جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۸:۰۹ - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۷۱۷
حوزه بهداشت و رفاه

موج دوم کرونا در ایران کم‌خطرتر و آرام‌تر است/ ثبت ۸۳ مورد جدید ابتلا به کرونا در اصفهان؛ خوزستان رکود مبتلایان به کرونا را شکست

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
حسین قناعتی می گوید که موج دوم کرونا در ایران کم خطر تر است.

رییس اتاق فکر ستاد کرونای استان تهران پیش‌بینی کرد موج دوم شیوع کرونا در ایران کم‌خطرتر و آرام‌تر طی می­‌شود؛ زیرا با رفتار ویروس بهتر آشنا شده‌ایم.

به گزارش ایرنا، حسین قناعتی امروز دوشنبه در اولین روز از هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: امروز نسبت به آغاز شیوع کرونا تجهیزات بیشتر و بهتری داریم. آموزش رفتارهای بهداشت فردی داده شده و مردم بیشتر رعایت می‌کنند. بنابراین انتظار داریم موج بعدی شیوع ویروس کرونا کم‌خطرتر باشد و آرام‌تر طی شود.

وی افزود: با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا و علائم در همه دنیا دولت ما و بعضی دولت‌ها این فرضیه را داشتند که حتی نجات یک نفر مهم است و هیچ بیماری نباید بدون درمان رها شود.

قناعتی ادامه داد: قرنطینه فرصتی به ما داد تا تعداد افراد مبتلا کاهش یابد، تجهیزاتی مانند ماسک و دستکش نیز تا حد ۶۰ تا ۷۰ درصد از انتقال بیماری جلوگیری کردند. کشورهایی مانند چین و کره جنوبی که سابقه مبارزه با بیماری‌های همه‌گیر مانند سارس را داشتند بهتر عمل کردند.

وی در خصوص وضعیت ویروس کرونا در ایران گفت: پیش‌بینی‌­های متفاوتی از ۱۴ هزار تا ۵۶ هزار مرگ و میر بر اثر بیماری در ایران انجام شد که هیچ کدام به دلیل اقدامات پیشگیرانه محقق نشد. تصویری از مشکل در کشورهای مختلف از جمله ایران نداشتیم. سازمان های زیادی مسئول هستند ولی نمی دانستیم چه کسی باید این وضع را مدیریت کند تا اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی شد. تحریم‌­ها نیز نقش مهمی در کاستن از توانایی ما در مبارزه با کرونا داشتند؛ با وجود این، اقدامات خوبی توسط دولت و مردم صورت گرفت و امروز میزان ماسک هایی که در خانه ها دوخته شده از مجموع ماسک­‌های تولید شده در کارخانه‌ها بیشتر است.

رییس اتاق فکر ستاد کرونای استان تهران جلوگیری از مراجعات حضوری را یکی از مولفه‌های درمان کرونا دانست و گفت: درمان ویروس کرونا و آموزش برای جلوگیری از ابتلا به آن با آموزش‌های برخط و انواع اپلیکیشن‌ها ممکن‌ است.

قناعتی با وجود محاسن فناوری اطلاعات، انتشار بیش از حد اخبار را در فضای مجازی مضر دانست و گفت: البته فناوری اطلاعات می تواند ضررهایی داشته باشد و در زمان کرونا اخبار زیادی در مورد راه‌های جلوگیری از کرونا منتشر شد که بسیاری درست نبودند و در حد شایعه بودند.

وی درباره آسیب‌های ویروس کرونا در بخش اقتصاد اظهار داشت: صنایع مختلف از این بیماری آسیب دیدند و حتی کسب‌وکارهای کوچک بیشتر ضرر کردند؛ سبک زندگی تغییر کرده و در دوران پساکرونا بیشتر هم تغییر می‌کند.

رییس اتاق فکر ستاد کرونای استان تهران در خصوص نقش فناوری اطلاعات در زمان شیوع ویروس کرونا گفت: فناوری اطلاعات در آموزش، بررسی و به دست آوردن اطلاعات بسیار مفید بود. نرم افزارهای بیماریابی یا کمک به بیماران نیز از طریق فناوری اطلاعات توسعه یافته و ارائه شدند. نقشه ردیابی تماس از دیگر دستاوردهای فناوری اطلاعات است که میزان ارتباط‌ بیمار را با افراد مختلف نشان می‌دهد.

هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در دو روز و به صورت مجازی روزهای ۱۸ و ۲۸ ماه مه (۲۹ اردیبهشت و ۸ خرداد) برگزار می‌شود. این دوره از نشست استپ با توجه به شیوع بیماری کرونا از ماه دسامبر (آذر ۱۳۹۸) در چین و ابتلای بیش از چهار میلیون نفر در جهان و مرگ بیش از سیصد هزار نفر به دلیل ابتلا به آن در اولین جلسه به نام تبادل تجربیات و مشاهدات نیروی درمان در کشورهای اسلامی روز ۲۹ اردیبهشت میزبان مقالات و سخنرانی‌های علمی شماری از پژوهشگران و پزشکان است.

این نشست ها با هدف همکاری‌های علمی و فناورانه برای مبارزه با کرونا در کشورهای مختلف و مدیریت بحران ناشی از آن و استفاده از دستاوردهای یکدیگر، هم‌افزایی توانایی‌ها و ظرفیت‌های دانشمندان و متخصصان و مشاهدات نیروهای درمان در کشورهای اسلامی و با حضور شماری از پژوهشگران جوان، نیروهای درمان و مقامات برگزار می‌شود. در این دوره از نشست استپ کارشناسان ایرانی بیماری‌های عفونی و اساتید دانشگاه و متخصصان همراه با اساتیدی از کشورهای هند، ترکیه، ژاپن، چین، اندونزی، مالزی و آذربایجان تجربیات خود را در درمان این بیماری به اطلاع یکدیگر می‌رسانند.

تاکنون مراکز مختلفی در جهان اسلام شامل دانشگاه های ایران سه دوره، دانشگاه پوترای مالزی (دوره دوم)، دانشگاه سلطان قابوس عمان (دوره چهارم) و دانشگاه کراچی پاکستان (دوره پنجم) میزبان نشست‌های استپ بوده‌اند.

نشست‌های استپ با هدف ایجاد فضای همکاری و تعامل بین دانشمندان کشورهای اسلامی در دستور کار بنیاد مصطفی(ص) قرار گرفت. طرحی که ضمن تبیین گفتمان علم و فناوری و توسعه شبکه ارتباطات دانشمندان جهان اسلام، به زمینه‌سازی برای ایجاد هم‌افزایی و توسعه همکاری‌های علمی می‌پردازد و زمینه توسعه فعالیت‌های علمی و فناورانه را در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی مهیا خواهد کرد.

بهبودی بیش از ۸۸ درصد مبتلایان به کرونا در استان تهران

ویروس کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به وضعیت کرونا در استان تهران اظهار داشت: خوشبختانه ۸۸.۸ درصد افرادی که در تهران به کرونا مبتلا شده بودند، بهبود یافته‌اند که این آمار رکورد قابل قبول و چشمگیر و نشان دهنده ارائه خدمات مطلوب بوده است.

وی ادامه داد: در مراکز نگهداری سالمندان و معلولان از جمله آسایشگاه کهریزک با حضور هزار و ۴۷۰ نفر از جمله سالمندان، معلولان ذهنی و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند تا به امروز ۲۴ نفر فوتی داشتیم؛ این در حالی است که آمار فوت شدگان سالمند در مراکز سالمندان کشور انگلیس بیش از ۱۴ هزار نفر و در آمریکا بیش از ۴۰ درصد بوده است.

استاندار تهران با اشاره به اثرگذاری مراقبت و رعایت حفاظت فردی در مقابله با شیوع کرونا عنوان کرد: میانگین سنی مبتلایان و فوت شدگان ناشی از کرونا در استان تهران ۶۸ سال بوده، در صورتی که میانگین سنی در کشور ۵۹ و ۶۰ سال است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسنی بندپی با بیان اینکه فوت شدگان ناشی از کرونا در سه روز اخیر کمتر از ۱۱ نفر بوده است، گفت: خوشبختانه در ورامین با جمعیت زیادی که دارد در پنج روز اخیر آمار ‌فوتی نداشتیم، به علاوه بستری شده‌ها هم روزانه حدود ۲۳۰ تا ۲۴۰ نفر است و تعداد بهبود یافتگان نیز افزایش یافته است.

ثبت ۸۳ مورد جدید ابتلا به کرونا در اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۸۳ مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس به جز شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در بیمارستانهای اصفهان بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ابراز داشت: درمجموع تعداد ۳۸۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را در بیمارستان‌های استان اصفهان بستری هستند که البته این آمار مجزا از آمار شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل است.

تشخیص و درمان‌های سرپایی در اصفهان رو به افزایش است

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۰۴ نفر به نسبت وضعیت جسمی وخیم‌تری را دارند که این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانها نگهداری می‌شوند، بیان داشت: این نکته نیز قابل ذکر است که تشخیص و درمان‌های سرپایی در اصفهان رو به افزایش است.

نجیمی با تاکید بر این مطلب که هنوز به مرحله مهار بیماری کرونا نزدیک نشده‌ایم، ابراز داشت: یقیناً ترددهای غیر ضروری، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت اصول بهداشتی به ویژه شست و شوی دست‌ها و استفاده از ماسک، در کاهش آمار و روند نزولی ابتلاء به این بیماری تأثیر دارد و از هم استانی‌های عزیز تقاضا داریم این موارد را رعایت کنند تا به لطف الهی به مرحله مهار کرونا در استان برسیم.

خوزستان رکود مبتلایان به کرونا را شکست

در ٢۴ ساعت گذشته ۶٠٨ مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان خوزستان به ثبت رسیده که به تفکیک زیر است:

اهواز: ۳۲۲ مورد

دزفول: ۶۶ مورد

شوشتر۴۷ مورد

آبادان: ۴۴ مورد

شوش: ٢۶ مورد

ماهشهر ۱۸ مورد

دشت آزادگان: ۱۲ مورد

مسجدسلیمان: ۹ مورد

باوی: ۱۲ مورد

بهبهان: ۹ مورد

کارون: ۸ مورد

اندیمشک: ۷ مورد

حمیدیه: ۷ مورد

هفتکل: ۵ مورد

رامشیر: ۴ مورد

خرمشهر: ۳ مورد

شادگان: ۲ مورد

ایذه: ۲ مورد

باغملک: ۲ مورد

رامهرمز: ۱ مورد

گتوند: ١ مورد

هندیجان: ۱ مورد

در ۲۴ ساعت گذشته، ١۴ نفر از هموطنان‌مان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند تا تعداد قربانیان این ویروس در استان به ٣٧۴ نفر افزایش پیدا کند.

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش