پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴
۱۰:۵۵ - ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۰۴۰
لیگ برتر و جام حذفی

بگوویچ: فکر نمی‌کنم برانکو به ایران برگردد

وینگوبگوویچ,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی
سرمربی گل‌گهر سیرجان گفت: من فکر می‌کنم باید قوانینی وضع شود که با هر تصمیم، اعضای کادرفنی به داور حمله نکنند که بخواهند نظر او را عوض کنند.

به گزارش فارس، وینگوبگوویچ با جدیت زیادی در تمرینات گل‌گهر بازیکنان را برای موفق شدن در بازی‌های لیگ نوزدهم هدایت می‌کند و از دقت زیاد او مشخص است که گرفتن حتی یک امتیاز هم برایش بسیار اهمیت دارد. تیم او در سه هفته اول لیگ عملکرد خوبی داشته و در حالیکه تیم‌های اسم و رسم دارتر و با تجربه‌تری هستند که زیر پله دهم قرار دارند اما گل‌گهر خودش را در نیمه بالای جدول نگه داشته است.

شاگردان وینگو در هفته چهارم برای اولین بار با یک مدعی بزرگ لیگ روبرو می‌شوند که این مسابقه در واقع یک محک جدی برای آن‌ها خواهد بود. بازی مهم این هفته با تراکتور، اتفاقات بازی هفته سوم، حضور وینگو در ورزشگاه آزادی برای تماشای بازی پرسپولیس-صنعت‌نفت، قرعه‌کشی جام حذفی و همچنین خروج برانکو از الاهلی عربستان، موضوعاتی بود که باعث شد با این مربی با تجربه گفت‌وگویی انجام دهیم و خلاصه آن تقدیم شما می‌شود:

در سه بازی اول لیگ، می‌توان گفت با بدشانسی امتیازاتی را از دست دادید.

در ابتدا یک سوال از شما می‌پرسم، قبل از مسابقه شما چند امتیاز دارید؟

صفر امتیاز!

الان ما چه چیزی از دست داده‌ایم؟ در هر بازی یک امتیاز گرفته ایم.

می‌توانستید سه امتیاز بگیرید اما شاید بدشانسی مانع این اتفاق شد.

نمی‌شود آن را به گردن شانس بیندازیم. به هرحال یک امتیاز گرفته ایم و یک امتیاز هم یک امتیاز است. در طول فصل همین یک امتیازها خیلی مهم می‌شوند. درست است، ما در بازی آخر می توانستیم برنده باشیم اما تصمیمات داوری مناسب و عادلانه نبود و ما دو امتیاز از دست دادیم. با این حال من از سبک بازی تیمم راضی هستم و این از همه چیز برای من مهمتر است. یک بازی سخت مقابل تراکتور داریم و الان فکر بازی آینده‌مان هستم. همیشه باید به فکر آینده‌مان باشیم که چه کار بهتری می‌توانیم برای بهبود تیممان انجام دهیم تا کیفیت تیم بهتر و بهتر شود.

منظور من هم همین بود، تیم شما بازی به بازی شرایط بهتری پیدا می کند اما مثلا در بازی قبلی همانطور که خودتان اشاره کردید یک پنالتی به ضرر شما گرفته شد.

دیگر نمی‌توانیم تصمیم داور را عوض کنیم. ما سعی می کنیم بهترین ترکیب را به زمین بفرستیم و بهترین فوتبالمان را بازی کنیم.

در بازی قبلی اتفاقاتی افتاد که برخی بازیکنان شما مصدوم شدند و حتی چشم بازیکن هلندی شما کبود شد، صحبت‌هایی بین شما و کادرفنی حریف رد و بدل شد و حرف و حدیث‌هایی به خاطر این اتفاقات به وجود آمد.

من در آن لحظه عصبانی بودم اما حتی بعد از بازی که فیلم را دیدم به نظرم آن پنالتی، پنالتی نبود. باید یک کارت قرمز به باتیستا می دادند که می توانست خیلی تاثیر داشته باشد. این تصمیمات داوری بوده که برای تیم ما بسیار مهم و تاثیر گذار بود. من خیلی عصبانی بودم. چراکه هر سوتی که داور می زد و هر تصمیمی که می‌گرفت کل کادرفنی پارس جم اعتراض می کردند و به سمت داور و داور چهارم می رفتند، این کارها اوضاع را متشنج می کرد و اعصاب من را بهم می ریخت. اگر واقعا قوانین این شکلی است و در لیگ برتر هم می توان اینطور کار کرد، پس همه اینطور کار کنند! اصلا پرستیژ و شخصیت یک تیم لیگ برتری این نیست که اینطور اعتراض کنیم و مثل لیگ یک با هر سوت و تصمیم داور بلافاصله بازیکنان و اعضای کادرفنی کنار زمین بریزند و اعتراض کنند. به همین خاطر خیلی عصبانی بودم.

با این شرایط فکر نمی کنید که بهتر است هرچه زودتر سیستم VAR وارد فوتبال ایران شود؟

بله، قطعا خیلی می‌تواند کمک و مشکلات را حل کند. ضمن اینکه من فکر می‌کنم باید قوانینی وضع شود که با هر تصمیم، اعضای کادرفنی به داور حمله نکنند که بخواهند نظر او را عوض کنند. یعنی چه اینطور اعتراض کردن‌ها؟! من به خاطر این مسائل عصبانی بودم.

این هفته با یک تیم خیلی پرمهره بازی دارید، به امتیاز گرفتن و حتی بردن در تبریز فکر می‌کنید؟

تراکتور یکی از تیم های خوب لیگ است. چندبازیکن خیلی خوب ملی و بین المللی مثل شجاعی، دژاگه، حاج صفی، فورچونه، میمبلا و سوکیتا دارد. آن‌ها تیم کاملاخوب و قابل احترامی هستند اما من مربی ترسویی نیستم و با تمام توانمان به مصاف تراکتور می رویم. به بازیکنانم گفته‌ام به آنجا می رویم که فوتبال بازی کنیم و بقیه ماجرا را به عهده اتفاقات بازی بگذارید.

آیا روز جمعه شاهد یک تقابل کروات-ترک خواهیم بود؟

دنیزلی یکی از مربیان خوب و مشهور فوتبال است و من خیلی به او احترام می گذارم. او مربی بزرگی بوده که در بشیکتاش و تیم ملی ترکیه کار کرده، در ایران مربی پرسپولیس و پاس بوده و مطمئنا مربی عالی و قابل احترامی است.

وینگوبگوویچ,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ برتر و جام حذفی

تماشاگر ویژه بازی پرسپولیس و صنعت نفت بودید که این حضور شما در ورزشگاه آزادی برای بسیاری غافلگیر کننده بود.

من به ورزشگاه رفتم تا نفت آبادان را ببینیم چون بعد از بازی تبریز ما باید با آن‌ها بازی کنیم.

پرسپولیس را در بازی قبل از دربی چطور دیدید؟

این تیم با ۵-۶ غایب بازی می کرد چون آن‌ها می خواستند بازیکنانشان را برای دربی نگه دارند. زمانیکه امیری، عالیشاه و نادری وارد زمین شدند، تغییر سیستم آن‌ها جواب داد و بازی عوض شد.

به نظر شما پرسپولیس چقدر برای گرفتن سه امتیاز دربی شانس دارد؟

پیش بینی دربی خیلی سخت است چون بارها بوده که پرسپولیس وضعیت بهتری داشته اما نتوانسته نتیجه بگیرد و برعکس این مساله نیز وجود داشته است. دربی یکی بازی خاصی است که هیچ کس نمی‌تواند آن را پیش بینی کند.

قرعه کشی جام حذفی انجام شد و در گام اول با نفت مسجدسلیمان بازی می‌کنید. آیا صعود تیم شما به مرحله بعد راحت است؟

نه! چه کسی این را گفته؟ هربازی سخت است. شما ببینید، نفت آبادان خیلی خوب مقابل پرسپولیس دفاع کرد، اگر گلر آن اشتباه را نمی‌کرد شاید بازی صفر-صفر تمام می‌شد. هیچ کس نمی‌تواند در لیگ برتر یا جام حذفی به راحتی برنده شود.

دوست خوب شما برانکو ایوانکوویچ حضور کوتاه مدتی در لیگ عربستان داشت، به نظر شما افکار او در عربستان جواب نمی‌دهد یا به دلیل دیگری آنجا را ترک کرد؟

این در کشورهای عربی مرسوم است. متاسفانه آن‌ها صبور نیستند و بعد از چند بازی که نتیجه نگیرید این اتفاق می‌افتد. نه فقط برانکو، خیلی از  مربیان مشهور دنیا هم در تیم های عربی کار کردند و زود اخراج شدند که این اصلا برای فوتبال خوب نیست. البته به ما ارتباطی ندارد که در کشورهای عربی چکار می‌کنند اما در کل غیر عادی است.

گفته می‌شود برانکو برای ادامه کارش به چین خواهد رفت.

من در حدود یک ساعت با برانکو صحبت کردم، او از باشگاه‌های مختلف پیشنهاد دارد اما هنوز تصمیمی نگرفته است.

آیا او قصد بازگشت به ایران را دارد؟

نه، فکر نمی‌کنم.

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۱۸ تیر
    تنیس گرنداسلم ویمبلدون
    یانیک سینر - بن شلتون
    ۱۵:۳۰
  • تنیس گرنداسلم ویمبلدون
    فلاویو کوبولی - نواک جوکوویچ
    ۱۸:۰۰
  • دوستانه
    پاناتینایکوس - شالکه
    ۱۹:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پاری سن ژرمن - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۱۹ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    نیو انگلند - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    -
    ۰۹:۰۰
  • جمعه ۲۰ تیر
    والیبال قهرمانی زیر ۱۶ سال آسیا
    ایران - اندونزی
    ۰۹:۰۰
  • شنبه ۲۱ تیر
    سوپرجام روسیه
    کراسنودار - زسکامسکو
    ۱۸:۳۰
ویژه سرپوش