پنجشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۲
۰۸:۲۲ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۱۴۴۲
رادیو و تلویزیون

جایگزینی ابراهیم حاتمی‌کیا به جای جمال شورجه برای ساخت سریال موسی(ع)

حاتمی کیا,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
بعد از فوت فرج‌الله سلحشور نویسنده سریال حضرت موسی(ع) بود که کارگردانی این مجموعه به جمال شورجه واگذار شد و حالا با اعلام کسالت این کارگردان سینما هم زمزمه‌ها درباره جایگزینی ابراهیم حاتمی‌کیا به گوش می‌رسد.

به گزارش ایرنا، برای اولین بار و پس از موفقیت سریال حضرت یوسف پیامبر( ع) بود که مرحوم فرج الله سلحشور خبر از شروع نگارش و کارگردانی اثر جدیدی با عنوان سریال حضرت موسی( ع) را داد.

هر چند با پایان کامل نگارش فیلمنامه سریال حضرت موسی( ع) عمر مرحوم سلحشور هم به پایان رسید و همین امر سبب شد تا زمزمه هایی درباره انتخاب کارگردان دیگری برای ساخت این مجموعه به گوش برسد.

اما نخستین بار سید احمد میرعلایی تهیه کننده این سریال خاطرنشان کرد که جمال شورجه کارگردان پیشکسوت سینما در حال تدارک پیش تولید این سریال است و به جای مرحوم سلحشور سریال حضرت موسی( ع) را کارگردانی خواهد کرد.

اما در زمان انجام پیش تولید نیز جمال شورجه به بیماری مبتلا شد تا در آخر پیش تولید این اثر تا بهتر شدن حال شورجه متوقف شود.

حالا در جدیدترین خبرها سیداحمد میرعلایی تهیه کننده این سریال بار دیگر در گفت وگویی اعلام کرده که با توجه به اینکه سلامتی جمال شورجه برای ما و صداوسیما مهم است، با اطلاع و هماهنگی او، کارگردان جدیدی بر سر کار حضور پیدا می کند و ادامه ساخت این سریال با مشاوره جمال شورجه پیش می رود.

پس از آن نیز زمزمه هایی از حضور احتمالی ابراهیم حاتمی کیا برای ادامه ساخت این سریال تلویزیونی و گفتگوی بعضی مدیران صدا و سیما و عوامل سریال با او به گوش رسید.

در نهایت حاتمی کیا در جلسه با مسئولان صدا وسیما پذیرفتن کارگردانی این سریال را نوعی ادای دین به مرحوم سلحشور خواند و افزود:در میان آثار متعددی که ساخته ام، جای یک کار قرآنی را خالی می بینم و به همین علت باانگیزه و علاقه این مسئولیت سنگین را می پذیرم.

ابراهیم حاتمی کیا، تاکنون کارگردانی دو سریال تلویزیونی خاک سرخ و حلقه سبز را در آغاز و میانه دهه هشتاد در کارنامه کاری خود دارد و سریال حضرت موسی نخستین کار تاریخی او در میان کارهای تلویزیونی و سینمایی اش به شمار می رود.

ابراهیم حاتمی کیای ۵۹ ساله، ساخت فیلم های سینمایی عمدتا با موضوع دفاع مقدس را چون هویت، دیده بان ، مهاجر، وصل نیکان، از کرخه تا راین، خاکستر سبز، بوی پیراهن یوسف، برج مینو، آژانس شیشه ای، روبان قرمز و موج مرده را برعهده داشته است و تاکنون حدود ۴۰ جایزه داخلی و خارجی را از آن خود کرده که سه سیمرغ جشنواره فیلم فجر هم از آن جمله است.

سریال حضرت موسی( ع) در گروه الف ویژه تلویزیون است و زیر نظر مرکز سیما فیلم تولید می شود.

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
رسول خطیبی بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
گیتی قاسمی بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر خوش سابقه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۶ آذر ۱۳۵۵

محل تولد: ملایر، همدان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ویلهلم رونتگن بیوگرافی ویلهلم رونتگن دانشمند تاثیرگذار صنعت پزشکی

تاریخ تولد: ۲۷ مارس ۱۸۴۵

محل تولد: رمشاید، پادشاهی پروس، کنفدراسیون آلمان

ملیت: آلمانی

حرفه: دانشمند

محل تحصیل: مؤسسه فناوری فدرال زوریخدانشگاه زوریخ

درگذشت: ۱۰ فوریه ۱۹۲۳

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
جی پی مورگان بیوگرافی جی پی مورگان: مردی که بانکداری را متحول کرد

تاریخ تولد: ۱۷ آوریل ۱۸۳۷

محل تولد: هارتفورد، کنتیکت

ملیت: آمریکایی

حرفه: بانکدار و سرمایه گذار

محل تحصیل: دانشگاه گوتینگن

درگذشت: ۳۱ مارس ۱۹۱۳

ادامه
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش