دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۵۱ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۹۷۰
چهره ها در سینما و تلویزیون

۱۰ بازیگر زنی که سال ۲۰۱۶ دیده نشدند

بی‌شک سال ۲۰۱۶ را می‌توان سال بازیگران زن نامید. آن‌ها در بازسازی‌های پرهزینه ۲۰۱۶ نقش‌های محوری را ایفا کردند و مجموع درآمد سالانه بسیار بیشتری نسبت به سال‌های گذشته داشتند.

به گزارش روزنامه صبا, بی‌شک سال ۲۰۱۶ را می‌توان سال بازیگران زن نامید. آن‌ها در بازسازی‌های پرهزینه ۲۰۱۶ نقش‌های محوری را ایفا کردند و مجموع درآمد سالانه بسیار بیشتری نسبت به سال‌های گذشته داشتند. این امر باعث شد حتی لقب «جوخه انتحاری» را به بازیگران زن مطرح سال نسبت دهند زیرا با هر بهایی حاضر به رویارویی در مقابل همتایان مرد خود در سینما و تلویزیون بودند.

 

 

اما استون، نائومی هریس، ایزابل هوپر، جنیفر لارنس، روث نگا، جسیکا چستن، ایمی آدامز، میشل ویلیامز، آنت بنینگ و البته ویولا دیویس را فراموش کنید، شما در مقابل خود فهرستی دارید که شامل نقش‌آفرینی‌‌هایی درخشان، پرمخاطره و هنرمندانه است و به‌دلیل ترافیک سنگین هنرنمایی‌های بازیگران زن حتی یک جایزه نیز دریافت نکرده‌اند. زیی که نیاز به آمادگی روحی و جسمانی بسیار بالایی داشته است و هیچ‌گاه از ایفاگران آن‌ها تجلیل نشده است، این مسئله زمانی اهمیت موضوعی بیشتری پیدا می‌کند که بدانیم هرکدام از بازی‌های پیش‌رو اگر در سال دیگری ارائه می‌شد سرنوشتی به‌مراتب متفاوت پیدا می‌کرد.

 

۱ – ربکا هال در «کریستین»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

امسال نزدیک به بیست سال می‌شود که ربکا هال در رشته بازیگری فعالیت می‌کند، از نقش‌آفرینی‌های برجسته وی می‌توان به «ویکی کریستینا بارسلونا» و «حیثیت» اشاره کرد. با این احوال ربکا هال هیچ‌گاه درخشان‌تر از فیلم «کریستین» نبوده است، تازه‌ترین اثر آنتونیو کامپوس که اثر زندگینامه‌ای است در مورد مجری تلویزیونی با نام کریستین چاباک، شخصی که طی یک برنامه زنده در دهه۷۰ و در مقابل دوربین‌های تلویزیونی خودکشی کرد. هال با ظرافت نقش کریستین را ایفا کرده است و شما به‌عنوان مخاطب در جریان کامل تغییر روحیه و تفکرات شخصیت‌محوری فیلم قرار می‌گیرید. هال پرتره‌ای به‌دقت پرجزئیات از نقش زنی ایستاده بر لبه فروپاشی عصبی ارائه داده است.

 

۲ – سونیا براگا در «آکواریوس»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

فرناندا مونته نگرو، آخرین بازیگر زن برزیلی است که در سال ۱۹۹۸ نامزد جایزه اسکار شد، امری که با فیلم «آکواریوس» و بازی تاثیرگذار سونیا براگا به‌راحتی می‌توانست برای او نیز تکرار شود. براگا در این اثر نقش بیوه‌ای ۶۵ ساله با نام کلارا را بازی می‌کند، زنی که زندگی آرام و یکنواختی در خانه قدیمی‌اش دارد و هنگامی که تمام خانه‌های اطرافش فروخته شده و بازسازی می‌شوند او حاضر به دل‌کندن از خانه پرخاطره‌اش نیست. به این ترتیب جنگی سرد میان اهالی محل و کمپانی‌ها با این زن تنها به‌وجود می‌آید. سونیا براگا بیشتر به‌خاطر نامزدی جایزه گلدن گلوب برای فیلم «بوسه زن عنکبوتی» شناخته می‌شود، براگا پس از سه دهه باردیگر نقشی تکان‌دهنده ایفا کرده که حتی لایق کسب جایزه اسکار است.

 

۳ – سالی هاوکینز در «مائودی»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

هاوکینز در سیر صعودی موفقیت‌هایش که از پیروزی گلدن‌گلوب برای اثر مایک لی آغاز شد و به نامزدی اسکار برای حضور در اثر وودی آلن خاتمه یافت در فیلم «مائودی» نقش مائود لوئیس کانادایی را به زیبایی ایفا می‌کند. زندگی واقعی و پر از رنج این هنرمند که از ورم مفاصل روماتوئید رنج می‌برد موقعیت مناسبی برای تجسم پرتره‌ای پرجزئیات از وی را در اختیار هاوکینز قرار داده است. آیزلینگ والش، کارگردانی اثر را برعهده دارد و ایتن هاوک نقش همسر مائودی را ایفا می‌کند. سالی هاوکینز در «مائودی» به‌خوبی ثابت می‌کند که بازیگران بریتانیایی قدرت بی‌نظیری در ارائه نقش‌های برگرفته شده از دنیای واقعی دارند.

 

۴ – آلیسون جانی در «تالولا»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

ادعای دور از ذهنی نیست وقتی می‌گویند آلیسون جانی تا به امروز هیچ نقش‌آفرینی ضعیفی در کارنامه‌اش نداشته است. او در اثر نت فلیکس، «تالولا» یکی از قدرتمندترین نقش‌آفرینی‌های سال را برای طرفداران هنر بازیگری به ارمغان آورده است. جانی در این فیلم نقش زنی خانه‌دار اهل بورلی هیلز را ایفا می‌کند که یک پرستار (الن پیج) برای کودک خردسالش استخدام کرده و سپس شروع به شناخت غریبه‌ای که هر روز در خانه‌اش تردد دارد می‌کند. آلیسون جانی مدت چهار دهه حضور پرکار بر صفحه تلویزیون به‌اندازه‌ای تجربه دارد که می‌توان این نقش‌آفرینی را با بهترین بازیگران زن تاریخ سینما مقایسه کرد، حال اگر جایزه‌ای هم دریافت نکرده است مشکل از فستیوال‌های کوچک و بزرگ است و چیزی از ارزش‌های وی کم نمی‌کند.

 

۵ – پائولینا گارسیا در «مردان کوچک»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

فیلم ایرا ساکز با نام «مردان کوچک» یکی از بهترین فیلم‌های سال است که به‌صورت کلی نادیده گرفته شد و تنها چند منتقد تیزهوش و ریزبین آن را جزو ۱۰ فیلم برتر سال قلمداد کردند. در حقیقت پائولینا گارسیا بازیگر در نقش لئونور، مادر تنهایی که با تمام قوا برای حفظکردن مغازه کوچک لباس‌فروشی‌اش تلاش می‌کند به‌دلیل دیده نشدن فیلم و بی‌کفایتی فستیوال‌های مختلف بدون دریافت جایزه‌ای سال را به‌اتمام می‌رساند. گارسیا که هنوز بازی خیره‌کننده‌اش در «گلوریا» محصول سال ۲۰۱۳ را به‌خاطر داریم باردیگر نقش‌آفرینی جالبی با تمام وجود ارائه داده است که می‌تواند هوش از سر علاقه‌مندان به این رشته برباید.

 

۶ – جنیفر گارنر در «معجزه‌ای از بهشت»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

مدت زمان زیادی می‌شود که جنیفر گارنر از قالب ستاره بودن درآمده و سرمایه‌گذاری بیشتری بر هنر بازیگری‌اش می‌کند. نتیجه این عمل نیز در «معجزه‌ای از بهشت» کاملا مشخص است، فیلم ماجرای دختربچه‌ای بیمار است که چند صباحی بیشتر به‌پایان عمرش نمانده را روایت می‌کند. گارنر در نقش مادر این دختربچه بهترین نقش‌آفرینی کارنامه‌اش را به‌ارمغان می‌آورد و سخت می‌توان تلاش‌ها و اشک‌هایش را برای نجات دختر کوچکش از کام مرگ فراموش کرد. گارنر نیز در کنار زندگی پرحاشیه‌اش می‌توانست یکی از مدعیان اصلی جوایز هنری سال باشد.

 

۷ – آنا گان در «انصاف» 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

او را از مجموعه مشهور «افسارگسیختگی» در نقش همسر والتر وایت به‌خاطر داریم، گان در این سال‌ها اثر قابل‌ملاحظه دیگری در کارنامه‌اش ندارد و حتی فیلم «انصاف» را نمی‌توان اثر برجسته‌ای به‌حساب آورد. تنها نقطه مثبت فیلم، بی‌شک نقش‌آفرینی آنا گان در قالب یک بانکدار و سرمایه‌گذار به‌شدت ظالم است. یک شاهکار به تمام معنا که گان با مطالعه‌ای ویژه موفق به بازآفرینی آن شده است، زبان بدن و شیوه نقش‌آفرینی آنا گان به‌درستی مدیران بی‌رحم و سلطه‌جوی وال‌استریت را به‌خاطر می‌آورد.

 

۸ – کیت بکینسل در «عشق و دوستی» 

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

یکی از نکات مشترک اکثر فهرست‌های نادیده گرفته‌شده‌ها در سالی که گذشت، نقش‌آفرینی پراحساس کیت بکینسل در فیلم «عشق و دوستی» است. رویدادی که کمتر کسی پس از بازی‌های تکراری بکینسل در بلاک‌باسترهای خون‌آشامی انتظار آن را می‌کشید. بکینسل که با بازی در آثار اقتباسی از رمان‌های انگلیسی بیگانه نیست، پس از سال‌ها به پایگاه اصلی‌اش بازگشته و در اثر جین آستن به‌زیبایی نقش خانم سوزان ورنون را ایفا می‌کند. نقش‌آفرینی پراحساس، شوخ‌طبعانه و قدرتمند بکینسل می‌تواند مسیر وی برای بازگشت به آثار ارزشمند را باز کند.

 

۹ – مالی شانن در «آدم‌های دیگر»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

مالی شانن؛ کمدین برنامه‌های زنده تلویزیونی است که این‌بار در داستانی بامزه توانسته چشم‌های مخاطبان سینما را نیز خیره کند. شانن که مدت‌هاست در دنیای سینما و سرگرمی فعالیت می‌کند در موقعیتی مناسب و در جای صحیح قرار گرفته است و علاوه بر درخشش در «آدم‌های دیگر» سطح فیلم را نیز بالا برده است. فیلم ماجرای کمدین خسته‌ای را بازی می‌کند که پس از تجربه کردن شکست‌های مختلف در طول یک‌سال مجبور می‌شود به خانه بازگردد و از مادر بیمار و در حال مرگش مراقبت کند. کمدی سیاه فیلم که در حقیقت اتوبیوگرافی از فیلمساز اثر کریس کلی است به‌خوبی شانن را در بهترین حالت یک بازیگر در اثری که همزمان خنده و گریه را عرضه می‌دارد به‌تصویر می‌کشد.

 

۱۰ – بلیک لایولی در «اعماق کم»

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,بازیگران زن

 

کلیت داستان فیلم «اعماق کم» را می‌توان به بازیگر محوری‌اش، بلیک لایولی ربط داد؛ به این ترتیب همان‌گونه که شخصیت اصلی فیلم که موج‌سواری تنهاست و می‌تواند از شر کوسه‌ای خشن و سختگیر جان سالم به‌در ببرد، لایولی نیز از چنین نقش‌آفرینی دشواری پیروزمندانه بیرون آمده است. لایولی همواره جذبه و کاریزماتیک بودنش را جایگزین هنر بازیگری کرده و هیچ زمان نمی‌توان او را ناموفق قلمداد کرد. اما قضیه «اعماق کم» متفاوت است. فیلم به‌صورت کلی نادیده گرفته شد و علاوه بر بازی خیره‌کننده و درخشان لایولی می‌توان از نادیده‌گرفتن فیلمبرداری به‌شدت هنرمندانه فلاویو مارتینز لابیانو نیز گلایه کرد.

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش