پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴
۲۲:۰۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۱۳۱۶
مجلس

نماینده: رژیم باکو ارتباط نزدیکی نظامی با اسرائیل داشته است/ رئیس جمهور آذربایجان اصرار می‌کند شهید رئیسی برای افتتاح یک سد حضور پیدا کند

ترور رئیسی,ادعای ترور رئیسی
کامران غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم صهیونیستی، جمهوری آذربایجان را اسرائیل دوم خطاب می‌کند. از سوی دیگر اخبار گوناگونی از نقش پایگاه موساد در آذربایجان در ترورهای صورت گرفته در جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است.

به گزارش خبرآنلاین،کامران غضنفری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در نطق میان‌دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه) مجلس شورای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به میهن اسلامی گفت: از آنجا که رژیم صهیونیستی و جمهوری آذربایجان در حملات نظامی به جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر همکاری داشتند، مروری بر روابط دو رژیم خواهیم داشت.

بنا بر روایت خانه ملت، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: روابط جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی از سال ۱۳۷۲ آغاز شد. از همان هنگام مواضع ضد ایرانی و ضد شیعیان در باکو شروع شد و بسیاری از شیعیان و رهبران آنها دستگیر و به زندان افتادند و برخی نیز به شهادت رسیدند و این سرکوب‌ها تاکنون همچنان ادامه دارد.

وی افزود: نتانیاهو و سایر نخست‌وزیران اسرائیل بارها به باکو سفر کرده و با الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان دیدار و مذاکره کردند. رژیم باکو ارتباط تنگاتنگ نظامی با رژیم صهیونیستی داشته و طی دو دهه گذشته فرماندهان اسرائیلی کار آموزش نظامیان آذربایجان را بر عهده داشته‌اند و تسلیحات نیروهای مسلح آذربایجان نیز توسط اسرائیل فراهم شده است.

غضنفری تصریح کرد: ارتش آذربایجان و اسرائیل ده‌ها رزمایش مشترک برگزار کردند. باکو، تل‌آویو و واشنگتن رابطه تنگاتنگ اطلاعاتی و امنیتی با یکدیگر داشته و افسران اطلاعاتی موساد و سازمان سیا در یک طبقه از ساختمان سازمان امنیت جمهوری آذربایجان مستقر هستند. استقرار پایگاه‌ها و رادارهای جاسوسی و تجهیزات شنود و جنگ الکترونیکی تحت نظارت موساد در مرز آذربایجان با ایران یکی از موارد همکاری‌های مشترک رژیم باکو با اسرائیل است.

وی ادامه داد: ۱۳ سال پیش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران چهار فرودگاه در جمهوری آذربایجان در اختیار دارد. وزیر دفاع رژیم صهیونیستی سال گذشته در سفر به آذربایجان گفته بود آذربایجان تنها شریک استراتژیک ما نیست بلکه دارایی اسرائیل است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی، جمهوری آذربایجان را اسرائیل دوم خطاب می‌کند. از سوی دیگر اخبار گوناگونی از نقش پایگاه موساد در آذربایجان در ترورهای صورت گرفته در جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است. از جمله گفته می‌شود عملیات ترور برخی از دانشمندان هسته‌ای ایران در سال‌های قبل از طریق پایگاه موساد در جمهوری آذربایجان هدایت شده است.

غضنفری با اشاره به نقش اسرائیل در ماجرای شهادت آیت‌الله رئیسی و همکاری باکو با آن گفت: در اوایل اردیبهشت ۱۴۰۳ یکی از مسئولان آمریکایی در یک جلسه خصوصی گفته بود که اسرائیل در نظر دارد یک شخصیت مهم ایران را ترور کند. در اواخر اردیبهشت ۱۴۰۳ الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان اصرار می‌کند شهید رئیسی برای افتتاح سد قیز قلعه‌سی در نقطه صفر مرزی شخصاً حضور پیدا کند، این در حالی است که قبلاً قرار بوده این افتتاح در سطح پایین‌تری یعنی وزرای دو کشور انجام شود و نه در سطح روسای دو کشور!

وی افزود: باید توجه داشت که الهام علی‌اف چند روز قبل از شهادت آیت‌الله رئیسی با یک خاخام اسرائیلی ملاقات کرده بود. چندی بعد از سرنگونی بالگرد آیت‌الله رئیسی، طبق یک گزارش اطلاعاتی پنتاگن، سقوط بالگرد رئیس‌جمهور نتیجه طراحی و همکاری مشترک اسرائیل، انگلیس و دولت آذربایجان بوده است. مدتی بعد بن‌گیور، از اعضای کابینه نتانیاهو نیز طی اعترافی می‌گوید: با کشتن یک رئیس‌جمهور ایرانی بزرگترین پشتیبان محور مقاومت را از سر راه برداشتیم. یعنی اعتراف می‌کند شهادت آیت‌الله رئیسی کار رژیم صهیونیستی بوده است.

غضنفری تأکید کرد: از آنجا که رژیم آمریکایی-اسرائیلی-باکو هیچ عکس‌العملی از سوی ایران در قبال این خباثت‌ها و جنایات خود نمی‌بیند، دچار توهم شده و برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران با صهیونیست‌ها وارد همکاری نظامی می‌شود.

وی به حمله رژیم صهیونیستی در ۵ آبان ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: در حمله به برخی اهداف در شاهرود، آذربایجان با اسرائیل همکاری داشت. در همین رابطه شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد دولت آذربایجان در این حمله به اسرائیل کمک کرده بود.

این نماینده مجلس ادامه داد: الهام علی‌اف که در اقدامات خصمانه قبلی و توطئه‌های گوناگون علیه جمهوری اسلامی ایران هیچ عکس‌العمل و مجازاتی از سوی ایران مشاهده نکرده بود، مجدداً به فکر توطئه افتاد. در عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در خرداد ۱۴۰۴ نیز با اسرائیل همکاری کرد و خاک و آسمان خود را در اختیار آنها گذاشت. هواپیماها و پهپادهای اسرائیلی از خاک و آسمان آذربایجان به فضای جمهوری اسلامی ایران نفوذ کردند.

غضنفری همچنین گفت: بنا بر گزارشات مختلف، بمب‌باران شهرهای تبریز، اردبیل، رشت و تهران نتیجه مستقیم همکاری رژیم باکو با اسرائیل بوده است. این اقدامات خیانت‌کارانه رژیم الهام علی‌اف همواره با مماشات و چشم‌پوشی غیرقابل توجیه جناب پزشکیان مواجه می‌شود. باکو به دنبال بر اندازی جمهوری اسلامی ایران است و جناب پزشکیان به دنبال دوستی با علی اف!

غضنفری به اقدام اخیر رئیس‌جمهور اشاره کرد و افزود: حدود دو هفته قبل، به جای مجازات رژیم باکو، جناب پزشکیان در یک موضع منفعلانه نسبت به صهیونیست حاکم بر باکو با واسطه‌گری مشکوک "عباس گودرزی" به دیدار الهام علی‌اف رفت و وی را سخت در آغوش گرفت.

غضنفری در ادامه به انتقاد از مواضع دولت پرداخت و گفت: نکته دیگری که از آقای پزشکیان باید پرسید این است که چه موقع عشق و علاقه جنابعالی به مذاکره با اصلی‌ترین دشمن جمهوری اسلامی ایران یعنی آمریکا خاتمه می‌یابد؟ شما خلاف واقع ادعا می‌کنید که منویات مقام معظم رهبری را عملی می‌کنید، اما در عمل ۱۸۰ درجه برعکس آن عمل می‌کنید.

وی ادامه داد: رهبری فرموده بودند مذاکره با دولت ترامپ سم مهلک است اما شما درخواست مذاکره با این کشور را کردید. ایشان فرمودند مذاکره با آمریکا نه عاقلانه، نه هوشمندانه و نه شرافتمندانه است. ما چند روز بعد درخواست مذاکره با این کشور را می‌کنید. دولت ترامپ از حمله رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران حمایت همه‌جانبه کرده و سپس اقدام به بمب‌باران تأسیسات هسته‌ای ایران می‌کند، اما چند روز بعد شما اعلام آمادگی برای مذاکره با آمریکا می‌کنید. وی‌اللعجب که چند روز پیش نیز ترامپ قاتل و جنایتکار را طرفدار صلح می‌نامید.!!

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش