پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴
۰۸:۳۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۰۴۰۱
لیگ برتر و جام حذفی

گل‌محمدی: دوستان هرچه بگویند سازمان لیگ می‌گوید چشم!/ برای ما یک روز در میان هم بازی بگذارند مشکلی نداریم

یحیی گل محمدی,سرمربی پرسپولیس
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت که تیمش حتی آماده است یک روز در میان به مصاف حریفان برود، به شرط اینکه سازمان لیگ عدالت را رعایت کند و اقتدار داشته باشد.

به گزارش تسنیم، یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ارتباط تلفنی با برنامه فوتبال برتر اظهار داشت: ما بازی مقابل آلومینیوم را خیلی خوب شروع کردیم و در ۱۰ دقیقه اول بازی به گل رسیدیم و می‌توانستیم بعد از آن هم به گل دوم برسیم، ولی نتوانستیم از موقعیت‌های‌مان استفاده کنیم و در ادامه روی یک صحنه که اعتقاد داشتم خطا نبود گل را دریافت کردیم و گل دوم را هم مثل همان گل اول دریافت کردیم.

«برای ما شکست مقابل آلومینیوم خیلی سنگین بود.»، وی با بیان این جمله افزود: در نیمه دوم هم سعی کردیم فشار بیشتری بیاوریم و سه چهار موقعیت خوب داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم و در نهایت بازنده شدیم. آلومینیوم هم جانانه دفاع کرد و به آنها تبریک می‌گویم. در هر صورت با یکسری مشکلات در خط دفاعی روبه‌رو بودیم و نتوانستیم خوب دفاع کنیم و متأسفانه بازی را واگذار کردیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: ما باید بیشتر تمرین کنیم و روی کارمان تمرکز داشته باشیم. این باخت یک تلنگر خوب باید برای ما باشد تا نقاط ضعف‌مان را پوشش دهیم و بهتر و بیشتر تمرین کنیم. ما کار سختی را در پیش داریم، ولی شخصاً به بازیکنانم ایمان کامل دارم و حمایت خوبی از هواداران داریم و می‌دانیم که می‌توانیم امسال هم قهرمان شویم و تا آخرین لحظه برای رسیدن به این هدف می‌جنگیم. ان‌شاءالله نتایجی بگیریم که در خور شأن پرسپولیس باشد.

یحیی گل محمدی,سرمربی پرسپولیس

وی درباره استفاده از مهدی شیری در دفاع وسط مقابل آلومینیوم گفت: بله، مهدی شیری را کنار احسان حسینی بازی دادیم و در نیمه دوم از کمال کامیابی‌نیا استفاده کردیم و شیری را به دفاع راست بردیم. در خط دفاعی مشکلاتی داشتیم، ولی در هر صورت با اتفاقاتی که در بازی با فولاد خوزستان افتاد تیم ما خیلی در استرس قرار گرفت و خیلی اعلام پنالتی به سود فولاد به ضررمان شد و بازیکنان ما در فضای سنگینی بازی کردند و همین مسئله باعث شد که دو سه بازیکن مصدوم داشته باشیم. ما بازیکن کم داریم و سیدجلال (حسینی) و کنعانی‌زادگان را هم از دست دادیم، ولی با همین مشکلات باید مقابله کنیم.

گل‌محمدی خاطرنشان کرد: ما بعد از جدایی بازیکنان‌مان نتوانستیم دفاع وسطی که در شأن پرسپولیس باشد جذب کنیم. با بازیکنان و باشگاه‌های زیادی صحبت کردیم، ولی از باشگاه‌های دیگر هم توقعی نداریم. آنها هم به فکر تیم خودشان هستند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد صحبت‌هایش در نشست خبری بعد از بازی با آلومینیوم که گفته بود تغییرات در هیئت مدیره خیلی دیر رخ داده است، عنوان کرد: اجازه دهید دیگر درباره این مسائل صحبتی نشود، چون همه می‌دانند که چه اتفاقاتی افتاده است. در هر صورت این شرایط وجود دارد و با تلاش هم و با اتحاد باید از پس همه مشکلات بر بیاییم. دیروز هم مهندس صدری به هیئت مدیره اضافه شد و آقای سمیعی نیز تلاش می‌کند. باید به آینده امیدوار باشیم و مشکلات را حل کنیم. مشکلاتی که از قبل بوده ممکن است اثراتی داشته باشد، ولی باید با همه آنها مبارزه کنیم.

وی ادامه داد: اشتباهات داوری برای ما نگران‌کننده شده است. ما به داوران احترام می‌گذاریم، ولی در چند بازی آخر صحنه‌هایی رخ داده که خیلی نگران‌کننده بوده است و باید بررسی و بحث شود. موضوعی که درباره انتخابات فدراسیون و انتخاب داوران مطرح شده است اگر درست باشد، باید یک تأسف زیادی برای فدراسیون بخوریم که به خاطر انتخابات داوران را انتخاب می‌کنند. نمی‌دانم چه چیزی درباره این مسائل بگویم. آنچه که مشخص است داوران ما انسان‌های شریفی هستند و نسبت به آنها من بدبین نبوده و نخواهم بود. امیدوارم اتفاقات داوری از روی عمد نبوده و سهوی باشد. ما به عملکرد داوارن خوش‌بین هستیم، ولی برای ما صحنه‌هایی رخ داده است که خیلی علیه ما تأثیرگذار بوده است. در بازی با استقلال عارف غلامی باید اخراج می‌شد که داور خیلی راحت از آن گذشت. در بازی با فولاد یک پنالتی به ضررمان اعلام شد. در بازی با آلومینیوم هم دو صحنه به ضرر ما رخ داد که این مسائل نگران‌کننده است. داوران باید تمرکز زیادی روی بحث داوری داشته باشند. آنها کار سختی دارند. بازی‌ها فشرده است و شاید آنها اشتباه کنند، ولی اینکه اشتباهات تکرار شود و روی نتایج بازی‌ها تاثیرگذار باشد، درست نیست.

گل‌محمدی درباره برگزاری مسابقات لیگ که خیلی از مربیان می‌گویند به نفع پرسپولیس است، خاطرنشان کرد: ما از فینال آسیا که برگشتیم دوستان گفتند که باید پرسپولیس دو بازی عقب‌افتاده‌اش را برگزار کند بعد از آن ما در دربی بازی می‌کنیم. سازمان لیگ هم گفت چشم، انجام می‌دهیم. بعد از آن گفتند نه، اگر این اتفاق بیفتد از شرایط بازی دور می‌شویم، سازمان لیگ گفت چشم و بازی‌شان برگزار شد. دوباره گفتند که بازی‌های پرسپولیس با فاصله بیشتری انجام می‌شود و بازی‌های ما فشرده است و سازمان لیگ دوباره گفت چشم. بفرمایید این هم برنامه بازی‌ها و در ۲۰ روز ما باید فشرده بازی کنیم. برای ما یک روز در میان هم بازی بگذارند مشکلی نداریم، ولی یک چیزی از سازمان لیگ می‌خواهم که عدالت را برقرار کنند و اقتدار داشته باشند و هرچه که دوستان می‌گویند گوش نکنند.

وی در همین زمینه ادامه داد: باید یک برنامه‌ریزی خوب و جامع تدوین کنند و پایش بایستند. اگر قرار باشد که هر باشگاهی هر چیزی بگوید که درست نیست. ما از اوایل خرداد ماه کارمان را شروع کردیم، لیگ را با قدرت به پایان رساندیم و قهرمان شدیم و بعد از آن جام حذفی را داشتیم و  سپس در لیگ قهرمانان آسیا بودیم و به فینال هم رسیدیم. ما هفت ماه است که پشت سر تمرین می‌کنیم و مسابقه می‌دهیم و نتوانستیم چهار روز به بازیکنان‌مان استراحت بدهیم و شرایط سختی داریم. در این چند سال اخیر پرسپولیس آبرو و اعتبار فوتبال ایران بوده است و اگر باشگاهی هم توانسته به آسیا و حتی به پلی‌آف برسد به خاطر عملکرد خوب پرسپولیس بوده است. اینقدر به پای پرسپولیس نپیچند. ما این همه بازیکن از دست دادیم و مشکلات عجیب و غریب مدیریتی داشتیم. مگر یک تیم چقدر تحمل دارد؟ نباید اینقدر به تیم ما فشار بیاورند و هجمه‌های بی‌مورد وارد کنند. برخی تیم‌ها کمپین تشکیل دادند و به ما تیم خاص می‌گویند تا فشارهای داوری را علیه ما بگذارند! با این کارها چه اتفاقی می‌افتد؟

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه گفت: متأسفانه یک چیزی باب شده است که همه اعتراض می‌کنند. در کنار زمین، نیمکت تیم‌ها فاجعه است و هر تیمی که اعتراض بیشتری می‌کند سوت داوری‌ها به سمت آنها می‌چرخد. به این شکل نمی‌شود کار کرد. من از کمیته داوران می‌خواهم اگر خود من اعتراض کردم کارت قرمز نشان دهند و خودم می‌گویم دست شما درد نکند. ما در کنار زمین از فوتبال لذتی نمی‌بریم. فقط اعتراض می‌کنیم. متأسفانه برخی تیم‌ها چون سود می‌برند، از این کار خوش‌شان می‌آید. داوران در این زمینه باید با اقتدار بیشتری کار کنند و اجازه ندهند که این همه اعتراض در کنار زمین باشد. ما تمام تمرکزمان را از دست می‌دهیم و باید حواس‌مان به نیمکت حریف باشد که چه می‌گویند. برخی اتفاقات در شأن فوتبال و لیگ برتر ما نیست.

وی ادامه داد: من احساس می‌کنم که از لحاظ کیفی تیم‌ها نسبت به سال قبل کیفیت کمتری دارند. نداشتن امکانات و عدم تمرکز روی کارهای فوتبالی‌ها اثر گذاشته است. تا دلمان بخواهد در فوتبال حاشیه داریم و اتفاقاتی می‌افتد که در خور شأن بازیکنان، مربیان و فوتبال ایران نیست. بعد از کادر پزشکی که خیلی زحمت می‌کشند و باید قدردان آنها باشیم، باید از اهالی فوتبال هم تشکر کنیم که باعث شدند مردم در خانه‌ها از فوتبال لذت ببرند، ولی خودمان این کار ارزشمندی که می‌توانیم انجام دهیم را  زیر سؤال می‌بریم. من از همه دوستان می‌خواهم که بیشتر تمرکزشان روی بحث‌های فنی باشد و کارمان را بهتر انجام دهیم تا جلوه بهتری داشته باشد.

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۱۱ تیر
    -
    ۱۴:۳۰
  • -
    ۲۱:۰۰
  • پنج شنبه ۱۲ تیر
    جام طلایی کونکاکاف
    آمریکا - گوآتمالا
    ۰۲:۳۰
  • جام طلایی کونکاکاف
    مکزیک - هندوراس
    ۰۵:۳۰
  • شنبه ۱۴ تیر
    جام جهانی باشگاه‌ها
    پالمیراس - چلسی
    ۰۴:۳۰
  • جام جهانی باشگاه‌ها
    پاری سن ژرمن - بایرن مونیخ
    ۱۹:۳۰
ویژه سرپوش