چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۵۷ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۲۶۰۰
فیلم و سینمای جهان

فیلم‌هایی که نباید با شریک زندگی‌تان ببینید!

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
وقتی نوبت به رابطه‌ی عاشقانه می‌رسد دیدن یک فیلم خوب برای زوج‌ها بهترین راه برای گذراندن زمان با یکدیگر است و حتی آن‌ها را به یکدیگر نزدیک‌تر می‌کند. سرگرم‌کننده است و می‌تواند به راحتی به عنوان تجربه‌ی مشترک به اشتراک گذاشته شود. حتی می‌توانند چیزهایی درباره‌ی سلیقه‌ی شریک زندگی‌تان به شما یاد بدهند. دیدن یک فیلم آدم‌ها را به هم نزدیک می‌کند. اما نمی‌توانید مثلا درباره‌ی خواندن یک مجله چنین چیزی را بگویید. هیچ دو نفری بعد از خواندن یک نسخه‌ی مشترک از نیوزویک با هم ازدواج نکرده‌اند.

اما بعضی فیلم‌ها هم هستند که هر چند آثار مطرح و سرگرم‌کننده‌ای به شمار می‌روند، به نظر می‌رسد هیچ‌وقت نباید آن‌ها را با شریک زندگی‌تان ببینید. دلیلش چیست؟ شاید چون می‌خواهید از جر و بحث خودداری کنید یا ممکن است به طور عمومی کمی عجیب و غریب به نظر برسند یا ناگهان باعث ایجاد حس بی اعتمادی شوند. این فیلم‌ها باعث می‌شوند نقطه‌ی امن شما روی کاناپه ناگهان تبدیل به محلی ترسناک و ناامن شود. فیلم‌های این فهرست قطعا ارزش دیده شدن را دارند اما بهتر است تنهایی آن‌ها را تماشا کنید و نه با شریک زندگی‌تان!

فهرست سایتی که این فیلم‌ها از رویش انتخاب شده‌اند مفصل‌تر بود اما به دلایل مختلف از جمله کیفیت فیلم‌ها به ده فیلم بسنده کردیم.

دختر گمشده

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Gone Girl

کارگردان: دیوید فینچر

بازیگران:‌ رزاموند پایک، بن افلک

امتیاز متاکریتیک:‌ ۷۹ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۴

اقتباس دیوید فینچر از رمان گیلیان فلین به همین نام است. رمانی اسرارآمیز و غیرعادی که نتیجه‌اش فیلمی شده که راحت می‌تواند هر کسی را به این فکر بیاندازد که واقعا از شریک زندگی‌اش چه می‌داند. اگر با همسرتان فیلم را ببینید می‌تواند اوضاع بدتر شود چون فاکتورهای مرتبط واضح زیادی در فیلم وجود دارد.

شانس‌تان این است که همسرتان نقشه‌ی مرگ خودش را جعل نکرده باشد و شما را به عنوان متهم معرفی کند. در فیلم رزاموند پایک از امی شگفت‌انگیز تبدیل به زنی می‌شود که برای انتقام گرفتن از شوهرش نیک دان که به او خیانت کرده بود دست به کاری عجیب می‌زند.

فیلم قطعا اثر نفس‌گیری است و به شدت سرگرم‌کننده و در جزییات دقیق است اما همه‌ی این‌ها نباید باعث شود که فریب بخورید و آن را با همسرتان تماشا کنید. برعکس چیزی که ممکن است به نظر بیاید اصلا فیلم رمانتیکی نیست. بیشتر به روانشناسی زوج‌ها می‌پردازد و البته نتیجه‌اش هم هولناک است.

نوامبر شیرین

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Sweet November

کارگردان: پت اوکانر

بازیگران: چارلیز ترون، کیانو ریوز

امتیاز متاکریتیک: ۲۷ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۱

برای فیلمی که به عنوان یکی از مهم‌ترین درام‌های رومانتیک هزاره‌ی سوم شناخته می‌شود (علیرغ امتیاز پایینی که در سایت متاکریتیک دارد) احتمالا آمدنش در این فهرست عجیب است اما واقعیت این جاست که فیلم «نوامبر» شیرین لحظات پیچیده‌ی زیادی دارد. فیلم بر محور کاراکتر به نام سارا دیور با بازی چارلیز ترون می‌چرخد.

سارا از آن دخترهایی است که احتمالا هر کسی در زندگی دنبالش می‌گردد تا عاشقش شود. اما مشکل این است که او از سرطان رنج می‌برد و در نتیجه فقط می‌خواهد ماه نوامبر را با کسی بگذراند. آن آدم اتفاقا نلسون است که دچار گرفتاری‌های زیادی است. سارا به او قول می‌دهد که در عرض یک ماه زندگی او را شاد کند. آن‌ها عاشق یکدیگر می‌شوند اما در نهایت سارا نمی‌خواهد نلسون شاهد مرگ او باشد در نتیجه پیشنهاد ازدواجش را رد می‌کند. برای بعضی‌ها ممکن است این قصه‌ی عاشقانه‌ای باشد که قلب را می‌شکند اما برخی دیگر ممکن است از این که نلسون جوان قلبش را به زنی داده که بیماری‌اش را پنهان کرده بوده عصبانی شوند.

جاده روولوشنری

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Revolutionary Road

کارگردان: سام مندس

بازیگران: لئوناردو دی‌کاپریو، کیت وینسلت

امتیاز متاکریتیک: ۶۹ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۸

کیت وینسلت و لئوناردو دی‌کاپریو کنار هم بلاک باستر جادویی «تایتانیک» را بازی کردند. این فیلم دیدار مجدد آن‌ها کنار یکدیگر در یک فیلم بعد از یک دهه است. این دو نفر نقش آپریل و فرانک ویلر را بازی می‌کنند که در خانه‌ای در جاده‌ی روولوشنری با هم زندگی می‌کنند. به چشم دوستانشان خانواده‌ی ویلر زوجی خوشبخت و کامل هستند. اما رابطه‌ی آن‌ها به مشکل برخورده است.

فرانک از شغلش متنفر است و آپریل هم دلش می‌خواهد حرفه‌اش را به عنوان بازیگر دنبال می‌کرد. آپریل دلش می‌خواهد به پاریس بروند و بتواند از خانواده حمایت کند تا فرانک شغل موردعلاقه‌اش را پیدا کند. فرانک اما مردد است و به همین زندگی روزمره و یک رابطه‌ی سطحی با یک منشی جوان تن داده است. آپریل وقتی می‌فهمد فرانک نمی‌خواهد به پاریس بیاید ناامید می‌شود و وقتی می‌فهمد که حامله شده قصد می‌کند که سقط جنین کند.

فیلم اقتباسی از رمان ریچارد ییتس بود. بازی بازیگران باعث می‌شود چشم از پرده برندارید اما حقیقت این است که شک‌هایی هم در دلتان ایجاد می‌کند که آیا واقعا زوج خوشبختی هستید یا نه.

دور از او

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Away from Her

کارگردان: سارا پولی

بازیگران: جولی کریستی، مایکل مورفی

امتیاز متاکریتیک: ۸۸ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۶

این اقتباس سارا پولی از یکی از داستان‌های کوتاه آلیس مونروست به نام «خرس از کوه می‌آید». این فیلم از جهات مختلف کلاس درس است. از فیلمنامه‌ی استثنایی‌اش بگیرید تا بازی‌های باورنکردنی نقش‌های اول آن. این درام محزون‌کننده ارزش دیدن دارد. اما از آن‌هایی نیست که حس خوبی بین زوج‌ها ایجاد کند.

فیلم داستان مردی است که به شدت عاشق همسرش است و این روزها دارد می‌بیند که چه طور آلزایمر همه‌ی خاطرات خوش‌شان را از ذهن زن پاک کرده است. به جایش زن عاشق مرد دیگری شده که در همان آسایشگاه حضور دارد و او هم از مشکل مشابهی رنج می‌برد. طبیعتا مرد تلاش می‌کند که در رابطه‌ی آن دو دخالت کند اما متوجه می‌شود که قلب زن شکسته و تصمیم می‌گیرد اجازه دهد که آن دو نفر روزهای آخر عمرشان را با هم تقسیم کنند.

لازم به گفتن نیست که فیلم قلبتان را می‌شکند. برای هر زوجی که آرزو دارند کنار هم پیر شوند و دست در دست هم مدل فیلم «Notebook» (دفترچه) بمیرند فیلم ناامیدکننده‌ای است.

ام را به نشانه‌ی مرگ بگیر

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Dial M for Murder

کارگردان: آلفرد هیچکاک

بازیگران: گریس کلی، ری میلاند

امتیاز متاکریتیک: ۷۵ از ۱۰۰

محصول ۱۹۵۴

در مقاله‌ی لوپر تحت عنوان «فیلم‌هایی که پارتنرها نباید با هم ببینند» از فیلم «یک جنایت درخشان» (A Perfect Murder) با بازی مایکل داگلاس و گویینت پالترو نامبرده شده است. فیلمی به شدت معمولی ساخته‌ی اندرو دیویس که شاید ارزش پرداختن نداشته باشد و آن فیلم اقتباسی مدرن از شاهکار هیچکاک یعنی «ام را به نشانه‌ی مرگ بگیر» است. در نتیجه بهتر دیدیم به همان نسخه‌ی اصلی که فیلم خوبی است اشاره کنیم.

فیلم هیچکاک به عنوان یک درام جنایی اسرارآمیز بر محور یک زوج ساخته شده است. تونی (تنیسوری که حالا بازنشسته شده) با زنی ثروتمند از طبقه‌ی بالای اجتماع به نام مارگو ازدواج کرده است. مارگو با یک نویسنده‌ی جنایی با نام مارک رابطه داشته و تونی بعد از بازنشستگی‌اش متوجه این موضوع می‌شود. او تصمیم می‌گیرد مارگو را بکشد که هم پول‌هایش را تصاحب کند و هم بتواند از او انتقام بگیرد.

فیلم هیچکاک هر چند به دلیل اجرای هنرمندانه‌اش در جنایتی که قرار است شکل بگیرد مورد توجه سینمادوستان قرار گرفته اما واقعیت این جاست که این فیلم هم درباره‌ی خیانت از طرف هم زن و هم مرد است.

نزدیک‌تر

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Closer

کارگردان: مایک نیکولز

بازیگران: ناتالی پورتمن، جود لا، جولیا رابرتز، کلایو اوون

امتیاز متاکریتیک: ۶۵ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۴

خیانت برای هر رابطه‌ای سم است. فیلم مایک نیکولز ثابت می‌کند که عواقب خیانت گاهی از کنترل خارج می‌شود. فیلمنامه‌نویس پاتریک ماربر است که از روی نمایشنامه‌ای که خودش نوشته اقتباس انجام داده. چهار بازیگر نقش اصلی درخشان هستند. آن‌ها مربع عاشقانه‌ای را تشکیل می‌دهند که هزینه‌اش آبرو و شادی هر کدام‌شان است.

آلیس (پورتمن) و دن (لا) طی یک اتفاق عاشق همدیگر می‌شوند. یک سال بعد دن کتابی درباره‌ی زندگی آلیس می‌نویسد و پای عکاس زنی به اسم آنا به رابطه‌ی آن‌ها باز می‌شود که البته اول کار از رابطه‌ن دن و آلیس خبر ندارد. دن می‌خواهد آنا را وادار به رابطه با خودش بکند و آلیس وقتی به طور اتفاقی متوجه این ماجرا می‌شود می‌شکند. از آن طرف یک سال بعد آنا با مردی به نام لری ازدواج می‌کند. آلیس رابطه‌اش را با دن به هم زده و حالش از این فقدان بد است.

یک اشتباه از سوی یک نفر در یک رابطه همه‌ی افراد را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. حتی مطمئن‌ترین زوج‌ها هم ممکن است دچار لغزش‌های بی‌اعتمادی شوند.

درخشش ابدی یک ذهن بی‌آلایش

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Eternal Sunshine of the Spotless Mind

کارگردان: میشل گوندری

بازیگران: کیت وینسلت، جیم کری

امتیاز متاکریتیک: ۸۹ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۴

فیلمی که خیلی سریع تبدیل به یک اثر کالت شد. موفقیت فیلم به جز بازی‌های بازیگران و کارگردانی گوندری مدیون فیلمنامه‌ی چارلی کافمن است که فیلم را تبدیل به اثری محبوب برای عشاق سینما کرد.

فیلم داستان دو عاشق سابق است که دو سال با هم در ارتباط بودند و بعد جدا شدند. بعد از یک دعوا زن ماجرا یعنی کلمنتاین از سازمانی در نیویورک درخواست می‌کند که همه‌ی خاطراتش را از آن رابطه پاک کند. جوئل وقتی این قضیه را از طریق دوستان مشترک‌شان می‌فهمد عصبانی می‌شود. او هم تصمیم می‌گیرد همین کار را انجام بدهد. وقتی خواب است در ذهنش خاطراتش با کلمنتاین از آخر به اول مرور می‌شود. وقتی به قسمت‌های خوش رابطه‌شان می‌رسد دلش می‌خواهد از خواب بیدار شود تا روند پاکسازی را متوقف کند. می‌خواهد حداقل بخشی از خاطرات و عشقش به کلمنتاین باقی بماند اما روند پاکسازی کامل انجام می‌شود.

طبیعی است که دیدن چنین فیلم اندوهگینی و تصور این که ممکن است رابطه به جایی برسد که آدم‌ها بخواهند خاطره‌شان از یکدیگر را فراموش کنند برای یک زوج آزاردهنده خواهد بود.

ولنتاین غمگین

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Blue Valentine

کارگردان: درک سیانفرانس

بازیگران: میشل ویلیامز، رایان گاسلینگ

امتیاز متاکریتیک: ۸۱ از ۱۰۰

محصول ۲۰۱۰

از آن فیلم‌های عاشقانه‌ای که دل هر آدم رومانتیکی را به درد می‌آورد. از آن فیلم‌هایی که شبیه هشدار برای رابطه‌هاست. این درام رومانتیک داستان جوانی رومانتیک و ناامید به اسم دین است که از دبیرستان بیرونش انداخته‌اند. در طرف دیگر ماجرا سیندی را داریم. دختر مشتاقی که پزشک است و با خانواده‌اش زندگی می‌کند که دائم در حال دعوا هستند. دین و سیندی همدیگر را در آسایشگاهی که مادربزرگ سیندی در آن بستری است می‌بینند. کمی بعد که دوباره تصادفی به هم برمی‌خورند شروع به قرار گذاشتن می‌کنند و عاشق یکدیگر می‌شوند.

پنج سال بعد آن‌ها ازدواج کرده‌اند و دین برای خرج زندگی خانه‌ها را نقاشی می‌کند. او مشکل الکل هم دارد. سیندی هم در یک بیمارستان پرستار است. زندگی‌شان به بنظر می‌رسد به خاطر الکلی بودن دین به بن‌بست رسیده است. اما دین هنوز عاشق سیندی است.

این اولین فیلم درک سیانفرانس و بهترین آن‌ها بود. فیلمی که می‌تواند هر زوج خوشحال مثبت‌اندیشی را علیرغم همه‌ی عشقی که به هم دارند نسبت به آینده دچار تردید کند.

دو عاشق

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: Two Lovers

کارگردان: جیمز گری

بازیگران: گویینت پالترو، واکین فینیکس

امتیاز متاکریتیک: ۷۴ از ۱۰۰

محصول ۲۰۰۸

این درام غمگین داستان مردی است که بارها قصد خودکشی کرده اما هر بار منصرف شده. پدر و مادرش تصمیم می‌گیرند او را با یک دختر جوان آشنا کنند. تا این جای نقشه‌شان خوب پیش می‌رود و به نظر می‌رسد که پسر از دختر خوشش آمده تا این که پای نفر سومی به ماجرا باز می‌شود.

زنی در همسایگی که معتاد به مواد مخدر است و لئونارد بلافاصله شیفته‌اش می‌شود و رابطه‌ای با او آغاز می‌کند. زنی که عاشق مرد دیگری است. فیلم البته پایان خوشی پیدا می‌کند اما پر است از رابطه‌های اشتباهی که می‌تواند منجر به اتفاقات غم‌انگیز شود. شرحی از سرگردانی برخی از آدم‌هاست که انگار هیچ‌وقت پایان پیدا نمی کند. البته لئونارد آخر سر شانس می‌آورد ولی خب همه به خوش‌شانسی او نیستند.

این جایی است که رهایت می‌کنم

فیلم های خارجی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

عنوان اصلی: This Is Where I Leave You

کارگردان: شان لوی

بازیگران: جین فاندا، جیسون بیتمن، تینا فی

امتیاز متاکریتیک: ۴۴ از ۱۰۰

فیلم کمدی که تلخ شروع می‌شود. مردی که عاشق همسرش است متوجه خیانت او می‌شود و زندگی خانوادگی‌اش از هم می‌پاشد. در همین حین پدرش از دنیا می‌رود و مجبور می‌شود پیش خانواده‌اش برود در حالی که آن‌ها چیزی از شرایط زندگی‌اش نمی‌دانند و همیشه او و همسرش به نظرشان زوج خوشبختی می‌آمده‌اند.

جاد آن‌قدر درگیر مشکلات خودش است که نمی‌تواند برای پدرش درست سوگواری کند تا وقتی که شبی در زیرزمین دچار برق‌گرفتگی می‌شود و خاطرات کودکی‌اش زنده می‌شوند. وقتی به هوش می‌آید بالاخره می‌تواند برای پدرش گریه کند.

کمدی که به شدت همدلی را با قهرمانش برمی‌انگیزد و ممکن است خیلی از زوج‌ها را به خنده نیاندازد.

digikala.com
  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش