با دولت برخورد می‌کنند که گویی دولت مسبب تمام مشکلات کشور است. مشکلات کنونی کشور نه تنها نتیجه عدم درک درست این افراد از شرایط بین‌المللی در دولت یازدهم و دوازدهم است بلکه آنها با همین عدم درک و ترجیح منافع جناحی خود بر منافع ملی در دولت قبل نیز باعث شکل‌گیری تحریم‌های فراوانی علیه کشور شدند.  

 

وی افزود: با علم بر همین موضوع هم در شرایط کنونی معتقدیم حتی اگر عذرخواهی نمی‌کنند ولی حداقل سکوت کنند یا با قرار گرفتن در طیف دلسوزان کشور پشت دولت قرار بگیرند و تلاش کنند که بتوانیم از بحران کنونی خارج شویم. الان وقت پیشبرد منافع جناحی و زیر سوال بردن و دولت و کارشکنی نیست. 

 

قنبری با تاکید بر این موضوع که باید فرصت‌ها را غنیمت بشماریم، گفت: کشور ما در گذشته هم با انواع توطئه‌ها و مشکلات مواجه بوده و با تدبیر و عقلانیت توانسته آنها را پشت سر بگذارد اما فراموش نکنیم هرچه این تدبیر به تاخیر بیفتد هزینه‌ای بیشتری بر کشور تحمیل می‌شود. همه باید گذشته را مرور کنیم و از آن درس بگیریم.

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
واقعا که تا دیروز احمدی نژاد مسیول بود حالا دلواپسان این آخرین کامنت من است شاید فردا من مقصر بشوم
خوارج درهرحکومتی بشکلی هویدا میشوند انها درجنگ صفین مقابل علی ع ایستادندوشکست خوردندوهم امام رابخاطر قبول کردن اصرار انها برپذیرش حکمیت مقصر میدانستند وحالاهم تاریخ تکرارمیشودخود خود قافیه رامیبازند دولت رامسئول خیانت جهال مخوانند!
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش