جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴
۰۸:۵۶ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۰۹۳۷
شبکه نمایش خانگی

جدیدترین سریال های شبکه نمایش خانگی با حضور بازیگران سرشناس

جدیدترین سریال های شبکه نمایش خانگی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,شبکه نمایش خانگی
خواب‌زده:«خواب‌زده» یکی از آثار پربازیگر شبکه نمایش خانگی است که به کارگردانی سیروس مقدم و نویسندگی سعید نعمت‌‌الله ساخته شده است. مقدم در این سریال به‌سراغ ژانری متفاوت در شبکه نمایش خانگی رفته است. فضایی عاشقانه و ماورائی که در آن تقابل میان انسان و شیطان را به تصویر می‌کشد.

داستان تولید سریال در شبکه نمایش خانگی، حکایتی به درازای مجموعه های پرماجرا دارد. این مدیوم که ابتدا از سر ناچاری و به علت به توافق نرسیدن بعضی تهیه کنندگان با صدا و سیما، سر از خانه های مردم درآورده بود اینک بعد از گذشت نزدیک به یک دهه، خود به رسانه ای مستقل و رقیبی سرسخت برای رسانه ملی تبدیل شده است؛ تا آنجا که روز یا هفته ای نیست که خبر ساخت قسمت جدید سریالی یا به بازار آمدن مجموعه ای جدید ساخت شنیده نشود.

در روزهای گذشته خبر ساخت چهار سریال جدید در حال تولید با حضور بازیگران مطرحی مانند پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، مهتاب کرامتی، نیکی کریمی، امیر آقایی، صابر ابر، سحر دولتشاهی و مهدی پاکدل، از داغ شدن تنور شبکه نمایش خانگی در ماه های آتی حکایت دارد؛ سریال هایی که علاوه بر بازیگران مطرح بعضی عوامل سازنده اش را هم با وجود سابقه زیاد برای اولین بار به این عرصه جلب کرده است.

سبقت شبکه خانگی از تلویزیون

هرچند تجربه های اولیه سریال سازی در شبکه نمایش خانگی، با نیمه کاره رها شدن یا سرهم بندی شدن، تجربیات چندان خوشایندی برای مخاطبان نبود، ولی با ظهور سریال هایی پربیننده مانند شهرزاد بتدریج اعتماد علاقه مندان به سریال های شبکه خانگی افزایش یافت.

این استقبال باعث شد شبکه خانگی مورد توجه قرار گیرد و البته با حساسیت مواجه شود، چون اگر صدا و سیما تا قبل از آن و در غیاب شبکه های خصوصی تلویزیونی می توانست به یکه تازی و پخش فیلم ها و سریال های تکراری بپردازد، متوجه رقیبی جدید شد که خارج از چارچوب های نظارتی اش به ارائه آثاری جذاب تر اقدام می کند. از این جهت کم کم این شبکه جدی گرفته شد و اعتراض ها در مورد آن هم زیادتر شد؛ انتقادهایی که در سال های گذشته با اضافه شدن پلت فرم های پخش اینترنتی یعنی وی.او.دی ها و دسترسی آسان تر و ارزان تر مخاطبان بیشتر نیز شده است. تا جایی که بعضی مثل علی مهام، تهیه کننده سینما و تلویزیون با قبیح خواندن اکثر تولیدات این شبکه آنرا بلای جان هنر کشور دانسته و خواستار توقف یا نظارت بیشتر بر محتویات آن شده و آن را عاملی برای بالارفتن توقع بازیگران برای دریافت دستمزد بیشتر عنوان کرده است.

همچنین بعضی منتقدان هم بر شباهت محتوایی این آثار با نمونه های ساخت ترکیه تأکید دارند در حالیکه بابک کایدان نویسنده دو اثر« مانکن» و« دل» که اغلب انتقادها هم سمت این دو مجموعه است، در مورد شباهت این دو اثر با مجموعه های ترکی نظری متفاوت دارد و می گوید:« ما اگر بتوانیم مانند آن ها سریال بسازیم و تبدیل بشویم به یک قطب چرخه سرمایه که خیلی هم برد کرده ایم و باید خوشحال باشیم.» فارغ از اینکه حق با کدام گروه است، هم اکنون به علت استقبال از این آثار و همچنین عواید مادی تولید، بازار ساخت مجموعه های خانوادگی در شبکه نمایش خانگی همچنان گرم است و نمونه های آن را می توان در سریال هایی دید که در ماه های آتی به بازار راه می یابند.

آقازاده:حامد عنقا و بهرنگ توفیقی که تا امروز برای تلویزیون سریال های مختلفی را ساخته اند، این روزها در حال ساخت مجموعه جدیدی با نام« آقازاده» برای پخش در نمایش خانگی هستند. به گزارش خبرآنلاین، عنقا که قبل از این تجربه حضور در شبکه نمایش خانگی را با نویسندگی فصل اول و دوم سریال« قلب یخی» داشته، اعلام کرده که سریال جدیدش یعنی« آقازاده»، حال و هوایی متفاوت از سریال هایی که برای تلویزیون ساخته دارد و بیشتر شبیه« قلب یخی» خواهد بود.نکته جالب در« آقازاده» استفاده از قسمتی از ترکیب بازیگران سریال پرمخاطب« پدر» در این سریال است. مهدی سلطانی، سینا مهراد و لعیا زنگنه بازیگرانی هستند که در مجموعه تلویزیونی« پدر» هم نقش های اصلی را ایفا می کردند و نیکی کریمی، امیر آقایی، ثریا قاسمی، امین حیایی و جمشید هاشم پور برخی دیگر از بازیگران مطرح این سریال هستند. کیوانچ تاتلیتوغ بازیگر مطرح ترک هم در این سریال حضور خواهد داشت.

قورباغه:بازار داغ شبکه نمایش خانگی، هومن سیدی، بازیگر و کارگردان جوان سینما را نیز مجاب کرده است تا سریالی برای عرضه در این حوزه تولید و کارگردانی کند. سریالی با نام« قورباغه» که نقل شده داستانی عجیب و متفاوت دارد و گفته می شود با پروداکشن بسیار ویژه تولید شده تا مثل سایر کارهای سیدی، دنیای جدیدی را پیش چشم مخاطب ترسیم کند.موضوع این داستان روایت های اجتماعی پیرامون سوژه محوری مواد مخدر است. نوید محمدزاده با حضور در« قورباغه» اولین تجربه اش در شبکه نمایش خانگی و چهارمین همکاری اش با هومن سیدی را بعد از فیلم های« سیزده»،« خشم و هیاهو» و« مغزهای کوچک زنگ زده» رقم زده است. در کنار محمدزاده، بازیگرانی چون صابر ابر، سحر دولتشاهی، فرشته حسینی و نوید پورفرج نیز ایفای نقش خواهند کرد.

خواب زده:« خواب زده» یکی از اثرهای پربازیگر شبکه نمایش خانگی است که به کارگردانی سیروس مقدم و نویسندگی سعید نعمت الله ساخته شده است. مقدم در این سریال به سراغ ژانری متفاوت در شبکه نمایش خانگی رفته است. فضایی عاشقانه و ماورائی که در آن تقابل میان انسان و شیطان را به تصویر می کشد. سیروس مقدم بعد از سال ها در اولین تجربه کارگردانی در شبکه نمایش خانگی به سراغ داستانی در ژانر وحشت رفته است.لادن مستوفی، علیرضا شجاع نوری، امیرعلی دانایی، سیما بابایی، مهدی سلطانی و... بازیگران این سریال هستند که از سه شنبه همین هفته در شبکه نمایش خانگی توزیع شده است.

هم گناه:مصطفی کیایی که فیلم سینمایی« مطرب» را روی پرده سینماهای کشور دارد این روزها در حال ساخت سریال« هم گناه» برای شبکه نمایش خانگی است، تا او نیز اولین تجربه اش در این زمینه را پشت سر بگذارد. کیایی گویی رگ خواب مخاطبانش را می شناسد و عموما فیلم هایش با اقبال روبرو می شوند ، از این جهت می توان انتظار داشت که سریالش نیز از خط داستانی مشابه فیلم هایش پیروی کند. وی برای ساخت مجموعه تلویزیونی« هم گناه» از گروه بازیگران شناخته شده ای بهره گرفته است.پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، مهتاب کرامتی، محسن کیایی، هنگامه قاضیانی، حبیب رضایی، مهدی پاکدل، پدرام شریفی، رویا تیموریان و مسعود رایگان، همگی قرار است در این مجموعه بازی کنند.

donya-e-eqtesad.com
  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش