دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۹:۵۰ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۳۱۳۵
هنرهای تجسمی

دستور رئیس جمهور به رئیس فرهنگستان هنر درباره تابلوهای مشکوک

رئیس فرهنگستان هنر,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی
معلم گفت: به وزیر ارشاد نوشتم که این سروصداهایی که چند سال پیش در خصوصِ گم‌شدنِ تابلوهای موزه‌ی رضا عباسی پیش آمد، یا هرجای دیگری که آثاری از موزه‌های این مملکت گم شده، احتمالاً شما می‌توانید سراغش را در بین این ۵۰۰ تابلو بگیرید.

رئیس فرهنگستان هنر در گفتگو با  ایلنا، درخصوص ۵۰۰ تابلویی که در فرهنگستان ضبط شده‌اند، راه‌‌حل نهایی را دادگاه‌های قضایی دانست و گفت: بالاخره، سن و سالی از من گذشته است. حرف من اگر به ضرر من نباشد، به سود من نیست. از خدا می‌خواهم که من را از ریاست فرهنگستان بردارند، و کس دیگری به جای منصوب شود، تا دیگر این مسائل به من مربوط نباشد، ولی تا زمانی که من اینجا هستم، پای این مسئله ایستادگی خواهم کرد‌.

 

معلم درخصوص آخرین پیگیری‌های قانونی فرهنگستان در این خصوص توضیح داد و گفت: طی مکاتباتی که با رئیس جمهور داشتیم، رئیس جمهور به وزیر دادگستری دستور داده تا هیئتی تشکیل شود که آثار مورد بررسی قرار گیرد. از طرفی مکاتباتی با مجلس و قوه‌ی قضاییه هم داشتیم. نهادهایی که آقای امین تفرشی به آن‌ها شکایت برده، پایین‌تر از رئیس جمهور است. تا فرمان رئیس جمهور مشخص نشده، بقیه‌ نمی‌توانند کاری کنند.

 

او ادامه داد: اینکه دزد، زودتر خودش را به قاضی می‌رساند و در کشور ایجاد آشوب می‌کند، قصه‌ی روشنی است. اگر یک نفر، در یک گوشه‌ای ۵۰۰ تا یوزپلنگ جمع کرده باشد، ۵۰۰ یوزپلنگ، ۵۰۰ گربه که نیست. همین‌طور این مسئله، درخصوص این ۵۰۰ تابلو هم صادق است: ۵۰۰ تابلو، ۵۰۰ تا شیء عادی و معمولی که نیست.

 

او اظهار داشت: می‌توانید همین الان از آقای امین تفرشی یک امتحان شفاهی گرفت، و دید که آیا ایشان، نام دو سه نقاشِ بزرگ دنیا را در خاطر دارد؟ اصلاً می‌داند که نقاشی با شعر چه فرقی دارد؟ ایشان یک بیزینس‌مَن است و اینکه ادعا دارد این همه تابلو مال اوست، این خودش برای هر دادگاهی جای سؤال است. موزه‌ی بانک پاسارگاد هم یک دروغ است. این‌ها مال‌خرند. من فرامین کتبی آقای امین تفرشی را به آقای امانی [رئیس اسبق صبا] دارم، و آن‌ها را انتشار خواهم داد تا معلوم شود که کارِ این‌ها فقط خلاف نیست، بلکه جنایت است.

 

رئیس فرهنگستان، درباره‌ی افزایشِ ۱ میلیاردی اجاره‌بهای صبا گفت: این حرف، کاملاً باطل است. اگر مدرکی در این خصوص دارند، ارئه کنند. اینکه بیمه و مالیات را آن‌ها می‌داده‌اند یا ما می‌دادیم، چیزی را اثبات نمی‌کند. این‌ها کش‌دادنِ مسئله است. موضوع بسیار ساده است. من از اول هم گفته‌ام، این کار از نظر حقوقی فقط با دادگاه حل می‌شود. الان هم این ۵۰۰ اثر اینجاست و ما هم سعی می‌کنیم که این ۵۰۰ اثر را در فرهنگستان حفظ کنیم و از آن‌ها محافظت کنیم تا تکلیف‌شان مشخص شود. حتی با پلیس منطقه هم تماس گرفته‌ایم و کتباً از آن‌ها خواسته‌ایم که در مقابل این آدم‌هایی که هر کاری ازشان برمی‌آید، از فرهنگستان حمایت کنند، و چنانچه مسئله‌ای پیش آید، ما به آن‌ها اطلاع می‌دهیم. انشالله این دادگاه تشکیل شود، چون از این مسائل به صورت فرهنگی بسیار است. ولی می‌دانید که اخبار فرهنگی، چندان ارزش حقوقی ندارد. باید حتماً آن‌هایی که رسمیت دارند ترغیب بشوند وصحت و سقم‌اش معلوم شود.

 

او بیان داشت: سندِ من، ۵۰۰ تا اثری است که در فرهنگستان است. دیروز هم به وزیر ارشاد نوشتم که این سروصداهایی که چند سال پیش در خصوصِ گم‌شدنِ تابلوهای موزه‌ی رضا عباسی پیش آمد، یا هرجای دیگری که آثاری از موزه‌های این مملکت گم شده، احتمالاً شما می‌توانید سراغش را در بین این مجموعه ۵۰۰ تایی بگیرید. از وزیر خواستم که نشانی‌هایش را پیدا کنند، و در این‌باره‌ با ما هماهنگ باشند.

 

ملعم اضافه کرد: الان آقای امین‌تفرشی چندین حکم گرفته، که ما وکیل‌شان را هم به داخل خودمان راه ندادیم. من این را به صراحت می‌گویم: تا وقتی که قانون، قانونی رفتار نکند، ما رفتار قانونی خودمان را می‌کنیم. دو سه نوبت، عده‌ای به همراهِ خانمی به عنوان وکیل به فرهنگستان فرستادند که ما اصلاً آن‌ها را راه ندادیم و نخواهیم هم داد.

 

آقای غلامرضا نامی به عنوان دستیار آقای امین‌تفرشی، (اینکه ایشان سابقه‌ی هنری دارند مسئله‌ای جداست)، کسی است که به یک مال‌خر مشاوره می‌دهد، و کسی که چنین کاری را انجام دهد، حتماً از جنس خودِ اوست. درمورد آقای آغداشلو هم، بعد از اینکه آن مطلب را نوشت پاسخش را دادم. وگرنه اینکه من در همان نوشته‌ی اولم، نوشته بودم که حیف از آغداشلو که در یک‌چنین جاهایی وارد شود. ولی بعداً وقتی مطلب او را درخصوص اینکه گفته بود، من چند تا تابلو در این مجموعه دارم خواندم، باید جواب آن را می‌دادم.

 

وی اضافه کرد: من که با آغداشلو کاری نداشتم، آغداشلو خودش شروع کرد. وقتی آغداشلو شروع کرد، مطابق قانون مطبوعات باید جوابش را می‌دادم، و دادم. حالا هم هر کدام‌شان شلوغ کنند (کمااینکه تا به حال هم همین بوده)، جواب‌شان را می‌دهم و خواهم داد. حالا بعضی‌ها را با اسم، بعضی‌ها را بی‌اسم. در این دومینویی که توسط امین‌تفرشی شروع شده، یک عده‌ای داوطلبانه خودشان، خودشان را معرفی کردند. وگرنه من نمی‌دانستم که این‌ها کی هستند. من هنوز هم می‌گویم که ۵۰۰ تا اثر اینجاست که مشکوک است. این‌ها را دولت باید درباره‌اش تصمیم بگیرد. فرهنگستان ادعا ندارد که این‌ها مال ماست. اما ادعا دارد که ۱۰۰ درصد مال امین‌تفرشی و پاسارگاد هم نیست. یک بازار دروغینِ پُر از کلک، که فقط خدا می‌داند پشت جریانات آن چه چیز‌هایی که نمی‌گذرد. بارها گفته‌ام که این مسئله را آگاهی و اطلاعات باید دنبال کند. این، تنها به زورِ بنده نیست. حتی ما برای مجلس نوشتیم که اگر قانونی هم در این رابطه نیست، به فکر تدوین قانون باشند. چون این‌طوری هست و نیست مملکت از بین می‌روند.

 

معلم به دلخوری‌ای که بین او، و حسین پاکدل پیش آمده اشاره کرد، و گفت: آقای پاکدل، رفیقِ دوره‌ی رادیو و تلویزیون ماست، و اینکه حالا با آغداشلو چه مسئله‌ای داشته، بماند. او خواسته یک لطفی به آغداشلو کند، از قضای روزگار، لطف او به ضرر من درآمده. من هم جوابش را نوشتم. البته یک مقداری جوابم تلخ بوده، که حالا یا خصوصی او را می‌بینم و از دلش درمی‌آورم، یا درواقع به یک شکل دیگری جبران می‌کنم.

 

وی با اشاره به حراجی تهران گفت: حراجی تهران، در بسیاری از موارد تابلوهایی را ارائه کرده‌ که خودشان، از خودشان خریده‌اند. در بسیاری از موارد هم تابلوها جعلی بوده ولی با امضای امثال نامی و خیلی‌های دیگر اصل تلقی شده. این‌ها تابلوهایی است که با امضای چند آدمی که برای خودشان هیچ شأنی قائل نیستند، به بازار دروغین وارد شده است. این‌ها ادای بازارهای هنری خارجی را درمی‌آورند. البته درست است که بازارهای خارجی هم از شارلاتان‌بازی و کلاه‌برداری عاری نیست، اما آنقدر رسوا نیست. اینکه ۵۰۰ تا تابلو یک‌مرتبه سر و کله‌شان یک‌جا پیدا می‌شود، درست مثل این است که یک‌مرتبه ۵۰۰ تا فیل در گوشه‌ای پیدا شود. اینجا اصلاً هندوستان نیست که فیل داشته باشد. این بازاری که این‌ها درست کرده‌اند کلک است. این مملکت حیثیت دارد. بازارش نباید، بازار شارلاتان‌ها و کلاه‌بردارها باشد.

 

معلم اظهار داشت: در خصوص حجت امانی باید بگویم، که او کارمند فرهنگستان و خادم پارس آریان بوده. او اگر دلش برای تابلوهای فرهنگستان می‌سوخت، آن‌ها را به پارس آرین تحویل نمی‌داد. او خودش را از یک هنرمند به یک وطن‌فروش تبدیل کرده است. آقای امانی، امین فرهنگستان بوده، ولی خیانت کرده. او دو مرتبه به اتفاق دبیر اینجا، از فرهنگستان تابلو خارج کردند و آوردند. اما مملکت هنوز روی پای خود ایستاده. مجلس و قوه‌ی قضاییه دارد. ما نمی‌گذاریم هر بیزینس‌مَنی مملکت را شلوغ کند. آیا برای مالِ دزدی‌ای که خریده‌اند، مملکت را هم می‌خواهند شلوغ کنند؟

 

وی با ارائه‌ی چند نامه افزود: این نامه‌ها نشان می‌دهد که آقای امانی که من به عنوان رئیس صبا منصوبش کرده بودم، تحت فرمان من نیست، بلکه تحت فرمان آقای امین‌تفرشی است. این مسئله بعد‌ها باید معلوم شود. این نامه‌ها دلالت می‌کند که این آثار را به نام فرهنگستان، از این مجموعه خارج، و در حراجی‌ها می‌فروختند. برای همین یک آدمی مثل امانی را می‌خواستند که به نام فرهنگستان، آثار را خارج کند تا آن‌ها بتوانند به نام فرهنگستان آن‌ها را بفروشند. این است که این حرف من، یک جور اعلام برائت از کسانی است که با آبروی کشور، و فرهنگ و هنر کشور بازی می‌کنند. تا وقتی که یک کارشناس حسابی (نه مثل آقای نامی)، نیاید و تکلیف آثار را روشن نکند، معلوم نمی‌شود که این آثار اصلاً چه هستند.

 

وی در پایان گفت: در این مملکت، خیلی‌ها را «برادران قاچاقچی» خطاب می‌کنند، در حالی که این نابرادران از آن‌‌ها قاچاقچی‌ترند. اگر آن‌ها چهار تکه لباس و پیراهن را قاچاق می‌کنند، این‌ها ارزش‌های این مملکت را از موزه‌ها خارج می‌کنند و خیلی مسائل دیگر که بعداً مشخص خواهد شد.

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش