
به گزارش فارس، شاهین طاهرخانی مدافع فصل گذشته استقلال بعد از فسخ قرارداد با آبی پوشان با چند پیشنهاد روبرو شد.
یکی از این تیم ها باشگاه پرسپولیس بود. وی در مذاکراتی که با این باشگاه داشت قرار بود روز جمعه گذشته راهی محل این باشگاه شود تا با مدیرعامل و معاون اجرایی باشگاه این مذاکرات را نهایی کند اما در حالیکه تا پیش از این خودش به طور مستقیم در حال مذاکره با این باشگاه بود روز جمعه او از رفتن به باشگاه خودداری می کند و شخصی بعنوان مدیربرنامه های او با مسئولان پرسپولیس تماس می گیرد و تاکید می کند این باشگاه باید با وی مذاکره کند.
همین موضوع باعث می شود تا کادرفنی پرسپولیس از رفتار این بازیکن ناراحت شوند و به باشگاه اعلام می کنند از خرید طاهرخانی منصرف شده اند.
سمیعی مدیرعامل پرسپولیس نیز از اینکه کادرفنی سرخپوشان اصول خود را حفظ کردند و مانع از این شدند که جذب بازیکن با واسطه انجام شود تشکر می کند.
بدین ترتیب تا این لحظه انتقال طاهرخانی به پرسپولیس منتفی شده است.

مذاکره پرسپولیس با مهدیخانی به کجا رسید؟
باشگاه پرسپولیس درمذاکرات خود با مهاجم لژیونر ایرانی نتوانست به نتیجه مثبتی برسد.
به گزارش فارس، باشگاه پرسپولیس در روند جذب بازیکن جدید فعلاً نتوانسته به توفیقی دست پیدا کند.
ظاهرا مشکلات مالی یکی از دلایل عدم جذب بازیکن شده است. یکی از گزینه های سرخپوشان مهدی مهدیخانی است. بازیکنی که از شهرخودرو راهی واراژدین کرواسی شد و اکنون مورد توجه پرسپولیس قرار گرفته است.
در مذاکراتی که مدیربرنامه های این بازیکن با مسئولان باشگاه داشته به آنها اعلام می کند باید مبلغ ۵۰ هزار یورو بعنوان رضایتنامه به تیم کروات بدهند اما ظاهرا باشگاه پرسپولیس نمی تواند این پول را هزینه کند و فعلاً روند مذاکرات با این بازیکن متوقف شده است.
از سوی دیگر روند مذاکرات با قوچان نژاد هم مثبت پیش نرفت. بازیکن زووله هلند البته از حضور در پرسپولیس استقبال کرده بود اما مبلغ درخواستی او مانع از ادامه مذاکرات شد. ظاهرا او مبلغی در حدود ۶۰۰ هزار یورو درخواست کرده بود.
کادرفنی پرسپولیس با توجه به محرومیت عیسی آل کثیر به دنبال جذب مهاجم است و با توجه به اینکه هنوز موفق نشده اند بازیکنی جذب کنند از کنار گذاشتن عیسی آل کثیر از لیست هم خبری نیست.
- 16
- 2