یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۵۴ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۲۰۲۱۶
دولت

چرا با وجود تشکیل پرونده بیلبوردهای تبلیغاتی این شرکت چشم نوازی می‌کرد؟

تنش‌ قوه قضائیه و مجریه بر سر ماجرای کوروش کمپانی بالا گرفت/ دفتر ریاست جمهوری بیانیه داد

کوروش کمپانی,دعوا بر سر کوروش کمپانی در دولت
دفتر حقوق عامه دستیار رئیس جمهور در حوزه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی طی بیانیه‌ای در واکنش به اظهارات مدیرمسئول خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه در خصوص نامه هشدار کوروش کمپانی بیانیه صادر کرد.

به گزارش ایلنا، دفتر حقوق عامه دستیار رئیس جمهور در حوزه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی طی بیانیه‌ای در واکنش به اظهارات مدیرمسئول خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه در خصوص نامه هشدار کوروش_کمپانی اعلام کرد: مدیرمسئول رسانه قوه قضاییه مدعی شده است دستیار رئیس جمهور به دنبال ایجاد اختلاف میان قوه‌ای است در حالی که برخلاف ادعای مطروحه، سرکار خانم پاد هشدار در خصوص کوروش_کمپانی را در قالب «نامه رسمی» مورخ ۱۶ دی ماه به معاونت محترم پیشگیری از جرم قوه قضاییه ارسال کرده بود، لکن اکنون و پس از انفجار آن بمب ساعتی جواب نامه‌ی رسمی خود را از مدیر مسئول خبرگزاری قوه قضاییه در «ایکس» دریافت کرده و همین معادله ساده گویای آن است که چه کسی به دنبال ایجاد اختلاف در میان قوا است لذا بهتر بود به جای طرح دعوای رسانه‌ای که علاجی برای مردم و مالباختگان ندارد مواضع قوه قضائیه در پاسخ به همان نامه یا در نامه دیگری ارسال و می‌شد تا گامی در جهت پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب در خصوص منع اختلاف افکنی و کشاندن آن به سطح جامعه بر داشته می‌شد؛ علی ای حال بهتر بود که ادعاهای امروز در همان زمان در قالب پاسخ به نامه ارسال شده بود تا شاید با همکاری میان قوه‌ای در راستای خیر و منفعت عمومی حرکت می‌شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در حال حاضر موارد مشابهی با کوروش_کمپانی درحال فعالیت هستند که در همان نامه ۱۶ دی دستیار رئیس جمهور بدان اشاره شده است و به نظر می‌رسد که هم اکنون مدیران آن مجموعه در ایران حضور دارند لذا مقتضی است مقامات قضایی دستور فرمایند اقدامات انجام شده در جهت راستی‌آزمایی نحوه فعالیت آن مجموعه دیگر به اطلاع عموم برسد. چراکه همانگونه که در اظهارات مدیر مسئول رسانه قوه قضاییه آمده است هرگونه اقدام پس از متواری شدن متهمان به‌سان نوشدارو پس از مرگ سهراب است.

دفتر حقوق عامه دستیار رئیس جمهور در حوزه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در ادامه این بیانیه گفت: در اظهارات مدیر مسئول خبرگزاری قوه قضاییه بیان شده که پیش از نامه دستیار رئیس جمهور (۱۶ دی) برای متهم تشکیل پرونده صورت گرفته و متهم ازچهار ماه قبل متواری بوده، لکن نفرمودند چرا با وجود این موارد مجموعه مزبور حداقل تا روز پدر (۶ بهمن) جشنواره داشته و مشغول تبلیغات گسترده، جمع آوری مبالغ و ثبت سفارش بوده است؟ و یا آنکه چرا تا پیش از پلمب اخیر شرکت -که گویا به علت مقررات صنفی بوده است- همچنان فعالیت های دفتر این شرکت ادامه دار بوده است؟ علاوه بر این نفرمودند چرا با وجود تشکیل پرونده مزبور بیلبوردهای تبلیغاتی این شرکت تا تاریخ ۲۱ دی ماه در شهر تهران چشم نوازی می‌کرد؟

در ادامه این بیانیه آمده است: نکته جالب توجه دیگر آنکه نامه و درخواست سرکار خانم پاد شکایت خطاب شده و فرموده اند که آن معاونت محترم وظیفه رسیدگی به شکایات را ندارد؛ سلمنا! ولی باید به اطلاع مدیر مسئول خبرگزاری قوه قضاییه برسانیم که نامه‌ی ارسالی، طرح شکایت نبوده بلکه درخواست بررسی و پیشگیری از وقوع وضع امروز بوده است، گویا ایشان اساسا نامه را مشاهده نکرده اند.

این بیانیه یادآور شد: از سوی دیگر نیز ادعا کرده اند که پیگیری و هشدار درخصوص موارد اینچنینی از وظایف این معاونت نیست؛ بیانی که از یک سو با نفس ایجاد این معاونت در قوه قضاییه و مفهوم بدیهی پیشگیری از جرم و تعاریف ارائه شده از آن در اسناد قانونی مختلف در تعارض بوده و از سوی دیگر جفا در حق زحمات پیشین و سبقه عملکردی آن معاونت است. چراکه بارها در اقدامات قابل تحسین در موارد مشابه به شهروندان هشدار لازم توسط آن معاونت داده شده و بسیاری از شهروندان از مخاطرات احتمالی در امان مانده‌اند که ای کاش با چنین استدلالی زحمات عزیزان نادیده گرفته نمی‌شد.

دفتر حقوق عامه دستیار رئیس جمهور در حوزه پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در این بیانیه تصریح کرد: ایراد گرفته‌اند چرا در خصوص عملکرد پیشینی مقام قضایی اطلاع رسانی نکرده‌ایم؛ در پاسخ به این پرسش باید اشاره کنیم که اساسا پاسخی به سوال و درخواست دستیار رئیس جمهور واصل نشد و انتظار آن بود تا در پاسخ به نامه، اقدامات صورت گرفته شده نه تنها به حوزه دستیار رئیس جمهور که به اطلاع‌ عموم مردم شریف ایران می‌رسید تا در پرتو این شفاف سازی مانع به تاراج رفتن سرمایه مردم شویم و مشخص نیست که چرا با وجود ادعای مدیر مسئول خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه مبنی بر تشکیل پرونده پیش از نامه‌ دستیار رئیس جمهور این اقدام به اطلاع عموم نرسیده است؟

در این بیانیه خاطرنشان شد: با وجود مشخص بودن علت واگذاری پاسخ‌های پرابهام به رده‌های پایینی و غیرمرتبط با حوزه حقوق، در پیشگاه ملت شریف ایران خود را مکلف به پاسخگویی دانسته و طلب عزت را از غیر خداوند تبارک و تعالی عبث و بیهوده می پنداریم.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
بيشتر شباهت به دعوا بر سر گوشت شکار است
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش