مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۴
۱۳:۳۱ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۲۰۷
اصناف و قیمت ها

چرا گوشت زیاد شد اما ارزان نشد؟! / رئیس اتحادیه:مردم هنوز حقوق نگرفته اند!

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اصناف و قیمت,گوشت گوسفندی
هنوز هم گوشت قرمز در سطح خرده فروشی های تهران قیمتی بالای ۴۱ هزار تومان دارد و با وجود پیش بینی رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی در هفته های گذشته برکاهش قیمت این محصول به زیر ۴۰ هزار تومان اما همچنان در سطح خرده فروشی های شهر قیمت گوشت قرمز بالاست.

به گزارش جام جم آنلاین، کاهش حجم تقاضای خرید درماه رمضان و بروز بیماری تب کنگو و همچنین توزیع گوشت های وارداتی از سوی دولت با قیمت های پایین تر نیز نتوانسته قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی را درتهران به زیر ۴۰ هزار تومان برساند.

 

حتی بالا بودن قیمت ها باعث شده ، برخی از قصابی ها از درج قیمت خودداری کنند ،‌اما به گفته رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی واحد های سطح خرده فروشی ها باید قیمت فروش را برای مصرف کننده اعلام کنند.

 

علی اصغر ملکی در پاسخ به این سوال که چرا بازار به تعادل نرسیده و همچنان قیمت ها بالاست گفت : در اینجا بحث عرضه و تقاضا مطرح است ،‌متاسفانه دام های عرضه شده کافی نیست ، برای آنکه در سالهای گذشته به دلیل کم آبی و مشکلاتی که وجود داشت دامداران، بسیاری از بره های ماده خود را نیز ذبح کردند که همین موضوع روی جمعیت دام سبک مولد کشور تاثیر گذاشته و داشته هایمان تحلیل رفته است و دامداران هم اینک با توجه به بهبود وضعیت بارندگی از ذبح بی موقع بره ها ی ماده خودداری می کنند تا زاد و ولد دام ها به تعادل برسد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که چرا توزیع گوشت گرم وارداتی نیز نتوانسته قیمت ها را کاهشی کند اظهار داشت: به هر حال عرضه و تقاضا قیمت ها را تعیین می کند و چون این مکانیسم در تعادل نیست و تمایل خرید نیز کم است بازار در رکود به سر می برد اما قیمت ها بالاست.

 

به گفته وی هم اکنون هر کیلو لاشه گوسفندی توسط قصابی ها ۲۶-۲۷ هزار تومان خریداری می شود و برای مصرف کننده با قیمت ۴۰ تا ۴۱ هزار تومان با در نظر گرفتن درصد سود تعریف شده به فروش می رسد.

 

ملکی با اشاره به مناسب نبودن وضعیت کسب و کار گفت : در جلسه اخیری که با مسئول تعزیرات داشتیم آنها نیز به این نکته اشاره داشتند که گوشت در مغازه ها و میادین مانده است که بر این باورم دلیل آن قدرت خرید پایین مردم است که نمی توانند گوشت قرمز تهیه کنند از طرف دیگر آخر ماه است و حقوق بگیر ها هنوز حقوق خود را نگرفته اند و بودجه ای را هم که داشتند روزهای اولیه خرید کرده اند ، از طرف دیگر مسائل روزه داری هم روی نوع تغذیه تاثیر می گذارد.

 

ملکی در پاسخ به این پرسش که آیا فکر نمی کنید همه این مسائلی که اشاره کردید نشان از کاهش تقاضا داشته بنابراین باید باعث کاهش قیمت ها شود گفت : به هر حال وقتی قدرت خرید پایین باشد و گوشت در مغازه ها بماند مغازه دارها کمتر گوشت تهیه می کنند ، به هر حال دامدارها هم موبایل دارند و و وقتی ببینند بازار رونق ندارد کمتردام برای کشتار می آورند و عرضه دام کمتر است .

 

وی گفت : تامین گوشت تهران از استان کردستان انجام می شود و قیمت هر کیلو گوسفند زنده ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان است ،البته قیمت گوشت در استانها پایین تر است چرا که هزینه حمل ونقل ندارد اما وقتی دام زنده از کردستان به تهران بیاید کرایه حمل آن ۷۰۰ هزار تومان است و دامدار به چوپانی که همراه دام می فرستد روزی ۵۰ هزار تومان دستمزد می دهد.

 

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی درباره وضعیت بیماری کنگو در کشور گفت :بیماری ها به گفته سازمان دامپزشکی تا حد زیادی در کشور مهار شده است و همکاران سازمان دامپزشکی نظارت خوبی دارند و گوشت بعد از ذبح ۲۴ ساعت در مکانی سرد نگهداری می شود تا میکروب زادیی شود .

 

وی افزود: گوشت های عرضه شده به قصابی ها دارای لیبل و ممهور به مهر دامپزشکی است و تاریخ و مکان کشتارگاه در آن درج شده است و از آنجائی که این گوشت ها بعد از ذبح زیر نظر دامپزشک در سردخانه ساعت هایی را می ماند و بار میکروبی آن از بین می رود مردم می توانند با خیال راحت این گوشت ها را مصرف کنند.

 

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش