پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۸۰۰۸۵

نکات مهمی که باید قبل از رفتن به پیست اسکی بدانید

اسکی کردن و موجه سواری بر رو برف‌ها لذتی است که در همه فصل‌ها نمی‌توان از آن بهره برد. به همین دلیل، باید زمستان‌ها سریعا شال و کلاه کنید و به یکی از پیست‌های اسکی اطراف محل زندگی‌تان بروید. البته، گفتیم شال و کلاه کنید، اما حواستان باشد که بدون آمادگی به پیست اسکی نروید. در واقع، شما باید از هر لحاظ آماده شوید و بعد پا به میدان اسکی بگذارید. 

بنابراین، اگر احساس می‌کنید که با وسایل اسکی یا نکاتی که قبل از رفتن به پیست باید رعایت شود، آشنا نیستید، در ادامه با ما همراه شوید. با خواندن مطلب زیر برای هر پیست اسکی آماده خواهید شد.

نکات مهم برای رفتن به پیست اسکی

تکنیک لبه‌گیری در اسکی,نحوه ترمز کردن  و کم کردن سرعت,نحوه استفاده از باتوم هانکات مهم برای رفتن به پیست اسکی

اگر می‌خواهید از اسکی کردن بر روی برف لذت ببرید و ساعتی را هم‌بازی برف‌ها شوید، به نکات زیر حتما توجه کنید. با توجه و رعایت مطالب زیر، با خیال احت به پیست اسکی خواهید رفت.

لباس مناسب به همراه داشته باشید

فرقی نمی‌کند که پیست موردنظر شما پیست اسکی توچال باشد یا پولاد کف، برای رفتن به اسکی باید لباس مناسب به همراه داشته باشید. پوشاک لازم برای رفتن به اسکی شامل کاپشن و شلوار اسکی، دستکش، کلاه بافت و عینک اسکی است. 

استفاده از کلاه بافت اختیاری است و اگر احساس سرما نکنید می‌توانید از آن استفاده نکنید. همچنین، به خاطر داشته باشید نور خورشید در فضای برفی زمستان بسیار آزاردهنده است و به همین خاطر استفاده از عینک اسکی به هیچ وجه نباید فراموش شود. البته، اگر تمایل به خرید این وسایل نداشته باشید، می‌توانید آن‌ها را از پیست کرایه کنید. 

از پوستتان محافظت کنید

فکر این که زمستان است و استفاده از ضدآفتاب بی‌فایده است را فراموش کنید. انعکاس نور خورشید از سطح برف با شدت بیشتری به صورت برخورد می‌کند و پوست را در معرض آسیب های پوستی قرار می‌دهد. بنابراین، قبل از اسکی کردن، حتما به پوست خود ضدآفتاب بزنید.

ابزار اسکی فراموشتان نشود

علاوه بر لباس‌های مناسب، داشتن ابزار اسکی نیز ضروری است. البته، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که این وسایل را خریداری نکنند و آن‌ها را از پیست کرایه کنند. با این حال، داشتن یا اجاره کردن وسایلی همچون چوب اسکی، فیکس، کلاه ایمنی و باتوم ضروری است. 

فیکس به چوب اسکی متصل است و برای راحتی پا را درون خود قفل می‌کند. باتوم نیز برای حفظ تعادل کاربرد دارد و داشتن آن برای اسکی کردن و سرخوردن روی برف ضروری است.

رنگبندی پیست ها را یاد بگیرید

اگر تازه‌کار هستید و می‌خواهید برای اولین بار در پیست اسکی دیزین ، توچال یا هر پیست دیگری اسکی کنید، لازم است تا با مسیرهای ساده‌تر آشنا شوید. به همین منظور باید به رنگ مسیر و پیست دقت کنید و ابتدای کار به سراغ رنگ سبز بروید. بعد از آن می‌توانید از مسیر رنگ آبی و قرمز استفاده کنید. 

توجه داشته باشید که مسیری که با رنگ مشکی مشخص شده است، شیب تندی دارد و برای تازه‌کارها اصلا توصیه نمی‌شود. همچنین، بهتر است در انتهای روز از این پیست استفاده نکنید.

نکات مهم برای اسکی کردن

زمستان فصل اسکی,لباس مناسب اسکی,لبه گیری و کروینگ کردن در اسکینکات مهم برای اسکی کردن

در بالا به نکاتی که قبل از رفتن به پیست اسکی باید به آن‌ها توجه کنید اشاره کردیم، اما نکاتی هم برای اسکی کردن وجود دارد که اگر آن‌ها رعایت نکنید، جسمتان دچار آسیب و اعضای بدنتان دچار شکستگی خواهد شد. به همین منظور، سعی کنید در رابطه با نحوه اسکی کردن، نحوه حرکت دادن و نگه داشتن پاها، نحوه استفاده از چوب‌ها و ... نیز اطلاعات صحیحی کسب کنید. در ادامه به نکات بسیار کلی اشاره شده است، اما این نکات برای اسکی کردن کافی نیستند و باید کاملا اسکی را یاد بگیرید.

نحوه استفاده از باتوم ها

برای یک اسکی لذت بخش باید نحوه استفاده از تجهیزات مورد نیاز اسکی را بدانید.باتوم را باید به شیوه صحیح در دست بگیرید، در واقع، در هنگام گرفتن باتوم، ساعد و بازوی شما باید زاویه ۹۰ درجه با هم بسازند. اندازه باتوم باید متناسب با قد افراد و شیب مسیر تنظیم شود، بنابراین، از در دست گرفتن باتوم با اندازه نامناسب خودداری کنید. از این وسیله برای حفظ تعادل در هنگام حرکت استفاده می شود. 

نحوه ترمز کردن و کم کردن سرعت

برای اینکه بتوانید در هنگام ایستادن تعادل خود را حفظ کنید، باید به شیوه صحیح بایستید. به این منظور، چوب اسکی باید شکل عدد ۸ را به خود بگیرد و انگشتان پاهایتان باید به سمت داخل باشد. دست‌هایتان را نیز باید باز نگه دارید.

چرخش در مسیرهای پرشیب

برای کنترل تعادل بدن در مسیرهای پیچ‌دار، باید پاهایتان را موازی نگه دارید. . به این منظور، باید ابتدا حالت ۸ داشته باشید و بعد از آن رفته رفته پاها را موازی هم قرار دهید. وزن شما در شروع کردن و پایان دادن به پیچ تاثیر زیادی دارد. شما باید جهت خود را با انتقال وزن مشخص کنید و برای حفظ تعادل لازم است تا حدود ۹۰ درصد از وزن شما روی پای بیرونی‌تان باشد. 

لبه گیری و کروینگ کردن در اسکی

برای اینکه بتوانید سریع‌تر بپیچید، می‌توانید تکنیک لبه‌گیری را امتحان کنید. در این تکنیک باید کناره و لبه چوب حرکت کنید و زانوها و مچ پاهایتان باید در جهت پیچ زدن خم شود. 

کروینگ کردن به معنی تغییر حالت پاها و تکرار تکنیک لبه‌گیری است. در واقع، در این حالت پاها دائما در حال لبه‌گیری هستند و گاهی لبه‌گیری با پای راست و گاهی با پای چب صورت می‌گیرد.

با وجود پیست اسکی، زمستان فصل خانه ماندن نیست...

هر فصلی زیبایی‌ها و تفریح های خاص خود را دارد و مانند تابستان که فصل دریا رفتن است، زمستان فصل اسکی و سر خوردن از روی برف‌ها است. به همین دلیل، نباید زمستان‌ها در خانه بمانید و فرصت طلایی اسکی کردن را از دست بدهید. البته، اسکی کردن اصول و نکات خاص خود را دارد و لازم است تا قبل از رفتن به پیست اسکی، با نکات و مواردی که باید رعایت کنید آشنا شوید.

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
عین القضات همدانی زندگینامه عین القضات همدانی عارف و شاعر قرن ششم هجری

تاریخ تولد: سال ۴۹۲ هجری قمری

محل تولد: همدان، ایران

حرفه: حکیم، نویسنده، شاعر، مفسر قرآن، محدث و فقیه

مدت عمر: ۳۳ سال

درگذشت: در ششم جمادی‌الثانی سال ۵۲۵ هجری قمری

ادامه
اسماعیل محرابی بیوگرافی اسماعیل محرابی؛ بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۲۳

محل تولد: تنکابن، مازندران

حرفه: بازیگر سینما و تلویزیون

شروع فعالیت: ۱۳۴۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس تئاتر

ادامه
ویژه سرپوش