شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۵۴ - ۰۸ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۵۸۱
حوزه بهداشت و رفاه

قطع چرخه کرونا نیازمند تزریق واکسن به ۷۵ درصد جمعیت کشور است/ آخرین رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور اعلام شد

واکسیناسیون مردم ایران در زمان کرونا,رنگبندی کرونایی شهرها
مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و درمان گفت: برای کنترل بیماری کرونا باید بیش از ۷۰ تا ۷۵ درصد جمعیت کشور واکسن بزند تا چرخه بیماری کرونا در کشور قطع شود.

به گزارش ایرنا ، «سید حامد برکاتی» در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما افزود: برای مقابله با ویروس کرونا راهی به جز تزریق واکسن نداریم و با توجه به ۲۰ ماه درگیری کشور با کرونا تجربه نشان داده است که تزریق واکن کرونا واجب است.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون به تامین سلامت مردم کمک می کند، ادامه داد: چیزی که واضح است تزریق واکسن به سلامتی مردم کمک می کند و عدم واکسیناسیون ساده انگاری بیماری کرونا است، چیزی که در پیک پنجم خود را به خوبی در کشور نشان داد.

مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و درمان یادآورشد: همانطوری که سازمان بهزیستی اعلام کرد اواخر تیرماه سال جاری در آسایشگاهایی که سالمندان آنها دو دوز واکسن را تزریق کردند ۷۵ درصد ابتلای به بیماری کرونا کم شد و ۶۵ درصد مرگ و میر سالمندان نیز کاهش یافت در حالی که متوسط سن سالمندان در آسایشگاه ها بیش از ۷۰ سال سن بود.

برکاتی تاکید کرد: اگر بخواهیم به سلامتی خود، خانواده و عزیزان توجه کنیم، تزریق واکسن یک وظیفه اجتماعی مهم ما است  زیرا تنها موردی که می تواند از بیماری کرونا جلوگیری کند، تزریق واکسن کرونا است.

مدیرکل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و درمان با بیان اینکه هم اکنون ۹۴ درصد سالمندان کشور واکسن تزریق کرده اند ، گفت: تا زمانی که واکسن به شخص زده نشود ایمنی ایجاد نمی شود و برای سلامت جامعه همه ما ناچار به زدن واکسن کرونا هستیم.

در ادامه «علی اکبر حقدوست » متخصص اپیدمیولوژیست در این برنامه تاکید کرد: سلامتی حق مردم است و برای تحقق این مساله مهم باید دولتمردان دسترسی مردم را به واکسن تسهیل کنند و در زمینه مزیت های تزریق واکسن نیز به مردم اطلاعات درست و صحیحی داده شود.

وی گفت: برخی افراد تزریق واکسن را سخت می پذیرند و باید به سوالات این افراد پاسخگو باشیم و با جواب علمی قانع کنیم که برای کنترل این بیماری باید واکسن کرونا تزریق شود.

این متخصص اپیدمیولوژیست اظهاردشات: هم اکنون درصدی از جمعیت ایران و جمعیت کشور هخای مختلف جهان واکسن نمی زنند ولی با اجبار نمی شود واکسن تزریق کرد، اما با اعتماد سازی و اطلاع رسانی مناسب باید این افراد برای زدن واکسن قانع کرد.

حقدوست تاکید کرد: تزریق واکسن، رعایت پروتکل های بهداشتی و دارو مهم ترین راهکار مقابله با بیماری کرونا است در حالی که داروی موثری برای مهار این بیماری نداریم و رعایت پروتکل های بهداشتی نیز محدودیتهای زیادی را برای افراد به وجود می آورد، لذا تنها راهکار مناسب برای مقابله با این بیماری زدن واکسن است تا زندگی مردم راحت شود، همانطوری که هم اکنون در کشورهای مختلف جهان توانسته اند با تزریق واکسن این بیماری را کنترل کنند.

رییس سازمان غذا و دارو در این برنامه تلویزیونی گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم واکسن مورد نیاز کشور را از منابع داخلی و یا خارجی تامین کنیم.

«محمد رضا شانه ساز» افزود: انتظار داریم با توجه به افزایش واردات واکسن تا اواسط آبان ماه سال جاری بتوانیم تمام جمعیت هدف خود را واکسینه کنیم تا به یک ایمنی جمعیتی برسیم.

وی تاکید کرد: در حال حاضر دو تولیدکنندده داخلی ( برکت و پاستور) موفق شدند که واکسن خود را برای انجام واکسیناسیون برساند و سه تولید کننده داخلی دیگر ( رازی ، فخرا و سیناژن) وارد فاز سوم شده اند و حتی برای تایید واکسن برکت توسط سازمان بهداشت جهانی اقدامات مورد نیاز آغاز شده است.

رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به رفع کمبود انسولین در کشور نیز بیان کرد: در حال حاضر کمبودی در انسولین نداریم و بیماران مورد نیاز به داروی انسولین با راه اندازی سامانه مربوطه در حال شناسایی هستند و انتظار داریم تا پایان سال جاری با تولید انسولین در ۴ کارخانه تولید کننده در داخل، بتوانیم در تولید انسولین به خودکفایی برسیم.

آخرین رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور/ ۱۶ شهرستان در وضعیت قرمز کرونا

بر اساس آخرین رنگ‌بندی منتشر شده از شهرهای کشور از شنبه ۱۰ مهر ماه، ۱۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۹۸ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۷۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار خواهند گرفت.

واکسیناسیون مردم ایران در زمان کرونا,رنگبندی کرونایی شهرها

به گزارش ایسنا،  با عبور همه‌ی استان‌های کشور از قله خیز پنجم کرونا، تعداد شهرستان‌های قرمز از ۲۹ شهر به ۱۶ شهر کاهش یافت.

 شهرستان‌هایی که کماکان در وضعیت قرمز هستند شامل موارد زیر هستند:

ارومیه، اشنویه، بوکان، سردشت، مهاباد (آذربایجان غربی)، بانه، سقز، سنندج، کامیاران، مریوان (کردستان)، پاوه، جوانرود، سرپل ذهاب، کرمانشاه، گیلانغرب، هرسین (کرمانشاه)

 مردم در شهرهای آبی، زرد و نارنجی حتی پس از دریافت واکسن می‌بایست کماکان مراقبت‌های بهداشتی را رعایت کنند. عادی‌انگاری می‌تواند به موج جدید بیماری منجر شود.

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش