مهمترین عناوین خبری
پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۴
۰۸:۰۷ - ۲۹ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۸۰۶۷
کشتی - وزنه برداری

واکنش کاظمی‌نژادبه حواشی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان در رقابت‌های جهانی؛ ملی‌پوشان دیر به هتل نمی‌آمدند

تیم ملی وزنه برداری ایران,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
مدیر تیم های ملی وزنه برداری پایه ایران گفت: اضافه وزن ملی پوش ایران چیز مهمی نبوده که کاهش آن روی عملکردش تاثیر بگذارد بلکه بیماری روی عملکرد ملی پوشان تاثیر گذاشت.

به گزارش ایسنا، تیم ملی وزنه برداری ایران در مسابقات جوانان جهان موفق شد عنوان قهرمانی را به دست آورد اما در رده بندی مدالی با کسب ۲ طلا، ۳ نقره و ۳ برنز ششم شد. از این رو انتقاداتی نسبت به نتایج مدالی ایران و انتخاب برخی وزنه ها برای وزنه برداران، شده است. جدا از این مسئله برخی مسائل نظیر اضافه وزن یکی از ملی پوشان، منطقی نبودن تغییر وزن رحمان اورامه از امید های کسب مدال در این مسابقات، مطرح است که مدیر تیم ملی وزنه برداری پایه ایران به این مسائل پاسخ داد.

 

محمدرضا کاظمی نژاد در گفتگو با ایسنا درباره ی اضافه وزن عارف خاکی و اینکه گفته می شود کم کردن وزنش باعث شده در دوضرب نتواند خوب کار کند، گفت: وزنه برداران مرتب وزن کشی می شدند و خاکی زمانی هم که می خواست برود، دوباره وزن کشی شد اما آنجا که رفت ۳۰۰ گرم اضافه وزن داشت که چیز مهمی نبود و در حدود ۲۰ دقیقه قبل از اینکه وزن کشی شود، سر وزن آمد. خودش هم می گفت بدنم آماده است و مشکلی ندارد و اینکه می گویند روی عملکردش تاثیر گذاشته نه چنین چیزی نبوده است.

 

کاظمی نژاد در مورد این شایعه که برخی ملی پوشان دیر وقت به هتل می آمدند تاکید کرد: چنین چیزی نبوده است. ما از ملی پوشان مراقبت کردیم و هیچ مشکلی وجود نداشت. این حرفها زده می شود اما ما اهمیتی نمی دهیم. ما خودمان سعی می کنیم بچه ها سالم باشند و خوب کار کنند.

 

او ادامه داد: من با گروه دوم به ازبکستان رفتم و وقتی به آنجا رسیدم با صحنه متفاوتی مواجه شدم. متاسفانه رسول معتمدی، افشین طاهری و امیر عزیزی دچار اسهال و استفراغ شده بودند و بین بیمارستان و سالن مسابقات در رفت و آمد بودیم و این بر روی عملکردشان اثر گذاشت. چون نزدیک آغاز مسابقات هم بودیم به طور مرتب با مسئول پزشکی فدراسیون و نادو در تماس بودیم تا دارویی به آنها ندهیم که مشکل داشته باشد. با وجود اینکه به ایران برگشته ایم اما هنوز هم یکی دو نفر از بچه ها خوب نشده اند.

 

او در پاسخ به این پرسش که چرا ناگهان برخی ملی پوشان بیمار شدند، گفت: غذایی که خورده بودند خوب نبوده اما دقیق نمی دانم. با این حال این اتفاق وزن این دو، سه نفر را پایین آورد و برایشان مشکل ایجاد کرد. زمانی که با گروه دوم به ازبکستان رفتیم با خودمان کنسرو بردیم تا بچه ها بتوانند استفاده کنند. کشورهای دیگر هم از این غذاها خوردند اما نمی دانم چرا برای ورزشکاران ما مشکل ایجاد کرد.

 

کاظمی نژاد با اشاره به انتقاداتی که نسبت به نوع انتخاب وزنه ها می شود، تصریح کرد: وزن بر روی حرکت دوضرب خیلی تاثیر می گذارد و با توجه به کاهش وزنی که آن نفرات داشتند، در دوضرب کم آوردند. ما نمی توانستم وزنه ای را برایشان بگیریم که فقط بیایند حرکات نمایشی انجام دهند. وقتی در کورس رقابت می افتیم باید وزنه هایی گرفته می شد که نتایج قابل قبولی را به وجود آورد.

 

مدیر تیم ملی پایه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه علت انداختن وزنه ها توسط ملی پوشان چه چیز بوده، به این رکوردها نرسیده بودند یا اینکه وضعیت بدنی خوبی نداشتند، تاکید کرد: وضعیت بدنی بچه ها خوب بود اما این اتفاق که برایشان رخ داد و دچار بیماری شدند بر روی عملکردشان تاثیر گذاشت. ما داریم با انسان ها کار می کنیم نه ماشین. ماشین ظرفیت مشخصی دارد اما انسان ها تابع شرایط جسمی خود هستند این بیماری و کاهش وزن ناشی از آن اثر خود را گذاشت.

 

او ادامه داد: اول برای ما سلامتی ورزشکاران و سپس آزمایش دوپینگ مهم بود و در نهایت در رقابت می خواستیم نتیجه بگیریم و از این رو مجبور بودیم برایشان وزنه ای بگیریم که مدال باشد حالا اگر توانایی زدن آن وزنه ها را نداشته باشند می اندازند و اینجا دیگر ما مقصر نیستیم. ما نمی توانیم شش حرکت برایشان بگیریم که بیایند وزنه ای بزنند که اصلا به دردشان نمی خورد و در جدول به جایی نمی رسند. در واقع ما با ملاحظه اینکه تیم آسیب نبیند و قهرمانی را داشته باشیم، بچه ها را در کورس رقابت گذاشتیم. با این حال نسبت به سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ در مدال های انفرادی و مجموع، مدال بیشتری گرفته شد.

 

کاظمی نژاد در پاسخ به این پرسش که یعنی توانایی ایران تنها کسب دومدال مجموع بود، گفت: بچه ها آمادگی کامل داشتند و در تمرینات هر کدام بین ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم بیشتر وزنه زده بودند اما با این اتفاق که افتاد و بیمار شدند، نشد. باید از برخواه تشکر کنم. او زمانی که با تیم جوانان کار می کرد این ورزشکاران از لحاظ تکنیک، اخلاقی و رفتاری خیلی خوب پرورش داده بود. رشیدی هم زحمت زیادی کشید و همچنین باید از آقای نصرتی هم تشکر کرد.

 

او با اشاره به اینکه گفته می شود برای حرکت سوم علی داودی در دوضرب نباید وزنه ۲۳۵ کیلوگرم انتخاب می شد، بیان کرد: واقعا ممنونم از کسانی که کارشناسی کردند و همه آنها قابل قبول هستند. نظر ما هم ۲۳۱یا ۲۳۲ کیلوگرم بود. با توجه به اینکه وزنه بردار پاکستان ۲۲۸ را زد، ما باید وزنه ای می زدیم که وزنه بردار پاکستان پشت سرمان باشد اما داودی روی ۲۳۵ اصرار داشت و ما هم نخواستیم بخاطر ۲-۳ کیلوگرم با او بحث کنیم و سرمربی به اصرار داودی وزنه ۲۳۵ کیلوگرم را انتخاب کرد وگرنه نظر من و خود سرمربی ۲۳۲ کیلوگرم بود.

 

او در مورد تغییر وزن اورامه و ناکامی این وزنه بردار نیز گفت: برای اورامه تاکتیک خوبی به کار رفت تا در دسته ۱۰۵ کیلوگرم قرار بگیرد چون رکوردهایی که داشت به حدنصاب وزنه بردار قطر نمی رسید و ما هم می‌خواستیم مدال طلا بگیرد، سرمربی تیم ملی با خود اورامه هماهنگ کرده بود در دسته ۱۰۵ کیلوگرم وزنه بزند اما در این میان یک اتفاقی رخ داد و او حدود ۱۹ روز تمرین نداشت. در واقع اتفاقی که برای سعید علی حسینی قبل از مسابقات جهانی ۲۰۱۷ رخ داد و او از ناحیه زانو مصدوم شد و ۱۸ روز تمرین نداشت برای اورامه هم رخ داد.

 

البته علی حسینی توانست مدالش را بگیرد. اورامه مهر ه کمرش آسیب دید و اسپاسم شدید داشت به طوری چند جلسه طب سوزنی رفت و تلاش کردیم او را به مسابقات برسانیم در غیراین صورت تیم ناقص اعزام می شد. سه روز قبل از مسابقات خیلی بهتر شده بود اما سطح تمریناتش نسبت به قبل پایین تر آمده بود و نتوانست آن وزنه هایی که مدنظر دوستان و کارشناسان بود را بزند.

 

او در پایان گفت: مهم این است که دست به دست دادیم تا وزنه برداری را تقویت کنیم. نقاط ضعف هم باید گفته شود که بابت آن ممنونم. برای مثال کوروش باقری بسیار کارشناسی و فنی صحبت می کند. اما جدول مسابقات مثل شطرنج است و می توان بعد از اتمام مسابقات حرکات را بررسی کرد و نظر داد و حتی قهرمان جهان را هم شکست داد اما در زمان برگزاری مسابقات براساس رقابت جلو می رویم و ماندن در کورس رقابت در زمان مسابقه خیلی مهم تر است. البته ما اشتباهاتی داریم و این طور نیست که اشتباه نمی کنیم اما مهم این است که اشتباهات بررسی شود.

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۱۴ بهمن
    لیگ برتر والیبال
    پخش زنده بازی والیبال شهرداری ارومیه و صنعتگران امید
    ۲۰:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال الاتفاق و التعاون
    ۲۱:۰۰
  • جام حذفی ترکیه
    پخش زنده بازی فوتبال ترابزون اسپور و فتحیه اسپور
    ۲۱:۰۰
  • جام حذفی اسپانیا
    پخش زنده بازی فوتبال آلباسته و بارسلونا
    ۲۳:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال بولونیا و آث میلان
    ۲۳:۱۵
  • جام حذفی آلمان
    پخش زنده بازی فوتبال بایرلورکوزن و سن پائولی
    ۲۳:۱۵
  • جام اتحادیه انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال آرسنال و چلسی
    ۲۳:۳۰
  • فردا چهارشنبه ۱۵ بهمن
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال دیترویت پیستونز و دنور ناگتس
    ۰۳:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال گلدن استیت واریرز و فیلادلفیا سیکسرز
    ۰۶:۳۰
  • جام ملت‌های فوتسال اروپا
    پخش زنده بازی فوتسال کرواسی و اسپانیا
    ۱۹:۳۰
  • سوپرلیگ یونان
    پخش زنده بازی فوتبال آستراس و المپیاکوس
    ۲۰:۰۰
  • جام حذفی ترکیه
    پخش زنده بازی فوتبال گالاتاسرای و استانبول اسپور
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت‌های فوتسال اروپا
    پخش زنده بازی فوتسال فرانسه و پرتغال
    ۲۳:۰۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    پخش زنده بازی فوتبال منچسترسیتی و نیوکسل
    ۲۳:۳۰
  • جام حذفی اسپانیا
    پخش زنده بازی فوتبال والنسیا و اتلتیک بیلبائو
    ۲۳:۳۰
  • جام حذفی ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال اینتر و تورینو
    ۲۳:۳۰
  • جام حذفی هلند
    پخش زنده بازی فوتبال پی اس وی آیندهوون و هیرنفین
    ۲۳:۳۰
  • پنج شنبه ۱۶ بهمن
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال تورنتو رپترز و مینه سوتا تیمبرولوز
    ۰۴:۰۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    پخش زنده بازی بسکتبال لس آنجلس کلیپرز و کلیولند کاوالیرز
    ۰۷:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    پخش زنده بازی بسکتبال گلنور اصفهان و استقلال تهران
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    پخش زنده بازی فوتبال النصر دبی و الوصل امارات
    ۱۶:۵۵
  • لیگ برتر امارات
    پخش زنده بازی فوتبال الوحده امارات و البطائح
    ۱۶:۵۵
  • لیگ ستارگان عراق
    پخش زنده بازی فوتبال الکرما عراق و الطلبه
    ۱۸:۰۰
  • لیگ ستارگان قطر
    پخش زنده بازی فوتبال السد و الشحانيه
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ترکیه
    پخش زنده بازی فوتبال کوچائلی اسپور و بشیکتاش
    ۱۸:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال الفیحا و النجمه
    ۱۸:۵۰
  • بسکتبال باشگاه‌های غرب آسیا
    پخش زنده بازی بسکتبال الوحده امارات و شهرداری گرگان
    ۱۹:۱۵
  • لیگ برتر امارات
    پخش زنده بازی فوتبال شارجه امارات و شباب الاهلی امارات
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی ترکیه
    پخش زنده بازی فوتبال فنرباغچه و ارزوروم اسپور
    ۲۱:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال الاهلی عربستان و الحزم
    ۲۱:۰۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    پخش زنده بازی فوتبال الاخدود و الهلال
    ۲۱:۰۰
  • جام حذفی اسپانیا
    پخش زنده بازی فوتبال رئال بتیس و اتلتیکومادرید
    ۲۳:۳۰
  • جام حذفی ایتالیا
    پخش زنده بازی فوتبال آتالانتا و یوونتوس
    ۲۳:۳۰
  • جام حذفی فرانسه
    پخش زنده بازی فوتبال استراسبورگ و موناکو
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش