دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۰۷ - ۱۶ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۴۱۲۹
ورزش بانوان

سومی جهان، تحفه ای از هند برای دختران ملی پوش سپک تاکرا

دختران ملی پوش سپک تاکرا,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان

این روزها اخبار بسیار خوبی از رشد ورزش بانوان ایران به گوش می‌رسد و هر بار یکی از بانوان ورزشکار ایرانی یا یک تیم بانوان در رشته‌های مختلف در مسابقات بین‌المللی باعث بلندآوازه شدن نام ایران می‌شوند. آخرین نمونه آن تیم سپک تاکرای بانوان کشورمان است که شنبه با شکست برابر تیم قدرتمند تایلند در مرحله نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۱۷ برای نخستین بار  به مقام سوم دست یافت.

 

تیم استان مرکزی که به عنوان تیم بانوان ایران به هند رفته بود، در حالی در جام جهانی شرکت کرد که سرمربی خود رویا جعفری را هم به همراه نداشت اما بانوان سپک تاکرا کاری کردند کارستان و با خود تحفه ارزشمندی از سرزمین عجایب به ارمغان آوردند که نوید روزهای بهتر را می‌دهد. این موضوع باعث شد  به سراغ مسئولان، مربیان و بازیکنان تیم بانوان سپک تاکرا برویم و آنها که هند هستند و امروز به کشور بازمی‌گردند، در گفت‌ و گوهای خود با خبرنگار «ایران»، از شرایط خود در این رقابت‌ها صحبت کردند.

 

 مرادی، سرپرست تیم اعزامی به جام جهانی هند و مدیر تیم‌های ملی: بهترین رتبه تیمی تاریخ ورزش بانوان را به دست آوردیممسابقات جام جهانی هند در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد. این مسابقات از معتبرترین مسابقاتی هستند که در رشته سپک تاکرا در جهان برگزار می‌شود. تیم بانوان کشورمان با حضور خانم‌ها معصومه بهزادی، مریم مرادمنش و ریحانه راهزانی که هر ۳ از ورزشکاران خوب استان مرکزی هستند، در این مسابقات حضور پیدا کردند و خوشبختانه برای نخستنین بار در تاریخ سپک تاکرای ایران، موفق شدند عنوان سوم این رقابت‌ها را در میان ۱۲ تیم برتر مسابقات کسب کنند.

 

نکته قابل توجه این است که بنده به شخصه  به یاد نمی‌آورم که یکی از تیم‌های گروهی بانوان در مسابقات جام جهانی در یک رشته ورزشی روی سکو برود و مدال کسب کند. بازی‌های باکیفیتی که بازیکنان تیم ایران به نمایش گذاشتند، باعث تحسین مسئولان فدراسیون جهانی سپک تاکرا شد و تحسین سرمربیان تیم‌های معتبری مثل تایلند و ویتنام را هم در پی داشت. این مدال نوید روزهای بهتری برای بانوان ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا می‌دهد.

 

فدراسیون انجمن‌های ورزشی که سپک تاکرا به عنوان یکی از رشته‌های زیرمجموعه این فدراسیون فعالیت می‌کند، حمایت‌های خوبی از این رشته داشته و همدلی خوبی میان اعضای انجمن سپک تاکرا وجود دارد و با این شرایط معتقدم سپک تاکرا جزو رشته‌هایی است که در بازی‌های آسیایی جاکارتا صاحب مدال خواهد شد،البته باید از زحمات سرکار خانم جعفری، سرمربی تیم هم تشکر ویژه‌ای داشته باشیم؛ هر سه ورزشکاری که در مسابقات حضور داشتند، از شاگردان ایشان هستند و عملکرد خوب و درخشان شان باعث شده تا این نتیجه برای نخستین بار در تاریخ سپک تاکرای ایران کسب شود.

 

یلدا قاسمی؛ نایب رئیس بانوان سپک تاکرا و عضو کمیته جهانی بانوان: دست به جوانگرایی زده‌ایم

این تیمی که در مسابقات جام جهانی هند شرکت کرد، تیم استان مرکزی بود که به عنوان نماینده ایران در این رقابت‌ها حضور داشت. سرمربی تیم خانم رویا جعفری است که نتوانست همراه تیم باشد و ما خانم بهناز احمدنیا که از مربیان جوان و با انگیزه است را برای کسب تجربه و به عنوان نماینده انجمن راهی این مسابقات کردیم. ضمن اینکه خانم شهرزاد سلیمانی را هم به عنوان داور ایرانی در این رقابت‌ها داشتیم. ما در انجمن دست به جوانگرایی زده‌ایم. ریحانه راهزانی ۱۵ ساله، معصومه بهزادی ۲۰ ساله و مریم مرادمنش ۲۳ ساله هستند که برای نخستین بار توانستند به این مقام برسند. من ۱۴ سال است که در سپک تاکرا فعالیت دارم و ۷ سال است که نایب رئیس بانوان هستم و این نخستین اعزام تیم بانوان ما از سال ۸۹ بود.

 

۲۷ آذر مسابقات جهانی تایلند را در پیش داریم که ایران در آن مسابقات در سید B قرار دارد اما با نتایج خوبی که کسب شده، امیدوارم بتوانیم به سید A صعود کنیم.

 

رویا جعفری، سرمربی بانوان سپک تاکرا: تمام نکاتی را که لازم بود  به آنها گفته بودم

متأسفانه من به دلیل مشکل شخصی که برایم به وجود آمده بود، نتوانستم در این مسابقات تیم را همراهی کنم،اما خانم احمدنیا همراه تیم بود و من هم تمام نکاتی را که لازم بود به آنها گفته بودم و با بچه‌ها هم در ارتباط بودم. تیم ما در این رقابت‌ها ابتدا هند و سپس سریلانکا را با نتیجه ۲ بر صفر شکست داد و در ادامه هم ۲ بر صفر به مالزی و تایلند باخت. تایلند بهترین تیم سپک تاکرای جهان را در اختیار دارد و بین ۱۲ تیم حاضر در این رقابت‌ها هم حرف اول را می‌زد، اما ما در نخستین مصاف‌مان با نتیجه قابل قبول ۲۱ - ۱۴ و ۲۱ - ۱۳ دو ست را واگذار کردیم که با توجه به نخستین رویارویی‌مان، نتیجه بسیار خوبی است.

 

نکته‌ای که باید بگویم، این است که این تیم اصلی بانوان ایران نیست و تیم استان مرکزی بود اما هر ۳ بازیکن ملی‌پوش هستند و در تیم اصلی ایران عضویت دارند. این اتفاق طبیعی است و گاهی بهترین تیم استانی به عنوان نماینده ایران به مسابقات بین‌المللی اعزام می‌شود. مانند تیم پسران زنجان که چند وقت پیش در مسابقات حضور پیدا کرده بود، البته تیم آقایان ما در جام جهانی بین ۶ تیم برتر قرار گرفت اما عنوان سومی تیم خانم‌ها برای نخستین بار به دست آمد و بسیار با ارزش است.

 

عملکرد بچه‌های ما به حدی خوب بود که سرمربی تیم تایلند هم از آنها حسابی تعریف کرد. معصومه بهزادی به عنوان اسپکر، مریم مرادمنش که پاسور بازی می‌کند و ریحانه راهزانی که سرور یا همان سرویس زن است، بسیار خوب بازی کردند. ما حالا مسابقات جهانی تایلند را در پیش داریم که سطح آن از جام جهانی پایین‌تر است. جام جهانی هر ۲ سال یک بار برگزار می‌شود، سید بندی ندارد و ممکن است با همه تیم‌های قدرتمند بازی کنیم اما در مسابقات جهانی سیدبندی وجود دارد و امیدوارم که در آن مسابقات هم به موفقیت برسیم.

 

 

ریحانه راهزانی: بدون هیچ استرسی بازی کردیم

من ۵ سال است که سپک تاکرا بازی می‌کنم و ۲ سال هم هست که عضو تیم ملی ام. خوشبختانه ما در جام جهانی که در هند برگزار شد، شرایط خوبی داشتیم. با این که تیم‌های قدرتمندی در این رقابت‌ها حضور داشتند، ما بازی خودمان را بدون هیچ استرسی انجام دادیم. ما در این مسابقات با تیم‌های هند، سریلانکا، مالزی و تایلند مسابقه دادیم که موفق شدیم بازی‌های خوبی انجام دهیم و در نهایت هم مقام سوم جهانی را کسب کنیم.

 

 

مریم مرادمنش: موفقیت در این مسابقات، پل صعود به آینده است

خیلی خوشحالم که توانستیم در مسابقات جام جهانی برای نخستین بار شرکت کنیم و عملکرد خیلی خوبی  هم داشته باشیم. سطح مسابقات خیلی بالا بود و ما توانستیم تجربه بسیار خوبی را از حضور در این مسابقات به دست بیاوریم و امیدوارم موفقیت در این مسابقات، پلی باشد برای حضور در مسابقات بعدی و موفقیت در آنها. البته باید از مربی عزیزم سرکار خانم رویا جعفری تشکر کنم که تا آخر عمرمان مدیون زحمات ایشان هستیم و امیدوارم توانسته باشیم ذره‌ای از زحمات شان را جبران کرده باشیم.

 

 

معصومه بهزادی: به خودمان ایمان کامل داشتیم

من ۶ سال است که عضو تیم ملی هستم و کاپیتان تیم در این مسابقات بودم. خیلی خوشحالم که به عنوان نماینده کشورم در این مسابقات شرکت کردم. مقام سومی که به دست آوردیم خیلی خوب بود و واقعاً قدرتمند ظاهر شدیم، البته کسی از ما توقع مدال و سکو نداشت ولی به خودمان ایمان کامل داشتیم که می‌توانیم ،چون تمرینات خوبی داشتیم و با آمادگی به مسابقات رفتیم. امیدوارم بتوانیم در  آینده نتایج بهتری کسب کنیم و درکل خیلی خوشحالم که باعث خوشحالی هموطنانم شدم. با عملکردی که در این مسابقات داشتیم، این نوید را به خودم و هم تیمی‌های خوبم می‌دهم که حتماً در مسابقات جهانی تایلند هم می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم.

 

 

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱۰ اردیبهشت
    لیگ برتر هندبال
    مس کرمان - زغال سنگ طبس
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان - پلیمر خرم آباد
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    آلومینیوم اراک - پیکان سبزوار
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    شهید شاملی کازرون - فراز بام دهدشت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید اندونزی - امید ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان نوین - گیتی پسند
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر روسیه
    روستوف - اورنبورگ
    ۲۰:۱۵
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ژاپن - امید عراق
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    بارسلونا - والنسیا
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    پرستون - لسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۱ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - بوستون سلتیکس
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال
    بوستون سلتیکس - میامی هیت
    ۰۳:۱۰
  • بسکتبال NB
    نیو اورلینز پلیکانز - اوکلاهاما سیتی تاندر
    ۰۴:۱۰
  • پلی آف بسکتبال NBA
    دنور ناگتس - لس آنجلس لیکرز
    ۰۵:۴۰
  • لیگ برتر ایران
    شمس آذر قزوین - پیکان
    ۱۸:۲۰
  • فوتبال
    الوصل - اتحاد کلبا
    ۱۸:۵۰
  • جام حذفی عربستان
    الاتحاد - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال
    المپیاکوس - بارسلونا
    ۲۲:۰۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    بایرن مونیخ - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    کاونتری - ایپسویچ
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۳:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میلواکی باکس - ایندیانا پیسرز
    ۲۳:۳۰
  • چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
    لیگ برتر ایران
    هوادار - صنعت نفت آبادان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    تراکتور - استقلال
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - گل گهرسیرجان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - نساجی مازندران
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - ملوان
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    آلومینیوم اراک - فولاد
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    النصر - الخلیج
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    دورتموند - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش