پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴
۰۸:۵۷ - ۱۰ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۱۹۳۲
فوتبال ملی

برانکو: مشکلات سیاسی به تیم ملی ایران ضربه زد/ ۹۰ یکی از بهترین برنامه‌های فوتبال در جهان بود

عادل فردوسی‌پور و برانکو ایوانکوویچ,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,فوتبال ملی
او گفت: برنامۀ ۹۰ بحث‌های فوتبال را به میان مردم بُرد و کاری کرد تا مردم فوتبال را از چشم مربیان ببینند و با داوری آشنا شوند. برنامه‌های دیگر بیشتر سرگرمی بود، ولی ۹۰ فرصت کافی می‌داد و تمام زوایا در آن مطرح می‌شد.

به گزارش رویداد۲۴، برانکو ایوانکوویچ سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در گفتگو با یک تلویزیون ماهواره‌ای فارسی زبان، از عادل فردوسی‌پور به عنوان یک روزنامه‌نگار برجسته یاد کرد و تعطیل برنامۀ ۹۰ را مایۀ شگفتی بسیار دانست.

 برانکو گفت: من ۲۰ سال با این برنامه آشنا بودم و با این که چه در زمان تیم ملی و چه پرسپولیس تنها چند بار درآن حاضر شدم، اما بهتر از ۹۰ نمی‌شناسم و نه تنها یکی از بهترین برنامه‌های تلویزیون ایران بود که در نوع خود در جهان یکی از بهترین‌ها به حساب می‌آمد و واقعا درک نمی‌کنم چرا چنین برنامۀ کاملا مثبت و مفید و پرطرفداری را تعطیل کردند.

او گفت: برنامۀ ۹۰ بحث‌های فوتبال را به میان مردم بُرد و کاری کرد تا مردم فوتبال را از چشم مربیان ببینند و با داوری آشنا شوند. برنامه‌های دیگر بیشتر سرگرمی بود، ولی ۹۰ فرصت کافی می‌داد و تمام زوایا در آن مطرح می‌شد.

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس دربارۀ اختلافات خود با کارلوس کی روش سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران و نظر خود دربارۀ او گفت: کی روش یک مربی با تجربه بود، ولی در طول ۷ سال حضور او انتظار داشتیم با مربیان باشگاه‌ها جلسه بگذارد و تجربیات خود خصوصا از کار در منچستر یونایتد را منتقل کند، اما هیچ گاه چنین نکرد.

برانکو مدعی شد کی روش به عمد حاضر به دیدار با تیم‌های بزرگ نبود، چون همیشه می‌خواست برنده باشد و اضافه کرد: من، اما وقتی سرمربی تیم ملی ایران بودم چهار روز قبل از بازی حساس با قطر تیم آلمان را به ایران آوردم. ما البته آن بازی را دو به صفر باختیم، اما قطر را سه به دو بردیم. پس از آن دیگر هیچ تیمی در اندازه و آوازۀ تیم ملی فوتبال آلمان به ایران نیامده است.

سرمربی سابق پرسپولیس به ایران اینترنشنال گفت این که علت مسابقه ندادن با تیم‌های بزرگ در زمان کی روش تحریم‌های سیاسی و اقتصادی بوده را قبول ندارد و بار دیگر علاقۀ کی روش به بازی با تیم‌های درجه دوم را به میان آورد و این احتمال که شاید به خاطر هر بُرد پاداش خوبی در انتظار او بوده است.

ایوانکوویچ دربارۀ علت جذب دو بازیکن اوکراینی در پرسپولیس گفت: بازیکن کافی نداشتیم و در اوکراین پروندۀ آنان را دیدم. آن‌ها با ۱۰۰ هزار دلار در سال حاضر به بازی بودند. رونالدو را که نمی‌توانستم بیاورم. چرا همه از این دو اوکراینی صحبت می‌کنند و دربارۀ ربیع خواه یا انصاری حرف نمی‌زنند که کسی آن‌ها را نمی‌شناخت و من به تیم آوردم؟

سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس که سابقه هدایت تیم ملی فوتبال ایران را نیز دارد دربارۀ احتمال پذیرش مجدد مربی گری تیم ملی گفت: این سؤال اکنون موضوعیت ندارد، چون در حال حاضر تیم ملی فوتبال ایران، مربی دارد، اما اگر شرایط عوض شود و به من پیشنهاد دهند شاید امروز نپذیرم و شاید یک روز قبول کنم. بستگی به شرایط دارد.

او از اظهار نظر دربارۀ مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال خودداری کرد و گفت ما با هم مستقیما کار نکرده ایم، اما طاهری مدیر عامل پرسپولیس در دوران مسؤولیت خود را ستایش کرد و گفت: او از من کاملا حمایت می‌کرد.

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۱۱ تیر
    -
    ۱۴:۳۰
  • -
    ۲۱:۰۰
  • پنج شنبه ۱۲ تیر
    جام طلایی کونکاکاف
    آمریکا - گوآتمالا
    ۰۲:۳۰
  • جام طلایی کونکاکاف
    مکزیک - هندوراس
    ۰۵:۳۰
  • شنبه ۱۴ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    پالمیراس - چلسی
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پاری سن ژرمن - بایرن مونیخ
    ۱۹:۳۰
ویژه سرپوش