جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۲۱:۰۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۷۹۰
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت: ۵۰ درصد از مرگ‌های ناشی از ویروس کرونا در ۳ استان کشور است

زالی: کرونا تمام نشده است/ استاندار تهران: ۱.۱ درصد معتادان کرونا گرفتند

دکتر زالی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
مجموع بیماران جدید کرونایی تهران نسبت به روز قبل ۲,۳ درصد افزایش داشته است.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، خستگی شهروندان از اجرای پروتکل‌های بهداشتی را نگران‌کننده‌ترین خطر استمرار اپیدمی عنوان کرد و گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد، در پایتخت کرونا پایان نیافته است و خطر آن باید جدی‌تر تلقی شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی، امروز، یکشنبه (۱۱ خرداد) در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۱ بیمار در بخش‌های عادی مراکز درمانی استان تهران به عنوان موارد قطعی جدید ابتلا به کرونا و ۷۲ بیمار نیز در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند.

وی با بیان این‌که مجموعا ۲۹۴ بیمار در طول ۲۴ ساعت گذشته از مجموع بیمارستان‌های استان مرخص شده‌اند، درباره تعداد بستری‌های جدید نسبت به روز گذشته، اظهار کرد: این آمار نسبت به روز گذشته افزایش مختصری داشته است و مجموع بیماران جدید نسبت به روز قبل ۲,۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

دکتر زالی گفت: سهم  بیمارانی که از مجموع بخش‌های بهداشتی و درمانی به عنوان مراجعین سرپایی مراجعه کرده و بعد بستری شده‌اند، در ۲۴ ساعت گذشته از ۳,۷ به ۵.۶ درصد رسیده که افزایش مختصری را نشان می‌دهد.

وی افزود: بنابر این آمارها، در بخش‌های مراجعین به مراکز بهداشت و مراجعان مراکز درمان، هم در بخش موارد جدید بخش‌های عادی و بخش‌های ویژه نسبت به ۲۴ ساعت گذشته افزایش مختصری داشته است.

وی تاکید کرد: مهمترین مسئله در برخورد با بیماری کرونا و کاهش موارد ابتلاء، جدی تلقی کردن بیماری است.

دکتر زالی ادامه داد: خطر بیماری کرونا از کشور و استان تهران زدوده نشده و تهران یکی از شهرهایی است که در آن روزانه موارد ابتلای جدید گزارش می‌شود و این گزارش‌ها نشان می‌دهد، هنوز در پایتخت بحث کرونا باید جدی‌تر تلقی شود.

وی افزود: هرگونه تسامح و عدم اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی توسط شهروندان، می‌تواند منجر به بروز کاستی در فاصله‌گذاری اجتماعی شود و به‌صورت تصاعدی افزایش موارد ابتلا را در پی داشته باشد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران، گفت: کرونا در تهران پایان‌یافته نیست و کماکان در بحث کرونا مسئله باید جدی‌تر تلقی شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، زالی ادامه داد: با توجه به تغییرات شناوری که در آمارها وجود دارد و به‌ویژه موارد جدید گزارش‌شده، ما هنوز برای کنترل قطعی کرونا در تهران به زمان نیاز داریم.

دکتر زالی تاکید کرد: مهمترین عامل برای انتقال این بیماری حضور در مراکز پرتراکم و پرتردد و به‌ویژه بدون استفاده از وسایل حفاظتی است و در شرایط فعلی که خطر در کمین ماست و این بیماری فریبنده به هر طریقی می‌تواند با ساز و کارهای فریبنده خود، منجر به تسخیر میزبان‌های جدید شود، باید با مراقبت‌های بیشتر نسبت به محافظت از خود در برابر این ویروس توجه کنیم.

وی مهمترین خطر نگران‌کننده در استمرار اپیدمی را، خستگی شهروندان در اجرای پروتکل‌های بهداشتی و تسامح نسبت به خطر بیماری کرونا عنوان کرد.

استاندار تهران: ۱.۱ درصد معتادان جمع آوری شده کرونا داشتند

دکتر زالی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

استاندار تهران گفت: تست ابتلا به ویروس کرونای ۱.۱ درصد از ۴ هزار و ۷۵۶ معتاد جمع آوری شده در پایتخت از ابتدای اردیبهشت امسال که با هدف ساماندهی و جلوگیری از ابتلا به این ویروس انجام شد، مثبت بود.

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز یکشنبه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: پس از غربالگری ۴ هزار و ۷۵۶ نفر که در مراکز نگهداری معتادان این استان پذیرش شدند مشخص شد که ۳ هزار و ۶۲۸ نفر از آنان معتاد هستند.

وی یادآورشد: باقی افرادی که معتاد نبودند بی سرپرست، سالمند، بیمار یا کارتن خواب محسوب می شدند.

محسنی بندپی اظهار داشت: اکنون باید برای ساماندهی این تعداد افرادی که معتاد نیستند و قانون راهکاری برای نگهداری آنان پیش بینی نکرده است، تدابیر لازم را داشت.

استاندار تهران گفت: در قانون کلیات نگهداری از چنین افرادی مشخص شده است اما ابهاماتی دارد که اجازه ساماندهی این افراد را نمی دهد.

وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد اعلام کرده است که می تواند نسبت به پذیرش و ساماندهی سالمندانی که بیمار نیستند و هیچ سرپرستی ندارند، اقدام کند.

محسنی بندپی ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی باید طبق مصوبه، بیمارستان هایی را برای افرادی که بیمار هستند، در سریعترین زمان ممکن معرفی و نسبت به درمان آنان اقدام کند.

استاندار تهران گفت: هنوز معتادان متجاهری در سطح شهر مشاهده می شوند، به ویژه از این افراد می توان به زنان معتاد اشاره کرد که نسبت به مردان آسیب پذیری بیشتری دارند.

وی اضافه کرد: تاکنون ۷ هزار و ۴۹۱ نفر در مراکز جمع آوری و نگهداری معتادان متجاهر نگهداری می‌شوند و ۷ هزار و ۶۳۹ نفر نیز در این مراکز ظرفیت خالی داریم.

محسنی بندپی با بیان اینکه پذیرش معتادان در این مراکز به اتمام نرسیده است، تاکید کرد: قوه قضائیه با نگهداری بیش از ۶ ماه این افراد در مراکز ترک اعتیاد موافقت کرده است.

استاندار تهران گفت: قانونگذار ۲ دستگاه شهرداری و بهزیستی را نسبت به ساماندهی، اجتماع پذیری، حرفه آموزی و ارائه خدمات درمانی و روانی برای معتادانی که در مراکز ترک اعتیاد جمع آوری و نگهداری می کنند، مکلف کرده است.

وی افزود: شهرداری تهران بنا بود ظرفیت نگهداری ۲ هزار نفر را در اختیار استان قرار دهد که هر چه سریعتر باید نسبت به انجام و  محقق سازی آن اقدام کند.

محسنی بندپی بر لزوم ساماندهی کودکان یا افراد زیر ۱۸ سال معتاد جمع آوری شده تاکید و اشاره کرد که مسئولیت درمان این کودکان بر اساس قانون بر عهده دانشگاه های علوم پزشکی است و نهادهای خدماتی دیگر پس از این پروسه می توانند وارد ساماندهی این کودکان شوند.

مواد مخدر گران شد

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران نیز در این جلسه به گران شدن انواع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: قیمت تریاک ۷۱ درصد، هروئین ۵۰ درصد، مرفین ۳۵ درصد و حشیش ۱۵۰ درصد حشیش گران شده است که می تواند تبعاتی را در افزایش سرقت و جرائم خرد به دنبال داشته باشد.

مصطفی هادی زاده اعلام کرد: ۶ درصد از کشفیات کل مواد مخدر کشور مربوط به تهران و ۸۰ درصد آن متعلق به استان های مرزی در شرق کشور است.

وی به جمع آوری معتادان متجاهر از ۹ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد امسال اشاره و اضافه کرد: نیروهای پلیس ۲۵۵ نفر را جمع آوری کرده اند که از این تعداد ۱۹۰ نفر در مراکز نگهداری پذیرش شده اند و از این میان ۱۵ نفر از اتباع بودند.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: هم اکنون ۷۸ درصد معادل ۲ هزار و ۸۲۷ نفر از معتادان در مراکز فشافویه و ۲۲ درصد برابر ۸۰۰ نفر در مرکز شفق نگهداری می شوند.

هادی زاده تصریح کرد: از میان مددجویانی که تست کرونا دادند پاسخ ۳۴ نفر مثبت بود که معادل یک درصد از کل پذیرفته شدگان محسوب می شود.

وزیر بهداشت: ۵۰ درصد از مرگ‌های ناشی از ویروس کرونا در ۳ استان کشور است

دکتر زالی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

سعید نمکی (وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: ما در اکثر استان‌ها که متجاوز ار ۲۶ الی ۲۷ است وضعیت ثابت و به سمت مهار بیماری را داریم. برای تحقق این موضوع نیز تلاش زیادی انجام شد و مشقات زیادی را تحمل کردیم تا این دستاورد کسب شد.

وی با اشاره به برخی استان‌ها که دچار خیزش جدید بیماری شده‌اند، ادامه داد: در برخی از استان‌ها علیرغم توصیه‌های اکید ما و تذکرات مستمر اما شاهد بودیم که پروتکل‌ها را شکستند و در برخی از استان‌ها دچار خیز بیماری هستیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تصور می‌شد گرما باعث پایان ویروس کرونا است، تصریح کرد: یک باور غلط که بیماری با شروع فصل گرما مهار می‌شود در میان مردم وجود دارد و این باور غلط باعث شد تا فاصله‌گذاری‌ها و اصول پروتکل‌ها رعایت نشود و امروز ما در استان‌های خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمانشاه دچار خیز بیماری هستیم و البته همکاران ما به شکل نفس‌گیر در تلاش برای مهار بیماری هستند.

نمکی با بیان اینکه با یک یک پیک و خیز جدید بیماری در این استان‌ها روبرو هستیم، خاطرنشان کرد: امروز ۵۰ درصد از مرگ‌ها ناشی از بیماری کرونا در این سه استان اتفاق می‌افتد و این ۲۸ استان معادل ۳ استان زحمت ایجاد کرده‌ بودند.

وی ادامه داد: مردم به همکاران ما و سلامتی خودشان رحم کنند، کرونا تمام نشده است. این تصور غلط که بیماری با گرما از بین می‌رود، ما را دچار گرفتاری و تنش تازه می‌کند. مردم بدانند کرونا تمام نشده و باید پروتکل‌ها و اصول بهداشتی را رعایت کنیم تا گرفتاری تازه برای خودشان مردم و همکاران من که دچار خستگی در این سه ماه شد‌ه‌اند، ایجاد نکنند.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ما تلاش کردیم تا در شرایط کرونا به اقتصاد کشور کمک کنیم و تلاش کردیم با وجود کرونا با تدوین پروتکل‌ها بازگشایی‌ها را تسریع کنیم. ما اولین کشور در جهان بودیم که با تدوین فاصله‌گذاری هوشمند تجارت کشور را به حالت اول بازگرداندیم و نگذاشتیم یک روز مراکز تولیدی تعطیل شود اما باید توجه داشت که هیچ پدیده‌ای اثرش منفی‌تر از مزمن شدن بیماری در کشور نیست؛ اگر همه رستوران‌ها باز باشند اما مردم از بیماری بترسند، کسی به رستوران‌ها نمی‌روند مردم باید پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری را رعایت کنند بزرگترین کمک به تولید کوتاه شدن عمر کرونا است و همه باید در این زمینه تلاش کنیم.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش