شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۳۷ - ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۲۷۴۱
آموزش و پرورش

واکسیناسیون دانش‌آموزان اجباری نیست

واکسیناسیون دانش‌آموزان,اجباری نبودن واکسیناسیون دانش‌آموزان
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: تا پایان سال تحصیلی گذشته بیش از ۸۰ درصد دانش آموزان بالای ۱۲ سال دز دوم واکسن را نیز دریافت کرده بودند و اکنون، واکسیناسیون اجباری نیست و اختیاری است.

محمد مهدی کاظمی، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: بازگشایی مدارس یکی از ابر پروژه‌های وزارت آموزش‌وپرورش است که زمینه‌سازی حضور ۱۶ میلیون دانش‌آموز و ۹۰۰ هزار فرهنگی را در ۱۲۰ هزار مدرسه فراهم کرده است. این کار نیازمند برنامه‌ریزی منسجم است وزارت آموزش‌وپرورش از ابتدی امسال زمینه‌سازی سال تحصیلی را انجام داد تا با این برنامه‌ریزی‌ها مهر بانشاطی را پس از ۲۵ ماه آموزش غیرحضوری که باعث اخلال در یادگیری دانش آموزان نیز شده بود عملی کنیم.

او گفت: طرح ملی آغاز بازگشایی مدارس را روز شنبه دوم مهر که مصادف با هفته دفاع مقدس است اجرایی می‌کنیم و حتی تحت این عنوان زنگ آغاز سال تحصیلی زده می‌شود. جشن شکوفه‌ها را نیز پنج شنبه ۳۱ شهریور خواهیم داشت و همچنین کودکانی که به پیش‌دبستانی ورود خواهند کرد ۳۰ مهر تحت عنوان جشن غنچه‌ها جشن خود را برگزار می‌کنند.

او ادامه داد: از ۱۶ میلیون و ۳۰ هزار دانش آموزی که برای سال تحصیلی جدید پیش‌بینی حضور آن‌ها را داریم ۱۵ میلیون و ۲۱۵ هزار دانش‌آموز یعنی چیزی حدود ۹۵ درصد ثبت‌نام کردند که ۴۹ درصد این افراد دختران و مابقی پسران هستند. ۳ میلیون و پانصد و ۳۰ هزار دانش‌آموز نیز که ۲۳ درصد دانش آموزان را تشکیل می‌دهند در مناطق روستایی و عشایری تحصیل خواهند کرد.

کاظمی درباره تمهیدات آموزش‌وپرورش برای سال تحصیلی جدید با توجه به همه‌گیری کرونا گفت: تا پایان سال تحصیلی گذشته بیش از ۸۰ درصد دانش آموزان بالای ۱۲ سال دز دوم واکسن را نیز دریافت کرده بودند و اکنون موضوع واکسیناسیون اجباری نیست و اختیاری است. اما توصیه می‌کنیم به همه‌ی دانش آموزان که دز یادآور را تزریق کنند.

او ادامه داد: با توجه به آن‌که وزارت بهداشت برای دانش آموزان زیر ۱۲ سال نیز واکسنی را مناسب تشخیص دادند توصیه می‌کنیم این دانش آموزان نیز یک دز واکسن را تزریق کنند. توصیه می‌کنیم در کنار موضوع واکسیناسیون بهداشت فردی را تمامی دانش آموزان رعایت کنند.

او گفت: موضوع تهویه کلاس‌ها نیز بسیار مهم است و با نصب و راه‌اندازی تهویه‌های خریداری‌شده از طرف سازمان نوسازی این موضوع نیز پیش‌بینی‌شده و امیدواریم بدون مشکل مانند فروردین مدارس را بازگشایی کنیم.

او گفت: در فروردین ۹۴ درصد دانش آموزان در مدارس حضور پیدا کردند و با توجه به آن که در آن زمان در پیک کرونا بودیم و مشاهده کردیم و دانش آموزان و فرهنگیان به بهترین نحو رعایت کردند.

کاظمی گفت: در ایام غیرحضوری بودن مدارس دانش آموزان ما در یادگیری با مشکلاتی مواجه بودند و برنامه‌هایی نیز برای جبران این موضوع داشتیم و طرح تثبیت یادگیری را برای دانش آموزان در تابستان اجرا و رایگان برگزار کردیم و امیدواریم توانسته باشیم اختلالاتی که برای یادگیری دانش آموزان بوده را جبران کرده باشیم.

او افزود: پوشش تحصیلی برای تمامی دانش آموزان از اولویت‌های مهم ما است و در همین راستا ۲ طرح در آموزش متوسطه خصوصاً متوسطه دوم پیش‌بینی کردیم که از بهترین دبیران تحت عنوان پویش جهاد علمی همچنین طرح احسان دانش برای دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار استفاده شود و ضمن آن‌که به دنبال شناسایی دانش‌آموزانی هستیم که بازمانده از تحصیل شدند و هدف‌گذاری کردیم که حداقل حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز را به تحصیل بازگردانیم؛ و سایر دستگاه‌ها نیز در راه می‌توانند کمک‌کننده برای ما باشند.

او گفت:۹۱ درصد دانش آموزان در دوره اول متوسطه و ۸۲ درصد در دوره دوم متوسطه تحت پوشش تحصیلی هستند و به دنبال افزایش این موضوع و همچنین ارتقای کیفی آموزش در راستای سند تحول دولت هستیم. دسترسی آموزشی حداقل فعالیت آموزشی است که ما وظیفه داریم آن را عملی کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: بخشی از مشکلات تأمین نیروی انسانی را از طریق فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان است که این عدد برای شروع سال تحصیلی حدود ۲۵ هزار نفر است و ۳۴ هزار نفر معلم از طریق ماده ۲۸ امسال جذب شدند و اکنون در دوره‌های مهارت آموزی هستند که فعالیت خود را در آغاز سال تحصیلی شروع می‌کنند و بخشی از نیروی انسانی هم از ساعت غیر موظف همکاران شاغل و بازنشسته است که در دوره‌های ابتدایی و متوسطه استفاده خواهد شد. استفاده از ظرفیت همکاران بازنشسته نیز بخشی از کمبود‌های ما را تکمیل خواهد کرد.

irna.ir
  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش