شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۶:۳۴ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۲۴۸۱
بورس و سهام

۲ شرط مهم سازمان بورس برای واگذاری سرخابی‌ها از طریق فرابورس

شروط سازمان بورس برای واگذاری پرسپولیس,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,بورس و سهام
مدیر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به جلسه امروز با وزیر ورزش گفت: ۲ شرط مهم برای واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس از طریق فرابورس شامل شفافیت‌ صورت‌های مالی و افزایش سرمایه است.

علی بیگ‌زاده مدیر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با فارس، در مورد حضورش در جلسه امروز با حضور وزیر ورزش که در مورد واگذاری دو باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس برگزار شده بود، گفت: براساس بند هـ تبصره ۲ قانون بودجه ۱۳۹۸ کل کشور وزارت ورزش و جوانان مکلف است با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان خصوصی‌سازی حداکثر تا پایان شهریور ۹۸ شرایط پذیرش دو شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس و استقلال را در بازار پایه فرابورس فراهم کند. پس از پذیرش در بازار پایه فرابورس و عرضه ۵درصد سهام هر یک از این دو شرکت جهت کشف قیمت، ۵۱ درصد سهام آنها به صورت بلوکی و باقی سهام خرد عرضه می‌شود.

شروط سازمان بورس برای واگذاری پرسپولیس,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,بورس و سهام بند ه تبصره ۲ قانون بودجه ۹۸

بیگ‌زاده افزود: جلسه با وزیر ورزش در مورد این تکلیف قانونی بود، اما نکته مهم برای واگذاری این دو شرکت که به صورت باشگاه فرهنگی ورزشی هستند، شفافیت صورت‌های مالی، تعیین و تکلیف برند، دارایی‌ها و بدهی‌ آنها و نیز افزایش سرمایه این شرکت‌ها است.

وی در مورد اینکه قانون تکلیف کرده تا پایان شهریور این دو باشگاه واگذار شوند، در حالی که دو ماه از شهریور گذشته است، گفت: تکلیف قانون بودجه یک یک قانون یک ساله است، تا پایان سال است و هر موقع شرایط واگذاری این دو باشگاه از طریق فرابورس فراهم شود، این کار انجام خواهد شد و وزارت ورزش مکلف است، طبق قانون، زمینه واگذاری را فراهم کند.

به گفته مدیر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار، وزارت ورزش با همکاری سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بورس باید نسبت به فراهم کردن زمینه واگذاری دو باشگاه سرخابی‌ها اقدام کند، اما تا این لحظه صورت‌های مالی دو باشگاه ارائه نشده است و این صورت‌های مالی که باید حسابرسی شده و توسط بازرس قانونی تأیید شده باشند برای ارائه در بورس و برای اطلاعات مردم ارائه شود.

بیگ‌زاده با بیان اینکه حضور هر شرکت در بورس ضوابط خود را دارد، گفت: مهم‌ترین نکته شفافیت صورت‌های مالی و اطلاعات شرکت است که باید برای سهامداران ارائه شود. همچنین یکی از این باشگاه‌ها یعنی باشگاه استقلال باید از حالت شرکت سهامی خاص به شرکت سهامی عام تبدیل شود، اما باشگاه پرسپولیس هم‌اکنون سهام عام است و ساختار حقوقی سهامی عام دارد. 

به گفته وی، باید صورت‌های مالی شفاف و حسابرسی شده و دارای بندهای حسابرسی که تعیین تکلیف شود، میزان دارایی‌ها، بدهی، ارزش برند دو باشگاه باید به صورت شفاف مشخص شده و در گزارش‌های حسابرسی شده و با حضور بازرس قانونی ارائه شود.

مدیر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد ارزش‌گذاری برند دو باشگاه سرخابی گفت: این کار باید از طریق سازمان خصوصی‌سازی و به وسیله کارشناسان رسمی دادگستری انجام شود و برند این دو باشگاه ارزش‌گذاری شوند.

به گفته بیگ‌زاده در حال حاضر صورت‌های مالی دو باشگاه سرخابی مشخص نیست و از طرفی سرمایه شرکت‌ها پایین است و در حد یک تا ۱۰ میلیون تومان سرمایه اسمی است که برای واگذار شدن باید سرمایه دو باشگاه افزایش پیدا کند و باید هیأت مدیره این دو باشگاه در این زمینه اقدام کنند.

مدیر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد اینکه در صورت تصویب صورت‌های مالی حسابرسی شده آیا دو باشگاه از طریق کدام بازار عرضه می‌شوند، گفت: در قانون بودجه تأکید شده است که از طریق بازار فرابورس عرضه شوند و وزارت ورزش در این زمینه مکلف است که دو باشگاه را از طریق فرابورس عرضه کنند.

به گزارش فارس، دو شرکت فرهنگی ورزشی فوتبالی استقلال و پرسپولیس مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت و یعنی شرکتهایی هستند که دارای زیان انباشته بیش از سرمایه خود هستند و باید این مشکل برای باشگاه‌ها رفع شود و برند آن دو به شکل شفاف قیمت‌گذاری شود تا بتوان از طریق فرابورس به مردم و هواداران ارائه شود.

  • 15
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش