شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۱۱۷۷
حوزه بهداشت و رفاه

ادعای نمکی: تمام داروهای کرونا تحت پوشش بیمه قرار گرفت

کرونا جان ۴۵۳ نفر دیگر را در ایران گرفت/ طرح محله محور مقابله با بیماری کرونا در کشور اجرا می‌شود

آخرین آمار مبتلایان قطعی به کووید ۱۹,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۱۰۳۳۹ مورد جدید کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۸۸ نفر در بیمارستانها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۴۵۳ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی بیماری کووید۱۹ در کشور به ۳۹ هزار و ۲۰۲ نفر رسید و ۲۷ استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

به گزارش ایرنا، سیما سادات لاری روز سه شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۰ آبان ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۳۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و سه هزار و ۸۸ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۰۳ هزار و ۲۸۸ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۵۳۰ هزار و ۶۹۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۵۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون پنج میلیون و ۳۰۲ هزار و ۲۰۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری افزود: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. و استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

ادامه دارد...

معاون وزیر بهداشت:طرح محله محور مقابله با بیماری کرونا در کشور اجرا می‌شود

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، «طرح محله محور و خانواده محور» در سطح شهرها و روستاهای کشور اجرا می‌شود.

آخرین آمار مبتلایان قطعی به کووید ۱۹,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

«علیرضا رییسی» روز سه شنبه در ستاد مقابله با بیماری کرونا کرمانشاه که با حضور وزیر بهداشت در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: این طرح شامل سه مرحله است که توسط مراکز بهداشت، خانه بهداشت، هلال احمر، بسیج، معتمدین محله، اعضای شورای شهر و روستا، خیرین و سمن ها اجرا می شود.

او مرحله اول این طرح را مراقبت شامل تشخیص سریع افراد مبتلا، گرفتن تست کرونا و قرنطینه دانست و همچنین مرحله دوم را نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی محله، خانواده و روستا و مرحله سوم؛ حمایت از افراد مبتلا به کرونا اقشار ضعیف توسط نهادهای کمیته امداد، بهزیستی، بسیج، بنیاد ستاد اجرایی فرمان امام عنوان کرد.

هفت راهبرد وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا 

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مرحله اول طرح غربالگری بیماری کرونا که تا اوسط اردیبهشت ماه طول کشید، ۷۸ میلیون، در مرحله دوم ۴۲ میلیون غربالگری و در مرحله سوم ۲۱ میلیون خدمت به آنهایی که درمانشان به دلیل شیوع بیماری کرونا عقب افتاده بود انجام شده است.

رییسی در ادامه به هفت راهبرد اصلی ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد که ستادهای استانی باید برحسب آن مصوبات، تصمیمات استانی مقابله با کرونا را تصویب کنند، گفت: راهبرد اول شامل تشدید نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی و اعمال جرایم مربوط به آن است زیرا تا زمانی که پروتکل ها رعایت نشود نمی توانیم این بیماری را کنترل کنیم.

وی راهبرد دوم را انجام تست های فراوان و هوشمند کرونا برای شناسایی زودتر افراد مبتلا و پیشگیری از آن عنوان کرد و اظهار داشت: در داخل گیت های ویژه تست کرونا ساخته شده که ظرف ۲۵ دقیقه جواب دقیق تست به مراکز داده می شود که بزودی در سطح وسیع و رایگان در مراکز بهداشت کشور قرار می گیرد.

راهبرد سومی که رییسی برای مقابله با بیماری کرونا و پیشگیری از آن عنوان کرد، قرنطینه افراد مبتلا به مدت ۱۴ روز بود که افرادی که تست آنها مثبت شده حتما باید این مدت را در قرنطینه بگذرانند.

۹۰ درصد مبتلایان به کرونا افراد سالمند و دارای بیماری زمینه ای هستند

این مقام مسوول با بیان اینکه ۹۰ درصد مبتلایان به بیماری کرونا افراد آسیب پذیر جامعه مانند سالمندان و یا دارای سابقه بیماری زمینه ای هستند، راهبرد چهارم را محافظت از افراد آسیب پذیر جامعه مانند سالمندان عنوان کرد و افزود: اگر از این افراد دقیقا محافظت کنیم و نیازها و خدمات آنها را برای حضور نیافتن در معابر و ادارات رفع کنیم به طور قطع بسیار مفید است.

رییسی، همچنین اجرای محدودیت های هوشمند، تقویت درمان سرپایی مراکز بهداشتی را از دیگر راهبردهای ستاد ملی مقابله با کرونا برشمرد و گفت: به طور قطع تاکنون برای درمان کووید ۱۹ دارو قطعی وجود ندارد و فعلا بهترین و تنهاترین راه برای درمان کرونا مراقبت و اکسیژن رسانی است. 

۶۶ پروژه عمرانی حوزه سلامت با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت سومین سالگرد زلزله ۲۱ آبان ۹۶ کرمانشاه در کرمانشاه به بهره‌برداری رسید.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۸ بیمارستان آموزشی و غیرآموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی و هفت بیمارستان غیردانشگاهی دارد که اکنون بیماران کرونایی در بیمارستان‌های «گلستان»، «فارابی» و «شهدا» بستری هستند.

اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است. 

وزیر بهداشت:تمام "داروهای کرونا" تحت پوشش بیمه قرار گرفت

نمکی به اقدامات صورت گرفته در زمینه تولید دارو و واکسن کرونا اشاره کرد و افزود: در زمینه تولید داروی کرونا باید این نکته را یادآور شد که هنوز هیچ داروی قطعی برای این بیماری در جهان وجود ندارد و در بحث اثرگذاری داروهایی مانند رمدسیویر و فاویپیراویل هم هنوز بحث و گفت و گو است.

آخرین آمار مبتلایان قطعی به کووید ۱۹,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

وی افزود: در بحث تولید این داروها خوشبختانه توانستیم ظرف مدت دو ماه این داروها را در کشور تولید کنیم و در حال حاضر نمونه محلول رمدسیویر هم در کشور تولید شده که ظرفیت تولید را تا ۱۰ برابر افزایش خواهد داد.

نمکی تصریح کرد: قطعا با افزایش تولیدات، تولید و توزیع انبوه این داروها را در کشور شاهد خواهیم بود و این خبر خوش را هم به مردم می دهیم که تمام داروهای کرونا را در جلسه شورای عالی بیمه که هفته گذشته برگزار شد تحت پوشش بیمه برده ایم.

وی افزود: اقدام دیگری که در این جلسه صورت گرفته این است که بیمارانی هم که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند به محض اینکه بستری شوند، در همان روز اول تحت پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند.

وزیر بهداشت با اشاره به اضافه کردن تخت بیمارستانی و دستگاه اکسیژن ساز در تمام استان های کشور گفت: تا دو هفته آینده هیچ شهری مشکل کمبود اکسیژن نخواهد داشت و همچنان در حال اضافه کردن تخت های بیمارستانی عادی و ویژه هستیم.

نمکی تصریح کرد: این اطمینان را به مردم می دهیم که هیچ بیمار کرونایی پشت درب بیمارستانها نمی ماند و تمام بیماران نیاز به بستری، در بیمارستان بستری خواهند شد.

نمکی افزود: تامین تخت و دستگاه اکسیژن و... به این معنی نیست که مردم نسبت به این بیماری و خطرات آن بی توجه شوند و همه باید کمک کنند تا با کمترین هزینه این بحران را پشت سر بگذاریم.

واکسن ایرانی "کرونا" در حال ورود به فاز مطالعات انسانی است/ تست کرونا در مراکز سرپایی"رایگان" می شود

نمکی در ادامه خبرهای خوبی از تولید واکسن ایرانی کرونا داد و افزود: در بحث تولید واکسن کرونا ۱۲ مجموعه دانش بنیان در کشور در حال فعالیت هستند که خوشبختانه چهار مورد آنها به نتایج خوبی رسیده اند. این چهار مجموعه دانش بنیان در حال حاضر در حال اتمام فاز مطالعات حیوانی و ورود به فاز مطالعات  انسانی هستند .

وی تصریح کرد: روند کار این مجموعه های دانش بنیان به حدی خوب پیش می رود که آماده پیش خرید واکسن کرونا از این مجموعه ها شده ایم و تا ماه های آینده خبرهای خوشی به مردم ایران خواهیم داد.

وی همچنین با اشاره به افزایش ظرفیت انجام تست روزانه کرونا گفت: در حال افزایش تست روزانه کرونا به ۱۰۰ هزار تست هستیم و در کنار این تست  کرونا برای تمام مراجعان به مراکز سرپایی رایگان خواهد بود و حتی از خانواده بیماران هم بصورت رایگان تست گرفته می شود و منابع آن هم تامین شده است.

  • 14
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش