دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴
۱۴:۴۲ - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۴۰۸۴
اصناف و قیمت ها

کاهش ۱۵درصدی قیمت‌کالا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اصناف و قیمت,یدالله صادقی
معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت می گوید، فروشگاه های زنجیره ای به طور میانگین ۱۵ درصد قیمت کالا را برای مصرف کنندگان کاهش داده اند.

به گزارش خبرآنلاین، یدالله صادقی در نخستین گردهمایی اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای که در اتاق اصناف تهران برگزار شد، گفت: مصرف کنندگان از فروشگاه های زنجیره ای نسبت به خرده فروشان سنتی استقبال کرده اند.

 

وی با بیان اینکه اختلاف نظر جدی درباره لزوم توسعه فروشگاه های زنجیره ای میان دولت و اصناف وجود ندارد، افزود: دیدگاه صنعت نیز توسعه این مجموعه ها است.

 

صادقی رساندن فروشگاه های زنجیره ای به جایگاه مناسب خود را برای تولیدکننده سودمند دانست و افزود: در سال های پس از انقلاب، فروشگاه های زنجیره ای رشد مطلوبی نداشتند، اما در سال های اخیر رشد آنها چشمگیر بوده است.

 

صادقی تاکید کرد: با توجه به مزایای فروشگاه های زنجیره ای در دولت، به این نتیجه رسیدم که اتحادیه این فروشگاه ها تشکیل شود تا با برنامه ریزی به نقطه مطلوب خود برسند.

 

وی کاهش قیمت کالا را از رئوس سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و افزود: اقتصاد ایران باید بتواند خود را به روز کرده و در موقعیت مناسب و قدرت کافی نگهدارد تا در برابر تکانه های اقتصادی ضربه نبیند.

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی دیگر از سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی را سهم بری همه افراد در زنجیره تامین و توزیع اقتصاد بیان کرد و گفت: باید تلاش کنیم فاصله قیمت از تولید تا مصرف به حداقل برسد و همزمان تولیدکننده امکان برنامه ریزی بلندمدت تر برای خود داشته باشد.

 

صادقی با اشاره به لزوم افزایش سهم فروشگاه های زنجیره ای در نظام توزیع افزود: سند توسعه این فروشگاه ها نیز با توجه به تصویر موجود و تصویر مطلوب آنها در حال تنظیم است.

 

وی به چالش های توسعه فروشگاه های زنجیره ای اشاره کرد و گفت: یکی از این چالشها مقاومت با توسعه آنها به ویژه در شهرستان ها و سنتی بودن کسب و کارها است، در حالی که فروشگاه های کوچک بهره وری کمتری نسبت به فروشگاه های زنجیره ای دارند بنابراین قیمت نهایی آنها برای مصرف کنندگان بالاتر است.

 

صادقی، شفافیت اطلاعات را از دیگر مزایای فروشگاه های زنجیره ای عنوان کرد و افزود: باید تصمیم های لازم اتخاذ و مشخص شود کدام اعداد برای جلوگیری از فرار سرمایه محرمانه باقی بماند و کدام اعداد برای برنامه ریزی تولیدکنندگان منتشر شود چرا که مبنای اقتصاد دانش بنیان شفافیت اطلاعاتی است.

 

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یکی از خواسته های دولت را داشتن اتحادیه هایی با تفکر، عملکرد و صورت جلسات علمی و دانش بنیان دانست و افزود: این موضوع مهم در فعالیت اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای محقق شده است که جای قدردانی دارد.

 

وی تصریح کرد: برای فائق آمدن بر چالش های موجود در زمینه فروشگاه های خرده فروشی به جای در مضیقه قرار دادن آنها، باید تسهیلات لازم را برای به روز کردن کسب و کار ارایه دهیم.

 

صادقی از اعضای اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای خواست برای توسعه فعالیت های خود در استان ها با همکاران وزارت صنعت در استان ها و نمایندگان استانداری همکاری کنند.

 

 علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران نیز در این نشست گفت، فروشگاه‌های زنجیره‌ای سهم چندانی در نظام توزیع ندارند و هنوز به جایگاه واقعی خود دست نیافته اند.

 

وی بر لزوم حضور گسترده و همگانی مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا تاکید کرد و افزود: به دور از همه بداخلاقی‌ها و گلایه های موجود باید توجه داشته باشیم که در ۳۷ سال گذشته چه اقدامات بزرگی در کشور انجام شده است.

 

وی ادامه داد: ما در بدترین شرایط قرار داشتیم اما امروز به نقطه روشنی رسیده‌ایم و اقدامات بزرگی برای رسیدن به این جایگاه انجام شده که نباید آن‌ها را نادیده گرفت.

 

‎فاضلی در باره انتخابات پیش رو نیز گفت: مساله مهم این نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، بلکه مهم حضور در انتخابات است که مردم فرد اصلح را انتخاب خواهند کرد.

 

 

  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش