
سخنگوی وزارت بهداشت ضمن اعلام آخرین آمار مربوط به بیماران و بهبودیافتگان کرونا در کشور اظهارکرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۵۸ نفر بر اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.
به گزارش تسنیم، سیما سادات لاری اظهار داشت: از دیروز تا امروز ۱۳ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۹۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۹۲۱ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ نفر رسید.
او ادامه داد: متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسید البته خوشبختانه تاکنون ۶۹۹ هزار و ۳۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته لاری ۵۸۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند؛ همچنین تا به حال ۶ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۷۱۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت در زمان زمان حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

سیر نزولی کرونا در تهران/ اغلب بیماران بستری بدحال هستند
باشگاه خبرنگاران نوشت: نادر توکلی معاون درمان عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران درباره وضعیت بیماری کرونا اظهار کرد: سیر بیماری کرونا در تهران نزولی است و آمار ورودی و خروجی بیمارستانها تطابق دارد و اکنون خروجی بیمارستانها بیش از ورودیهاست.
توکلی بیان کرد: ما روزانه بین ۸۰۰ تا هزار بیمار بستری و ۴۰۰ تا ۶۰۰ مورد خروجی (فوتی و ترخیصی) از بیمارستانها داشتیم و اکنون بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ مورد ورودی بستری بیمارستانها کم شده است.
معاون درمان عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بیان کرد: ۵۰ درصد تختهای ویژه و ۲۵ درصد تختهای عادی بیمارستانها مربوط به بیماران کرونایی است.
توکلی اظهار کرد: اغلب بیمارانی که در بیمارستانها بستری میشوند بدحال هستند و ۹۵ درصد بیماران با اکسیژن پایین در آیسییو بستری میشوند و عمده فوتیها در این افراد اتفاق میافتد و همچنان در سن بالای ۷۰ سال بیشترین آمار مرگ و میر کرونا را داریم.
معاون درمان عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران به دنبال اینکه بیماران دیر مراجعه میکنند و اغلب بیماران در ۵ روز نخست علامت کمی دارند و اغلب فکر میکنند چون در روزهای نخست وضعیت بدی نداشتند، بدحال نخواهند شد و دیر مراجعه میکنند.
توکلی تاکید کرد: بررسی مجدد و نظارت بر بیماران مبتلا به کرونا در روزهای پنجم تا دهم باید بیشتر باشد و بیماران در هفته دوم بیماری نسبت به علامتها هوشیارتر باشند و اگر تغییر علامتی رخ داد فرد باید بلافاصله به پزشک مراجعه کند.
معاون درمان عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: محدودیتها هم در تهران با شدت کمتر ادامهدار خواهد بود و اگر مردم همچنان نکات بهداشتی را رعایت کنند از پیک بیماری عبور خواهیم کرد.
- 11
- 4