جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۲۰۱۰۰۵۰

سرم مو، انواع مختلف و نحوه استفاده

سرم مو,سرم مو چیست,انواع سرم موسرم مو
سرم مو یکی از محصولات مقوی برای ایجاد شرایط بهتر مو است زیرا علاوه بر رطوبت رسانی می تواند شکنندگی ها را نیز ترمیم کند. این ماده می تواند لایه ای محافظ ایجاد کند که از بروز آسیب های محیطی و حرارت به موها پیشگیری می کند. 

سرم مو چیست؟

سرم مو یکی از روش های خلاقانه برای مراقبت از موها محسوب می شود که با استفاده از سرم های مو می توانید به راحتی موها را حالت داده و آنها را زیباتر از گذشته به نمایش بگذارید. این محصول بیشترین تاثیر را روی سطح یا کوتیکول مو می گذارد و بر اعماق مو نفوذی نخواهد داشت. 

درحقیقت سرم مو یک لایه محافظتی دور ساقه ایجاد می کند که آن را دربرابر آسیب های مختلف مانند عوامل محیطی، ابزارهای حرارتی، محصولات شیمیایی و ... محافظت می کند. سرم ها بافت مو را نیز تقویت می کنند و با پیشگیری از وز شدن مو انعکاس بیشتری از نور تشکیل خواهند داد و درنهایت موها درخشان تر دیده می شوند. 

علاوه بر این موضوع مصرف سرم ها موهایی نرم و بدون گره برای شما ایجاد می کند، به طورکلی سرم مو برای تثبیت سریع حالت مو طراحی شده اند که می تواند جایگزینی مناسب برای نرم کننده های مختلف مو باشند. 

مواد سازنده سرم مو چیست؟

ماده اصلی سازنده سرم موهای موجود در بازار سیلیکون است. این ماده شیمیایی یک پوشش محافظتی دور ساقه مو شکل می دهد به همین دلیل شما می توانید موهایی نرم، ابریشمی و بدون گره داشته باشید. همچنین این ماده نور تابیده شده روی موها را منعکس می کند، پس درنهایت موها درخشان تر از آنچه هستند دیده می شوند.

باید اشاره کرد که سیلیکون ماده بسیار سبک است و سبب سنگینی یا ریزش مو نمی شوند، علاوه بر این سیلیکون تبخیر خواهد شد و روی پوست کف سر نمی ماند. 

مواد دیگری هم در سرم مو استفاده می شوند که از جمله آنها می توان به سرامیدها، آمینواسید، نرم کننده و... اشاره کرد که با حفظ رطوبت و پروتئین، سبب تقویت مو خواهند شد و درنهایت ریزش یا شکستگی موها کاهش پیدا می کنند. مواد نرم‌کننده، ساقه مو را مرطوب، نرم و خوش‌حالت می‌کنند.

سرم مو,سرم مو چیست,فواید سرم های مواستفاده از سرم مو

انواع سرم مو:

سرم مو مخصوص موهای موخوره‌دار:

یکی از مشکلا شایع موها به خصوص برای خانم موخوره است. این مشکل درصورت عدم مراقبت یا تقویت نکردن موها ایجاد می شود. موخوره می تواند رشته موها را دچار فرسایش یا شکستگی کند. درصورتی که موهایی با موخوره دارید می توانید از سرم های تقویتی مخصوص استفاده کنید که این مشکل را برطرف کرده یا از بروز آن جلوگیری می کند. 

زمان خرید سرم برای جلوگیری یا از بین بردن موخوره باید توجه داشته باشید که موادسازنده سرم دارای کراتین هم باشند، این ماده می تواند موخوره ها را هم ترمیم کند درنتیجه موهایی که مشکل چندشاخه شدن دارند درمان خواهند شد. 

سرم مو مخصوص محافظت از گرما و آلودگی:

درصورتی که در محیطی با آب و هوای گرم و مرطوب زندگی می کنید و هرازگاهی در معرض نور خورشید قرار می گیرید به شما پیشنهاد می کنیم برای مراقبت از موها یک سرم موی مقوی استفاده کنید. سرم موهایی که برای این شرایط آب و هوایی مناسب هستند شامل روغن‌های جوجوبا و اسطوخودوس می شوند، این مواد می توانند موها را آبرسانی کرده و تقویت کننده ای عالی در محیط های گرم و آلوده نیز محسوب می شوند. 

سرم مو مناسب موهای خشک:

موهایی که بیش از حد خشک هستند به مراقبت و تغذیه بیشتری نیاز خواهند داشت. استفاده از این سرم موها می تواند موجب مرطوب شدن و درخشش بیشتر آنها شود. یکی از جذاب ترین مدل های سم مو برای افرادی که موهایی خشک دارند، نوع کرمی آن محسوب می شود که زمان خوابیدن استفاده شده و درنهایت موجب ترمیم و تقویت ساقه مو می شود. 

این نوع سرم مو هیچ بیس روغنی ندارند و تنها آبرسانی می کند. زمانی که پیش از خواب روی موها قرار بگیرد تا فردا صبح موها را تغذیه کرده و سبب درخشش زیبای آنها خواهد شد. 

سرم مو مناسب موهای فر:

موهای فر و وزدار همیشه دنبال راهی هستند تا این موضوع را تشدید کنند. درصورتی که بخواهید آنها را کنترل کنید باید به جای وز شدن، آنها را لطیف کنید، درنتیجه توصیه می شود از سرم هایی استفاده کنید که موهای بی جان و پژمرده شما را از این حالت خارج کرده و سبب فر شدن بیشتر موها به جای وز شدن آنها شوند. سرم‌ موهایی هستند که خاصیت مرطوب‌ کنندگی بسیار بالایی داشته باشند. 

سرم هایی که دارای روغن های آبرسان هستند برای موهایی فر بسیار مناسب خواهند بود. از جمله این سرم ها می توان به سرم هایی حاوی روغن‌های مارولا، آرگان، جوجوبا و بادام شیرین اشاره کرد. حالت فر مانند و براق بودن موهای فر با استفاده از این سرم‌ موها به‌طور کامل حفظ می‌شود.

سرم مو مخصوص موهای رنگ شده:

درصورتی که موهای شما رنگ شده هستند یا درمعرض مواد شیمیایی قرار گرفته اند، می توانید برای تقیویت آنها از سرم موهایی استفاده کنید که پایه ای کرمی داشته و وزن سبکی  دارند. این سرم ها علاوه بر سیلیکون روغن های آرگان، جوجوبا، نارگیل و عصاره‌ی چای سبز نیز دارند درنتیجه تاثیر فوق العاده ای بر موهای رنگ شده یا درمعرض مواد شیمیایی قرار گرفته، دارند.

سایر سرم های مو شامل موارد زیر می باشند:

- سرم موی مناسب موهای چرب

- سرم موی مناسب موهای مستعد ریزش

- سرم موی مناسب موهای شوره دار

- سرم مو مناسب موهای صاف

سرم مو,سرم مو چیست,انواع مختلف سرم موانواع مختلف سرم مو

فواید سرم های مو:

همانطور که اشاره شد سرم های مو برای حفظ سلامتی و زیبایی موها تاثیر بسیار زیادی می گذارند درنتیجه یک محصول کاربردی و مهم در روتین مراقبت از موها محسوب می شوند. در ادامه به سایر فواید این ماده اشاره می شود: 

محافظت از موها:

سیلیکون موجود در فرمولاسیون سرم مو می تواند یک پوشش محافظتی پلاستیکی ایجاد کند که تار موها را از آسیب های محیطی مانند نورخورشید، آلاینده و آلودگی هوا و... محافظت می کند. 

ترمیم ساقه موها:

آمینواسیدهای موجود در ترکیبات موجود در سرم مو می تواند آسیب های ناشی از روش های شیمیایی مانند فر دائم یا رنگ مو و... را ترمیم کرده و بازسازی کند، از طرفی زمان استفاده از ابزارهای حرارتی مو مانند اتو یا سشوار از ایجاد آسیب مستقیم به ساقه موها پیشگیری خواهد کرد. 

نرم و درخشان کردن موها:

سرم مو می تواند موها را تغذیه و رطوبت رسانی کند درنتیجه موهایی ابریشمی و نرم ایجاد خواهد شد که جلوه ای درخشان و خوش حالت را به نمایش می گذارد. از طرفی سرم های مو نور تابیده شده را منعکس می کند درنتیجه شما موهایی درخشان و شفاف خواهید داشت. 

باز کردن گره موها:

این محصول سبب افزایش ضخامت و نرم کردن موها می شود درنتیجه از ایجاد گره بین تارها پیشگیری می کند. 

کاهش ریزش موها:

سرم مو می تواند فیبرهای موجود در مو را تقویت کند درنتیجه ریزش و شکستگی موها را کاهش می دهد، از طرفی تقویت ریشه موها نیز با فرمولاسیون مغذی و آبرسان این ماده امکان پذیر است و درنهایت ریزش مو به طرز فوق العاده ای کاهش پیدا می کند. 

از بین بردن چسبندگی بین تارهای مو:

سرم مو بافتی نرم و سبک دارد و قدرت جذب بالای سرم آن به گونه ای خواهد بود که به راحتی توسط فولیکول های مو جذب می شود و تصویری چرب و ناخوشایند تشکیل نمی دهد. 

سرم مو,سرم مو چیست,مزایای سرم موفواید استفاده از سرم مو

نحوه استفاده از سرم مو:

استفاده از سرم های مو کاری آسان خواهد بود و نیاز به مهارت یا تخصص ندارد. برای استفاده از سرم باید ابتدا موها را شامپو زده و به خوبی بشویید. بعد از اینکه از حمام بیرون آمدید اجازه دهید مقداری از آب موها گرفته شود سپس سرم مو را استفاده کنید. 

مقداری از سرم مو را کف دست ریخته و با نوک انگشت آن را به تمام قسمت های مو بزنید. سرم مو نیازی به شستوشو ندارد و بعد از چند دقیقه به صورت کامل توسط موها جذب می شود. تعداد دفعات استفاده از سرم کاملا به شرایط موی خودتان بستگی دارد. درصورتی که موهای سالمی دارید می توانید هفته ای دو مرتبه از محصول استفاده کنید اما اگر موهایی وز، خشک و آسیب دیده دارید می توانید بعد از هرمرتبه شستوشو از آن استفاده کنید. 

توصیه می شود بعد از سرم موها را با شانه دندانه درشت شانه کنید تا ماده به صورت یکنواخت روی تمام نقاط سر پخش شود. نکته مهمی که درخصوص استفاده از این محصول وجود دارد این است که سرم را زمانی که موها رطوبت دارند باید استفاده کرد و به هیچ عنوان سرم را روی موهای خشک استفاده نکنید. 

نکته مهم دیگری که وجود دارد عدم استفاده از سرم روی پوست سر است، تنها مقداری از آن را روی ساقه موها ماساژ دهید. در استفاده از سرم زیاده روی نکنید، تنها چند قطره برای کل موهای شما کفایت می کند. استفاده بیش از اندازه می تواند موها را چرب، سنگین، روغنی و کم حجم تر کند. 

همانطور که پیش از این اشاره شد سرم ها انواع مختلفی دارند و هر فرد باید باتوجه به نیاز خود بهترین آن را خریداری کند. این محصول یک لایه محافظ برای ساقه مو ایجاد می کند که آن را در برابر آسیب های محیطی یا شیمیایی محافظت می کند. 

انواع سرم های مو در بازار وجود دارند که از جمله آنها می توان به سرم ضدریزش مو، سرم تقویت‌کننده مو و سرم ترمیم‌کننده مو آسیب‌دیده اشاره کرد. 

سرم مو,سرم مو چیست,نحوه استفاده از سرم مونحوه استفاده از سرم مو

بایدها و نبایدهای استفاده از سرم مو:

درصورتی که دائما از سرم برای حالت دادن موهایتان استفاده می کنید باید نکاتی را مدنظر داشته باشید که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

برای دستیبابی به نتیجه بهتر براساس نوع، بافت، وضعیت و نیاز موها سرم مناسبی را تهیه کرده و استفاده کنید. 

مقدار کمی از محصول هم می تواند شما را به نتیجه مطلوب برساند درنتیجه نباید در مصرف ماده زیاده روی کنید.

از ایجاد دمای مناسب برای سرم در کف دست هایتان اطمینان کسب کنید، درغیر این صورت ممکن است آسیب رسان باشد، سپس آن را به صورت یکنواخت روی موها پخش کنید. 

همواره بعد از شست و شوی موها از سرم استفاده کنید در این صورت جزب بهترین حالت می باشد. همچنین موها را مقداری مرطوب نگه دارید تا مواد مفید سرم به داخل فولیکول های مو نفوذ کنند. 

سرم مو را به کف سر خود نمالید. در این صورت، ریشه موهایتان به هم می‌چسبد و آسیب می‌بیند.

سرم مو,سرم مو چیست,نکات استفاده از سرم مونکات مربوط به استفاده از سرم مو

گردآوری: بخش مراقبت و زیبایی سرپوش

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش