چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
۱۱:۲۹ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۷۱۳
بین الملل

اسنودن: پوتین نمی‌خواسته در انتخابات آمریکا به طور مستقیم مداخله کند

ادوارد اسنودن,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
ادوارد اسنودن با ابراز تردید نسبت به توانایی شورای ویژه تحقیقات رابرت مولر برای یافتن ردی از همدستی میان رئیس‌جمهوری آمریکا و روسیه در تحقیقات کنونی گفت، چنین توطئه‌ای برای فردی (ترامپ) که حتی نمی‌داند می‌خواهد جمله‌اش را چطور تمام کند، بسیار پیچیده خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری هیل،‌ ادوارد اسنودن مقاطعه‌کار سابق و افشاگر جنجالی آژانس امنیت ملی آمریکا در مصاحبه‌ای گفته است، آمریکایی‌ها باید از انتظاراتشان مبنی بر اینکه رابرت مولر نهایتا در تحقیقاتش به ادله‌ای غیر قابل انکار دست می‌یابد، کوتاه بیایند. ترامپ در گذشته از منتقدان سرسخت اسنودن بوده و او را "کاملا خائن" توصیف کرده و پیشنهاد اعدام او را داده است زیرا اسنودن اطلاعات فوق محرمانه آژانس امنیت ملی آمریکا (ان‌اس‌ای) را فاش کرد.

این افشاگر در گفت‌وگو با اینترسپت تاکید کرد: گمان می‌کنم اینکه مردم انتظار داشته باشند که در نهایت تحقیقات مولر به ادله غیر قابل انکاری برسد که بگوید "بله! ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ در اتاق هتل بودند"، انتظار بسیار زیادی است. این رسم جهان نیست، زندگی هم آنقدر ساده نیست.

اسنودن که سال ۲۰۱۳ از آمریکا گریخت و در روسیه پناهندگی گرفت، تاکید دارد: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه نمی‌خواسته در یک توطئه مستقیم تا ترامپ برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت کند و علت آن پرحرفی غالبا دمدمی‌ مزاجانه اوست. صادقانه بگویم، هر کس سه دقیقه سخنان ترامپ را بشنوند متوجه می‌شود که او همانند یک گوی ویرانگر است.

مقاطعه‌کار سابق ان‌اس‌ای تاکید کرد: چنین شخصیتی مناسب آن نیست که شما با او وارد نوعی "کاندیدای منچوری" پیچیده شوید. این بشر حتی نمی‌داند که می‌خواهد چطور جمله‌اش را تمام کند. با این حال احتمال نوعی همدستی هنوز هم وجود دارد. نظر من این است که ما باید درباره آنچه تحقیقات احتمالا به آن دست می‌یابد، واقع‌بین باشیم.

کاندیدای منچوری فیلمی به کارگردانی جان فرانکن هایمر است. روایت فیلم شستشوی مغزی فرزند یک خانوادهٔ سیاسی برجسته جناح راست به‌عنوان یک قاتل بی‌خبر در توطئهٔ کمونیستی بین‌المللی است. داستان فیلم مربوط به سال ۱۹۵۹ است که تعدادی سرباز از جنگ کره بازگشته‌اند و به یکی از آنها مدال احترام داده می‌شود، زیرا در میدان جنگ جان اعضای گشتش را نجات داده‌است، آنها را به منچوری می‌برند و یک نفر چینی آنها را شستشوی مغزی می‌دهد و یکی از کسانی را که مدال احترام گرفته‌ بود به‌عنوان آدم‌کش حرفه‌ای تربیت می‌کند. از اصطلاح کاندیدای منچوری برای اشاره به کسانی استفاده می‌شود که برای رسیدن به اهداف خاصی شستشوی مغزی داده شوند.

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش