دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۳۷ - ۰۲ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۰۴۰۵
کشتی - وزنه برداری

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد:

هیچ آنالیزی روی کشتی‌های حساس و حریفان مستقیم نداشتیم/ تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند

کشتی آزاد,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کشتی و وزنه برداری
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: شیوه‌های امتیازگیری کشتی‌گیران ما یکنواخت شده است و تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند.

مصطفی میرعمادیان در گفت‌وگو با فارس درباره عملکرد آزادکاران در مسابقات جهانی گفت: رقابتهای جهانی همیشه با حوادثی همراه است و فراز و نشیب‌ها همواره همراه کشتی بوده است؛ این دوره هم مستثنا نبود. متاسفانه اتفاقاتی که در روزهای پایانی در خصوص مسائل ارزی و مالی رخداد از نظر روحی روی کشتی‌گیران تاثیر منفی گذاشت.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع مربوط به کشتی‌گیران بوده است که نگران باشند، گفت: با وجود اینکه این مشکلات ربطی به کشتی‌گیران نداشت، اما مصاحبه‌های مختلف این تنش را در تیم ایجاد کرده بود و تمرکز ذهنی آنها را از بین برده بود. به طوری‌که در حالی‌که تیم در روزهای آخر نیاز به آرامش داشت، اما دچار تنش شده بود.

 

مربی سازنده کشتی مازندران تصریح کرد: مصاحبه‌های آنچنانی از سوی اعضای شورای فنی کار را بدتر کرد؛ در حالی‌که تیم نیاز به آرامش داشت، اما این حواشی لطمه زد. از طرف دیگر حذف و کنار گذاشتن برخی از کشتی‌گیران از ترکیب تیم که ماه‌ها در کنار هم‌تیمی‌هایشان در اردو بودند باعث شده بود آنطور که من خبر دارم در هنگام خداحافظی بسیاری از نفرات حاضر در اردو گریه کرده و دچار لطمه روحی شوند.

 

تنها دستور کادرفنی دست زیر کتف، حرکت رو به جلو و هل دادن حریف به بیرون تشک بود

میرعمادیان افزود: متاسفانه وقت کادر فنی و فدراسیون در روزهای پایانی صرف حواشی شد تا تیم با تنش گام به مسابقات جهانی بگذارد؛ تیمی که با این شیوه به چنین رقابت مهمی می‌رود نباید انتظار نتایج آرمانی از آن داشته باشیم. به آمریکا نگاه کنید با چه برنامه‌ای گام در رقابت‌های مهم می‌گذارند. آنها در این سال‌ها با برنامه‌ریزی مناسبی که داشتند در رشد و توسعه کشتی گام‌های بزرگی برداشتند. این طور نیست که تنها در برخی اوزان دارای کشتی‌گیر باشند، بلکه آنها در تمام اوزان نفرات شاخصی را دارند که می‌توانند روی سکو بروند به خاطر همین هم هست که ۷ - ۸ مدال در ۱۰ وزن کسب کرده‌اند یعنی در تمام اوزان سرمایه‌گذاری کرده‌اند. روسها هم همچنان اقتدار خود را دارند و با نوسان کمتری مسیر خود را ادامه می‌دهند، اما متاسفانه تیم‌های کشتی ما دارای نوسان و فراز و نشیب زیادی طی سال‌های اخیر بوده‌اند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی قابل قبول بود گفت: باید بپذیریم که نتایج مطلوبی به‌دست نیامد؛ مهم‌ترین مشکلی که متوجه آن شدم این بود که چیزی به عنوان مکانیزم دفاعی در تاکتیک‌های کادرفنی و کشتی‌گیران تعریف نشده بود. هر زمان که به کوچینگ نگاه می‌کردیم تنها دستور دست زیر کتف، حرکت رو به جلو و هل دادن حریف به بیرون تشک بود. تمام برنامه و دستور کادر فنی هم این بود در حالی که هیچ برنامه‌ای برای اداره کردن کشتی به خصوص دیدارهایی که از حریف پیش بودیم نداشتیم.

 

تاکتیک و استراتژی دفاعی مناسبی تعریف نشده بود

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: مگر می‌شود ۵ کشتی را در ثانیه‌های پایانی واگذار کرد؟ در چنین میدانی باید دارای تنوع و سیستم تاکتیکی متفاوت برای مدیریت کشتی باشیم. حسین‌خانی چندین سال است که به همین شکل می‌بازد و هیچ تغییری در روش مبارزاتش ایجاد نشده است. اطری و یخکشی هم همین‌طور در ثانیه‌های پایانی کشتی را واگذار کردند؛ اکبری هم در ۲ مسابقه در ثانیه‌های پایانی بازنده بود. این نشان می‌دهد در بخش تاکتیک و استراتژی دفاعی هیچ برنامه‌ای از طرف کادرفنی برای کشتی‌گیران تعریف نشده است. از طرفی در چهره هیچکدام از کشتی‌گیران ما و شادابی و نشاط لازم دیده نمی‌شد، در حالی که اگر به چهره کشتی‌گیران کشورهایی مانند آمریکا و روسیه نگاه می‌کردیم با انگیزه برای پیروزی روی تشک می آمدند.

 

میرعمادیان ادامه داد: اگر میزان امتیاز دهی بچه‌های ما در این مسابقات بررسی شود متوجه می‌شوید که چقدر نسبت به سال‌های قبل راحت امتیاز به حریفان داده‌اند. گلیج ۱۰ امتیاز به حریف داد؛ اکبری هم در دیدار رده‌بندی ۸ امتیاز از دست داد؛ حسن یزدانی ۱۱ امتیاز و پرویز هادی نیز در مرحله نیمه نهایی ۱۳ امتیاز به حریفان دادند که نشان از عدم استراتژی دفاعی مناسب در مبارزات دارد.

 

هیچ آنالیزی روی کشتی‌های حساس و حریفان مستقیم نداشتیم

وی در پاسخ به این سوال که نحوه کوچینگ کشتی‌گیران چطور بود عنوان کرد: در بحث کوچینگ من چیزی ندیدیم و همکاران خادم نتوانستند کمکی به او بکنند و کشتی‌گیر را از بحران خارج کنند. متاسفانه نشان دادیم که در پیچ کشتی یعنی جایی که کشتی گره می‌خورد مشکل داریم و هیچ آنالیزی روی کشتی‌های حساس و حریفان مستقیم نداشته‌ایم.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: یزدانی در سال ۲۰۱۷ دقیقا با همین شرایط مغلوب حریف آمریکایی شد؛ به خوبی در تایم اول حریف را تحت فشار گذاشت، اما در تایم دوم بدنش خالی کرد و مغلوب حریف شد. حریف آمریکایی در جام جهانی کرمانشاه زیر از مچ از یزدانی گرفت که با توجه به ضربه شدن حسن این موضوع دیده نشد. در مجارستان هم همین اتفاق برایش تکرار شد.

 

تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند

میرعمادیان تصریح کرد: تعجب می‌کنم که چرا در تایم استراحت مربیان استراتژی دفاعی بهتری برای یزدانی تعریف نکردند. متاسفانه تمام کشتی‌گیران ما با یک شیوه مبارزه می‌کنند؛ دست در زیر کتف، هُل دادن حریف بیرون که یک امتیاز دارد. وقتی کشتی‌گیر ما ۶ امتیاز عقب است، ۶ بار باید این کار را تکرار کند که هم نیاز به انرژی و هم زمان زیادی دارد که متاسفانه هیچ برنامه‌ای برای اجرای تاکتیک‌ها و فنون دیگر نداشتیم.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: کریمی مانند سال گذشته که به کاکس باخت همانطور شکست خورد که نشان می‌دهد برای حریفان مستقیم هیچ برنامه‌ای نداشتیم. از طرفی اردوهای طولانی مدت دیگر جواب نمی‌دهد بسیاری از کشتی‌گیران از نظر روحی مشکل داشتند؛ وقتی کشتی‌گیری یک ماه از خانواده‌اش جدا می‌شود، با توجه به مشکلات اقتصادی و خانوادگی که همه مردم با آن درگیر هستند نمی‌تواند تمرکز لازم را داشته باشد.

 

برنامه‌های ما در اردو برای تمام کشتی‌گیران یکسان است

میرعمادیان با بیان اینکه حق کشتی ما خیلی بیشتر از ۳ مدال از مسابقات جهانی بود، گفت: تمام بچه‌های ما به صورت یکنواخت کشتی می‌گرفتند و هیچ برنامه‌ای برای لحظات آخر ندیدیم که نشان می‌دهد نتوانستیم تاکتیک مبارزه را تا لحظات آخر ادامه دهیم.

 

وی در پاسخ به این سوال که کشتی‌گیران ما از نظر بدنسازی مشکل داشتند یا تاکتیک مناسبی در مقابله با حریفان برای آنها تعریف نشده بود که در لحظات پایانی مغلوب حریفان می‌شدند گفت: هر دو مورد می‌تواند درست باشد؛ برنامه‌های ما در اردو برای تمام کشتی‌گیران یکسان است؛ برخی کشتی‌گیران مانند یزدانی و هادی به صورت ژنتیکی دارای توان بدنی بالایی هستند، اما برخی دیگر مانند امامی، اطری، نصیری و گلیج بدن‌هایشان تحت فشار جواب نمی‌دهد. باید برای هر وزن به هر فردی برنامه جداگانه داشته باشیم. وقتی بدن اطری، امامی و گلیج تحت فشار جواب نمی‌دهد نتیجه‌اش باختن با چنین شرایطی روی تشک می شود که نشان می‌دهد نتوانستند فشار تمرینات را تحمل کنند.

 

شیوه‌های ما برای گرفتن امتیاز یکنواخت شده است

میرعمادیان افزود: اردوهای طولانی مدت هم ضربات زیادی به کشتی‌گیران زد. نفرات شاخص تیم ملی مانند برادران خادم، دبیر و علیرضا حیدری چرا در روزهای آخر به اردو می‌آمدند؟ تمام کشتی‌گیرانی که روزهای آخر به اردو می‌آمدند مدال می‌گرفتند که نشان می‌دهد کشتی‌گیر برنامه خودش را بهتر از هر کسی می‌داند. شاید اگر این بچه ها نیز با برنامه بهتری تمرینات خود را خارج از اردوهای تیم ملی پیگیری می‌کردند نتایج بهتری کسب می‌کردند.

 

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد گفت: به نظر می‌رسد شیوه‌های ما برای گرفتن امتیاز یکنواخت شده است و تنوع تاکتیکی در این مسیر می‌تواند گره‌گشا باشد. در بخش هجومی عملکرد خوبی داشتیم، اما هیچ استراتژی مناسبی برای اداره کردن کشتی و کنترل حریفان به خصوص در زمانی که جلو بودیم نداشتیم.

 

 

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱۰ اردیبهشت
    لیگ برتر هندبال
    مس کرمان - زغال سنگ طبس
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان - پلیمر خرم آباد
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    آلومینیوم اراک - پیکان سبزوار
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    شهید شاملی کازرون - فراز بام دهدشت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید اندونزی - امید ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان نوین - گیتی پسند
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر روسیه
    روستوف - اورنبورگ
    ۲۰:۱۵
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ژاپن - امید عراق
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    بارسلونا - والنسیا
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    پرستون - لسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۱ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - بوستون سلتیکس
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال
    بوستون سلتیکس - میامی هیت
    ۰۳:۱۰
  • بسکتبال NB
    نیو اورلینز پلیکانز - اوکلاهاما سیتی تاندر
    ۰۴:۱۰
  • پلی آف بسکتبال NBA
    دنور ناگتس - لس آنجلس لیکرز
    ۰۵:۴۰
  • لیگ برتر ایران
    شمس آذر قزوین - پیکان
    ۱۸:۲۰
  • فوتبال
    الوصل - اتحاد کلبا
    ۱۸:۵۰
  • جام حذفی عربستان
    الاتحاد - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال
    المپیاکوس - بارسلونا
    ۲۲:۰۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    بایرن مونیخ - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    کاونتری - ایپسویچ
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۳:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میلواکی باکس - ایندیانا پیسرز
    ۲۳:۳۰
  • چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
    لیگ برتر ایران
    هوادار - صنعت نفت آبادان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    تراکتور - استقلال
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - گل گهرسیرجان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - نساجی مازندران
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - ملوان
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    آلومینیوم اراک - فولاد
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    النصر - الخلیج
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    دورتموند - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش