مهمترین عناوین خبری
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۴
۱۴:۰۴ - ۱۲ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۳۲۰۹
چهره ها در سینما و تلویزیون

نگاهی به زندگی «یوکو تاناکا»، اوشین ایرانی‌ها

یوکو تاناکا,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

طرفداران سریال‌های تلویزیونی که سلانه‌سلانه به میان‌سالی نزدیک می‌شوند ممکن است یوکو تاناکا را نشناسند اما بدون شک اوشین تانوکورا را به‌خوبی می‌شناسند. اوشین تانوکورا نام شخصیت اصلی سریال فراموش‌نشدنی سال‌های دور از خانه بود که در دهه ۶۰ شمسی از صدا و سیما پخش شد و مخاطبین زیادی را پای تلویزیون‌ها نشاند و ساعت‌های خوب و خوشی را برای آن‌ها فراهم کرد.

 

یوکو تاناکا نام هنرپیشه اصلی این سریال است که ما بیشتر او را با نام اوشین می‌شناسیم. اوشین در این سریال نقش یک زن سخت‌کوش و خستگی‌ناپذیر را بازی می‌کرد که سرد و گرم روزگار را چشیده بود و پس از رسیدن به موفقیت و ثروت، خاطرات دوران سخت زندگی‌اش را از کودکی تا بزرگسالی برای نوه‌اش و مخاطبین تعریف می‌کند.

 

اگر شما هم از سریال‌بین‌های قدیمی باشید بدون شک سال‌های دور از خانه را دیده‌اید. جوان‌ها و نوجوانان امروزی نیز ممکن است نام این سریال را نشنیده‌ باشند اما قطعاً نام اوشین به گوش آن‌ها خورده و خاطرات این سریال را از گوش بزرگ‌ترهای خود شنیده‌اند. در همین بین شایعه‌ای مبنی بر فوت یوکو تاناکای دوست‌داشتنی در رسانه‌های ایرانی منتشر شد.

 

خوش‌بختانه این خبر، شایعه‌ای بیش نبود و یوکو تاناکا که این روزها ششمین دهه از عمر خود را پشت‌سر می‌گذارد، سر حال و غبراق است و به زندگی ادامه می‌دهد. یادآوری نام اوشین برای ایران‌ها باعث شد تا بر آن شویم نگاهی به زندگی یوکو تاناکا، اوشین ایرانی‌ها داشته باشیم و ببینیم این بازیگر محبوب برای رسیدن به موفقیت چه مسیری را پیموده است.

 

یوکو تاناکا قبل از اینکه اوشین شود

یوکو زاده هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۴ است و از دانشگاه مِیجی (Meiji) ژاپن فارغ‌التحصیل شده، وی فعالیت هنری خود را رسما از سال ۱۳۵۸ با ایفای نقشی در سریال Sister Ma شروع کرد و سپس در کارتون معروف بابا لنگ دراز، اثر جین وبستر که برای ایرانی‌ها نیز کاملاً شناخته است صداپیشگی جودی ابوت را بر عهده گرفت. سپس در سال ۱۳۶۰ در اولین فیلم سینمایی خود با نام Eijanaika حضور پیدا کرد. مدتی بعد نیز در فیلمی دیگر ساخته Hokusai به ایفای نقش پرداخت.

 

این آثار اسم و آوازه یوکو تاناکا را بر سر زبان‌ها انداخت و در همان سال جایزه بهترین بازیگر مکمل زن و بهترین بازیگر تازه‌وارد را از جشنواره Japan Academy برای یوکو به دنبال داشت.یوکو بدون اینکه وقت تلف کند به‌سرعت دوباره به تلویزیون بازگشت و در سریال دیگری با نام Making Memories حضور پیدا کرد. این سریال داستان سه زن کارمند ۲۵ ساله را روایت می‌کرد.

 

یوکو تاناکا,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

در سال ۱۳۶۱ یوکو تاناکا در فیلم سینمایی The Rape ساخته Yōichi Higashi حاضر شد و ایفای نقش در این فیلم یک بار دیگر وی را نامزد جایزه بهترین بازیگر زن در مراسم Japan Academy کرد. یوکو تاناکا در ادامه ترجیح داد برای تغییر روحیه و همچنین اثبات توانایی خودش در نقش‌های کمدی، در سریال Torajirō در نقش زنی خنده‌رو با نام کِیکو حاضر شود. یک سال بعد یوکو تاناکا را در یک فیلم جنایی با نام Amagi Pass شاهد بودیم.

 

موفقیت‌های این فیلم باعث شد تا آوازه نام یوکو تاناکا به بیرون از مرزهای ژاپن نیز کشیده شود و لس‌آنجلس تایمز از تاناکا به‌عنوان بازیگری با استعداد و زیبارو نام برد. جایزه‌های بین‌المللی Blue Ribbon و Kinema Junpo، از دیگر دستاوردهای یوکو تاناکا بود.

 

داستان موفقیت یوکو تاناکا پس از ایفای نقش اوشین

اوشین پله‌های ترقی را دو تا یکی طی کرد و به محبوبیت خوبی رسید. در همین حین شبکه معروف NHK ژاپن بمناسبت جشن ۳۰ سالگی قرار شد تا سریالی با نام اوشین را آماده پخش کند و یوکو تاناکا را برای ایفای نقش جوانی اوشین در نظر گرفت.

 

سریال اوشین که در میان ما ایرانی‌ها با نام سال‌های دور از خانه شناخته می‌شود به‌صورت ۳۰۰ قسمت ۱۵ دقیقه‌ای ساخته شد و از فروردین‌ماه ۱۳۶‍۱ تا اسفند ۱۳۶۲ در شبکه NHK ژاپن پخش گردید. این سریال در زمان پخش توانست امتیاز ۶۲.۹ درصد را از جانب بینندگان بدست آورد. چنین امتیازی تاکنون در میان تمامی سریال‌های ژاپنی بی‌سابقه بوده است و به همین دلیل سریال اوشین به‌عنوان محبوب‌ترین سریال تاریخ ژاپن شناخته می‌شود.

 

این سریال در کنار ژاپن در دیگر کشورها نیز موفقیت زیادی پیدا کرد و پس از پخش در چین بسیاری از پدران نام تاناکا را برای فرزندانشان انتخاب کردند. یوکو پس از درخشیدن در سریال اوشین دست از تلاش بر نداشت و کار خود را با حضور در یک فیلم کمدی ژاپنی با نام Capone Cries a lot a ادامه داد. این فیلم توسط شرکت Shochiku در سال ۱۳۶۳ در ژاپن پخش شد و یک فیلم دیگر نیز در این سال از یوکو تاناکا با نام Demon شاهد بودیم. تاناکا برای هر دو فیلم نامزد دریافت بهترین بازیگر مکمل زن از جشنواره Japan Academy شد.

 

یوکو تاناکا,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

پس از حضور در این فیلم‌ها، تاناکا تلویزیون را به سینما ترجیح داد و ده سال بعد را در تعداد زیادی از سریال‌های تلویزیونی ایفای نقش کرد که حضور در سریال تاریخی As If In Flight که در سال ۱۳۶۸ پخش شد را می‌توان یکی از موفق‌ترین آن‌ها دانست. سپس در سال ۱۳۶۶ با فیلم Children on the Island به دنیای سینما بازگشت، این فیلم به جامعه سینمای جهان معرفی شد و نقد‌های بین‌المللی مثبتی دریافت کرد. لس‌آنجلس تایمز نیز بازی یوکو تاناکا را در این فیلم تحسین کرد. موفقیت‌های تاناکا ادامه پیدا کرد تا در سال ۱۳۶۷ اوج بازیگری خود را در اقتباسی ژاپنی از رمان بلندی‌های بادگیر به نمایش گذاشت.

 

این هنرپیشه پرتوان ژاپنی در سال ۲۰۰۰ دوباره به سمت سریال‌های تلویزیونی تمایل پیدا کرد و در یک سریال تاریخی محصول شبکه NHK نقش یکی از ملکه‌های تاریخ ژاپن را در سریال The Pleiades به عهده گرفت. یوکو نقش ملکه تزی شیء را که در بانویی بسیار قدرتمند و مدبر بود را به خوبی به تصویر کشید و پخش این سریال در چین و ژاپن محبوبیت یوکو تاناکا را بیشتر از گذشته کرد.

 

یوکو درس‌های زیادی از شخصیت اوشین در این سریال گرفته است و همانند اوشین، هنرمندی بسیار سخت‌کوش و پرتلاش است و هرگز از پا ننشسته و حتی اکنون که به دوران بازنشستگی نزدیک می‌شود باز هم در صحنه حضور دارد و شمار مجموع آثار سینمایی و تلویزیونی یوکو تاناکا به بیشتر از ۴۰ اثر می‌رسد.

 

زندگی شخصی یوکو تاناکا

یوکو تاناکا همانند اوشین در سریال سال‌های دور از خانه، زنی سخت‌کوش و کم‌حاشیه است و به‌رغم اینکه یکی از ستاره‌های سینما و تلویزیون ژاپن شناخته می‌شود اما هرگز حاشیه‌ خاصی نداشته است و ترجیح می‌دهد وقت و تمرکز خود را به کار اختصاص دهد. یوکو در سال ۱۳۶۱ در صحنه فیلم The Expert با دیگر بازیگر معروف ژاپنی کنجی ساوادا آشنا شد. مدتی بعد این دو بازیگر باز هم در برای حضور در فیلم Capone Cries Alot در کنار هم قرار گرفتند. و همین همکاری باعث آشنایی و عشق و دلدادگی این دو هنرپیشه به یکدیگر شد.

 

از قضای روزگار کنجی ساوادا در آن زمان متاهل بود و با خواننده‌ای ژاپنی با نام Emi Ito ازدواج کرده بود اما این ازدواج دیری نپایید و ساوادا از این خواننده در سال ۱۳۶۶ جدا شد و یک سال بعد با یوکو تاناکا ازدواج کرد. این زوج هنرمند برخلاف بسیاری از زوج‌های سلبریتی که پیوند ازدواج آ‌نها دوامی نمی‌آورد سالیان سال است که در کنار هم با خوشبختی زندگی می‌کنند.

 

یوکو تاناکا,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سریال سال‌های دور از خانه، اوشین و ایرانی‌ها

امکان ندارد به یوکو تاناکا اشاره کنیم و یادی از سریال سال‌های دور از خانه نداشته باشیم به همین دلیل خاطراتی شیرین از این سریال را با شما در میان می‌گذاریم و به نکته‌های جالب از آن اشاره می‌کنیم که مطالعه آن‌ خالی از لطف نیست.

 

قدیمی‌ها به‌خاطر دارند که سال ۱۳۶۵ پخش سریال سال‌های دور از خانه در ایران شروع شد، این سریال که سختی و مصائب زندگی اوشین را به نمایش می‌گذاشت به‌‌سرعت جای خودش را در میان دل ایرانی‌ها باز کرد و شنبه‌ شب‌ها، زمان پخش سال‌های دور از خانه، کمتر مغازه‌ای باز پیدا می‌شد و همه برای دیدن اوشین به منازل خود می‌رفتند.

 

در آن زمان‌ سایه بمباران و جنگ کشور را فرا گرفته بود اما محبوبیت اوشین به اندازه‌ای بود که بسیاری از خانواده‌ها تلویزیون‌های کوچکی که با باتری کار می‌کرد خریده بودند تا بمباران و قطعی برق جلوی تماشای این سریال را نگیرد.اوشین نماد تحمل و پشتکار است و داستان قسمت‌های اول سریال در منطقه‌ای بسیار سرد روایت می‌شود. دست بر قضا زمستان سال ۶۵ ، هوای بسیار سردی را برای ایرانی‌ها به دنبال داشت و علاقه‌مندان این سریال با قرار دادن خود به جای اوشین سعی در تحمل سرما و سختی‌های این زن سختکوش ژاپنی داشتند.

 

مدتی بعد از پخش این سریال نیز شاهد نام‌گذاری مغازه‌ها و کالاهای مختلف با نام اوشین بودیم. جالب است بدانید در آن زمان مغازه‌های زیادی وجود داشت که لباس‌های دست‌دوم از خارج کشور وارد و در داخل به‌فروش می‌رساندند. این فروشگاه‌های لباس دست‌دوم توسط مردم با نام فروشگاه‌های تانوکورا نام‌گذاری شدند. تانوکورا نام فروشگاه‌های زنجیره‌ای بود که اوشین در سریال سال‌های دور از خانه نام‌‌گذاری کرده بود. جالب است بدانید هنوز هم پس از گذشت چند دهه، لباس‌ دست‌دوم خارجی را با نام لباس‌های تانوکورا می‌شناسیم.

 

یوکو تاناکا,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سریال سال‌های دور از خانه یکی از شاهکارهای دوبله ایران نیز بود و سرکار خانم ژاله علو، صداپیشگی راوی این سریال را بر عهده داشتند و خانم فهیمه راستکار، صداپیشه دوران پیری اوشین بودند. صداپیشگی جوانی‌های اوشین به خانم مریم شیرزاد واگذار شد و سعید مظفری نیز در این سریال نقش ریوزو، همسر اوشین را صداپیشگی کرد تا سریال سال‌های دور از خانه به یکی از جاودان‌ترین آثار دوره طلایی دوبله ایران تبدیل شود.

 

داستان این سریال به‌اندازه‌ای غنی و پرمحتوا بود که حتی حجت الاسلام و المسلمین سید علی خامنه ای، رهبر گرانقدر ایران نیز در اعضای مجمع نویسندگان مسلمان که در سال ۱۳۷۰ برگزار شد به این سریال اشاره کردند و موفقیت سال‌های دور از خانه را مطابق با واقعیت بودن آن شمردند. حتی از زبان حاج احمد آقا نیز نقل قول شده است که امام خمینی کبیر، بنیانگذار جمهوری اسلامی، این سریال را دنبال می‌کردند.

 

در پایان پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم از آن سریال‌‌بین‌های قدیمی هستید و خاطره خوشی از سریال سال‌های دور از خانه دارید یا اینکه اطلاعات دیگری از یوکو تاناکا در ذهن شماست که ما به آن‌ها اشاره‌ای نکردیم، در قسمت نظرات ما و سایر کاربران را در جریان این موارد قرار دهید.

 

ترجمه از محمد کاملان

 

bartarinha.ir
  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
ممنون از شما
مادرم اون زمان خودشو بابچگی سخت اوشین وحنا مقایسه میکرد به اوشین شباهت هم داشت پلو تربچه میخورد یادمه بعداز ظهرا بعضی میخابیدن شب خابشون نبره شنبه بعدش عکسهاش روی کیف ها وتل دخترانه مسه پلنگ صورتی بعدش هانبکو هم قشنگ بود دگ سریالهای یانگوم مسه اونا نبودن هم دوست نداشتم هم ش ایط وامکانات اونزمان کم وزندگی سخت حالا انقد تنوع هست کی درک میکنه من فک کنم اون موقه همسن اوشین کوچیکه بودم تربچه پلو میخورد
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش