پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۳۸ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۰۳۱
فوتبال ملی

اسکوچیچ: گفتند نمی‌توانم از استقلال بازیکن دعوت کنم/ حرف آخر درباره وریا و رضاییان 

دراگان اسکوچیچ,سرمربی تیم ملی
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره دلخوری‌اش از سازمان لیگ، گفت: به من گفتند نمی‌توانم از استقلال بازیکنی را به تیم ملی دعوت کنم اما خبر رسید که قرار است بازی لیگ برگزار شود.

دراگان اسکوچیچ گفت: در دو سال گذشته اوضاع سختی بود. فشار زیادی روی تیم ما وجود داشت. بحث میزبانی هم بود که در آن دوره از ما گرفته شد و مجبور شدیم به بحرین برویم. هیچ جایی برای اشتباه نداشتیم. بحث کرونا هم بود. همیشه نگران بودیم اتفاقی برای بازیکنان رخ بدهد. مثل الان که دغدغه داریم بازیکنان سالم به اردو می رسند یا نه. جدا از همه اینها با قدرت کارمان را ادامه دادیم. واقعاً از این موضوع خوشحالم که توانستیم ثبات تیم را حفظ کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: در این دو سال مشکلات زیادی داشتیم. عده‌ای ما را دست کم می‌گرفتند ولی گوشمان بدهکار نبود و کارمان را با تمرکز انجام دادیم. الان یک قدم کوچک تا جام جهانی داریم. دو موضوع ذهنم را مشغول کرده است. اول اینکه فکر نکنید کار تمام شده است و موضوع را ساده انگاری کنید. این دو سال کارهای راحتی انجام نشده است.  درباره بحث سلامتی بازیکنان هم نگرانیم که آیا آنها را سالم خواهیم داشت یا نه. در این مدت اعتمادم به تیمم صد درصد بود و مطمئن بودم می‌توانیم این کار را انجام بدهیم. کلید موفقیتمان این بود که تمرکز و ایمان ما به موفقیت، خدشه دار نشد.

اسکوچیچ تصریح کرد: خاطرتان است که در بحرین و حتی اردن و لبنان نمی‌توانستیم حتی یک امتیاز از دست بدهیم. به دلیل شرایطی که آنجا بود، بازیکنان از نظر روانی تحت فشار بودند. موضوع دیگر آمادگی جسمانی بازیکنان بود. پرونده ویلموتس هم بود. مشکلات کوچک‌تری حتی درباره نرم افزارهای آنالیز و پرداخت‌ها وجود داشت. امیدوارم این روزها مشکلات آرام آرام تمام شود. رئیس فدراسیون با وزیر ورزش جلسه داشته است و قول گرفته تا مشکلات برطرف شود. این موضوع برای من هم اهمیت دارد چون می‌خواهم بازیکنان در بهترین شرایط به اردو برسند. مطمئنم همه از اهمیت این موضوع باخبرند که شرکت در جام جهانی می‌تواند چه رویداد بزرگی برای ایران و مردمش باشد.

وی در خصوص غیبت تماشاگران در ورزشگاه‌ها گفت: بله این موضوع سختی بود. ما روی دور برد بودیم ولی نمی‌توانستیم از نزدیک شادی مردم را ببینیم. به این اتصال نیاز داریم چون فوتبال بدون تماشاگران بی معنا است. این موضوع وقتی مهم می‌شود که شما به عنوان بازیکن یا مربی نماینده کشور هستید. جای خالی تماشاگران را واقعاً حس کردیم. امیدوارم این احساس، حمایت و پشتوانه را از هواداران بگیریم که قطعاً ما را با انگیزه تر می‌کند.

سرمربی تیم ملی یادآور شد: موضوع دیگر مسئولیتی است که بر دوش داریم. تیم ملی از باشگاه متفاوت است. دوست داریم هواداران باشند چون فوتبال برای هواداران است.

اسکوچیچ در ادامه در خصوص تقویم برگزاری مسابقات جام جهانی و کم بودن زمان آماده سازی اظهار کرد: فکر نمی کنم برای ما مشکل ایجاد شود. بازیکنان ما حرفه ای هستند و به کم بودن در کنار هم عادت کرده اند.

وی در خصوص مخالفتش با تعویق بازی استقلال با هوادار گفت: موضوع مخالفت من نبود. این اطلاعات به دستم رسید که تست ۱۷ نفر از بازیکنان استقلال مثبت شده است و در عین حال می خواهند بازی کنند. این اطلاعات به دستم رسید که نمی توانم از بازیکنان استقلال کسی را به تیم ملی دعوت کنم ولی خبر رسید که بازی لیگ برگزار می شود. این باعث تعجبم شد. جای تعجب داشت چطور مسابقه ای در «فیفا دی» برگزار می کنیم و برای بازیکنان دیگر می تواند دردسرساز شود.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تاکید کرد: اگر در تیم ملی چنین مشکلی پیش بیاید بازیکنان قابل جایگزین هستند. مسئله فقط این نیست. بازیکنان استقلال هستند. دغدغه دیگری که من دارم در مورد بازیکنان دیگر هم هست. امیدوارم بازیکنان در صحت و سلامت به اردوی ما برسند. در چند روز گذشته با پزشکان تیم پروتکل های سختی را تدوین کردیم تا بازیکنان در صحت باقی بمانند.

اسکوچیچ درباره صعود زودهنگام تیم ملی به جام جهانی و اینکه برای مسابقات پایانی مرحله سوم انتخابی چه برنامه هایی دارد، گفت: نمی شود به آن بازی ها به چشم بازی تدارکاتی نگاه کرد. همیشه در تیم ملی باید انگیزه های جدیدی برای خودمان پیدا کنیم. مسئولیت سنگینی به دوش ما است چون یک کشور را نمایندگی می کنیم. نخست، مهم این است که قدم نهایی را برای صعود به جام جهانی برداریم. دلم می خواهد همه بازیکنان از سهل انگاری و غفلت فاصله داشته باشند و فکر نکنند کار تمام شده است. بعد از برداشتن قدم اول، برای بازی های بعدی هم شرایط همین خواهد بود. اجازه نمی دهم بازیکنان با خیال راحت در آن مسابقات به میدان بروند. احتمال دارد که تفکرات جدیدی را امتحان کنم ولی همیشه از بازی ها برد می خواهم. هدف ما هم فقط صعود به جام جهانی نیست. داریم به اهداف بزرگتر فکر می کنیم. کلید کار این است که همیشه انگیزه های جدیدی داشته باشیم. دلم می خواهد همه اعضای تیم ملی با همین تفکر جلو بروند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که با برنامه «ورزش و مردم» گفتگو می کرد، در پاسخ به سئوالی مبنی بر رکوردهایش در تیم ملی تصریح کرد: به خودم باور داشتم. این موفقیت فقط مربوط به من نمی شود. این یک کار گروهی بوده است که تمام بازیکنان، فدراسیون، کادر فنی و تمام افراد در آن نقش دارند. بحث رکورد برای من معنادار نیست. مهم این است که بازیکنان تیم ملی ذهنیت برنده دارند.

اسکوچیچ درباره حضورش در ایران گفت: در تمام زمانی که در ایران بودم تحصیلات کارشناسی ارشد را طی کردم. اشتباهم این بود که فارسی را یاد نگرفتم. از این در جلسات استفاده می کنم.

وی در خصوص اینکه این بحث را از برانکو یاد گرفته است، گفت: نه توصیه برانکو نبود. دارم شوخی می کنم. موضوع جدی نبوده است.

سرمربی تیم ملی در خصوص اینکه آیا با برانکو مشورت می کند خاطرنشان کرد: با بعضی از مربیان مشورت می کنم. جای کرانچار خالی است. او انسان شاخصی بود.همیشه ارتباطم با مربیان حفظ است. وقتی به کرواسی بر می گردم ارتباطات زیادی آنجا دارم. وقتی هم ایران هستم سعی می کنم ارتباطم با مربیان ایرانی برقرار باشد.

اسکوچیچ درباره ارتباطش با مربیان ایرانی و پتانسیل فوتبال ایران اظهار کرد: از اول تاکیدم روی این ارتباط بود. در این دو سال هم همین کار را کردم. مربیان باشگاه ها بیشتر با بازیکنان در ارتباط هستم. تمرین دادن اصلی در باشگاه ها بر عهده مربیان است. در عین حال باید بدانیم در باشگاه ها چه اتفاقی می افتد تا به این شکل به همدیگر کمک کنیم.

وی با بیان اینکه لیست تیم ملی ایران روز یکشنبه منتشر می شود، درباره احتمال غیبت بعضی از بازیکنان نسبت به لیست قبلی گفت: ممکن است نفراتی باشند که در اردوی قبلی نباشند. لیست ما خیلی متفاوت نیست. تفکرم این است به بازیکنان جوان بیشتر میدان بدهم. از بازیکنان جوان انتظار بیشتری دارم. کیفیت لیگ افت کرده است. شاید کرونا و نبود هواداران بی تاثیر نبوده است. می دانم بازیکنان ایرانی جنبه احساسی برایشان پررنگ است و جای هواداران در ورزشگاه خالی است ولی انتظارم از بازیکنان جوان بیشتر است. در بعضی از پست ها مثل دفاع آخر، کنار و هافبک مشکل داریم. به نظر می رسد فوتبال ایران در این پستها فقدان دارد. ترسی از میدان دادن به بازیکنان جوان ندارم. بازیکن جوان نباید در تیم ملی را آرام باز کند. باید آنقدر انرژی داشته باشد تا در را بشکند و خودش را تحمیل کند. دلم می خواهد بازیکنان جوان بیشتری را ببینیم. همیشه پذیرا هستم. باید روحیه تغییر پذیری را در تیم ملی هم ایجاد کنیم. قرار نیست بازیکن فکر کند چون ۱۰ سال در تیم ملی هستم جایم ثابت شده است. احترام بازیکن باتجربه واجب است ولی باید آماده ترین و بهترین بازیکنان در لیست باشند. گاهی فقط موضوع انتخاب بهترین بازیکن نیست بلکه باید نفراتی باشند که بهترین تیم را تشکیل بدهند. باید تصور کنم ارتباط بازیکنان داخل زمین چطور پیش می رود. برای ساختن یک تیم مناسب باید تعادل تیمی را حفظ کنیم. نمی توانم هفت مهاجم در تیم ملی بگذارم. الان این عدم توازن وجود دارد. بازیکنان با کیفیت در دفاع و هافبک نسبت به خط حمله کمتر داریم. ترافیک بالایی در خط هجومی داریم. جای چند بازیکن در چند پست هنوز خالی است برای اینکه دست مرا باز بگذارد.

وی در خصوص اینکه آیا حل می شود گفت: داریم تلاش می کنیم تا مشکل را برطرف کنیم. موضوع اینطور نیست که ما جدا از باشگاه ها باشیم. با سابقه ای که با کار کردن در باشگاه های ایران دارم می دانم اهمیت کاری که مربیان انجام می دهند چیست. درخواستم از مربیان این است ارتباط دو طرفه ای با ما داشته باشند تا بهترین اتفاقات را برای فوتبال این کشور رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در خصوص نوع برخورد با بازیکنان تصریح کرد: بازیکنان با کیفیت  و کمتر با کیفیت وجود دارد ولی تفاوتی قائل نیستم. اولویت ما تیم است و همه باید در خدمت تیم باشند. ممکن است یک بازیکن فوق ستاره تکلیف یک بازی را تعیین کند ولی در نهایت تیم است که به جام جهانی صعود می کند نه بازیکن. باید این تفاوت را درک کنیم. حتی برای من خیلی وقت ها بازیکنان روی نیمکت مهم هستند چون به شما احساس راحتی می دهند. مثلا مجید حسینی که واقعا قدردان زحمتش هستم. او دو سال برای ما بازی نکرد ولی با تمام انرژی روی نیمکت بود. این ذهنیت را می خواهم. بازیکنان را درک می کنم که دیدشان انفرادی است. همیشه مربی باید تصویر کلان را ببیند. در حال حاضر تیم بسیار خوبی داریم و از این گروه راضی هستم.

اسکوچیچ در خصوص گروه بیرونی تیم ملی هم تاکید کرد: بله، بدون هر یک از این افراد کار ما لنگ می ماند. پزشکان در شرایط کرونایی وظایف بیشتری دارند. هر کدام از اعضای کادر سهم خودشان را دارند. دستیاران من و همه کسانی که در کادر هستند، در این موفقیت سهم دارند. نمی توانم از کسانی که پشت صحنه تیم ملی هستند نام ببرم. همه ما آنجا هستیم که شرایط ایده آل را برای بازیکنان فراهم کنیم.

وی درباره وحید هاشمیان دستیار ایرانی اش گفت: در تیم ملی چیزی جز این انتظار نیست و همه باید با تواضع کارشان را جلو ببرند. وحید هاشمیان سخت کوشی می کند. این موضوع درباره بقیه هم صدق می کند. اگر تمرکزمان روی حاشیه ها بود نمی توانستیم به این جایگاه برسیم. با تمرکز کامل کارمان را انجام می دهیم که این به خاطر کیفیت افرادی است که کنار تیم ملی هستند.

سرمربی تیم ملی یادآور شد: رئیس فدراسیون جلساتی با وزیر ورزش دارد تا مشکلات را برطرف کند. بهترین شرایط را برای بازیکنان می خواهم. مشکلاتی داریم ولی در حال رفع است. شرایط را در کشور درک می کنیم ولی بازیکنان انتظار دریافت پاداش هایشان را دارند. زمانی که بازیکنان تیم ملی خودشان را با سایر کشورها مقایسه می کنند این مسائل پیش می آید. به عنوان مثال در کرواسی؛ ۶۰ درصد جایزه صعود به جام جهانی به فدراسیون و ۴۰ درصد به بازیکنان و مربیان می رسد. می خواهم بازیکنان آرامش ذهنی داشته باشند. من اهل ایران نیستم ولی متوجه موضوع هستم که بازیکنان توقعاتی دارند.

اسکوچیچ در بخش دیگری از صحبت هایش اظهار کرد: می خواهم گلایه ای از چیزهایی که در مورد من گفته می شود، داشته باشم. القابی مثل دلال به من گفته می شود. همه باشگاه ها برای ما یکسان هستند. بین باشگاه ها تفاوتی قائل نمی شوم. چند روز پیش مصاحبه ای از یک بازیکن خواندم که می گفت دلیل دعوت نشدن من به تیم ملی فنی نیست و به مسائل دیگر مربوط می شود. می خواهم تاکید کنم بازیکنان فقط و فقط به خاطر دلایل فنی به تیم ملی دعوت می شوند یا نه. دلم نمی خواهد این شایعه مطرح شود بازیکنان به دلایل دیگر دعوت نمی شوند. باید شفاف بگویم تمام تصمیمات توسط بازیکنان توسط من گرفته می شود. اگر حس کنم این قدرت را ندارم یک روز هم اینجا نمی مانم. همه ما جایز الخطا هستیم و می توانیم اشتباه کنیم ولی از مسئولیتی که دارم آگاه هستم. هیچکس نمی تواند من را تحت تاثیر قرار بدهد یا من را بخرد.

 حرف آخر اسکوچیچ درباره وریا و رضاییان 

در حالی که دراگان اسکوچیچ روبروی پیمان یوسفی، در مورد موضوع پاداش جام جهانی و نحوه تقسیم آن توسط فدراسیون فوتبال کرواسی صحبت می‌کرد، ناگهان بحث به سمتی دیگر تغییر کرد و اسکوچیچ که تاکنون در این باره حرفی به زبان نیاورده بود، با صراحت در مورد شایعات پیرامون عدم دعوت غیر فوتبالی از برخی از بازیکنان اظهارنظر کرد.

وریا غفوری، یکی از بازیکنانی بود که نسبت به عدم قرارگیری اسمش در فهرست تیم ملی معترض بود که البته با ادبیاتی تندتر این اعتراض خود را نشان داد و حتی گفت که «از خیلی وقت پیش روی اسم من خط قرمز کشیدند در غیر این صورت بحث نبودن من در فهرست جدید تیم‌ملی هیچ توجیه فنی ندارد.»

اسکوچیچ در این گفتگو به روشنی گفت که مشکلش با وریا غفوری «سبک بازی، نوع جایگیری در دفاع و چگونگی کار دفاعی» است و همچنین نام رامین رضاییان را هم در این دسته بندی گذاشت تا مشخص شود در آینده نیز علاقه‌ای به دعوت از آنها ندارد. اما این شاید یکی از آشکارترین مصاحبه های یک سرمربی تیم ملی درباره عدم دعوت از بازیکنی باشد؛ خصوصا اینکه وی در این مدت سکوت تمام و کمالی داشت اما سرانجام زبان به سخن گشود.

او پس از اینکه از مطالبات مالی ملی پوشان حمایت کرد، گفت: «از این فرصت می‌خواهم استفاده کنم و از صحبت‌هایی که درباره ام گفته می‌شود، گلایه کنم. القابی مثل دلال و... که می‌گویند.» سپس یوسفی گفت درباره شما؟ و اسکوچیچ ادامه داد: «همه باشگاه‌ها در نگاه ما یکسان هستند و تفاوتی بین آنها قائل نمی‌شویم. چند روز پیش یک مصاحبه خواندم از بازیکنی که گفته بود دلیل عدم دعوت من غیرفنی است. باید تاکید کنم که بازیکنان فقط به دلایل فنی دعوت می‌شوند یا نمی‌شوند. دلم نمی‌خواهد این شایعات مطرح باشد که به دلایل و مسائل دیگری بازیکنان به تیم ملی دعوت نمی‌شوند.»

سرمربی تیم ملی سپس با صراحت مسئولیت فهرست تیم ملی را برعهده گرفت و گفت: «این را هم باید شفاف کنم که تمام تصمیمات درباره بازیکنان توسط من گرفته می‌شود و اگر حس کنم این قدرت را ندارم، یک روز هم اینجا نخواهم ماند. همه ما جایزالخطا هستیم و می‌توانیم این اشتباه را داشته باشیم اما من بر این مسئولیت آگاه هستم. کسی نمی‌تواند ما را تحت تاثیر قرار دهد یا بخرد.»

در حالی که اسکوچیچ قصد اشاره به اسم وریا را نداشت، پیمان یوسفی گفت که مخاطب سرمربی تیم ملی چه کسی است و سپس به گلایه اشکان دژاگه اشاره کرد که درباره بازی خداحافظی صحبت کرده بود. اسکوچیچ پاسخ داد: «صحبت از دژاگه شد و جا دارد بگویم که قدردان زحمات او هستم. یک بار با او صحبت خصوصی داشتم و گفتم که بهترین بازیکن ۱۰-۱۵ سال اخیر فوتبال ایران بوده و همینطور مسعود شجاعی. ذهنیتم این بود که الان که آمدم زمان تغییر است. من اولین کسی بودم که قدردانی شخصی از آنها کردم و شناخت خوبی هم از آنها داشتم. اما زندگی تغییر می‌کند و همینطور تیم ملی. من به آنها گفتم که چقدر برایشان احترام قائلم و فکر کنم فدراسیون می‌تواند برای تشکر بازیکنان باتجربه، یک بازی خداحافظی ترتیب بدهد.»

بخش بعدی صحبت‌های اسکوچیچ جایی بود که به صراحت نام وریا غفوری را آورد و در توضیح گفت: «من واقعا احترام فوق العاده ای برای استقلال قائلم، همانطور که برای پرسپولیس. اما در نهایت من مربی هستم و دیدی که من به فوتبال دارم شاید متفاوت باشد. در این مورد به خصوص تمرکز من روی کارهای دفاعی است. جدا از آن وریا الان ۳۵ ساله است و حالا که موضوع باز شد او در مصاحبه‌اش گفته بود که من در هر بازی۱۱-۱۲ کیلومتر میدوم اما این موضوعی نیست که برای من اهمیت داشته باشد.»

دراگان اسکوچیچ با اشاره به مسائل مورد علاقه اش برای یک مدافع راست، توضیح داد: «برای من مهم این است که چگونه  جایگیری دفاعی می‌کند و چگونه کار دفاعی می‌کند. می‌توانم ادعا کنم که وریا و بازی او را بیشتر از خودش می‌شناسم. این تصمیم یک تصمیم ورزشی و شخصی است و فقط نظر من است.»

اسکوچیچ که در موضوعی بحث برانگیز سکوت خود را شکسته بود، در ادامه صحبت‌هایش اظهار داشت: «پارسال داشتم با اویتسا اوسیم سرمربی تیم ملی ژاپن و کسی که یوگسلاوی را به ژاپن برد صحبت می‌کردم. یک جمله ای به من گفت که برای کار مربیگری بسیار کلیدی بود. او به من گفت تو سرمربی یک تیم ملی هستی و امکان ندارد همه را راضی کنی. اگر تصمیمی می‌گیرم با نیت بد نیست چون تصویر بزرگتر را می‌بینم. واقعا مشکل شخصی با وریا غفوری ندارم .»

او با اشاره به اسم رضاییان گفت: «با رامین رضاییان هم همینطور، با خود او مشکلی ندارم و به همین دلیل انتخابم شخص دیگری است. این هم یک تصمیم حرفه‌ای است و مسئولیتم این است.»

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۶ اردیبهشت
    لیگ برتر روسیه
    اورال - روستوف
    ۱۶:۳۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    اميد قطر - امید ژاپن
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    مس رفسنجان - پیکان
    ۱۷:۴۵
  • اردیویسه هلند
    هیرنفین - آیندهوون
    ۲۰:۱۵
  • سری آ ایتالیا
    اودینزه - آاس رم
    ۲۱:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الریاض - الاهلی عربستان
    ۲۱:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    برایتون - منچسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • اردیویسه هلند
    ایگلز - فاینورد
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۷ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    اورلاندو مجیک - کلیولند کاوالیرز
    ۰۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    لس آنجلس لیکرز - دنور ناگتس
    ۰۵:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    النصر دبی - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۳۵
  • جام حذفی ایران
    فجر سپاسی - گل گهرسیرجان
    ۱۸:۰۰
  • جام حذفی ایران
    هوادار - مس سونگون
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ایران
    آلومینیوم اراک - پرسپولیس
    ۱۸:۱۵
  • جام حذفی ایران
    تراکتور - ذوب آهن
    ۱۸:۳۰
  • جام حذفی ایران
    ملوان - سایپا
    ۱۸:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الهلال - الفتح
    ۱۸:۳۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال آبی پوش ملاثانی - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • لیگ برتر امارات
    الامارات - الوحده امارات
    ۲۰:۱۵
  • سوپرلیگ ترکیه
    آدانا دمیراسپور - گالاتاسرای
    ۲۰:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتحاد - الشباب
    ۲۱:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال سوسیداد - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش