جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۰:۴۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۰۴۹۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

فعال سیاسی اصولگرا: مسئولان مانع کهریزک دیگری شوند

فعال سیاسی اصولگرا,وضعیت بازداشت شدگان اخیر
فعال سیاسی اصولگرا گفت: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته حوادث بعد از گرانی بنزین در سال ۹۸ و اتفاقات بعد از انتخابات سال ۸۸، قاعدتا نیرو‌های انتظامی و گروه‌های امنیتی و همچنین قوه قضائیه باید از این تجربیات استفاده کنند تا واقعه زندان کهریزک بار دیگر تکرار نشود.

حسین کنعانی‌مقدم فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که آقای اژه‌ای تاکید جدی بر پیگیری وضعیت بازداشتی‌های وقایع اخیر داشتند. چقدر ضرورت دارد تا بازداشتی‌های این وقایع همانطور که رئیس قوه قضائیه دستور داد تفکیک شوند و شفاف‌سازی صورت بگیرد تا نگرانی‌های خانواده‌ها به ویژه بازداشتی‌های زیر ۱۸ سال مورد توجه قرار گیرد، گفت: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته حوادث بعد از گرانی بنزین در سال ۹۸ و اتفاقات بعد از انتخابات سال ۸۸، قاعدتا نیرو‌های انتظامی و گروه‌های امنیتی و همچنین قوه قضائیه باید از این تجربیات استفاده کنند تا واقعه زندان کهریزک بار دیگر تکرار نشود.

وی افزود: قطعا درباره تفکیک کسانی که دست به آشوب زده و ماموران نیروی انتظامی را کشتند، قانون صریحی وجود دارد و اشد مجازات برای آن‌ها مشخص شده است. اما در این بین ممکن است افرادی مقصر نبوده و به صورت هیجانی حضور پیدا کرده باشند که قطعا بعد از بازجویی‌های اولیه و یکسری تعهدات، ممکن است آزاد شوند.

کنعانی‌مقدم تصریح کرد: باید صبر و حوصله داشت، اخلاق سیاسی و اسلامی را برای کسانی که زیر ۱۸ سال هستند و هیجانی وارد این اقدامات شدند، رعایت و آن‌ها را ارشاد کرد و دوره‌های آموزشی گذاشت تا بار دیگر هیجانی نشوند. به هر ترتیب باید تجربیات گذشته مورد استفاده و توجه مسئولان قضایی و امنیتی قرار گیرد.

کنعانی‌مقدم در پاسخ به این سوال چقدر ضرورت دارد تا قانون تجمعات تعیین تکلیف شده و برگزاری تجمعات مسالمت‌آمیز به امری طبیعی تبدیل شود. با توجه به اینکه در اصل ۲۷ قانون اساسی تجمعات اعتراضی می‌تواند با داشتن شرایطی از جمله نداشتن سلاح برگزار شود چرا تا به حال شاهد برگزاری تجمع اعتراضی مجوزدار نبوده‌ایم، گفت: ما به عنوان فعالان سیاسی بار‌ها درباره این موضوع به دوستان مسئول در وزارت کشور تذکر دادیم که این قانون مترقی بوده و تمام اصناف، سندیکاها، احزاب و گروه‌ها به دنبال فضای آزادی هستند تا عقاید خودشان را مطرح کنند. منتهی تعهداتی که از برگزارکنندگان می‌گیرند عمدتا سختگیرانه است. به طوری که وقتی شما برای گرفتن مجوز اقدام می‌کنید، فرم‌هایی در اختیار می‌گذارند که به طور مثال اگر خونی ریخته شود، کسانی که مجوز گرفتند باید پاسخگوی این رفتار باشند.

کنعانی‌مقدم تصریح کرد: ما باید احزاب رسمی را وارد عرصه نقد و رسیدگی به اعتراضات مردم کنیم و به آن‌ها اطلاع دهیم بر اساس فعالیت‌هایی که دارند، در محل‌هایی مانند استادیوم‌های ورزشی حضور پیدا کرده و سخنرانی منتقدانه خود را انجام داده و عقاید خود را مطرح کنند. اینگونه نباشند که در خیابان‌ها این اقدامات را انجام دهند و به افرادی که تجمعات را به آشوب می‌کشانند، اجازه داده شود تا تظاهرات مسالمت‌آمیز را به تجمعات پر از آشوب و درگیری و اقدامات مخرب تبدیل کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال در این حوادث، شاهد میدان‌داری رسانه‌های خارجی در غیاب رسانه‌های داخلی بودیم. دلیل این مسئله چیست؟ چرا برخی مردم گاهی به رسانه‌های خارجی اعتماد می‌کنند، گفت: ما درگیر جنگ هیبریدی یا ترکیبی هستیم که در این میان سه عنصر بسیار مهم وجود دارد؛ یک جنگ روانی، دو جنگ اطلاعاتی و سوم جنگ سیاسی که بحث خاص خود را دارد.

وی افزود: در بحث جنگ روانی، رسانه‌های بیگانه هیچ حد و حدودی برای خود قائل نیستند. دروغ‌پردازی، شایعه‌پراکنی و موج‌پراکنی می‌کنند. مانند بی بی سی که کارش جنگ روانی است و دست به این اقدامات می‌زند. از طرف دیگر هم رسانه‌های داخلی ما مسائل را دیرهنگام منتقل می‌کنند و برخی اوقات نیز دقت لازم در رابطه با معماری رسانه‌ای را ندارند به طوری که اخبار را به شکلی منتشر می‌کنند که مورد سوءظن افراد فرهیخته نیز قرار می‌گیرد.

کنعانی‌مقدم تصریح کرد: به هرحال باید سواد رسانه‌ای را بالا برد تا به هر رسانه‌ای توجه نشود. در این جنگ روانی و اطلاعاتی دشمن با استفاده از ماهواره‌ها و شبکه‌های اجتماعی بمباران اطلاعاتی می‌کند به طوری که کاملا می‌تواند همه حوادث را تحت تاثیر جنگ روانی خود قرار دهد.

کنعانی‌مقدم در پاسخ به این سوال که پاسخگویی مسئولان به رسانه‌های داخلی و بازگذاشتن دست آن‌ها تا چه اندازه می‌تواند این معادله را تغییر دهد، گفت: شفافیت در پاسخگویی و جلب اعتماد عمومی مردم که سرمایه اجتماعی هستند، دو اصلی است که همه ارکان کشور باید به آن توجه کنند. باید به شکلی اطلاع‌رسانی کنند تا مردم اعتماد خود را از دست ندهند.

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش