
به گزارش ایرنا، تیم ملی والیبال ایران در هفته چهارم لیگ ملت ها در شیکاگو به مصاف تیم های آمریکا، لهستان و صربستان می رود.
ایگورکولاکوویچ در مورد بازی با لهستان گفت: لهستان تیم خوبی است و فعلا صدرنشین هستند. این تیم به اندازه دو تورنمنت بازیکن دارد.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران ادامه داد: از لهستان شناخت خوبی داریم و سال گذشته دو بازی با آنان داشتیم که یکبار بردیم و یکبار هم در خانه شان باختیم. به هر حال آنان امروز صدرنشین هستند و در طول سه هفته گذشته این رقابت ها تنها یک باخت داشتند.
وی درباره تیم صربستان نیز گفت: بازیکنان کلیدی فعلی تیم صربستان که مدال های زیادی دارند در هنگام نوجوانی و جوانی از سوی من به تیم ملی
دعوت شدند، این بازیکنان از نظر اشتباهات، شباهت زیادی به جوانان فعلی ایران دارند.
کولاکوویچ در مورد عملکرد جوانان ایران در این رقابت ها نیز اظهار داشت: آنها در مجموع و به خصوص در مسابقه با برزیل خیلی خوب بودند. مرتضی شریفی، امیر حسین توخته، محمدرضا حضرت پور و صابر کاظمی بازیکنان خوبی هستند که دوست داشتم کاظمی و توخته هم در آمریکا بودند، اما ویزا نداشتند. آنها نیاز به کسب تجربه دارند و در مسابقات قهرمانی جهان هم امکان شرکت دارند.
وی تاکید کرد: اگر شرایط در هفته چهارم نرمال، خستگی در تن بچه ها باقی نمانده باشد و قائمی هم از درد کتف رهایی پیدا کند، حتما وضعیتی به مراتب بهتر از روسیه خواهیم داشت.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران در خصوص فهرست بازیکنان تیم ملی ب و معرفی برخی شاگردانش در این فهرست، گفت: برای قهرمانی جهان ۱۶ بازیکن معرفی خواهم کرد و هیچ کدام از این ۱۶ نفر نمی توانند تیم دیگری را همراهی کنند.
کولاکوویچ درباره حضور با تاخیر تیم ایران در هفته پنجم مسابقات در تهران نیز گفت: برنامه رقابت ها فشرده است و تیم ایران از حریفان هفته پنجم دیرتر به تهران می رسد، اما قول می دهم با تمام وجود برای مردم خواهیم جنگید.
جمهوری اسلامی ایران در هفته پنجم لیگ ملت های والیبال میزبان این رقابت ها در تهران است و تیم های کره جنوبی، بلغارستان و آلمان به تهران می آیند.
- 11
- 3