جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۷۰۱۱۸

شرایط تحصیل در اسکاندیناوی در مقاطع گوناگون چیست؟

 تحصیل در اسکاندیناوی,شرایط تحصیل در اسکاندیناوی,تحصیل در کشورهای اسکاندیناویتحصیل در اسکاندیناوی در مقاطع مختلف تحصیلی امکان پذیر است
سطح رفاه اجتماعی و اقتصادی در کشورهای حوزه اسکاندیناوی، بالاست؛ همین امر باعث شده تا تحصیل در اسکاندیناوی، بسیار ایده آل باشد. بسیاری از دانشجویان بخاطر دانشگاه های معتبر و بزرگ به قصد ادامه تحصیل به آن مهاجرت می کنند. در این مطلب سرپوش همه شرایط لازم برای تحصیل در اسکاندیناوی را شرح داده ایم.

تحصیل در اسکاندیناوی

از زبان های رسمی این کشورها به ترتیب می توان به زبان سوئدی، نروژی، دانمارکی و فنلاندی اشاره کرد. کشورهای سوئد، نروژ و دانمارک از یک نظام پادشاهی یرخوردار هستند درحالیکه نظام حاکمیتی فنلاند، نظام جمهوری می باشد.

تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی

دانشجویان به مدارکی برای تصحیل در اسکاندیناوی و اخذ ویزای تحصیلی نیاز دارند. این نکته را در نظر داشته باشید که احتمال ریجکتی ویزای شما درصورت ناقص و جعلی بودن مدارک وجود دارد و باعث بروز مشکلاتی در زمان اخذ ویزای تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی میشود. در ادامه مدارک موردنیار برای تحصیل در اسکاندیناوی عبارتند از:

- پاسپورت و مدارک شناسایی بهمراه چند قطعه عکس در اندازه پاسپورت

- نامه تایید دانشگاه و رسید واریز هزینه های شهریه و ثبت نام

- انگیزه نامه یا SOP

- مستنداتی که نشان دهنده تمکن مالی باشد

- بیمه نامه مسافرتی

- بیمه درمانی

- پرداخت هزینه ویزا

تحصیل در اسکاندیناوی در مقاطع مختلف

دانشجویان میتوانند در اسکاندیناوی در مقاطع مختلف، تحصیل کنند. همچنین میتوانند در فنلاند، سوئد، دانمارک و نروژ براساس شرایط و قابلیت های سنی و تحصیلی خود از مقطع دیپلم تا دکترا به تحصیل بپردازند ولی امکان رایگان بودن یا هزینه بر بودن این مقاطع به شرایط گوناگونی بستگی دارد.

* تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مدارس:

شرایط تحصیل در اسکاندیناوی در مدارس برای کودکان، تقریباً یکسان و مشابه است. سن شروع تحصیل در این مفطع از ۶ سالگی میباشد و در دو مقطع متوسطه اول و متوسطه دوم تا سن ۱۸ سالگی ادامه پیدا می کند. دانش آموزان در کشورهای اسکاندیناوی، می توانند در رشته های فنی و حرفه ای و یا نظری تحصیل کنند. آن ها باید برای مقطع متوسطه دوم، مسیر تحصیل خود را از بین این دو رشته و مدارس آن، انتخاب نمایند. تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مدارس، برای شهروندانی رایگان است که به زبان رسمی هر یک از کشورهای اسکاندیناوی صحبت می کنند. امکان تحصیل به زبان انگلیسی برای سایر شهروندان و مهاجران خارجی وجود دارد ، تنها با این تفاوت که باید هزینه نسبتا سنگینی بپردازند.

 تحصیل در اسکاندیناوی,شرایط تحصیل در اسکاندیناوی,اخذ ویزای تحصیلی اسکاندیناویتحصیل در اسکاندیناوی برای کودکان و مدارس، تقریبا یکسان و مشابه است

* تحصیل در اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی:

دانسجویان، مجوز ادامه تحصیل در اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی را دارند. این کشورها با برخورداری از دانشگاه های با کیفیت در سطح جهان، معتبر هستند. برای تحصیل در اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی باید مدرک زبان آیلتس ۶ به بالا را ارائه دهید درحالیکه تحصیل در فنلاند، استثناء است؛ به این دلیل که دانشجو نیازی به مدرک آیلتس برای تحصیل در این مقطع ندارد و دانشگاه محل تحصیل به صورت رایگان برای دانشجو، زبان موردنیاز را ارائه خواهد نمود. همچنین برای تحصیل رایگان در نروژ در مقطع کارشناسی باید علاوه بر ارائه مدرک زبان آیلتس ۶ تا ۶.۵ به زبان نروژی اشنا باشید. مدارک موردنیاز برای تحصیل در اسکاندیناوی در مقطع لیسانس، شامل مدرک دیپلم ۱۲ ساله، تمکن مالی، رسید پرداخت شهریه( برای کشورهای نیازمند پرداخت شهریه)، بیمه مسافرتی، مدارک هویتی و مدرک زبان می باشد. دانشجویان میتوانند با هماهنگی دانشگاه و اداره مهاجرت کشور محل تحصیلشان، در تمامی این کشورها بکار در حین تحصیل بپردازند.

* تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی ارشد:

یکی از شروط تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی ارشد، اراده مدرک آیلتس با حداقل نمره ۶.۵ می باشد. همچنین داشتن لیسانس معتبر و قابل پذیرش برای دانشگاه های اسکاندیناوی، از پیش نیازهای دیگر تحصیل در این مقطع به شمار می رود. البته دانشجویان می توانند بدون داشتن مدرک آیلتس در این کشور تحصیل کنند؛ به شرطی که در دوره های رایگان یادگیری زبان رسمی آن کشور حین یا قبل از تحصیل، شرکت کنند. مدت زمان انجام کار دانشجویی و کار در حین تحصیل برای دانشجویان مقطع فوق لیسانس، دو سال میباشد یعنی تا زمانیکه پایان نامه ی خود را ارائه دهند؛ مجوز کار کردن را دارند.

* تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی در مقطع دکتری:

داشتن استاد راهنما یا سوپروایزر به عنوان شرط اصلی تحصیل در اسکاندیناوی در مقطع دکتری محسوب میشود. شما زمانی میتوانید برای تحصیل در این مقطع اقدام کنید که با مکاتبات فراوان ایمیلی و تماس با استاد، عموما تائید او را پس از مصاحبه( میتواند از طریق اسکایپ باشد) دریافت کنید. از دیگر مدارک مورد نیاز می توان به مدرک کارشناسی ارشد معتبر، رزومه تحصیلی و تحقیقاتی چشمگیر و تسلط به زبان اشاره کرد. طول دوره ی تحصیل در اسکاندیناوی در مقطع دکتری بین ۳ تا ۵ سال طول می کشد و دانشجو می تواند در حین تحصیل، کار کند ولی عموما به خاطر پیشنهاد کار تحقیقاتی با حقوق به دانشجو از طرف دانشگاه، او نیازی بکار ندارد.

بورسیه تحصیلی اسکاندیناوی

یکی از موارد مورد علاقه دانشجوان جهت تحصیل در کشورهای خارجی، اخذ بورسیه تحصیلی میباشد ولی دانشگاه ها و کشورها برای اخذ این بورسیه ها به دلیل ظرفیت کم و تقاضای بسیار زیاد از سراسر جهان، نیازمندی هایی را در نظر گرفته اند که دانشجو برای تصحیل در اسکانیدناوی بهمراه بورس تحصیلی باید از آن ها برخوردار باشد. این نیازمندی ها شامل رزومه تحصیلی عالی، داشتن مقالات ISI و مدرک آیلتس ۷ به بالا و همچنین داشتن استاد راهنما می باشد.

ارائه ی بورسیه های تحصیلی به دو صورت اسکولارشیپ و فاند است که اسکولارشیپ، بخش اعظم آنرا تشکیل می دهد، به این دلیل که بورسیه های فاند، پوشش دهنده ی تمام هزینه های تحصیلی بهمراه برخی از هزینه های جانبی دانشجو میباشد و بسیاری از کشورها و دانشگاه ها نمیخواهند بودجه گزافی را به آن اختصاص دهند. از این رو اخذ این نوع بورسیه نسبت به اسکولارشیپ، شرایط سختتری دارد.

 تحصیل در اسکاندیناوی,شرایط تحصیل در اسکاندیناوی,شرایط تحصیل در اسکاندیناوی در مقاطع مختلفتحصیل در اسکاندیناوی در مقطع کارشناسی در تمام کشورهای این حوزه امکان پذیر است

تحصیل در اسکاندیناوی و کار دانشجویی

دانشجویان می توانند در حین تحصیل در اسکاندیناوی به انجام کار دانشجویی بپردازند که این یک مزیت محسوب میشود. به این صورت که دانشجوی مقطع لیسانس، مجوز انجام۱۰ ساعت کار دانشجویی در هفته، دانشجوی مقطع فوق لیسانس، مجوز انجام ۲۰ ساعت کار دانشجویی در هفته و دانشجوی مقطع دکتری، مجوز انجام ۳۰ ساعت کار دانشجویی در هفته را دارد که البته در فصل تعطیلات دانشگاهی، این زمان افزایش می یابد. کار دانشجویی با مجوز دانشگاه و اداره مهاجرت این کشورها امکانپذیر است و این امر در کشورهای فنلاند و نروژ نسبت به سوئد و دانمارک، اسان تر است.

تحصیل در اسکاندیناوی و بررسی ویزای همراه

یکی از مهم ترین مسایل برای افراد متقاضی تحصیل در اسکاندیناوی، بردن همراه برای تحصیل در این کشورها می باشد. طبق قوانین بین المللی، همراه به همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال گفته میشود و بقیه ی افراد خانواده برای پیوستن به خانواده خود باید از راه‌های دیگری اقدام کنند. دانمارک و سوئد در بین کشورهای حوزه اسکاندیناوی، بهترین شرایط ویزای همراه را دارند؛ بدین دلیل که دانشجو مجوز مهاجرت به دانمارک با همراه خود به صورت هم زمان را دارد و همراه وی در دانمارک میتواند به صورت تمام وقت، کار کند در حالی که در کشورهای نروژ و فنلاند، دانشجو باید به کشور محل تحصیل خود برود و برای همراهانش پس از گذشت ۳ ماه، درخواست ویزا نماید.

همچنین همراهان برای کار کردن در این کشورها باید از اداره مهاجرتشان مجوز بگیرند. مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه، شامل مدارک شناسایی همراهان، اثبات تمکن مالی لازم توسط درخواست کننده ویزای همراه جهت تامین هزینه های زندگی همراهان، و سند ازدواج می باشد.

مزایای تحصیل در اسکاندیناوی

با اینکه کشورهای حوزه اسکاندیناوی در صدر تاثیرگذاری جهانی نیستند، اما از جوانب دیگری به عنوان برترین کشورهای جهان شناخته می شوند. زندگی در این کشورها مزایای فوق العاده ای برای شهروندان دارد. هدف از تحصیل بسیاری از دانشجویان در این کشورها، امکانات و رفاه زندگی بالا می باشد. مزایای تحصیل در اسکاندیناوی عبارتست از:

- وجود دانشگاه های معتبر با مدرک جهانی

- قابلیت ارائه فاند و بورسیه تحصیلی مناسب

- قابلیت دریافت مجوز کار در کنار تحصیل

- هزینه های زندگی پائین نسبت به کشورهای بزرگ اروپایی

- امکان دریافت ویزا و اقامت دائم

- هزینه های تحصیلی متناسب با بودجه های عمومی

- رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی بالا

معایب تحصیل در سوئد

ایرانی های بسیاری به قصد تحصیل در کشور سوئد به آن جذب شده اند ولی تحصیل در این کشور، معایبی دارد که در ادامه آورده شده است:

>> تدریس کلاسهای کارشناسی در اسکاندیناوی به زبان انگلیسی می باشد.

>> هزینه ی مسکن در اسکاندیناوی، گران است و به سختی می توان خانه پیدا کرد؛ مگر این که توانایی خرید یک آپارتمان را داشته باشید.

>> یکی از معایب تحصیل در سوئد اینست که به سختی می توان زبان این کشور را یاد گرفت و این زبان، صرفا برای همین کشور، کاربرد دارد.

>> ارزیابی بسیاری از کلاس ها با یک ازمون واحد می باشد. اگر شما نمیتوانید صرفا در یک امتحان شرکت کنید و ترجیح می دهید که در امتحانات مداوم شرکت کنید، احتمالا به همین علت نتوانید به خوبی عمل کنید.

>> تحصیل در سوئد در خانه به شدت قانونمند شده و دانشجو صرفا در شرایط بسیار نادر و خاص می تواند چنین کاری را انجام دهد.

 تحصیل در اسکاندیناوی,شرایط تحصیل در اسکاندیناوی,بورسیه تحصیلی اسکاندیناویتحصیل در اسکاندیناوی به همراه کار دانشجویی امکان پذیر است

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 10
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش