دوشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۴
۱۰:۱۹ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۶۰۱۹
مجلس

لاهوتی: آمار ۵ میلیون نفری جذب گردشگر به کشور واقعی نیست

لاهوتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
عضو فراکسیون گردشگری مجلس گفت: در دنیا، آمار گردشگران و ورود آنها را براساس اقامت در هتل محاسبه می کنند ولی ما این آمار را براساس عبور از مرز محاسبه می کنیم و لذا بسیاری از این ۵ میلیون نفر گردشگر که ثبت آمار شده اند فقط از مرز ما عبور کرده اند.

به گزارش تسنیم، رامین پولادرگ در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: استفاده نکردن از نیروهای متخصص و فنی در نهادهای دولتی و خصوصی را می توان عمده دلایل ناکارآمدی سیاستهای صنعت گردشگری در کشور عنوان کرد.

 

او ادامه داد: البته متخصص و کاربلدان چندانی هم در رشته های گردشگری نداریم.

 پولادرگ تصریح کرد: از دیگر دلایل ضعف در صنعت گردشگری می توان بر ضعف در صدور روادید و مناسب نبودن نرخ آن اشاره کرد، این در حالیست که با کاهش ارزش پول ملی و افزایش ارزش دلار ، گردشگری می تواند به اقتصاد کشور کمک کند.

 

او ادامه داد: ممکن است که امسال ورود گردشگران خارجی به ایران با ۳۸% افزایش روبرو شده باشد اما این تعداد گردشگر سازماندهی نشده اند ، چون در گام اول باید گفت ما فرودگاه بین المللی به معنای واقعی نداریم، وقتی یک مسافر اروپایی وارد ایران می شود و قصد سفر به مثلث گردشگری ایران یعنی اصفهان ، شیراز و یزد را می کند با مشکل حمل و نقل جاده ای و ریلی مواجه می شود ، امنیت و آرامش در این زمینه ها وجود ندارد .

 

 کمبود رستورانهای بین شهری از دیگر مشکلات گردشگر است. نبود سرویس بهداشتی مناسب بین شهری از دیگر مسائلی است که گردشگران را آزار می دهد. حتما باید زیرساختهای گردشگری را بهبود ببخشیم.

 

 مهدیه شهرابی فراهانی پژوهشگر حوزه گردشگری هم گفت: درکشور ما نگاه به گردشگر ،​غیر علمی است.

 

پولادرگ نیز گفت: بروکراسی حاکم بر فضای گردشگری با موانع و مشکلات بسیاری در بخش های دولتی روبرو است.

 

فراهانی گفت: ارزان بودن ایران بعنوان هدف گردشگری ،​یک مزیت رقابتی است و می توان روی آن مانور داد.

 

 محمدرضا پوینده مدیرکل اسبق گردشگری خارجی سازمان مدیریت میراث فرهنگی و گردشگری در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: گردشگری در ایران ، صنعت جوانی است . در سالهای اخیر حتی در بخش گردشگری پزشکی از ۱۵ کشور همسایه جذب خوبی داشته ایم. البته در این صنعت مشکلات زیرساختی فراوانی داریم ، این صنعت نیازمند هماهنگی میان دستگاهی بسیاری است.

 

او ادامه داد: ایران هراسی از مشکلات عمده در سطح بین المللی است.

 

 مردم جهان شناخت درستی از امنیت و نظم اجتماعی ایران ندارند و پیاده سازی این مهم نیازمند تبلیغات گسترده ازسوی رسانه های بین المللی و صداوسیما و سفارتخانه هاست.

 

حسین ایمانی خوشخو رئیس انجمن علمی گردشگری ایران در دیگر ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در بخش تصمیم سازی هنوز به جایی نرسیده ایم که مسئولان و مدیران حکومتی به گردشگری باور پیدا کنند.

 

او با تکیه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر گردشگری محور توسعه است افزود: گردشگری می تواند جای صنعت نفت کشور را بگیرد در واقع گردشگری موضوع فرابخشی است اما در ایران به گردشگری نگاه تخصصی نمی شود . آیا تاکنون دیده شده که یک غیر پزشک وزیر بهداشت شود؟ اما درصنعت گردشگری اینگونه اتفاقها بسیار افتاده است.

 

پژوهشگر گردشگری گفت:​مراسم عزاداری عاشواری حسینی ، از موضوعات مورد توجه گردشگران اروپائی است .

 

مهدیه شهرابی فرهانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: براساس آمار سالانه حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ توریست اروپائی برای تماشای مراسم عزاداری ظهر عاشورا به شهر یزد عزیمت می کنند .

 

 اگر مردم به اهمیت و ارزش داشته های فرهنگ خود آگاه باشند پاسداشت فرهنگی و مذهبی ما بدرستی مورد توجه قرار می گیرد.

 

 خوشخو دیگر مهمان برنامه نیز گفت: هر کشوری دارای گردشگران خاص خود است و ایران هم دارای گردشگران فرهنگی می باشد اگر بگوییم گردشگران خارجی بدلیل قوانین و ضوابط خاص ایران در کشورمان مشکل دارند دلیل بر ناآگاهی ماست و گرنه گردشگران با وضعیت فرهنگی و مذهبی ما مشکل ندارند.

 

رامین پولادرگ دبیر کمیسیون سلامت و گردشگران اتاق بازرگانی ایران و عراق نیز گفت: اتاق بازرگانی در حوزه گردشگری میان ایران و عراق اقدامات خوبی انجام داده اما عراق چندان از قوانین بین المللی تبعیت نمی کند و شرایط ویژه خاص خود را دارد و از این رو کارها را سخت می کند.

 

مهرداد بائوج لاهوتی عضو فراکسیون گردشگری مجلس نیز گفت: در دنیا، آمار گردشگران و ورود آنها را براساس اقامت در هتل محاسبه می کنند و لی ما این آمار را براساس عبور از مرز محاسبه می کنیم بسیاری از این ۵ میلیون نفر گردشگر که ثبت آمار شده اند فقط از مرز ما عبور کرده اما در کشور اقامت نکرده اند بر این مبنی سازمان گردشگری جهانی در محاسبه نرخ در آمدهای گردشگری ، آمار ایران را حدود یک میلیون نفر محاسبه کرده است.

 

محمد رضا پویند مدیر کل اسبق گردشگری خارجی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز گفت:​ آقای لاهوتی اطلاعات کافی ندارد. به نظر می رسد همه دستگاه های حکومتی باید نگاهی جامع و دقیق تر به بحث گردشگری داشته باشند.

 

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش