شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۹ - ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۱۷۷۱
حوزه بهداشت و رفاه

کاهش چشمگیر مرگ و میر کرونایی تا سه هفته آینده | رکورد فوتی‌های کرونا در کرمانشاه و اصفهان

روند واکسیناسیون در ایران,واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چندی پیش گفته بود با سرعت روند واکسیناسیون در کشور ۱۰ درصد از موارد سرپایی و حدود پنج درصد موارد بستری ابتلا به کرونا روند کاهشی داشته است و مرگ و میر تا سه هفته آینده با کاهش چشم گیری همراه می شود.

وی افزود:هنوز برای پوشش واکسیناسیون راه قابل توجهی پیش رو داریم اگر قبلا برای گونه‌های ووهان و سایر گونه‌ها پوشش ۷۰ درصدی را مدنظر داشتیم برای نوع اخیر این بیماری یعنی واریانت دلتا، پوشش ۹۰ درصدی مورد نظر قرار دارد و از زمان ورود ویروس دلتا به کشورمان، سرعت واکسیناسیون در ۲ ماهه اخیر افزایش داشته است.

حریرچی ادامه داد: اگر بخواهیم اثرات واکسیناسیون را مطالعه کنیم باید بدانیم اگر واکسیناسیون انجام نمی‌دادیم بی شک تعداد فوتی‌های کشورمان بیش از اینها بود الان خوشبختانه با توجه به اینکه پوشش سنین بالای ۶۰ سال در کشورمان بالای ۸۰ درصد است و پوشش واکسیناسیون در رده سنی ۶۵ تا ۷۰ سال ۹۶ درصد است، از این رو آمار مرگ و میر در افراد بالای ۶۰ سال به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

مراکز ۲۴ ساعته واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران/وضعیت تزریق دُز بوستر و حذف محدودیت سنی

دکتر باباک عشرتی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت واکسیناسیون علیه کرونا در مراکز دانشگاه علوم پزشکی ایران و همچنین مراکز واکسیناسیون ۲۴ ساعته این دانشگاه، گفت: اکنون در دانشگاه علوم پزشکی ایران ۴۶ مرکز واکسیناسیون وجود دارد که به صورت دو شیفته از هشت صبح تا هشت فعال هستند.

روند واکسیناسیون در ایران,واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران

وی افزود: در عین حال علاوه بر این، یک مرکز ۲۴ ساعته هم داریم. همچنین قرار است در تهران یک مرکز خودرویی دیگر هم اضافه کنیم. بر این اساس دو مرکز خودرویی است که یکی از این مراکز خودرویی که در استادیوم آزادی واقع است، ۲۴ ساعته می‌شود و مرکز خودرویی دیگرمان که واقع در مرکز دژبانی ارتش است، اما تا ۱۲ شب فعال خواهد شد. در عین حال یک مرکز ثابت ۲۴ ساعته  که مرکز سوله کردستان است هم داریم که آن هم ۲۴ ساعته است. یک مرکز ثابت دیگر هم داریم که سوله سازمان برنامه جنوبی است و آن هم تا ۱۲ شب فعال خواهد شد. در عین حال یک مرکز دیگر را هم باید ۲۴ ساعته کنیم که بعدا اعلام می‌کنیم.

عشرتی درباره وضعیت تامین واکسن کرونا و تزریق آن، گفت: در حال حاضر شرایط تامین واکسن بسیار خوب است. به طوری که ذخیره خوبی داریم و اگر با همین روند پیش رویم بین هشت تا ۱۰ روز دیگر واکسن داریم. در عین حال در نظر داریم که تعداد تزریق روزانه‌مان را به ۱۰۰ هزار دز در روز برسانیم. در ۲۴ ساعت گذشته ۸۸ هزار دز تزریق داشتیم که باید این میزان را به روزانه ۱۰۰ هزار دز برسانیم و به نظر می‌رسد که می‌توانیم به این رقم برسیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: سعی ما این است که تا اواسط یا اواخر آبان ماه برای کل جمعیت تحت  پوشش دانشگاه، واکسیناسیون‌ را کامل کنیم. در حال حاضر چهار میلیون و ۲۳۰ هزار نفر جمعیت بالای ۱۸ سال دانشگاه علوم پزشکی ایران است که باید واکسینه شوند. با توجه به این جمعیت هشت میلیون و ۶۰۰ هزار دز واکسن باید تزریق کنیم. از این میزان، تا روز گذشته بیش از دو میلیون و ۳۰۰ دز تزریق شده است که شامل یک دز و دو دز است و ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار دز دیگر باقی مانده است که اگر به همین ترتیب پیش رویم، کار را در آبان ماه تمام می‌کنیم.

عشرتی درباره برداشتن محدودیت سنی تزریق واکسن در تهران و برای دانشگاه‌های علوم پزشکی واقع در تهران، گفت: ما از این حالت استقبال می‌کنیم. منتها مقداری مراکزمان شلوغ می‌شود. در حال حاضر رسما نمی‌توانیم محدودیت سنی را برداریم و باید وزارت بهداشت تصمیم بگیرد در عین حال مردم هم عجله نکنند، ظرف چند وقت آینده تدریجا تمام گروه‌های سنی را اعلام می‌کنند و همه می‌تواند سر وقت خود مراجعه کرده و بدون دغدغه واکسن را دریافت کنند. نیازی به عجله یا نگرانی نیست و اگر به همین ترتیب واکسن به دستمان برسد، همه جمعیت را واکسینه می‌کنیم.

وی درباره تزریق دز بوستر برای کادر درمان، گفت: هنوز وزارت بهداشت دز بوستر را برای هیچ گروهی مصوب نکرده است. البته دز بوستر پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. قاعدتا بسیاری از کشورها تزریق دز بوستر را انجام داده و نتیجه خوبی داده است. حال اینکه می‌گویم تزریق دز بوستر در ایران پیچیدگی‌هایی دارد به این دلیل است که به عنوان مثال کادر درمان ما پنج مدل واکسن دریافت کردند. حال باید بررسی شود که دز بوستر از چه نوعی تزریق شود و نیاز به شواهد علمی دارد و نیاز به بررسی بیشتری دارد.

وی گفت: ترجیحا بهتر است مردم برای واکسیناسیون‌شان در سامانه Salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند که در آنجا مراکز ما مشخص است و می‌توانند انتخاب کنند. در عین حال آدرس مراکز بر روی برخی نقشه‌خوان‌های موبایلی هم وجود دارد و روی سایت دانشگاه علوم پزشکی ایران هم وجود دارد. با این حال اگر از قبل در سامانه ثبت نام کنند بهتر است.

رکورد فوتی‌های کرونا در کرمانشاه شکسته شد

روند واکسیناسیون در ایران,واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۱۸ نفر دیگر بر اثر ابتلای قطعی به کرونا در استان فوت کردند، گفت: با ثبت این تعداد مرگ رکورد فوتی‌های ناشی از کرونا از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون شکسته شد. با احتساب این تعداد مجموع جان‌باختگان استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۳۲۸ نفر رسیده است.

کرونا جان ۴۹ اصفهانی دیگر را گرفت

در طول شبانه روز گذشته منتهی به امروز (دوشنبه_۲۲شهریورماه) ۴۹ بیمار مشکوک و قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ۲۲ شهرستان استان فوت کردند که تست ۳۶ بیمار مثبت بود.در طول این مدت ۴۹۰ بیمار جدید در بیمارستان‌های استان بستری شدند، درحالی که ۵۱۰ بیمار از بیمارستان‌ها مرخص شدند.

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش